door blind fury in Binnenland  ·  40 Reacties

  • 4
  • 445x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 E.Meel

Netjes..dit excuus. Vergelijkingen zijn nooit objectief neemt niet weg dat islam een gevaarlijke ideologie is...punt

9
2 TouchScreen

deze is nog niet ingewerkt. of het blijft lachen, dat kan ook.

en dan te denken dat dit een van de beste kandidaten is.
je vraagt je af wat die anderen voor types waren.
het kan dus nog erger.

11
3 info

hij noemde zijn vergelijking een VERSPREKING en dat is heel iets anders ,,,,,,,,,,,,,,,,komma,

13
4 info

Eens even kijken of de Islam zo onschuldig is. In hun promotievideo laten ze jonge kinderen de strot van tegenstanders doorsnijden. Dan zal het toch wel meevallen?

http://nieuws.tpo.nl/2017/01/08/isis-laat-kleuters-executies-uitvoeren-op-video/

7
5 RazorBlade

Patrick van Baarle, Nederlandse Moeder, Turkse vader, maar gebruikt wel een Nederlandse achternaam, zegt al weer genoeg over zijn (on)netrouwbaarheid!

8
6 Arkan

Islam is wel erger dan Nazisme.
Bovendien: nazi's waren tijdelijk, islam is chronisch.

Just saying.

8
7 Hans Brinker

@7 : "Bovendien: nazi's waren tijdelijk,"

Aanwijsbaar ONWAAR!

9
8 Wijhuis

Ze waren beiden fout met hun reacties, van Baarle en Meeuwissen.

3
9 lisaaatjuh

@8 Welnee...

7
10 Hans Brinker

Hij zal bedreigd zijn.

10
11 Chaimileh

Politie adviseert dan altijd op de eis in te gaan als het om uitspraken gaat.

9
12 Chaimileh

@8 Nu is benaming 'nazi's' ineens wel bruikbaar? Grappig! De linkse wind, waait met alle winden mee?

8
13 Arkan

@13 : ik heb de naam "neonazi's " hier al tig keer hier gebruikt n.a.v. artikelen daarover!

Dus niks "ineens".

Weg met de neonazi's!

6
14 Wijhuis

Arme DENK-lijsttrekker Patrick van Baarle, géén Nederlander, géén Turk, en toch ergens bij willen horen, duidelijk behept met post-koloniale identiteitscrisis!

6
15 Arkan

* Verwijderd door de redactie *

16 E.Meel

@15 : Het artikel gaat over de Rotterdamse PVV en niet over DENK.

6
17 Wijhuis

@5 , En ISIS is representatief voor de islam??

4
18 Weet geen naam

@16 Nee hoor, waarschijnlijk past het niet in uw straatje, hij is zoveel 'Turk' dat hij de achternaam van zijn vader niet gebruikt! Toch vreemd, wel op de bres staan voor die obscure Diyanet-club>

5
19 Arkan

Om de islam met nazisme te vergelijken gaat mij echt te ver. Bijvoorbeeld het is binnen de islam niet zo dat joden per trein naar concentratiekampen afgevoerd moeten worden. Echter daarentegen zijn er wel een aantal overeenkomsten. Bijvoorbeeld binnen de islam is de ene mens verheven boven de andere, kent de islam geen democratie, islam verspreidt zich middels misleiding, propaganda en/of terreur, etc. Lijkt mij duidelijk dat dergelijke excessen niet in onze maatschappij mogen voorkomen.

5
20 De Haring-ingenieur

Wat een warhoofd toch weer. De PVV trekt alleen maar idioten aan.

10
21 WijzeDwaas

* Verwijderd door de redactie *

22 E.Meel

@18
In de eerste plaats zijn de Koran en Mohammed representatief voor de islam. Echter gelet p ISIS zijn er veel overeenkomsten met de daden van Mohammed en baseert ISIS zich op teksten uit de Koran. Dus antwoord op uw vraag is: ja voor het grootste deel wel ja.

8
23 De Haring-ingenieur

@23 , Dus de meerderheid van de moslims leven als ISIS??

Nee dus. En dus is ISIS niet representatief voor de islam.

En nee, ik kom hier niet de islam verdedigen. Van mij mag het vandaag nog verdwijnen. Net zoals elke andere religie.

Maar laten we dingen wel in het juiste perspectief blijven zien..

3
24 Weet geen naam

@20 : Bij de PVV heerst absoluut géén democratie!

Daar heerst alleen Wilders !

Kijk maar op www.pvv.nl

6
25 Wijhuis

@24
Nee de meeste moslims leven gelukkig niet als ISIS omdat de meeste van hen niet alles weten wat de Koran zegt en wat Mohammed als rolmodel allemaal uitspookte. Daarnaast willen de meeste moslims ook niet exact leven volgens alle wetten en regels in de Koran en ook niet als Mohammed. Gelukkig maar.

5
26 De Haring-ingenieur

@26 , Ergo:

ISIS is niet representatief voor de islam en dus is @5 onzin.

Dank voor je bevestiging.

3
27 Weet geen naam

@18 ISIS beweerd van wel. Het is natuurlijk altijd lastig om te bepalen wie de werkelijke vertegenwoordigers zijn van een bepaalde ideologie als een centraal machtsorgaan ontbreekt. Zelfs als er wel een centraal machtsorgaan is, maar dat machtsorgaan is niet democratisch gekozen en grote stromingen zijn het niet eens met de zienswijze, dan kan je je natuurlijk afvragen wie er gelijk heeft. Ook een heleboel RK Christenen zijn het niet eens met alle regeltjes die vanuit Rome worden opgesteld. Heel veel RK hebben bijvoorbeeld wel seks voor het huwelijk en gebruiken wel voorbehoedsmiddelen.

Dan heb je natuurlijk ook nog bij religies de heilige boeken. Hoewel ik geen Koran kenner ben, ben ik er toch wel van overtuigd dat als je de Koran heel letterlijk neemt, dat dan de meest verschrikkelijke regels worden voorgeschreven.

Uiteindelijk gaat het bij mij er om wat er daadwerkelijk gebeurd. Als er hele verschrikkelijke dingen in de Koran zouden staan maar niemand neemt dat nog serieus en iedereen die de Islam aanhangt is vredelievend dan zal je mij niet horen klagen over de Islam. Het probleem is echter dat dat niet klopt. Er zijn talloze mensen die keer op keer door de Islam geïnspireerd worden om de meest verschrikkelijke dingen te doen. Als je daar geen afstand van neemt dan is het niet zo vreemd dat mensen van buiten de Islam dat op één hoop gooien.

Met afstand nemen bedoel ik dus niet dat je uitsluitend de misdaden afkeurt maar vervolgens wel bij de groep blijft. Dat zou hetzelfde zijn als dat ik een hakenkruis op mijn kleding aanbreng en zeg dat ik wel een nazi ben maar dat ik alle verschrikkelijke misdaden van de nazi's afkeur. Als je het niet eens bent met allerlei terreurdaden die namens de Islam worden gepleegd dan is naar mijn mening de enige juiste manier om daar afstand van te nemen om dan maar helemaal niet bij die groep te willen horen of desnoods een duidelijke afsplitsing te maken waarbij je delen van de Koran schrapt die niet in lijn zijn met jouw normen en waarden besef.

Als je zegt dat het aanhangen van de Islam geen enkel probleem is zolang je de terreurdaden maar afkeurt dan zou dat net zoiets zijn als nazi zijn en alleen maar de genocide op de Joden afkeuren. Niemand die dat nog begrijpt of zou willen begrijpen.

Ik wil graag een samenleving zonder religieus geweld en iedere religie waarbinnen actief geweld gepropageerd en uitgevoerd wordt zou wat mij betreft zoveel mogelijk weerstand moeten krijgen vanuit de samenleven en dus ook vanuit de politiek.

2
28 RazorBlade

@28 , " ISIS beweerd van wel."

Als dat je eerste 4 woorden zijn, ga ik de rest al niet eens lezen. Want als dat de maatstaf is, dan kan ik je verder toch niet meer serieus nemen.


Misschien een tip voor je: Iedere gek vindt zichzelf normaal.

3
29 Weet geen naam

@29 Geeft niet. Ik neem de mensen die geen gevaar zien in een ideologie die massa's aanhangers heeft die bereid zijn terreuraanslagen te plegen niet zo heel erg serieus.

3
30 RazorBlade

@30 , En waar heb ik dan gesteld dat er geen enkel gevaar is?

Alleen link ik dat gevaar niet aan de islam in het algemeen maar aan een deel moslim idioten in het bijzonder.

Dat is wat ik bedoel met: In perspectief blijven zien.


In de biblebelt zijn ook malloten die hun kinderen niet laten inenten waardoor er dus kinderen polio kunnen krijgen. Vind ik net zo idioot en crimineel.

Maar tegelijkertijd kijken we daar toch ook niet alle christenen op aan?


En ja, dat er op dit moment meer moslimidioten zijn dan biblebelt idioten, dat zie ik ook wel.


Maar feit blijft dat dat soort extremen niet aan d egehele islam te koppelen zijn.

Dat is het enige dat ik bedoelde met in perspectief blijven zien.


Maar ja, blind van haat is het moeilijk te zien wat er staat.

2
31 Weet geen naam

Enge debielen die pvv zooitje...

4
32 Bullet108

Nee ze zijn niet erger dan nazi's.
Maar ze staan wel op gelijke hoogte.
Bij de hebben een boek met haat en zijn alle bij berijd om het uit te voeren.

5
33 meneer van het nieuws

@31 Noem mij maar gek maar ik snap ook niet dat er mensen zijn die nazi's aanhangen. Dan kan je nuanceren tot je een ons weegt maar voor mij zijn alle nazi's fout, inclusief de nazi's die niet daadwerkelijk oorlogsmisdaden hebben begaan.

1
34 RazorBlade

@34 , Vooropgesteld: Ik heb nooit begrepen dat mensen een religie aan kunnen hangen. Ongeacht welke religie.

Echter is niet elke gelovige een extreem gelovige. Dat is een nuance die je wel moet stellen.

Een kind dat polio krijgt vanwege de geloofsovertuiging van zijn ouders vind ik niet minder crimineel dan een moslim die iemand vermoord vanuit zijn religieuze motieven.

Maar net zio als ik niet alle christene veroordeel vanwege die extreme christenen, zo veroordeel ik ook niet elke moslim vanwege de extreme gevallen binnen dat geloof.

Elke religie is in de kern even vredelievend (of moorddadig, zo u wilt). Als je de islam als religie veroordeelt, kun je het christelijk geloof om dezelfde redenen veroordelen. Want de kern draait nagenoeg om hetzelfde en de bijbel is echt niet mensvriendelijekr dan de koran.

Daarom: De extreme geloofsidioten moet je veroordelen. Ongeacht welke religie.



Met als persoonlijke voetnoot: Van mij persoonlijk mag elke religie vandaag nog verdwijnen. Ik verbaas me er regelmatig over wat mensen zichzelf aandoen en aanpraten in naam van ene fictief persoon.

2
35 Weet geen naam

@35 "Een kind dat polio krijgt vanwege de geloofsovertuiging van zijn ouders vind ik niet minder crimineel dan een moslim die iemand vermoord vanuit zijn religieuze motieven."

Ik neem aan dat dit een foutje is.

Ik ben van mening dat als je een ideologie aanhangt en die ideologie houdt zich op zeer grote schaal bezig met activiteiten zoals moorden, bedreigingen en andere onethische zaken dat je dan iedereen die die ideologie aanhangt daar op mag aankijken. Het gaat bij de Islam helaas niet om een enkeling. Was dat maar waar. Als je hele legers kan vormen met aanhangers van een religie en hele landen volgen dit soort normen en waarden dan hebben we het niet over een paar mafkezen die er een wat rare kijk op na houden. Homofilie is in veel moslim landen gewoon strafbaar en vaak zelfs met de doodstraf. Dat is in mijn optiek gewoon moord.

1
36 RazorBlade

@36 , Het christelijk geloof zou eenzelfde leger op d ebeen krijgen, als de gelegenheid zich voordeed.

Heb daar maar geen illusies dat de christenen beschaafder zijn.

Maar maak je geen zorgen. Ook de islam zal in de loop der tijd steeds meer de grip gaan verliezen op de gelovigen.

Het extremisme is daar juist een bewijs voor. Wanneer dat namelijk niet het geval was, hoefde men niet op zulke gewelddadige manier te intimideren.

3
37 Weet geen naam

@22 Noemt u eens islamitisch land dat echt democratisch is?

N.b. teksten in de Koran zijn duidelijk, zoals de Koran zelf ook al aangeeft. Echter de beschouwing op de Koran kan per persoon wel variëren. Daar waar de Koran beschouwd wordt als het exacte woord van Allah aan alle mensen voor in alle tijden, levert vaak problem op.

3
38 De Haring-ingenieur

Alles voor electoraal gewin.............

2
39 La Cabana

@37 "Het christelijk geloof zou eenzelfde leger op d ebeen krijgen, als de gelegenheid zich voordeed."
Nou die kans is een stuk kleiner omdat het christelijke doctrine niet aanzet tot geweld war de islam net wel doet. Natuurlijk is de mens van nature al geweldadig, maar een ideologie als de islam gooit er nog eens een flinke schep bovenop.

1
40 De Haring-ingenieur

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@30 Oh, dus nu is zijn taak stennis maken zodat andere politici de oplossingen moeten aandragen. Hou toch op....

2 minuten geleden geplaatst door Bop

progressiefliberaal
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

De realiteit is dat dit in elk land en grote organisatie gebeurt.De VS die druk zet op ASML. Von der Leyen die zich met de Nederlandse verki...

2 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Querido not
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@30 Toch zijn er wel oplossingen voor deze migratiecrisis. Niet één allesomvattende oplossing - die is niet mogelijk in verband met de huid...

6 minuten geleden geplaatst door Querido not

progressiefliberaal
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Een paar jaar terug vond ik dit nog een onzindiscussie. Maar hij heeft wel gelijk (net als Marianne Zwagerman bijvoorbeeld, trouwens).Er is ...

7 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

spookrijder
Rutte over toenemend antisemitisme: 'Dit moeten we als samenleving collectief aanpakken'

Rutte is een van de grote veroorzakers van dit probleem. ...

7 minuten geleden geplaatst door spookrijder

progressiefliberaal
Reisadvies voor Frankrijk van groen naar geel om dreigingsniveau: ‘Bezoekers moeten extra alert zijn’

De trieste staat van Europa in de 21e eeuw.Er moet gewaarschuwd worden voor het reizen naar een modern, vrij land. Dit soort berichten verwa...

10 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

LoydMorris
Reisadvies voor Frankrijk van groen naar geel om dreigingsniveau: ‘Bezoekers moeten extra alert zijn’

Waarom? Wie zou er in Frankrijk een aanslag willen plegen? (S.O.)...

10 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Tussenderegels
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Past weer mooi in de lijn van "Wij motteTribunaluh". Waarom kunnen die rechtserts toch zo slecht tegen kritiek? ...

20 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

NK. App
Mia Khalifa New PornNudes Of SwedenRiko TachibanaMallu XxnxHot Beautiful PornCanela Skin VrCucold PregnantHentia HevanTiktok Adult ContentComixs PornMarie Luv PornLindsay Lohan BoobsMegan Fox NsfwWoman And Dog PornhubZmeenaorr NakedDani Daniel Hd PornHd Family Strokes VideosSexing Sunny LeoneBonnie Dee WilsonEmily Addison NakedXxx Super StarYourplaybunnyyGf Send NudesGerman Retro PornBusty Nurse Addison RaeRaquel DivineVideos Pornos De LesbianssIndian Xnxx VideoJaye P Morgan NudeBhabi Ji PornJapsex4k Adult MoviesFree Bbw Porn VideosDancesexOt Megan LeaksDaalischus EromeNebraskawut VideosBoner In PublicArea51freakBindas PornKajal BikiniScat FapShort Hair NudesSwetie FoxShiny Cock FilmsBella Bells.pornSexiedImvupornNude Pics Of WemenCeleb Ji HadDesi Free Porn VideoChut Ki Sexy PhotoBenedikta HentaiXxx PitcuresDesu ArchiveVaporeonpornMaturebigtitsPornousaThe Real.mrs Poindexter NudeLilianaheartsss SextapeXmaster Sexy VideoChennai Sex MovieBhabhi Com VideoMom And Dad NakedBig Tits Mom PornLatino PorngayLowkeydeadinsideCrying Xxx VideosPoonam Pandey SareeLuna Star GangbangFree Pornvideo SitesHq Gay SexoTelugu Sex Videos ComUmbreedon PornUncensor Anime PornJapanesemom PornWatch Adult Movies OnlineHorny FamilyIndian Mistress Feet LickAnimie Porn UncensoredMarge Simpson PornMegan Fox ToplessHindi Teacher Sex VideoSexmassagHotcum ChallengeSsbbw Ebony PornShakingpornTranny Cum ShotsVercomics PornoKatay Sagal NudeD-art Gabi BraunAbella Danger PovXxx MaymarPornopara MujeresCoco Chat.frMineiroloko CoLive Gay Sex VideoXxx MalikaSex With KajalJija PornFamely Stroke PornXhamserGalleries Of NudeXnnwJadyan JamesFree Blk Gay PornXxnxaSploogingBhabhi Ki Chudai XxxRobber XxxNudebeach PicsJeff MiltonBlacjed RawMrs Incridible PornChennai Local Sex VideoHot Mammy PornFree VoyuorAmatur NudesBlack Females In PornDipika Padukone Hot PhotoSexy OrgasmAj Applegate OnlyfansLesbo Porn ThreesomePornoanal.Japanees Porn StarReltiy KingsLindsaycapuano NudeAmerican BrazzersTransanglesBlack Couple Making LoveBlair Hudson XxxPornô Gay EscondidoZcideoXnxx NokraniFandyMoney Sex HdJessa Rhodes SexBest Fingering VideosSon An Mom PornPornographic Animated GifsHot Young SexDesi Live Cam .comTs Aniyah VeeXvideoa AmadorPakistan Ki SexyIndian Doggystyle PornSiska.rvChristina Hendricks SexiestSex Video AndhraHentaii.net