door netcat in Binnenland  ·  27 Reacties

  • 6
  • 507x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ineens moet ik aan Thierry Baudet denken..gek he question

2
1 netcat

"De despoot heeft de religie en het nationalisme aan zijn zijde ... " en daar komt de aap uit de mouw. Het leek zo mooi, het begin. Als de vos de passie preekt, boer pas op je kippen.

Logisch dat hij anti-nationalisme is, namelijk het onze, als allochtoon zijnde. En Poetin krijgt uiteraard ook een veeg uit de pan, hoe politiek-correct.

Figuren zoals waar hij vandaan komt, islam, DIE doen aan slavernij. En vervolgens komen ze hier nog eens die vuiligheid introduceren ook. Wij kenden lijfeigenschap, maar geen slavernij. Verschil: lijfeigene mag niet weg van het land van de kasteelheer, maar mag niet gedood worden of geamputeerd.

Daarnaast heeft Hobbes merites, zeker, maar de echte reden dat wij slimmer zijn is dat wij moesten vooruitdenken met ons klimaat, en vooruitwerken, en berekenen hoeveel van alles, voer, brandhout, dikke isolerende muren, je nodig had om de winter door te komen, terwijl landen waar mensen dommer zijn, vaak het jaar rond voedsel produceren. Daarnaast waren die dus constant slachtoffer van slavernij vanuit Arabië, die steeds de gaafsten en slimsten eruit pikte.

Onnatuurlijke selectie, dus net zoals nu ons systeem is verworden tot een soort Oostvaardersplassen voor autochtonen. Ook geen toeval, maar dit keer juist bedoeld om de slimsten en gezondsten over te houden, we moeten immers wereldwijd terug naar een half miljard plus een keine elite voor wie dat half miljard werkt. Georgia Guidestones, VN, DIE vinden dat. En als men het dan onzin vindt en een compot-theorie, waarom staan die stenen er dan nog steeds?

6
2 Wendel

> Vrijheid is zuurstof. Vrijheid is schitterende creativiteit. Vrijheid is een hoger IQ. <

Vandaar die onderwerpingscultus?

4
3 Jan met de korte achterlul

Hoe intelligent men door het leven gaat, hangt af van hoe men opgeleid is.

Vaak is dat een gevolg van hoe men van thuis uit gemotiveerd en gestimuleerd is om een opleiding te volgen en af te ronden.

Logisch is dan al dat in landen waar opleidingen minder goed geregeld zijn, de mensen een stuk minder slim zijn.

In binnenland zie je echter ook dergelijke verschillen. Zowel in migrantenwijken, waar men een gedegen opleiding vaak van huis uit niet gewend is, zie je het net zo goed terug in de autochtone tokkiewijken.

Daar noemen ze hun kinderen ook Kees en An, puur omdat er dan in ieder geval een kans is dat ze in ieder geval hun voornaam nog goed schrijven op het aanvraagformulier voor de bijstand.

5
4 Weet geen naam

"Een hoger IQ-gemiddelde heeft niets te maken met ras, huidskleur of nationaliteit, maar is een geschenk van de wereld aan volkeren die democratie en vrijheid hebben weten te stichten."

Daar ben ik het roerend mee eens, prima omschreven!

1
5 Bleke Betty

Ik weet niet wat ik van dit artikel moet denken.
Sinds we overspoeld worden met de takiyya van sommige islamieten, vraag ik me altijd of of er een dubbele bodem zit in dit soort schrijfsels.

5
6 Marrie

@4
Ben ik niet met u eens. Een hogere intelligentie zal zich ook manifesteren zonder een opleiding. Persoonlijk heb ik iemand gekend een multimiljonair (overleden) die zelf analfabeet was maar toch vanuit het niets een miljoenenbedrijf wist op te bouwen. Iemand die intelligenter is dan gemiddeld zal sneller een oplossing vinden voor problemen, heeft meer inzicht in situaties en kan beter anticiperen enz. Een hogere opleiding helpt alleen het duidelijker in een vorm te gieten en het toe te passen in een wetenschappelijke richting, maar intelligentie komt in elk vlak en op elk niveau van het menselijk leven naar voren, altijd.

1
7 Bleke Betty

Hoeveel IQ hebben sommige volkeren eigenlijk nodig?

2
8 upanddown

@7 , Ik ben het met je eens dat de basis van intelligentie aangeboren is.

Maar hoe intelligent je door het leven gaat, wordt vervolgens voor het grootste gedeelte bepaald door opleiding.

Dat opleiding dan weer niet noodzakelijk is om succesvol te zijn, dat ben ik volledig met je eens.

0
9 Weet geen naam

@4
toevoeging:
"Daar noemen ze hun kinderen ook Kees en An, puur omdat er dan in ieder geval een kans is dat ze in ieder geval hun voornaam nog goed schrijven op het aanvraagformulier voor de bijstand."

Wat een minderwaardige opmerking! Zou ik daarvoor in de plaats de namen Mo en Aisha zetten vloog u meteen in de gordijnen!

1
10 Bleke Betty

@10 , "Zou ik daarvoor in de plaats de namen Mo en Aisha zetten vloog u meteen in de gordijnen!"

Nee hoor, want daar gebeurt het namelijk ook te veel. Ik vermeld dat toch ook al in mijn reactie?

"Zowel in migrantenwijken, waar men een gedegen opleiding vaak van huis uit niet gewend is,"

Eventjes niet zo selectief lezen.

En wees gerust. Ik heb geen migratieachtergrond. Geboren en getogen in Zuid Limburg als rasechte Limburger.

5
11 Weet geen naam

@9 IQ bepaald eerder of je wel of niet succesvol door het leven gaat ongeacht de opleiding. Iemand met een hoog IQ is bijna altijd succesvol in het leven naargelang de omgevingsfactoren.
Opleiding geeft absoluut geen enkele garantie op succes in je leven.

2
12 solidsteel

@12 , "naargelang de omgevingsfactoren."

Precies, de omgevingsfactiren. Daar doelde ik ook op m.b.t. hoe je van thuis uit gemoiveerd wordt.

"Opleiding geeft absoluut geen enkele garantie op succes in je leven."

Dat ben ik absoluut met je eens. Maar slim zijn is net zo min een garantie op succes in je leven.


Het gaat in dit artikel overigens over slim zijn, niet over succesvol.

Wat overigens ook nog eens aan de hand is: Door de manier van intelligentie meten, zul je ook als slim persoon zonder opleiding nooit hoog scoren in een IQ test.

5
13 Weet geen naam

@2


"maar de echte reden dat wij slimmer zijn is dat wij moesten vooruitdenken met ons klimaat, en vooruitwerken, en berekenen hoeveel van alles, voer, brandhout, dikke isolerende muren, je nodig had om de winter door te komen, terwijl landen waar mensen dommer zijn, vaak het jaar rond voedsel produceren. Daarnaast waren die dus constant slachtoffer van slavernij vanuit Arabië, die steeds de gaafsten en slimsten eruit pikte."

De hogere wiskunde, het schrift, de aanleg van infrastructuur, de grondbeginselen van democratie, goed georganiseerde legers, allemaal zaken die niet precies uit onze contreien komen hoor.

Grote culturen waren al op hun retour toen je bij ons nog niet eens van cultuur kon spreken.

Over vooruit kijken en plannen gesproken. Wat een misplaatst dedain tegenover volkeren die al meer aan cultuur hadden voortgebracht dan onze, op het land ploeterende, voorouders.

19
14 ~ Echelon II ~

@14
"De hogere wiskunde, het schrift, de aanleg van infrastructuur, de grondbeginselen van democratie, goed georganiseerde legers, allemaal zaken die niet precies uit onze contreien komen hoor."

Het meeste van wat u opnoemt komt van de grieken en de Romeinen. En bedenk ook even dat mn. de veroveringsdrift van oa. de Ottomanen en de Arabieren als ware rovers ook de uitvindingen en ontdekkingen hebben gejat en nu durven ze zelfs een aantal uitvindingen te claimen alsof het van hen was. De rest van hetgeen hun historie heeft voortgebracht is idd. van de beschavingen van voor de islam. na de intrede vd islam hebben zij zelf niets gepresteerd maar slechts geteerd op de ontwikkelingen van andere landen/regio's.

3
15 Bleke Betty

@5 hmmm, dan zijn de Aziatische landen volgens deze stelling dus niet zo slim?

8
16 Mo[re]Slim.Al[er]t

@15 de academische wereld is het faliekant oneens met jou, maar goed ook domheid moet een plek hebben.

10
17 Mo[re]Slim.Al[er]t

@17
Het enige wat de islam heeft uitgevonden is de zelfmoord terrorist.
Ze hebben nog een faal-poging gedaan met een expositie in Rotterdam waar ze de uitvindingen van andere beschavingen claimden als van hen waar de hele wereld slap om heeft gelegen van het lachen.

4
18 Bleke Betty

@17

Grijns, laat die wereld nou de mijne zijn question

Erg sterk onderbouwd is uw respons overigens niet, als ik zo vrij mag zijn.

@18

Het gaat niet over religie, het gaat over de manier waarop intellect zich kan ontplooien, en dat is niet in een maatschappij waarbinnen zelfstandig nadenken ongewenst is en slaafs volgen de norm.

De vorm waarin onderwijs is gegoten kan ook bijdragen aan ontwikkeling. Binnen een systeem waarin stampen het hoogste goed is kan een vrije geest niet gedijen.

15
19 ~ Echelon II ~

@19 in de islam is het ontwikkelen van kennis zelfs expliciet beschreven, veel westerse denkers hebben gebruik gemaakt van de kennis die door moslims is voortgebracht ... als moslims niet de hindu numerals naar Europa hadden gebracht gebruikten wij nog Romeinse cijfers

7
20 Mo[re]Slim.Al[er]t

@20
Wat 'merkwaardig' dan dat de aantallen analfabeten binnen de islam zo enorm hoog is. Dan is er van dat ontwikkelen maar bitter weinig terecht gekomen in die 14 eeuwen. Feiten waarbij men eindelijk, zelfs in sommige Arabische landen, toch ook tot die conclusie is gekomen. en men er zelfs openlijke debatten over heeft, hoe isla.landen zo achter zijn gebleven in alles t.o.v. de westerse wereld.

@19
Ik ben het volkomen met u eens. Alles wat intelligentie en vrijheid in denken onderdrukt houdt een samenleving bekrompen en beperkt.. Dan nog denk ik dat een intelligent persoon altijd het meeste van een situatie weet te maken. (mits onder de radar in onderdrukkende landen, want men heeft meestal weinig op met vrije geesten question)

4
21 Bleke Betty

@20

Toen Socrates, Homerus, Plato enz. enz. leefden was Mohammed nog niet geboren schat, en toen de Romeinen riolering aanlegden ook nog niet.

Ik heb het over de wortels van het denken en daar speelt de islam nog maar pas sinds kort een rol in.

16
22 ~ Echelon II ~

@21

Maar een hoge intelligentie kan zich niet zonder sturing ontwikkelen, zoals topsporters ook een coach nodig hebben om topprestaties te kunnen leveren.

En nee, dictators zijn niet dol op onafhankelijke denkers question

16
23 ~ Echelon II ~

@22 : de vroege moslims zijn erg belangrijk geweest in het behouden, verbeteren en combineren van wetenschappelijke kennis. Zij waren aanzienlijk verdere dan europa in die tijd. Dat is pas aan het eind van de middeleeuwen gekanteld. En flink natuurlijk...

0
24 Wits

@22 ah je bedoelt, de denkers uit Europa.

Want de wereld buiten Europa bestond nog niet? Jou stelling is incorrect schat. De veda’s zijn opgeschreven toen de Grieken nog in grotten woonden. En de Grieken en Romeinen spelen al 2000 jaar geen rol van betekenis in de wetenschap

6
25 Mo[re]Slim.Al[er]t

* Verwijderd door de redactie *

26 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

27 E.Meel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Ik neem aan dat de ME erop ramt net als destijds met de wappies....

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

Omdat ze alle aanvallen van Iran op Israël konden onderscheppen, denken ze nu ook alle kernwapens van Rusland te kunnen onderscheppen?Volge...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

@6 Samengevat. Den Haag en Brussel hebben de belangen van de extreem grote bedrijven in beton gegoten. Maar dan kan men dus niet meer spreken ov...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@4 M'n megafoon ligt bij de reparateur 😑...

2 uur geleden geplaatst door Querido not

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 Nou, leg het hem uit zou ik zeggen....

2 uur geleden geplaatst door Mac Benac

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@2 Op 4 mei - dodenherdenking - ga je niet demonstreren. Dan ben je stil.Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen....

2 uur geleden geplaatst door Querido not

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@2 Als je wegens verraad achter een brommer wil eindigen is dat een goed idee. Verzet tegen Hamas zal er hier en daar best zijn maar niet met t...

2 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Mac Benac
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Je voelt aan je water dat deze formatie met de haven in zicht gaat stranden. De PVV is een veel te onbetrouwbare en onvoorspelbare partij....

2 uur geleden geplaatst door Mac Benac

ongelovenloos
Eritrese kinderverkrachter niet uitgezet wegens mentale zorgen - NieuwRechts.nl

Zo zal dat hier ook gaan. daar aan kan je zien dat er dubbele agenda's zijn. Alle landen binnen de EU stellen zich hetzelfde op voor de asiele...

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Bengali Boudi Sex Video ComShe Hulk XxxPakistani Porn FilmMimi CurvaceousRwby HentaiSissycumMom And Son Having SexsExxtrasmallNude Beach CamBlackced PornHassie Harrison NudeBent Over PornAvatar Sex SceneYogs PornPornos Mía KhalifaBig Busty TittysIncsect PornTv VoyuerEro LabsMegan Mullally NudeCoco Quinn NudePerfectgirl SexBangali Xxx BfVillage Sexx VideoSexy Bf Sunny Leone KiIndian PussylickingLush PornXhamayerNude Celeb GifsGirlsassholeMilffarmDownblouse JoiHair MilfFirst Video PornPorn Movies 2019Big BlackpenisFemale Soft PornRissa May AnalTurk PornooXvide OsCollege Girls XxxMaddy Rose PornstarTen Xxx VideoCouple HavingsexFiona Gallagher PornLive Adult WebcamsReddit Nude SelfieVideoporno ComKerala Old SexScarlett Sage NudeIndian Uncle PornReagan Foxx ThreesomeBeautiful Women MasterbateBritish Porn SitesFree IndiasexFilmes Pornos ComBikini Try OnRomantic Porn Video HdNetasha MalkovaNut In Her FaceBriana CoppageVideo Pournou ArabAnime Hentai MovieOnlyfans Video DownloadAsshoBouncing Anime BoobsSkipthegamea18year Old NudesCrying Sexy VideosIndian Desi Suhagrat VideoBlah Gigi PornI DeepthroatE-hentai ForumsLooti.netNaked LadyboysSex Com Hindi VideoThe Blue FilmCumshoot InsideGia Dibella AnalLatina BangedFake Nude CelebritiesFilme Pornográfico De GraçaNude FemaleTooturnttony NudeMinecraft JennypornVolleyball NudesBalls LickedBounching TittiesCanela Skin CreampieXhampster.cimSpeed Bump PositionTiktok Big BoobiesKeysha Cole NudeAnimated Porn LesbianLongleg PornHidden Cam Real MassageHomemade First Time LesbianXxx Masaage VideoTransensualesMast Aunty Ki ChudaiSapphic EroticaRockford Skip The GamesNude BlowjobFull Hd Hindi Xxx VideoKhalish UlluIndian Xxxx Hd VideoNatalie Wonder PornAdult TiktoksMorgpie Gif243601Big Land XnxxCarlie MarieSom Mom PornXhamester TubePor NhubbIndonesian XxxTasty Milf Is Hungry For Young Studs CockCarrie Undewood NudeWww Sex Hd Video ComPeshab Karne Wali BfPorn Asian MessageDemi Moore Oui MagazineLebanese PornJapan Sex FullBest Real PornRashi Khanna Sexy PhotosWomen Nude At The BeachEarly 2000s PornstarsNsfw WebsiteDddbriiCelebrityarchiveBangla Open SexLiz Jordan Sneaking Into The College Dorm RoomElizabeth Olsen Hot VideosSquirt HookupsThighdeologyPornolandia LesbicasMallika Sherawat FuckSexo Gay BrutoIndian Deshi Sex VideoJija Sali Ki SuhagratKimkardashian Sextape FullPormo MexicanaM PornaRyan Oconner PornResmi Nair VideosHome Movies PornBipasha SexHd Chinese BfDesi Maa Porn