Shahzad 'Keith' Khan was de spilfiguur van het pedofilienetwerk.
Volledig scherm
Shahzad 'Keith' Khan was de spilfiguur van het pedofilienetwerk. © rv

"Terwijl de ene man me verkrachtte, stond de andere in de rij op de trap. De volgende dag ging ik gewoon naar school": slachtoffer Brits pedofilieschandaal getuigt

De spilfiguur in het immense pedofilieschandaal dat aan het licht is gekomen in het Britse Telford blijkt een grootvader te zijn die begin jaren 80 emigreerde vanuit Pakistan. Shanzad 'Keith' Khan verkocht al tientallen jaren kinderen uit Telford aan pedofielen, die hun gangen konden gaan in een woning die 'verkrachtingshuis' werd genoemd. Khan verdiende zo ongeveer 2.000 pond (2.268 euro) per avond, en de vraag is nu hoe het mogelijk was dat hij al die jaren zijn gang kon gaan zonder dat het gerecht ingreep. Volgens The Sunday Mirror kan het aantal slachtoffers zelfs oplopen tot duizend.

55 reacties

  • Guido Swerts

    6 jaar geleden
    Weerzinwekkend en verfoeilijk.Ongelooflijk dat er weinig tegen gedaan wordt.Dit is werkelijk ongehoord EN wraakroepend!
  • paul lemmens

    6 jaar geleden
    hier zou May werk moeten van maken iplv Putin te beschuldigen van dingen die ze niet kan bewijzen , waarom willen politici nooit in de kijker lopen met dingen die ze doen om de bevolking te beschermen
  • Daantje Daniella Thys

    6 jaar geleden
    Nu hoort ge die linkse volkverradende rakkers niet he,
  • Piet Paaltjes

    6 jaar geleden
    Is intussen al naar boven gekomen in tientallen Britse steden (Rotherham, Rochdale, Oxford, Newcastle, Telford, Bristol, Derby, Halifax, Preston etc.) Steeds dezelfde type daders, steeds zelfde type slachtoffers. Je kan niet ontkennen dat dit cultureel is (wie verkracht kinderen jarenlang in groep zonder dat er aangifte word gedaan?) en dat ze blanke meisjes beschouwden als minderwaardig. Het gaat over tienduizenden minderjarige slachtoffers.
  • johanneke li

    6 jaar geleden
    die politie-afdeling mag compleet worden opgedoekt! dat ze meisjes zien meenemen en niets doen is te gek voor woorden! zij zijn mee schuldig hieraan!