door retecool in Binnenland  ·  42 Reacties

  • 35
  • 984x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Mij en vele anderen is, zoals met al die peilingen, niks gevraagd.

2
1 in holland

Welke privacy ???? ze weten toch al alles van je, hoeveel je inkomen is. waar je je boodschappen doet, en hoe dom je bent (of ze je vinden), want anders zou D666 wel doorgaan met het referendum

5
2 Thomas

"...Een meerderheid van de Nederlanders blijkt helemaal geen problemen met de sleepwet te hebben. ...."

Een meerderheid van de Nederlanders begrijpt ook niet dat de vluchtelingenstromen naar Europa moedwillig opgewekt zijn door westerse oorlogen in Syrië en Libië te beginnen waardoor miljoenen op de vlucht sloegen voor oorlog en terrorisme en de deuren hier wijd open gezet werden...."Wir schaffen das!"
En de politieke elite die deze oorlogen begint en vluchtelingen massaal binnenhaalt is dezelfde elite die nu waarschuwt voor terrorisme en pleit voor meer controle en de sleepwet....!!

Dus GEEN sleepwet en GEEN VVD, PvdA en D66 meer!

8
3 CoolMemories

@1

Daarvoor moet je wel iets snappen van het begrip "representatieve steekproef"

Ik stem #tegen morgen

0
4 DaStef

Felle tegenstanders van de sleepnet constructie, voordat Rutte III aantrad: zoals 'd'66 Kees Verhoeven zijn opeens als een blad aan een boom omgedraaid, nu hun partij zelf in de regering zit.

Kees zijn kritiek van toentertijd, net als die van velen anderen is en blijft wel zeer terecht.


Voor degenen die door de continue propaganda van de heersende macht het even allemaal niet meer zo helder zien, legde Arjen Lubach nog even simpel uit waar het WIV referendum overgaat:


Dus ook mensen die geloven in de standpunten van 'd'66 een jaar geleden, zonden tegen de WIV dienen te stemmen.

0
5 Reactie

Ik stem NEE.

0
6 eigenmening

* Verwijderd door de redactie *

7 Lone Wolf

Ja maar ...Poetin

0
8 OneStone

Limburg stem morgen tegen de sleepwet da te met verstand gaan stemmen, ook sollen te morgen niet op D66 CDA VVD CU SGP en PvdA gaan stemmen.

0
9 Gunther

@6 Dus U bent tegen een referendum.

11
10 yanyans

@10 .
Ik ben tegen die sleepwet.

0
11 eigenmening

@11
O dan moet U voor de referendum stemmen

9
12 yanyans

@5

Zelfs diegenen die geloven in de standpunten van D66 nu kunnen gewoon tegen deze wet stemmen, zelfs met de partij waar je op stemt kun je het op bepaalde onderdelen oneens zijn.

1
13 DaStef

De sleepwet zuigt, maar het kabinet zuigt mijn rekening helemaal leeg!

0
14 dummydum

Ze mogen alles van me weten behalve mijn pincode........ En als je diezelfde gasten dan vraagt: "Heb je ook gordijnen en doe je die 's avonds dicht ?" Krijg je veelal als antwoord "Ja". Maar ze mogen toch alles van je weten ??? Ja, maar.............

1
15 Tiidmasine

Die sleepwet is een magnifiek voorbeeld van de burger manipulatie. Rutte liegt en lacht er hartelijk bij. Dat is de burger namelijk gewend. Rutte is een inhoudsloos stukje microbe.

0
16 Al

Ik stem ook tegen.

Mijn hele familie stemt tegen.

Maar, het is een RAAD-gevend referendum.
Dus het komt er gewoon.

Big brother is .... er alleen voor criminelen en terrorisme ???

0
17 Dachtutniet

Tegen. Hier in huis 3 keer.

0
18 Bram brabant

Die sleepwet zuigt harder dan hoog vermogen stofzuigers daarom zijn die ook verboden

0
19 Ikke44

Het is wel iets anders , maar het doet me toch denken aan de Argentijnse junta in de tachtiger jaren . Er werden toen mensen gemarteld om er informatie uit te krijgen omdat ze ooit op school in de klas naast iemand hadden gezeten !!

1
20 eh

Vanavond in het Nieuwsuur debat over de WIV zitten Buma en Rutte keihard te liegen over de werkelijke werking van de WIV.
Ze ontkennen dat er massa data zal worden verzameld en ongezien wordt doorgegeven, inclusief onze persoonlijke medische- en politieke gegevens.
Ze beweren dat er toestemmingen nodig zijn.
Regelrechte bullshit! De hoofden van de diensten kunnen alles doen wat ze willen want ze krijgen daarvoor het mandaat van de minister. Die moet zich namelijk bezighouden met het verzinnen van nep-nieuws.

Artikel 88 WIV
1.De diensten zijn bevoegd tot het aangaan van samenwerkingsrelaties met daarvoor in aanmerking komende inlichtingen- en veiligheidsdiensten van andere landen.
2.Voorafgaand aan het aangaan van een samenwerkingsrelatie als bedoeld in het eerste lid weegt de dienst aan de hand van de criteria als bedoeld in het derde lid of kan worden overgegaan tot het aangaan van een samenwerkingsrelatie en, zo ja, wat de aard en intensiteit van de beoogde samenwerking kan zijn.
3.Bij de weging als bedoeld in het tweede lid worden in ieder geval de volgende criteria betrokken:
a.de democratische inbedding van de dienst in het desbetreffende land;
b.de eerbiediging van de mensenrechten door het desbetreffende land;
c.de professionaliteit en betrouwbaarheid van de desbetreffende
dienst;
d.de wettelijke bevoegdheden en mogelijkheden van de dienst in het
desbetreffende land;
e.het door de desbetreffende dienst geboden niveau van gegevensbe-
scherming.
4.Een samenwerkingsrelatie met een inlichtingen- en veiligheidsdienst van een ander land wordt pas aangegaan, indien daartoe door Onze betrokken Minister toestemming is verleend.

ONZE BETROKKEN MINISTER KAN DE BEVOEGDHEID TOT HET VERLENEN VAN TOESTEMMING MANDATEREN AAN HET HOOFD VAN DE DIENST. Van een verleende toestemming door het hoofd van de dienst wordt Onze betrokken Minister zo spoedig mogelijk geïnformeerd.
5.Het hoofd van de dienst draagt er zorg voor dat indien omstandigheden daartoe aanleiding geven de aard en intensiteit van de samenwerkingsrelatie met een inlichtingen- en veiligheidsdienst van een ander land opnieuw wordt gewogen. Het tweede tot en met vierde lid is van overeenkomstige toepassing.

De toezichtcommissie (commissie stiekem) komt in de praktijk maar één keer per maand, gedurende anderhalf uur bij elkaar. Toezicht is achteraf, als het kwaad al is geschiedt.
Het ontwijkende gezefer van Rutte over de veiligheid van onze missies is bangmakerij.
Die missies zijn sowieso een kostbare verplichting die we voor onze Amerikaanse "vrienden" opknappen. Met sleepnetdata verzamelen voorkom je geen ondeugdelijke munitie Mark!
Deze coalitie liegt en bedriegt en verraad het Nederlandse volk!
STEM TEGEN DE WIV!

0
21 logikus

Die domme scheet van een Lubach heeft wel mooi duidelijk gemaakt dat uw premier tegen u liegt.
Die wet staat voor vrijheid maar ik wed dat u geen idee heeft waar ik het over heb.
Geloof die lachende scheerkwast nou maar gewoon en uw kinderen merken het vanzelf.

1
22 Al

Die 2 opgestapte NSA medewerker in het intweview van argos zeggen zelf, ze ( de veiligheidsdiensten ( en die werken internationaal samen)) willen ALLES van je weten.
Dus ja ... of de uitkomst nu nee of ja is morgen, Nederland moet mee met deze verruimde bevoegdheden.
Overigens, ze kunnen dit al lang(er) maar mogen het niet gebruiken in bewijs.

Argos ( luister dit!):
https://www.nieuwskoerier.nl/news/267754-het-zijn-de-russen

0
23 Schildpad

@22
Het is volgens mij ( slechts) zijn taak dit soort ( internationaal afgesproken zaken) te verkopen aan de burger, en Ollongren is, sinds kort, duidelijk zijn sidekick hierin.
Ik kan dit soort dingen gewoon niet meer geloven.
Herinner je je Palsterke en Hennis nog, die bij velen plaatsvervangende schaamte opriepen, omdat ze niets anders meer konden dat "er omheen lullen" omdat ze anders een deel van de werking van de diensten zouden blootgeven. En dat kan niet, want dat moet geheim blijven, zelfs voor de meerderheid van de politici in Denhaag.

0
24 Schildpad

Ik heb de afgelopen weken op straat gestaan voor de verkiezingen het referendum en kan u vertellen dat de overgrote meerderheid van de nederlanders TEGEN de sleepwet stemt. Een groot deel van de nederlanders weet er niet van en een heel klein deel is uitgesproken voorstander. Blijkbaar veegt de regering iedereen die niet tegen is (dus ook de onverschilligen) bij de voorstanders.

Deze leugens worden alleen verkondigd om de bevolking te misleiden. Het doet mij het vertrouwen in onze zogenaamde rechtstaat nog verder verliezen.

Ook op dit forum is een heel brede meerderheid van links tot rechts TEGEN deze gluurderswet.

0
25 Hollander1967

@25 Lekker boeiend wat jouw persoonlijke ervaring is. We zullen morgen de uitslag wel zien.

8
26 Yisrael

@26 Volgens Rutte en Buma hebben andere europese landen al soortgelijke wetgeving.

In het VK is een wet in deze gelijksoortige uitvoering al onwettig verklaard door het europees hof voor de rechten van de mens juist vanwege de Bulk Interceptie (ongericht afluisteren). https://www.theguardian.com/uk-news/2018/jan/30/uk-mass-digital-surveillance-regime-ruled-unlawful-appeal-ruling-snoopers-charter

Mensen weten dat en het kabinet stapelt de ene leugen op de andere. Ik heb in de afgelopen maanden veel mensen gesproken over deze wet, gisteren nog een persoonlijke vriend van voorstander Prof. Paul Abels, en de meesten ook deze man, zijn tegen deze bulk interceptie.

Want als je een buitenlandse staatsmacht niet kan vertrouwen met ongeevalueerde data, kun je dat een toekomstige onbekende nerderlandse staatsmacht ook niet. Zo simpel als 1 + 1 = 2.

0
27 Hollander1967

Wat je nauwelijks hoort:
Passen ze wel goed op al onze gegevens (ook dna !*).
Niet alleen het uitwisselen met de CIA of instanties of bedrijven of zo maar ook , zijn ze niet te makkelijk te hacken , of liggen ze niet een gegeven moment op straat ?

* De DNA-verzameldienst : https://www.groene.nl/artikel/de-dna-verzameldienst

0
28 eh

* Verwijderd door de redactie *

29 Chat Baker

Ik stem straks zeker TEGEN

0
30 Interessant

De Media moet maar stop met de leugens de te verspreiden. Te kunnen niet weten hoe het Volk gat stemmen Ik stem PVV van dag. Wij weten dat de media de VVD CDA D66 in heen uitzending steunt en de PVV in het slecht licht zetten voor all WNL Goeden Morgen Nederland doe dit. Ik stem hier uit Limburg van dag op de PVV.

0
31 Gunther

Stem tegen

1
32 chouffleur

Mensen stem tegen deze hackers van de overheid

0
33 knorkokkie

@31

Doen die mee in uw gemeente?

0
34 DaStef

Iedereen die verstand van zaken heeft, inclusief wetenschappers en specialisten, zijn TEGEN het ongebreideld aftappen van ALLE internetverkeer.
Geloof de deskundigen i.p.v. liegende en manipulerende politici!
Door de coalitie wordt alles klein, zeldzaam en onschuldig voorgesteld.
In WNL zegt nep-nieuws minister Ollongren zoeven dat onze privacy geborgd is in deze wet.
EEN REGELRECHTE LEUGEN VAN OLLONGREN.
Bij ongeanaliseerd internetverkeer aftappen is NIETS te garanderen!
Evaluatie van de wet over twee jaar. Dat is twee jaar te laat. Dan is het kwaad al onomkeerbaar geschied. Dan liggen al onze persoonlijke gegevens al bij de NSA in Amerika of andere "bevriende" diensten. Wat Cambridge Analytica deed is niets nieuws. De NSA houdt zich al jaren bezig met profilering en de vergaarde data wordt door de CIA ingezet om opstanden te ontketenen (Oekraïne, Syrië) en politiek over de gehele wereld te beïnvloeden o.a. via Social Media.
Zie wat een ex-NSA medewerker hierover vertelde:


Verder is er nog het gevaar dat de verzamelde data op haar beurt weer afgetapt wordt door vijandelijke diensten.

Stem TEGEN!
En daarna een motie van wantrouwen tegen de gehele coalitie.

0
35 logikus

* Verwijderd door de redactie *

36 pickwick

Duidelijk een TEGEN-stem, om maar een oude uitspraak van Boer Koekoek aan te halen, 'ik ben teuge omdat ik teuge ben'!

0
37 Arkan

* Verwijderd door de redactie *

38 Dirk2137

Gelukkig hebben we in plaats daarvan de Wiv.

1
39 Ketter

@1 Bij peilingen is dat irrelevant, zolang ze een afspiegeling van Nederland weten te benaderen. Gelukkig bepalen we het uiteindelijk op basis van stemmen en niet op basis van peilingen. Jou is dus wel wat gevraagd, en je antwoord kun je vandaag (en alleen vandaag) officieel en anoniem indienen.

0
40 PipoDeC

Ik stem overigens ook tegen. NIet zo overtuigd als sommigen hier, maar de wet gaat voor mij te ver. Punt. Dus tegen.

0
41 PipoDeC

@36 Wat heeft haar sexuele geaardheid hier mee te maken?

0
42 PipoDeC

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Graaier1000
Staatssecretaris: Blij dat er geen kabinet-Wilders I komt

Ik ben blij dat Erik van der Burg weldra niet meer regeert....

20 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Rinze
Amerikaanse Senaat blokkeert afzettingsprocedure tegen minister van Binnenlandse Veiligheid Mayorkas

De republikeinen beschuldigden hem er zelfs van een antisemitische pro Hamas aanhanger te zijn terwijl hij de zoon is van Joodse Holocaust overl...

41 minuten geleden geplaatst door Rinze

Bleke Betty
Opa (70) bezorgt familie nachtmerrie door ontucht met kleinzoon

Die mogen nooit meer vrij komen. Vuile smeerlappen. Wat afgrijselijk als zoiets je gezin overkomt. Wat ik hen gun levert een ban op, maar dat ...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Stoltenberg roept NAVO-landen op om eigen wapenvoorraad aan Oekraïne te leveren

En we moeten allemaal doodsbang zijn dat de Russen ons binnen komen vallen... :D Maar toch al onze wapens aan dat maffia land sturen... Misschi...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
COVID infections are causing drops in IQ and years of brain aging, studies suggest | CBC Radio

Niet zo gek ook als je bedenkt dat je zuurstofopname naar beneden keldert. Nooit fijn voor je hersenen. Hoewel dat niet wordt genoemd in het art...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Aziatische hoornaar nu in heel Nederland, in het zuiden niet meer uit te roeien

Lekker, de ene na de andere akelige soort uit het buitenland komt hier maar binnen. Ook de Killer Bee, een experiment want zwaar uit de hand is ...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Door wetswijziging staan bedrijven in de rij om asielzoekers aan te nemen

Ik zie het met belangstelling gebeuren. Ik ben benieuwd. Ik weet nog dat ze zgn zo graag wilden werken en er een bouwonderneming hen een baan ...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Media zetten rap in verkeerd daglicht: “Muziek wordt gezien als de oorzaak van geweld”

@4En vergeet de computergestuurde echo-stemmetjes niet. Ook van die 'non-muziek' Zo kan je zelfs een dooie nog een liedje laten kraaien....

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Strongoli
Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

Zolang dit soort haatpredikers niet worden aangepakt, is het een illusie om te denken, dat moskeeën en islamitische scholen zich netjes aan de ...

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

@24Nee, dan is het ijzig stil, vanuit die hoek van de Islamofilie....

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Adult VidsI Dream Of Jeannie PornFutani PornTrade Nudes DiscordFilmes Pornô Com JaponesasPornor 3dPervertido PornGay Black Videos PornTelugu Real SexIndian Couple XhamsterDoors PornGay Porn Ga EsSara Jay 2022Nana AoyamaChaturbate TransCandidshinyRaf XxxToylet XxxBangladeshi Pron VideoHusband Wife PronNaruto XxxxDadson PornJerk Off MonkeyNaked Sexy KissesSonakshi XxOld Women NakedGhpornThe Real LisoMilf Lesbian MassageAbella Danger AnalExtreme BallbustingXxxnx Mom HotPandora KaakinudePakistan Bhabhi NudeTube9Desi Yoga XxxB R A Z Z E R S HdReal Sleep PornDream Smp PornNudifyCaroon Porn VidsPorn Movie First TimeBrittany Renner SextapePelículas PornoAmy NudeXxx HejabPorn Moves For FreeNsfw GufTia CyrusBangla Xvideo VideoSexy Mom Porn VideosCaught On PornNico Robin Hentai.Taint LickingVos Stars NuesSwingers VideosPantyhosepornAria Valencia PornEufrat MaiDisha Patani Xxx VideosDevilish EducationSusu_jpg PornBbw Latina XxxMia Malkova BdsmSeksividiyZarco HpNude YiktokDifferent Sex PositionsChatter BateDrippingwetpussiesKangana Ranaut Sexy VideoAudrey ShaniceCrossdress HentiaHd WettingAvaknoxxApp.leonardo.iaHentail-paradisePakistani Girl FuckMia Khalifa Hd BpAmber LukeHard Porn HindiHalle Bailey PornTwins BlowjobImages De PonoSuhagratsexvideoSlime PornFurrysuit PornLarkin LovepornViolet Benson NudeZoeneli NudeGiorgieWeb Series Adult Movie3gp Porn Free DownloadRoleplay PornsQuadrinhos EritocosAllison Pill NudeImpregnate MeIndian Tamil Sex StoriesPorn Chloe NicoleAnime HuntaiGirl Giving HeadHomemade Group SexFreeblack PormLife SelecyorOrgasming LesbianSex XbxxXxx Hd 3dSwathi Naidu Sex TeluguFree Brazzers AccountsNeyleen Ashley NudeCrystal Hefner NudeMom Nude VideosMexicanos FollandoEva Elfie Latest PornPascalslutPelada Do TiktokShasha GreyXnxx HydRoblox Femboy PornVideospor NosBusty Tiktoküvey Anne PorKaitlyn Krems PornTeddy Moutinho NudePorntstar TubeMaron Maron HentaiKylie Jenner Porn VideoSexy Force PornKrissy Lynn CreampieIndian Mom And Son SexWendy DioreTeens VoyeursSex Movement YoutubeSexy Video XnxnNaked Female SexyEmmalayne NudeManisha XxxMainstream Porn MoviesBig Breast Mom PornElephanttube.comStripchat XxxVideos Pornos AsiaticaBabysotter PornGey XnxxTamil Serial Actress Nude PicsEnglish Blue Bf VideoJustina Valentine PornKatrina Blacked PornAngela White 2 Broke GirlsBangla Cuda Cudi Video