door retecool in Politiek  ·  77 Reacties

  • 54
  • 1648x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Kwaadwillenden, Mevr. Ollongren, weten dondersgoed hoe ze moeten communiceren zonder afgeluisterd te worden.
Vroeger, in het "stam café" had ook niemand zijn nokia bij als er "gehandeld" werd.

2
51 Schildpad

Al degene die niet door de overheid gevolgd willen worden hebben dit al opgelost door op een andere manier te communiceren. Deze wet zal daarvoor nutteloos zijn. De nette bevolking zal gevolgd worden en grenzen worden door de overheid altijd overschreden of de wet word later opgeschroefd. Het D66 verkiezingsspotje gaat over "beter onderwijs, beter zorg, beter klimaat".
Mede door D66 zijn de eerste twee actie's naar de verdommenis geholpen en hebben we achterstand opgelopen tegenover andere westerse landen. Het klimaat is voor D66 een ruilmiddel om op andere fronten hun zin te krijgen.

1
52 Verwonderd

Twee gluipers bij elkaar.
Rutte en Ollngren.
En twee waardeloze partijen.
Zowel VVD als D66.
Liegen alles aan elkaar.!

1
53 annie

Misschien moet er maar eens een wet komen waardoor we als burgers alles wat politici en overheidsdienaren met wie dan ook communiceren life en online kunnen volgen.

1
54 fin.demeer

Rutte en Ollie hebben pure kutverhalen die als een tang op een varken slaan.
En deze warhoofden zijn minister-president en minister.

Deze waanzin lijkt besmettelijk te zijn, Pechtholt is ook al politiek dementerende.
Is dit dolkomische duo R.en O. het volgende stel wat om opnames schreeuwt??

1
55 Wil je niet weten

Ongecontroleerde sleepnet data, inclusief wetenschappelijke en industriële vertrouwelijke gegevens, delen met "bevriende" diensten. Lees CIA, NSA, GCHQ lees de gehele corrupte EU.
Wat ze vertellen over de zware controles is ook compleet gelogen!
De zogenaamde controle commissie vooraf (3 man!) zijn een farce en verdere controle komt als het kwaad al is geschied.
Bovendien, en dat vertellen onze manipulerende ministers niet, de minister mandateert de toestemming aan de hoofden van de diensten. En die weer aan hun ondergeschikten.
Kortom, de diensten kunnen doen wat zij willen!
De WIV zoals hij nu is, is een verschrikkelijke ramp voor een democratisch en vrij Nederland!
STEM TEGEN!
Hoe gevaarlijk data verzameling is, blijkt uit het meest recente, grootste Facebook schandaal ooit.
Cambridge Analitica maakte t.b.v. de Amerikaanse verkiezingen uitgebreide profielen aan van 60 miljoen Facebook gebruikers. 25% van de Amerikaanse stemmers. (niet de Russen dus)
Dat soort profielen kan men ook gebruiken voor politieke manipulatie, voor het via internet aanwakkeren van revoluties (CIA, Oekraïne, Syrië) etc.
STEM TEGEN als uw vrijheid en die van uw kinderen u lief is! En vergeet Facebook!
Uw mening verkondigen op Nieuwskoerier? Al uw reacties en schrijverij wordt binnengesleept straks en ongezien doorgegeven aan "bevriende" diensten dan wel gebruikt voor profilering door de eigen geheime diensten.
STEM TEGEN!

1
56 logikus

Die 2 verpesten meer voor ons dan goed voor ons is, dit is vast nog maar het begin van die dwazen Ollongren en Rutte.

2
57 corretje

@46 Ik heb altijd rechts gestemd maar nu ik ouder wordt, het midden van de middelbare leeftijd, word ik wijzer en linkser. Deze verkiezing stem ik voor het eerst voor een linkse partij. Het is ook logisch, als je jong bent moet je aan jezelf denken, als je ouder wordt krijg je ruimte om meer sociaal te zijn.

5
58 Ketter

Ach , een ongevraagd advies negeeer ik ook als ik zelf weet wat ik wil.
En als ik iemands mening wil horen , vraag ik er wel om .
Dan kies ik daarvoor mensen die er verstand van hebben .
De regering mag dat van mij ook zo doen .
En het mede door mij gekozen parlement mag dat goed of afkeuren .

Die 5 studenten met hun burgerinitiatief als hobby die dit referendum bedacht hebben , zullen nu onderhand wel afgestudeerd zijn en VVD of D66 stemmen tegen het referendum.

8
59 No newstoday

* Verwijderd door de redactie *

60 Manja

Hier nog een mooie complicatie over beroeps draaimolen voor 'd'66 Kees Verhoeven met zijn draai over het direct opvolgen van de uitslag van het EU Oekraïne associatieverdrag referendum.


Waar uiteindelijk 'd'66 instemde met het EU Oekraïne associatieverdrag, nadat Rutte een jaar lang weigerde het associatieverdrag in stemming te laten brengen, wat de referendum wet gewoon vereiste, en daarmee een ambtsmisdrijf was.

En het tenenkrommende is nog is dat dezelfde Kees Verhoeven constant het nee kamp, zowel voor als na het referendum, bleef beschuldigingen dat ze grote leugens zouden hebben verkocht door het verdrag een opstapje naar een EU lidmaatschap te noemen, wat het evident voor elk weldenkend mens toch gewoon is.

Ook bij Zondag met Lubach was Kees te zien met zijn draai over de sleepnet wet. Waar hij zeer felle kritiek op had in de oppositie tegen, vooral tegen het sleepnet karakter, en nu is omgedraaid als een blad aan een boom. Lubach had het item over #WeesgeenKees denk ik overgenomen van GeenStijl, zie dit artikel en filmpje:
https://www.geenstijl.nl/5141042/wees-geen-kees/

0
61 Reactie

Dit is nu al de tweede raadgevende volksraadpleging die wordt gekaapt door ondemocratische krachten in onze samenleving: de regeringspartijen met al hun verdraaiingen en leugens!

0
62 Reactie

* Verwijderd door de redactie *

63 Manja

@55
Ze voeren gewoon de agenda uit van hun internationale bazen of "vriendjes".
En dan krijgen deze Bilderbergers, nadat ze op het Nederlandse politieke toneel niet meer gewenst zijn, een mooi baantje binnen de EU of de VN, of een andere internationale bemoeizuchtige organisatie, die onze Nederlandse soevereiniteit aantast en daarmee onze democratie uitholt.

0
64 Reactie

* Verwijderd door de redactie *

65 Manja

@65
Het is juist precies andersom, als we niet meer doen met de politieke globalisatie richting een soort van wereldregering, dan zijn we zogenaamd gedoomd een brood arm in oorlog verkerend land te worden o.i.d. Dat is hetgeen waarmee de politieke globalisten propagandisten ons dag in dag uit trachten te indoctrineren, tot slaafse gehoorzaamheid van het volgen van hun agenda.

De verkiezing van Trump en de Brexit waren een grote zegen voor de vrije wereld van vrije soevereine landen. U laat zich domweg misleiden door nepnieuws dat dit allemaal zo slecht zou zijn.

1
66 Reactie

@66 "Trump en de Brexit waren een grote zegen voor de vrije wereld van vrije soevereine landen"

En waarin uit zich die zegen? Invoerrechten die een complete branche keihard raken? Een muur tussen een land en de wereld? Bedrijven die een goed heenkomen zoeken?

8
67 Criticaster

* Verwijderd door de redactie *

68 Manja

@67
U doet net alsof de 'vrije markt' van de EU echt zo vrij is. Wij doen hier net zo goed aan protectionisme, hebben het misschien wel uitgevonden. question

1
69 Bleke Betty

* Verwijderd door de redactie *

70 Manja

Alleen al het feit dat de 'raw data' live gestreamd wordt met de VS (denk daar eens aan Trump- haters) en op verzoek met elke bevriende natie bv. Turkije is iets waardoor iedereen zijn alarmbellen knetterhard moeten beginnen te rinkelen. Alle ongewenste elementen zoals bv de Guhlen en de koerden hier in Nl lopen daardoor risico als ze op vakantie zouden gaan naar hun thuisland en helemaal als er daar nog familie van hen woont. is slechts één voorbeeld maar bedenk dat zelfs een prima regering (kan even geen voorbeeld vinden) kan veranderen, waardoor de gedeelde informatie ineens voor hele foute zaken gebruikt kunnen worden.
Het is niet voor niets dat het verzet in de 2e WO zoveel mogelijk probeerde de bevolkingsregisters op te blazen of te vernietigen. Door die registers wisten de Duitsers precies de afkomst en uit hoeveel mensen een gezin bestond en van welke leeftijd enz.

1
71 Bleke Betty

Zie nog eens deze heldere video van Ronald van Raak (SP) over de afschaffing van onze laatste strohalm, het referendum. Onze laatste kans op tussentijds commentaar op onderwerpen als de WIV. Deze coalitie negeert de wensen van degenen die zij geacht worden te vertegenwoordigen. Deze coalitie maakt van Nederland een politiestaat met STASI burgerspionage methoden.
VAN WIE IS NEDERLAND?


STEM TEGEN!
(Stem geen coalitiepartijen, zij verraadden ons.)

0
72 logikus

@68
Hoe vaak hebben we al niet moeten aanhoren van de politieke globalisten propagandisten dat de EU zogenaamd voor vrede en veiligheid zou zorgen, terwijl dit komt door (o.a.) de al veel oudere NAVO samenwerking.

En hoe vaak hebben we al niet moeten horen dat de EU voor handel zorgt, terwijl we al velen eeuwen een handelsland zijn.

En dat beide zowel geen oorlog als onze welvaart in gevaar komt bij elke stem tegen (uitbreiding van) de EU.

0
73 Reactie

De enige reden die ik kan bedenken voor het keihard negeren van de volkswil is dat het slepen, data vergaren en al of niet gefilterd delen met bijvoorbeeld NAVO partners (USA) al in volle hevigheid plaatsvindt. Het werd al jaren gedaan, zonder wettelijke basis gedaan. Daarom moest Plasterk de WIV o.a. op aandringen van de NSA en GCHQ wijzigen.

Ik herinner mij dat mijn emails allemaal via de Amsterdam Internet Exchange, via Engeland, via Australië, via Washington (NSA) weer naar Nederland naar de mailserver van de ontvanger liepen. Ik gebruikte daarvoor het programma TraceRoute waarin je het IP nummer van de mailontvanger opgeeft.

Onze volksveraderscoalitie kan mogelijk helemaal niet meer terug...
Waarom horen we Plasterk nergens over? Hij is plotsklaps in lucht opgegaan.
Wat vindt hij van de toepassing van onder hem afgekeurde verkiezingssoftware door Ollongren.
Ik weet nog wel een aantal priemende vragen aan hem!
Zoals "wie gaf Bertholee opdracht voor het hacken van Cosy Bear en delen met de Amerikanen?"

0
74 Ontgoochelaar

@69 vrije markt is inderdaad een illusie, een leugen. Iedereen die doet alsof er een echt vrije markt is, die liegt.

De VS is een goed voorbeeld van zo'n leugenaar. Hun motto was: zodra wij door protectionisme de machtigste economie zijn zullen wij de vrije markt promoten en afdwingen.

0
75 Myth63

@73 'meer' handel is het voordeel van de eu voor Nederland. We hebben niet voor niets een van de hoogste handelsoverschotten ter wereld.

0
76 Myth63

@54 : Daarom waren regeringsvergaderingen openbaar, moeten nieuwe wetten in de staatscourant. Alleen WIJ moeten transparanter, ZIJ trekken zich steeds meer terug in hun torentje. Precies omgekeerd van de bedoeling van degenen, die de Grondwet schreven.

1
77 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

1 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

1 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

2 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

2 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Dat kan dus niet want de KvK heeft geen jaarverslagen gekregen over die tijdsperiode Doe godverdomme je huiswerk voordat je hier dingen ...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Jij bent ook aan een klap op je bek toeMisschien knapt je fascistenmuil er nog wat van op ...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Hij had gehoord dat Yasser een vagina had, gewoon ijzersterke humor en een keiharde klap op zijn hypocriete bek. 😂...

2 uur geleden geplaatst door spookrijder

NK. App
Sexy Bhabhi PronTop Pornstars 2022Quadrinhos Porn GratisAll Xxx ComAmateur Natural TitsCeleb JhadAkibawebNew Ts PornHenrailConfraria RsEuphoriahentaiMia Khalifa FilmFat Puusy PornJordana Brewster BikiniSex Movie Hindi MeNora Fatehi Porn VideoBlue Chudai VideoSex Challenge VideoTrain Ride Monstrous FrogGenshin PornPorn South CarolinaStevens Universe PornIchika NaganoEhentai.Nudes Of TwitterAsian Porn StarsPakistani Xx VideoGooner PmvNifty.ortgLittlebuffbabeXnxx PornosPorn DeepfakeKoreanpornhubXxx Xex VideoChina Blue Film DikhaoLesbain HumpingPorn Hot ArabKally Xo PornPornos SexysTubes GalpreXxx Of CartoonsPorrno GrOmigleaEomantic PornBangla Panu VedioIksindianSkipthegame.Beeg DownloadWww Xxnx ConPublicupskirtXxx Bathroom MomXnx Girl VideoXxfreevideoNaked Lesbian WomenCamversittyXnxx Hd Videos IndianHindi Porn Short FilmIndian New PornPicture Porn WebsiteHot Girl Xxx VideoChloe Night XxxTurkpornoDanny DaniealsRoxysdreamWww MyfreecamsPorn Movie Sitesسكس يابانيArielle Kebbel NudeKaty Pary NakedBusty Bbw SexMia Khalifa Porn StatGfkrissJaquie MichelFamous People NudesBackstagepornMissionarypoundingXvideos ChinesRassion PornLatest Hd Sex VideosWeb Series SexiIsha Deol NudeLana Rhoades PhMommassage PornBigboobs TiktokAlana KernBrazzwrsDani Daniels PornosuXxx Porn Movies For FreeGays PornpicsPooja Chavan Tiktok VideoXxx Bangla BhabiTs WscortSexo VrXxx BarzzerSheme ThreesomeCute Pron StarBf Video GameXxxsunny LionAnllelasagra NudeDrugging PornBangla Sexe VedeoQiartier Rouge.beSunsport GardensScoregroup PornAnti XxHow To Fingure UrselfBelly Dance NudeBokep Jepang XxxViolet MoreauStrap On LesbiansXxnx Vibeo ComCory Chase HusbandLenpornoMonamour Full Movie DownloadMother Son BlowjobTeensfirstbbcPree PornTik Tok LeaksPorn Face SittingHot Desi ShortfilmIntense Porn VideosWet Panties PornTraditional PornBrandy Renee Streamers Gone WildJe Montre SextapeAnimation SexGrappling GirlsLatest Desi Sex StoriesSteven Universe Porn ComicMoti Gand BhabhiBf Full MovieUdaluravu VideoBreast Fucking VideosWhorewivesHeidi Klum NipKatrina Kaif Mms VideoBabystiter PornGiantess SocksImhentaieKorra Dal RioXx Video.comMunson's ChocolateMia Khalifa First VideoTied Up XxxStrip Chat GirlsLosing Virginity On VideoSpankbang.cmoHentai Manga FrSexo EngraçadoElizabeth Olson Sexy