door Havermout in Binnenland  ·  72 Reacties

  • 1
  • 493x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@45
"Wacht even, je klaagt over 'linkse reguliere media' om vervolgens met bronnen als de schreeuwerige Telegraaf, de vooringenomen Niemoller, het vaak verdraaiende Elsevier en zelfs Erkenbrand aan te komen zetten die moeten bewijzen dat alle geweld echt alleen maar van 'links' komt?

Ja, dat zijn echt neutrale bronnen. Als die iets roepen over 'links' dan zul je wel een punt hebben. Lol."

Het is niet erg dat je sommige dingen nog niet weet.

Het wordt ernstig als je de feiten gaat ontkennen, al staan ze voor je neus.

6
51 Sterke

@46
Gecomplotter? Het zijn de feiten. Maar die zijn anno 2018 "not done". Te confronterend.

7
52 Sterke

@15

Het zijn gemeenteraadsverkiezingen, dus welk nut zie jij in strategisch stemmen?

1
53 Brolin

@22

Eerst schrijf je dat je de politiek zat bent en nu is het weer leuk?

2
54 WijzeDwaas

@52

Je hebt een punt waar het de linkse aanslagen tijdens WOll betreft.
Honderden sabotage-aanslagen hebben de communisten op de nazi's gepleegd.

De rechtse Telegraaf sprak er toen al schande van.

1
55 Brolin

@49
"En dus, @Sterke, zelfs al zou het werkelijk zo zijn dat het 'politieke geweld' voornamelijk van 'links' komt (wat sowieso trouwens al niet vast te stellen is, want wat reken je dan als 'politiek geweld'?) dan nog is dat natuurlijk nauwelijks verrassend als het rechts is wat de macht al decennia heeft gehad."

Waarom blijf je de feiten glashard ontkennen?

"Deze hele discussie over 'politiek geweld' is dus ook niet relevant. Makkelijk om naar 'links politiek geweld' te wijzen als oorzaak voor verruwing, terwijl het in werkelijkheid nog steeds rechts beleid is wat hier gevoerd wordt. "

Welk rechts beleid bedoel je? Er wordt alleen maar links beleid gevoerd naar werkend Nederland: lastenverzwaring, nivellering, lastenverzwaring, nivellering en lastenverzwaring.

En natuurlijk is links geweld wel degelijk de oorzaak van de verruwing. Links geweld leidt altijd tot verruwing.

"Waarom die focus op uitwassen en extreem gedrag? Als je daar moet gaan zoeken om weer op 'links' af te kunnen geven, dan zegt dat wel genoeg dat 'links' helemaal niet zo'n groot probleem is als je het probeert te maken.'

Behalve als reguliere linkse partijen dikke maatjes zijn met gewelddadige linksextremistische groeperingen, zoals PvdA, SP en Groenlinks in Amsterdam.

https://www.google.nl/amp/s/wnl.tv/2018/01/30/keiharde-kritiek-op-anti-racisme-betoging-we-laten-gijzelen-extreemlinks-rapalje/amp/

Je hebt een verrekte dikke plank voor je kop als je nu nog steeds niet beseft dat je hier gewelddadige linkse tokkies aan het goedpraten bent.

Al staart de waarheid je in de ogen, dan nog wijs je het af.

Toegegeven, het moet een flinke deuk in het wereldbeeld van de progressiefliberaal zijn om met de feiten geconfronteerd te worden.

Maar beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.

6
56 Sterke

@56

Ik zeg het nog maar een keer:

Die linkse geweldplegers hebben complete veldslagen geleverd om te krijgen waar jij nu van profiteer. Van algemeen stemrecht tot het recht op een fatsoenlijke woning.

2
57 Brolin

@56 ,

Links heeft de macht niet, daar gaat het om.

Hoeveel je het ook blijft hebben over 'politiek geweld', het zijn rechtse partijen die de kabinetten gedomineerd hebben. Het zijn tevens rechtse partijen die in woord het debat verruwen.

Dat betekent niet dat ik een plank voor mijn hoofd heb. Het betekent slechts dat ik geen geweldsincidenten koppel aan politieke partijen. Iets wat jij wel doet in een poging om in een land wat door rechts beleid gedomineerd en partijen wordt, 'links' van alles in de schoenen te schuiven en maatschappelijke ontwikkelingen te verwijten.
Moet je zelf weten natuurlijk, maar dat is jouw keus en daar heb ik verder niks mee te maken.

2
58 progressiefliberaal

@57 Allemaal gepamper dus. question

3
59 Wild Rover

Correctie:

"door rechts beleid gedomineerd en partijen wordt" --> door rechts beleid en partijen gedomineerd wordt

1
60 progressiefliberaal

@57
Het wordt helemaal lachen als het lelijke linksextremisme vergoeilijkt wordt.

Alsof 60 RaRa aanslagen per jaar en fikkende Makro's en de dood van Fortuyn Nederland beter hebben gemaakt.

Dat je ooit de verkeerde achterna bent gelopen kan gebeuren; maar nu je de feiten kent kom je niet meer met naiviteit weg.

Ontelbare misdrijven zijn er in Nederland gepleegd voor het linkse "goede doel".
Wereldwijd hebben linksen honderden miljoenen burgers afgeslacht.
Knoop dat maar in je oren.

6
61 Sterke

@61 Maar sociale huurwoningen! question

2
62 Wild Rover

@61

Balk en splinter

3
63 Brolin

@58
Afgezien van dat onzin is dat links de macht niet heeft (zo'n beetje elke maatschappelijke organisatie in Nederland wordt gedomineerd door linkse bestuurders) probeer jij links geweld te legitimeren tegenover het reguliere geweldloze democratische proces.

Maar er is geen enkel excuus voor linkse activisten die intimideren, brandstichten, moorden, vernielen, kidnappen, molotovcocktails gooien en politieagenten verwonden.

Walg jij ook van mensen die voor hun eigen goede doel geweld plegen tegen andere mensen? Of keur jij geweld door burgers tegen burgers goed?

Ik hoop dat je begrijpt dat je aan de verkeerde kant van de geschiedenis zit met je adoratie voor gewelddadig links tuig.

4
64 Sterke

@64 ,

"probeer jij links geweld te legitimeren tegenover het reguliere geweldloze democratische proces (...)
adoratie voor links tuig"

Valse beschuldigingen, daar ga ik niet op in. Kijk maar uit dat ik je niet meld voor smaad. Jij bent hier degene die verbanden legt waar die er niet zijn, en dan ga je mij vervolgens verwijten maken over een plank voor mijn hoofd en dat ik dingen goed zou praten omdat ik niet meega in die onzinverbanden van je.

Misschien dat het je lukt een ander daarin mee te trekken, maar bij mij gaat dat je niet lukken. Daarvoor is het net even te makkelijk om door die vuile insinuaties heen te prikken.

2
65 progressiefliberaal

@65
Eerst alles vergoeilijken en nu hard weglopen voor je eigen ideologische overtuiging? Vreemd.

Ik zal je herinneren aan je eigen woorden:
"En dus, @Sterke, zelfs al zou het werkelijk zo zijn dat het 'politieke geweld' voornamelijk van 'links' komt (wat sowieso trouwens al niet vast te stellen is, want wat reken je dan als 'politiek geweld'?) "

Je ontkent glashard de feiten.

"Het rechtse beleid wat eigenlijk gewoon de standaard is, of het enkele incident met politieke extremisten aan welke kant van het spectrum dan ook?"

Enkele incidenten....
Hier bagatelliseer je honderden (...) gewelddadige linksextremistische incidenten in de laatste 50 jaar.

"Misschien dat het je lukt een ander daarin mee te trekken, maar bij mij gaat dat je niet lukken. Daarvoor is het net even te makkelijk om door die vuile insinuaties heen te prikken."

Met terugmeppen kom je niet onder je leugens uit.

3
66 Sterke

@66 ,

Ik loop nergens voor weg. Ik ben nooit meegelopen met die verbanden die jij legt, dat is heel wat anders. Dus niks leugens. Jouw verbanden, die jij besluit te leggen zijn de mijne niet. (Want nogmaals, ik heb al sinds mijn eerste reactie in @27 op één van jou de focus helemaal niet gelegd op geweld, maar op de politieke mainstream. Dat jij vervolgens over geweld door blijft ratelen terwijl het hier over verruwing gaat, moet jij weten).

Er staat ook nergens een ontkenning in dat citaat wat je aanhaalde. Eerder leugens en framing van jouw kant dus. Welk deel van de zinsnede 'zelfs al zou het werkelijk zo zijn' begrijp je niet? Dat is een manier om aan te geven dat het mij niet boeit of dat geweld wel of niet van 'links' komt, omdat ik het over iets anders wilde hebben, namelijk, alweer, die verruwing en de politieke mainstream en niet het geweld op de flanken (wat ik dus ook doe in het gedeelte van die zin wat je gemakshalve even weglaat - hoe doorzichtig weer).

Als je nou eerst eens leert lezen, en dan terugkomt in plaats van anderen van van alles en nog wat te beschuldigen. In plaats van proberen anderen mee te sleuren in je verdraaiingen, spammen van tig duizend niet-relevante zaken in één grote copy-paste post en datgene waar je op eigen houtje de focus van probeert te maken want nogmaals: het is wat doorzichtig allemaal. En niet waar het draadje over ging, ook nog eens. Als er hier iemand is wie van alles goed probeert te praten, dan ben je het zelf wel door vanaf die verruwing waarmee het draadje startte, ineens aan te komen met 'politiek geweld' in @20 .

0
67 progressiefliberaal

Om het even samen te vatten:

Het draadje ging over verruwing in het debat. Jij komt vervolgens met de suggestie dat dat het gevolg zou zijn van extreemlinks politiek geweld.

Ik ga daar op in door te zeggen dat er al decennia rechts beleid gevoerd wordt, door rechtse partijen. Met andere woorden: zo'n belangrijke verklarende factor kan dat extreemlinkse geweld, als het al talrijker is dan extreemrechts geweld (en nee, dit is dus geen ontkenning noch een bevestiging) niet zijn voor de verruwing van het debat.

Om dan vervolgens aan te blijven komen zetten met allerlei gekopieerde voorbeelden van uiterst selectieve media, een vooringenomen journalist en een studiegenootschap wat nota bene door de AIVD in de gaten gehouden wordt om aan te tonen dat linkse politiek geweld een probleem (geweest) is, is de plank volledig misslaan. Dat is namelijk nog steeds geen bewijs voor je allereerste claim dat de verruwing in het debat en de politiek te maken heeft met dat extreemlinkse geweld.

Dat iemand vervolgens dus ook nog steeds niet overtuigd is dat al deze prachtige voorbeelden ook maar iets te maken hebben met het draadje en de oorzaak van het geconstateerde probleem, heeft niks te maken met goedpraten, wegkijken of ontkennen van wat dan ook. Je hebt simpelweg je punt niet onderbouwt. Bewijs leveren dat fenomeen A (extreemlinks geweld) bestaat, is namelijk nog steeds niet het aantonen van een causale relatie tussen dat fenomeen en het verschijnsel waar het hier om ging (de verruwing).

0
68 progressiefliberaal

@67
Nog een keer dan.
Politiek geweld komt van links. Als dat geen verruwing is, weet ik het ook niet meer. Rechts geweld bestaat nauwelijks, maar komt op als tegenreactie op links geweld.

Het geweld heeft álles te maken met de verruwing. Een politicus als Wilders staat 24/7 onder bewaking wegens politiek geweld. Baudet's huis wordt ondergekladderd. Fortuyn is dood.

Jij probeert de kern van het probleem, links extremistisch geweld ,half te ontkennen. En daar ageer ik tegen.

2
69 Sterke

* Verwijderd door de redactie *

70 Manja

* Verwijderd door de redactie *

71 Manja

@70
"Geweld komt evengoed van rechts,"

Nogmaals: bijna al het politieke geweld komt van links. Waarom wordt die ongemakkelijke waarheid telkens weggemoffeld?

'maar dit topic gaat over de verruwing van het debat: en dat is nu net het handelsmerk van populistisch rechts."

Dat kun je niet menen. Heb je ooit Timmermans of Schulz te keer horen gaan in de EU?

"De kern van het probleem is de psychologische oorlogsvoering, tactieken waar de alt-right-hoek zich van bedient. Zaaien van angst en twijfel en zo de bangeriken hersenspoelen."

En dat is iets van rechts? Ik dacht het toch niet.
- D66 dwingt Leefbaar Rotterdam op straffe van uitsluiting om afstand te nemen van FvD
- Linksen hebben tig keer Wilders en Baudet uitgemaakt voor Nazi, bruinhemd, racist
- Centrumpartij zei vroeger dingen die nu gewoon zijn omdat ze altijd al gewoon waren, maar werd daar voor aangeklaagd en gewelddadig bejegend.
- Baudet wordt geïntimideerd door linkse bekladders van zijn eigen huis
- Fortuyn werd door Marcel van Dam (VARA) een "intermensch" genoemd.
- Bij1 demoniseert alles en iedereen die nog van Zwarte Piet en de Piet Heinstraat houdt en jaagt kinderen de stuipen op het lijf.
- Is Denk ook links? Tja....
- GL demoniseert en dreigt net zo lang tot ING de salarisverhoging voor de bestuurder intrekt.
- een politicus die notabene 24/7 bewaakt wordt vanwege islamitische dreiging, wordt door linkse tegenstanders aangeklaagd.

Demoniseren, aanklagen en het debat verharden is juist het handelsmerk van links.

De rechtsen proberen het hooguit te imiteren.

Angstzaaien kunnen linksen ook heel goed. Overstroming, klimaatverandering, armoede, rechtspopulisme, Trump, Poetin, Israël... Elke dag worden wij bang gemaakt en moeten wij meer haten. Daarom krijgen we nu de sleepwet van Plasterk (PvdA). Daar kan rechts nog een puntje aan zuigen.

Als je oogkleppen opzet, zie je nooit het hele beeld.

0
72 Sterke

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ABRACADABRA
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

inderdaad. die hele asielopvang wordt/is voor heel Nederland onmendelijk geworden, dus stop er mee. m.a.w. asielstop invoeren en wel onmiddellij...

11 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

Strongoli
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Hij heeft inmiddels aan Bosma z'n excuses aangeboden en zal dit publiekelijk ook nog gaan doen.Bosma: Baudet heeft spijt van uitspraken tegen ...

15 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Briefje van Jan - aan Khalid Kasem - Buttkicken.nl

Natuurlijk stinkt dit zaakje. Geen overtuigend bewijs betekent niet, dat er "niets" gebeurd is, ze hebben alleen, het bewijs voor dat laatste, n...

19 minuten geleden geplaatst door Strongoli

welofniet
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

Eens komt de dag dat men zegt VOL is VOL....

20 minuten geleden geplaatst door welofniet

welofniet
Kamervoorzitter Bosma roept Baudet op matje vanwege bedreigen Klaver na debat

Klaver en ook Paternotte kunnen wel het bloed onder je nagels vandaan halen, probeer dan nog maar eens aardig te blijven tegen die 2 sadisten....

22 minuten geleden geplaatst door welofniet

maarten1234
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

"die buitenlanders hebben we straks nog hard nodig vanwege de pensioengolf en het tekort aan vakmensen en ander personeel om onze samenleving dr...

26 minuten geleden geplaatst door maarten1234

maarten1234
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

tja, dan vraag ik mij af waarom er een hek om de moestuintjes van een bepaal AZC staat met daarbij teksten in de trant van 'eigendom van...' in ...

32 minuten geleden geplaatst door maarten1234

LoydMorris
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

Ondertussen. . . . https://www.telegraaf.nl/nieuws/1601058670/steeds-vaker-geweld-en-agressie-door-jonge-asielmigranten-in-opvang-personeel-...

32 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

sockknitter
Meedogenloze Russen nu zelf slachtoffer van ‘heilige oorlog’

Rusland heeft de waarschuwingen vanuit het westen niet serieus genomen. De FSB heeft het veel te druk met het opsporen van Kremlincritici, dat z...

33 minuten geleden geplaatst door sockknitter

NK. App
Mallu BhabhiJust Porn Videos3d Hentai GameHanikeXiangling Hentai1st Time Sex VideoShamele CockRiley Reid P O R NAnimated Zombie PornBigass Asian Porn야동캠Oxtorrent.sxJaycee StarrXxx AmerikaChhaka XxxCelebvideoXxx Video Husband Wife91自拍论坛Shortstack PornCuming In PantyhoseBangla Naked BfPakistan SxeXxx Vodie ComPeta Jensen NudeVal2legit NudesMonalisa Ka XxxHot PoornPeaches PornSweaty MilfMilf Nude In PublicGwin GwizぽるのはぶBella Porch NakedBhai Bahan Ki XxxDoyjin MoeJijasalixxxJapanese Family Sex ComSex ShoplifterTannedmilfPorne BFapnationHenti StreamKrasi PhotosXxxgJosex HdPolice Bf VideoPerverthentaiVídeos PornoamadorPornográfico ColombianoVideofreesexJessyca KetlenNerdymilfBhai Sex StoryRacist PornhubTeenagers Hard PornPublicagent PornJapanese Rain GooglesAi Sex GameFap-nationsPregnant PorncomicsHayley Atwell TitsJivencitas DesnudasMessyanalCartun PornosDehati Sex XxxAntarvasna BhabhiRavali HotPetite OnlyfansBrazzers AirportDanica MoriChut Ka ImageDesi Tadka PornKissing FemdomWww Cheating Wife Xxx ComManisha Xxx VideoTeengloryholeRichards RealmLesbian Anal ToysKaylee NashBest Torrent Client 2023 RedditPorno StreamingPorn LuxoPornok HdJade KimikoKerrie LouiseRiley Keough NakedXnxx MuvisBoobssuckingXnxx Real VideoVelocity VonLesbian ThreewayMaki HentaiLena Paul BrazzersXxx Xxx Sexy MoviePorn Sexy AuntyWickedcamRichard Mann PornstarSxypornPerfectgorls.netLes AnalVideocollection.comHilary Duff BlowjobSon Stepmom PornJabardasti Ka Sex VideoLove Sex Video HdF1nsterBlondanalGigabooIndian Anal HdAsmr PorntnCecily Strong HotNushemaleCycle Sex VideosXvxvideoSally Mcneil PornPulsating CrempieOuttie VaginaNdngirlsVideos Prno GaysBig Aunty Xnxx18 Hot Web SeriesMonalisa Hot BoobsHidden Cameras In Massage ParloursLesbian French Kissing PornCitronemoiCam SexoDore Alley 2023Fuddi PicsKatrina Kaif NudeBbc BullArtisbugilPornografia As BrasileirasTwark NakedWww Sex VIndian SambhogChainees PussyRebel Rhyder PukePokimane CumRick And Morty XxxxxHerewecamDamaged PussyHd Porn Download IndianMrs IncrediblepornIxxxcomB Grade Adult MoviesUkpornoPornô Sem VírusValhalla Vintage VerbWww.camsodaIndian Girl Xnxx