• 47
  • 1723x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@195 Belazerd
Je spreekt jezelf dus tegen.
De PVV is wettelijk gezien een "vereniging". Dat er ook nog een stichting achter zit verandert daar niets aan.

9
201 BKP

@200

Kan ook zijn dat ze vragen wat er gebeurd is met al die goedgelovigen en angsthazen zoals sommige opa’s en oma’s waren , terwijl ze daar nu vreselijk om moeten lachen .
Net zoals om die mensen die op een berg of in een tent gaan zitten wachten op het einde van de wereld .

9
202 No newstoday

@195 Belazerd
Het is geen partij met leden zoals andere partijen, dat klopt wel. Maar ja, zoveel leden hebben de andere partijen ook niet. Vaak is maar een paar procent van de kiezers op een bepaalde partij ook tegelijkertijd lid van die partij.

3
203 BKP

@202 No newstoday
De toekomst zal het uitwijzen.

1
204 BKP

2004-2006: Voorgeschiedenis en oprichting
Op 3 september 2004 stapte VVD-lid Geert Wilders als gevolg van onenigheid over de mogelijke toetreding van Turkije tot de Europese Unie uit zijn partij.[3] Hij behield zijn zetel op persoonlijke titel en vormde vanaf dat moment een eenmansfractie, die hij de Groep Wilders noemde. Wilders richtte op 24 november 2004 de "Stichting Groep Wilders" (thans: "Stichting Vrienden van de PVV") op, met als doel het uitdragen van standpunten en aantrekken van financiën.

In de periode 2004-2006 bestond de Groep Wilders uit het Kamerlid Wilders en zijn beleidsmedewerker Martin Bosma. Na de verkiezingen van 2006 ging de partij onder de naam "Partij voor de Vrijheid" door. De "Vereniging Groep Wilders" liet op 22 februari 2006 bij de Kiesraad de Partij voor de Vrijheid (PVV) registreren. Tot de Tweede Kamerverkiezingen 2006 werd de partij voor de herkenbaarheid aangeduid als "Groep Wilders - Partij voor de Vrijheid".

https://nl.wikipedia.org/wiki/Partij_voor_de_Vrijheid

2
205 Tuttifrutti

Och we weten het inmiddels wel van Geert de droef toeter. Veel gezever en zinloze onzin.

Maar wat dachten jullie dan van die vertoning gisteravond van zijn debiele tweeling broertje uit Utrecht?
Het is dat de de NOS schmink afdeling zo oplettend was, anders was hij gaan zitten met het touwtje voorzien van plastieken adreskaartje nog zichtbaar voor iedereen, om zijn hals. Kom je zo'n figuur op straat tegen, dan vraag je heel vriendelijk. "Meneer waar woont u, dan breng ik u thuis, voordat u nog verder verdwaalt."

Sorry, maar dat is toch een aanfluiting. voor de Utrechtenaar die pVv wil stemmen met een IQ gelijkwaardig aan of groter dan zijn schoenmaat, om daar me afgescheept te worden in de gemeenteraad.

5
206 Borealis

"Een unieke partij. De organisatie van de PVV"

De PVV is in organisatorische zin meer dan alleen een juridisch omhulsel van ‘de politieke en maatschappelijke standpunten van de heer G. Wilders’ . De partij telt zeventien verschillende fracties, met hun eigen interne organisatie, en heeft inmiddels aan zes verkiezingscampagnes deelgenomen. Daarvoor zijn kandidaten geselecteerd en geschoold, fondsen geworven, spotjes op radio en televisie gemaakt, posters geplakt, flyers uitgedeeld, bijeenkomsten belegd; allemaal activiteiten waarvoor organisatie en personeel nodig zijn. Hoe deze organisatie er uit ziet is bijzonder moeilijk te achterhalen. Anders dan bij de meeste partijen zijn er immers geen openbare partijcongressen, geen afdelingen die bijeenkomsten organiseren, geen partijblad met informatie over de organisatie, geen wetenschappelijk bureau dat discussienota’s publiceert, geen jongerenorganisatie die voor vers bloed zorgt. Zeker is dat van een principiële voor dit partijmodel aanvankelijk geen sprake was: zij was vooral ingegeven door de vrees voor 'LPF-toestanden' maar ook door de veiligheidsmaatregelen waarmee Wilders zich zag geconfronteerd.

https://www.montesquieu-instituut.nl/id/vj5eflkxm6yg/een_unieke_partij_de_organisatie_van_de

5
207 Tuttifrutti

Pechvogel blijft bij een wazig verhaaltje.

4
208 corretje

Topic starter:

Wilders stelt geen vraag, die niemand durft te stellen. Maar Wilders stelt vragen, die niemand iets aangaan!

Roeren in een privé aangelegenheid, heeft niets te maken met welk gemeentelijkenbelang dan ook. Populistisch schreeuwen zonder politieke inhoud. Precies het geen waar extreem dom rechts om bekendstaat en zijn achterlijke volgelingen van in zwijm vallen.

8
209 Borealis

Feitelijk vraagt Wilders of D66 wel een bonafide organisatie is, of een vis die rot vanaf de kop.
Zodat de rot ook gevolgen kan hebben op lokaal nivo.
Zie de betrokkenheid van Min. van Binnenlandse zaken Ollongren, pechtolds beoogde opvolger, bij het deels clandestiene deradicaliseringsprogramma in Amsterdam en bij de Marokkaanse grootverdienersring rond Saadia At T. . Alsmede de ronselpraktijken van Bilal L. Waar kun je veiliger ronselen dan binnen een deradicaliseringsprogramma?

Tot zover is Wilders inbreken vanuit de landelijke politiek in de gemeentepolitiek gerechtvaardigd.

3
210 marielouisevankleinmareslag

Wat naar toch dat Wilders zulke intieme vragen aan dat politiek dementerende burgermeestertje durft te stellen. Hij was het echte antwoord echt wel vergeten, maar dat past bij zijn kwaal.

5
211 Wil je niet weten

@172 'Ieder eigendom wordt voor de WOZ- waarde getaxeerd en daar heb ik noch welke partijleider invloed op.'
Dat klopt in dit geval niet, omdat er een vruchtgebruik is gevestigd. Voor de overdrachtsbelasting wordt sowieso de WOZ-waarde niet gebruikt, maar de waarde in het economische verkeer (waar de waarde van het vruchtgebruik ook invloed op heeft). Dat staat in art. 9 lid 1 jo. art. 52 WBR.
Voor box 3 geldt dat de waarde van het vruchtgebruik in mindering wordt gebracht op de WOZ-waarde (art. 5.22 lid 2 IB).

1
212 Boelie123

Ik heb die uitzending gezien.
Geweldig wat Wilders deed.
Om te vragen naar Penthouse van Pechtold die kop werd steeds roder van hem.
Hij kon er geen zinnig antwoord op geven Pechtold de gluiperd.

5
213 annie

@20
Die noemt hij/zij de 'Nieuwe Nederlanders', maar daar krijg je dan wel het gratis boekje: 'hoe buk je het best' bij.

3
214 BenErWeer

Alexander penthouse

5
215 knorkokkie

@33
Tja, daarentegen duurde het welgeteld slechts 3 posts voordat geprobeerd werd Wilders weer eens onderuit te halen.
Dus als we het toch over obsessies moeten gaan hebben?
Vreemd dat u daar dan weer niet over valt..
Of eigenlijk toch ook weer niet..

4
216 BenErWeer

Je ziet bij dit debat dat het voor de NPO nog teveel gevraagd is om een neutrale gespreksleider neer te zetten. Zijn oprecht ingeprogrammeerde weerzin tegen zowel Wilders als Baudet druipt in grote klodders van het scherm. En hij probeert ze zoveel mogelijk tegen te spreken en af t kappen.

Gelukkig valt ook op dat Wilders en Baudet veel betere sprekers zijn. Intelligenter en sympathieker. Hoewel Rutte dat ook wel heeft. Toegegeven. Zijn enige virtue. Het is ook makkelijker spreken als je gewoon de waarheid spreekt en geen spindokter luchtkastelen hoeft te weven.

7
217 purelogica

@209 Het schreeuwen dat je Wilders kwalijk neemt is precies wat jezelf doet.
Om nog maar te zwijgen over het ontbreken van inhoud in je reactie 's..

2
218 Xmod

@209

Och, dat u te simpel bent om geschreven tekst te begrijpen is niet mijn probleem. Maar geeft wel weer aan waarom u een jankende volgeling bent.

2
219 Borealis

@219 Moet natuurlijk i.p.v. @209 @218 zijn. Anders snap Xmod het niet dat ik het tegen hem heb. Hij of zij snap toch al weinig. question

2
220 Borealis

@216 zou dat er mee te maken kunnen hebben dat dit draadje over Wilders gaat? Of wordt het nu te ingewikkeld?

1
221 mo

@203

Hoeveel leden en partij heeft , is niet belangrijk.
Het feit dát je lid kunt worden is eel belangrijk.
Het feit dat de leden inspraak hebben is belangrijk , dat er verantwoording over de koers en de financien afgelegd wordt.

PVV-ers willen een referendum omdat ze dat democratie vinden en inspraak willen en ze lopen achter een leider aan die alle democratie uitbant en geen inspraak duldt.
Niet te volgen !

8
222 No newstoday

@316

Hij vraagt erom .
En als hij vindt dat een ander er om vraagt doet hij het zelf ook.

8
223 No newstoday

@223

316= @216

7
224 No newstoday

@179

Het gaat bij de PVV ook niet over een tientje wat Wilders uit het buitenland krijgt .
Waarschijnlijk is het meer dan de waarde van €130 000 van een appartementje van 50 m2.
En toevalligheden gebeuren .
Bovendien bepaalt Pechtold niet in zijn eentje wat de D66 fractie stemt.
Want binnen de andere partijen heerst intern wel democratie en was het verdrag in overeenstemming met de partijlijn van D66.
Zou dat niet het geval zojn dan had iedereen wel argwaan gehad en ik ook.

NB nou weet ik niet wat jij onder een penthouse verstaat maar ik wel iets anders dan een gewoon klein appartementje van 50 m2.

6
225 No newstoday

Als fatsoenlijk linksmens juich ik het natuurlijk van harte toe dat de uiterst rechtse beweging D66 en de populistische afsplitsing van de VVD mekaar publiekelijk de tent uit vechten, maar het blijft inderdaad nogal dubieus dat de publieke omroep dit zoveelste omkopingsschandaal van kabouter Plopperoog angstvallig uit het nieuws proberen te houden.

5
226 Ronin

@207

En door die fantastische structuur , door al die fracties( ???) en opleidingen ( ???)kunnen ze niet een fatsoenlijke fractie in de Kamer en niet één in een gemeente van de vloer krijgen .
Ja, ja, het merendeel van de Nederlanders is niet zo dom dat ze daar intrappen .
Dat blijkt wel als het maximale percentage wat de PVV heeft weten te bereiken slechts 13% van de 100 is.

7
227 No newstoday

@225
De grootte van het penthouse maakt natuurlijk geen enkel verschil, omkoping blijft omkoping en corruptie blijft corruptie. Als ik morgen de bank overval zal ik er ook vast niet mee wegkomen als ik nog wat kleingeld laat liggen, jij praat er weer wat vreemd in om No newstoday.

4
228 Ronin

@226

Te zien aan je taalgebruik heb je niks met fatsoenlijk links maar heeft dat meer weg van onfatsoenlijk rechts..

9
229 No newstoday

Hoe zit dat met dat Penthouse?? Nou moet Geert TOCH es zn gedachtenhoed gaan opzetten.
Hij heeft al geconstateerd dat de MSM dit toedekken om het vervolgens te gaan toejuichen, waar ie OOK al gemerkt moet hebben dat iedere scheet die HIJ laat opeens met de Linksche Inquisitie te maken krijgt waarin de wereld weer vrolijk omgedraaid wordt. Een wasmachine is er NIKS bij...
Dus de corruptie van Penthouse is geen corruptie
De leugens van Rötte zijn gewoon de waarheid
De Linksche aanslagen zijn gewoon 'vrijheid van meningsuiting"

Dus moet Geert gaan bedenken dat moord ook helemaal geen moord is....

3
230 FNKTD

@230 "Dus moet Geert gaan bedenken dat moord ook helemaal geen moord is...."

Vertel, welk persoon had u ingedachte, om door Geert om te laten leggen?

Weet u niet, dat aanzetten tot moord strafbaar is? Pas maar op. Zelfs al bent u hardcore volgeling.

1
231 Borealis

Extreem rechts is nu al heel erg lang bezig om D66 (absoluut niet mijn partij) te demoniseren.
Ze mogen nooit, maar dan ook nooit meer wat dat betreft andere partijen de maat nemen!

1
232 dummydum
233 WHuls

@232

Maar dat is juist goed! Extreem rechts is een tegenstelling van D66, dus dat polariseert automatisch. D66 is herrezen door de polarisatie tov de PVV.

Verder is er buiten de PVV toch niemand die dat geleuter van Wilders serieus neemt.
We maken altijd grapjes over die zogenaamde islamisering.

5
234 WijzeDwaas

Er is niets mis met corruptie. We leven immers niet meer in de middeleeuwen.

3
235 Commodus

@231

als u het stuk begrepen heeft dan BESTAAT dat dus helemaal niet. Die 'strafbaarheid' BEWIJST dat..

Nou wachten tot bij Geert het kwartje valt..

1
236 FNKTD

Als Geert Wilders eerst zelf eens het goede voorbeeld geeft en openheid geeft over de giften die hij steeds ontvangt van de rechtsextremistische David Horowitz uit de VS:
http://politiek.tpo.nl/2016/12/28/david-horowitz-doneerde-40-000-euro-per-jaar-meer-aan-wilders-dan-vermeld-pvv/

En pas DAARNA anderen aanspreekt.
Zou dat misschien de juiste volgorde zijn?
Of "werkt" dat niet bij Geert Wilders?

18
237 Barbapapa-7,5

Haha

élk bericht met in de kop '... die niemand durfde te stellen', of een van de vele 'dingen die niemand durfde' varianten?

Elk bericht met zo'n kop wantrouw ik.

En ook hier weer, de vraag die niemand durfde de stellen. Tsjonge Alexander, niemand neemt nog de moeite om je over je flatje te vragen, want iedereen vindt het niet de moeite van de praat waard.

Maar op de fora? Daar regent het met vragen die niemand wil (een durft) te stellen.
Want natuurlijk is dat flatje een penthouse, en natuurlijk is het omkoping, en natuurlijk wordt het voor ons verzwegen (of wordt er van weggekeken, net als verzwegen doet dat het ook goed in een kop!).

Een opgewarmde oude hap, die toen ook al de moeite van het doorslikken niet waard was.
Dit is niks, dit was niks, en het zal alleen voor de alu-hoedjes op populistisch rechts wat blijven.

En waarom?
Omdat ze de mainstream politiek wantrouwen, omdat ze terug willen 'vechten' tegen alle 'valse' aantijgingen van hun rechtse politieke vriendjes. Terwijl het aantal concrete aanwijzingen dat er bij populistisch rechts echt heel heel veel niet pluis is enorm groot is.

Maar goed, dat is natuurlijk allemaal tegen populistisch rechtse dodenmars oren gericht.

Daarom tegen mijn vrienden van het gematigde politieke midden: neem niet de moeite om op dit soort onzin te reageren. Neem vooral niet de moeite om op dit soort click-bait te klikken. En ga vooral niet gepolariseerd in discussie, want Oom Vladimir huurt trollen in om ons tegen elkaar op te zetten, juist op dit soort thema's.

Prettige avond verder.
.

0
238 hippodepippo

@236

Ach joh, ga ergens een schone luier halen. je begint te stinken.

2
239 Borealis

@239 Knap van je dat je dat kan ruiken question

0
240 lisaaatjuh

@240

Extremisten ruik je zonder moeite, tegen een orkaan in. Als ik uw synoniem zie staan, zet ik ook altijd een knijper op mijn neus, om niet onpasselijk te worden.

2
241 Borealis

@241 Ach ach ach, wat moet jij een beroerd eenzaam leven hebben, heb medelijden met je.

0
242 lisaaatjuh

@242

Dat "medelijden" hoeft nu ook weer niet. want ik zou toch niet graag met uw leven willen ruilen.
Mijn leven is n.l. te leuk en heb wel wat beters te doen dan mij druk te maken over dom rechtse angstfobieën.

1
243 Borealis

@22 3en @223
Tja, Pechtold vraagt er ook om.
Dus nogmaals mijn vraag dan maar..
Helemaal Wilders geobsedeerd?

0
244 BenErWeer

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@74Het was niet veroverd, ze hadden zich afgescheiden en verkiezingen gehouden maar dat pikte de regering niet.- Verkiezingen in het d...

2 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@72Daar had ik toch op gereageerd ?Poetin stond open voor het gesprek met Biden, en gaf aan dit met zijn adviseurs kort te sluiten omdat...

4 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@71 Ook deze terroristen zijn niet langer veilig. Gaat de goeie kant op met jullie.https://twitter.com/Heroiam_Slava/status/17812042615792...

6 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@71 Dat is de Russische versie in strijd met het internationale recht....

10 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@71 Illegaal veroverd terrein kan militair gesproken 'verdedigd' worden. Dat is juist. Je hebt geen punt Vage....

12 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@71 Ik herken alleen maar een slaafse mentaliteit bij jou Vage....

16 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@70 Doe niet zo onnozel. Dat van Macron met de Baas natuurlijk. ...

18 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

Tom Middendorp "de afgelopen jaren zijn ze (de russen) alleen maar aan het verdedigen geweest"Nadat de VS puppet regering in Oekraïne...

18 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@69Welk telefoongesprek ?...

25 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@36"We must solve these challenges before we sent people through this region of space"En in 1969 deden ze het simpelweg met een rollet...

26 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

NK. App
Family Sex Video Full HdChudai Ki ChudaiWetsinsNew Bhabhi XvideoHot Sex Film HindiJapanase Mom PornLena The Plug New Bbc VideoTubeporn ClassicLesbian Porne MoviesHentai Foot FetishCojiendo MaduritaAverage Women NudeWonder Women PornPelículas Pornos GaysNehalvadoliyaViking Barbie XxxSadi Me ChudaiRustom SexTeen First BlowjobWww Xxx KoreaCaught Masterbating In PublicSexporn IndiaLesbian SeductionsexBlack And White PormLet's JerkCorey Chase PornCouples Sex CamEmmakotosFemdom SlaveBlair Williams Step SisterHigh Quality Blue FilmWomensex PornAnerosBrittany Schmitt PornLily Carter Sex VideoPorn EropeAmanda Cerny CenterfoldKamasutra Xxx SexEdgequeensNaked Male CrlebritiesSuccubus Stay LifeAzúcar AlejandraFulsojja Sex VideoAndaman SexPlayas PornTagalog SexstoriesFutabu Uncensoredหนังโป๊ปJuri PornLeanna DeakerPati Patni SexKendra Lust Porn PicsXxx Sea VideoHostel Porn VideosAll Type Porn VideosDesi Bad MastiGetting Caught PornRaven SwallowsLayla LeiMilf Flashing In PublicAyelolababyHindi Bf AdultReal Raping PornWatchfreepornFutnaria PornGay Chastity TwitterJungle Sex IndianWww Xxx SexySixxcomAdult Pornographic VideoAnnette DawnHustler PornvideosHentai2Impregnation EroticaTaylor SwiftboobsUrvashi Rautela Hot PicsBp Picture Blue PictureDasi Sxe VideoPics Of Beautiful Naked WomenTravelvids 2023Barbie Benten NudeEmily Willis MoviesShemalefucks ManXvidepwAbella Danger Double PenetrationPussy And Boobs SuckingSpanish Barbie PornLive Ebony CamsHusband Wife MasturbateXvideos Anal ViolentoToochi Kash PornhubPinay SexscandalSmall Tits SelfieTit Sucking LesbiansTeen Pussy PicBrickxillaEnjinightOvertime Megan Nudes LeakedSex Chudai VideoMidgit PornLeabian Face SittingKerala Sex ComHot Pussy VideosJolee Love PornHot Sex ClassicSexy Girls NipplesApank BangFree Porn Videos PSierra SkyepornYamilsexWidow Mom Sex StoriesOldladypornGay GympornChum CheatLivestream NudesJe Montre Ma SexetapeFanf PornLocal Xxx Video ComHeavy On Hotties Full VideoPorn DreddImpregnated InterracialBad Dragon.comIxxxs PornPorn India HindiGirlsdopornhdпорннуSlingshot Nipple SlipBhabhi ThreesomeHindi Language Blue FilmBlack Big PenisesTrish Stratis NudePaulina Porizkova NakedHot Sxi VideoBig Titted DaughterVictoria Caks PornPor No VenezolanoBbc EbonyBp Sex Sex VideoBbw Old PornBasketballpornXnxx VietnameseSister ImpregnatedMalayalam PornAnimal PornhubEnglish Hd Sex MovieNanga GirlSex Video In SisterSnow PornPornstar With FansVideos Xxx Anime