door Inter in Binnenland  ·  31 Reacties

  • 4
  • 713x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Lekker laten doen, boos zijn ze toch wel.

2
1 Hans Brinker

Aangifte heeft geen enkele zin hij verteld de waarheid over de feiten binnen de islam.
Hij heeft het niet over personen of groepen in het algemeen hij heeft het alleen over de religie de islam oftewel de islamitische ideologie.
Er is geen woord chinees bij het zijn allemaal feiten die allemaal stuk voor stuk hard aantoonbaar zijn.
Laat de mensen die het er niet mee eens zijn en aangifte willen doen het tegendeel dan maar bewijzen.

1
2 welofniet

Voorgedrukte formulieren?...hoeven ze alleen maar een kruisje te zettenquestion

1
3 loki zegt

Dat het aanzet tegen haat (en geweld helemaal) tegen moslims, zie ik niet zo. Volgens mij klopt dat juridisch ook helemaal niet.
Dat moslims er niet blij mee zijn, kan ik dan weer wel goed begrijpen.

2
4 Yisrael

Het kenmerk van dat soort clubjes is dat ze zeiken over wat anderen niet goed zouden doen.
Ze moeten uit gaan van hun eigen kracht en mensen op hen laten stemmen door aan te tonen wat ze wel goed en beter doen dan anderen.

1
5 in holland

Vrijwel alles wat de PVV op het lijstje heeft staan is gewoon het gevolg van het naleven van voorschriften uit de bronnen van de islam. Gaan moslims dan hun eigen heilige boeken aanvechten?

2
6 Soare

Ach ze zijn weer zielig. Ze worden weer gediscrimineerd. Wat zij niet begrijpen is dat ze de Nederlandse bevoling constant discrimineren. De wetten gelden niet voor hen, verkeersregels gelden niet voor hen, Politie heeft niets over hen te zeggen. Zij luisteren alleen naar de imams en de wetten van de sharia.

2
7 gaulette

Waarom zijn ze beledigd als de PVV alle doelstellingen van de islam zo keurig in beeld brengt.
Wordt er gratis reclame gemaakt voor de ideologie die ze aanhangen en dan voelen ze zich beledigd. Rare lui.
Ze zouden blij moeten zijn dat er zoveel aandacht is voor de de leer van de islam. Het lijkt wel een oproep voor sollicitanten. Straks lopen de moskeeen nog vol na deze mooie reclame voor islam.
Op wat vulwoordjes na wordt zo'n beetje de hele ideologie verwoord.

2
8 PFL

Het is nooit prettig als iemand de waarheid zegt.

0
9 upanddown

@8 Waarom zijn PVVers beledigt als je ze op een hoop gooit met nazi's en pedofielen als Pimmetjuh? Of moordenaars als Breivik en Tristan van de Vlis? Of Thierry en Greet op een hoop gooit met Franco, Goebbels en ander gespuis...

Mensen worden best boos als mensen dat doen, rara hoe kan dat? Zou het een vergelijkbare reactie zijn?

21
10 Oebie

@8 Misschien dat ze het iets positiever kunnen omschrijven. Bijvoorbeeld 'Vrouwenonderdrukking" vervangen door "Seks zonder gezeur".

1
11 Dune

Door gelijk te beginnen over islamofobie, racisme en aangifte doen proberen moslims iedereen de mond te snoeren die kritiek heeft op de islam. Zo proberen ze iedere keer via het bekende trio van uitlokking, verwijten en eisen hun ideologie weer iets meer verankerd te krijgen in politiek en het recht.

2
12 Soare

@10 . Een onvervalste jij-bak. Knap bedacht hoor.

3
13 PFL

@11 . Waarom zou islam met eufemismen benoemd willen worden. Ze willen toch niet de ware leer ervan verbloemen

3
14 PFL

@13 Nah het is precies hetzelfde.

15
15 Oebie

@15 . Wie zo dom is om Nazisme met de doelstellingen van de PVV te vergelijken heeft het niet begrepen. Islam en Nazisme hebben veel meer overeenkomsten waaronder het overheersende anti-semitisme.
De PVV daarentegen is zeer pro-joods, pro-Israel en pro-Semitisme.
Dat jij dat verschil tussen PVV enerzijds en Islam en Nazisme ( gebroederlijk naast elkaar ) aan de andere kant niet ziet is toch echt jouw probleem.

3
16 PFL
17 welofniet

Waar zijn de foto,s en waar is het bewegende beeld ?

0
18 Marrie

@7 gaulette

Ik neem aan dat u niet in Nederland woont? of negeert u alle werkende Moslims in allerlei beroepen maar even voor het gemak? Of bent u ook zo geindoctrineerd dat u alleen maar kijkt naar een kleine minderheid? Voor de duidelijkheid hier in Nederland, voordat er weer iemand komt en weer met dingen uit het midden oosten komt want dat gebeurt regelmatig dat men wegkijkt hoe het in Nederland gaat.

6
19 Marc Anthony

Moeten zij nodig zeggen... Het is juist de koran die aanzet tot haat van alle niet moslims!!

1
20 Topperz

Islamdemocraten..... ook weer zo'n leugen. De islam gebruikt de democratie enkel om zich ergens in de politiek in te vreten en dan z.s.m. de democratie zoveel als mogelijk af te schaffen.

2
21 Soare

* Verwijderd door de redactie *

22 hk-sr

Schandalig deze aangifte door deze Islam club, ze weten zo langzamerhand toch wel dat alleen Geert Wilders het recht heeft op vrije meningsuiting, en dat alleen "Hij" het recht heeft op het doen van aangiftes, als andere iets zeggen of tegen de uitspraken van de PVV zijn.

2
23 Roy-050

@19 Nee, ik woon tegenwoordig in Nederland, ik heb heel veel meegemaakt met moslims. Wel heb ik twee vrienden gezinnen die ex moslim zijn en die zijn nog feller dan ik. Ik heb mijn ouders moeten ontzetten vanwege: ongelovigen hoeven niet op een invalideparkeerplaats te staan. Mijn ouders waren tegen de 90, hadden een invaliden parkeerplaats op hun eigen kenteken. Maar die lieden vonden dat zij recht hadden op gratis parkeren terwijl zij boodschappen deden. Ik heb een 10 jarige gewezen dat hij niet op de fiets pal langs de uitgang van een ouderenflat mocht rijden. Antwoord: jullie mogen dat niet, wij wel. Gelijk stonden er 3 volwassen moslims tegenover me, dreigend: ik mocht een kind niet terecht wijzen, ik was ongelovig. Mijn moeder, gewoon gekleed in een rok en een t shirt moest een hoofddoek gaan dragen. Ik kan er een boek over schrijven.

0
24 gaulette

@12 Die woorden hebben voor mijn geen zwaarte meer. Vroeger wel, toen probeerde ik nog naar hen toe te komen, maar de keren dat mijn ouders, hun vrienden/vriendinnen zo weg gezet werden als ongelovigen die niets te zeggen hadden (terwijl ze minstens 40 jaar ouder waren dan de moslim mafketels) hebben mij (ook vanwege de verhalen van mijn ex moslim vrienden) er toe gezet totaal geen waarde meer te geven aan die woorden, die zijn net als het zand van de Sahara, het glijdt door mijn vingers. En nee, ik stem niet op de PVV.

0
25 gaulette

Aangifte tegen de waarheid.

1. Discriminatie Beoordeling: WAAR
2. Geweld Beoordeling: WAAR
3. Terreur Beoordeling: WAAR
4. Vrouwenhaat Beoordeling: WAAR
5. Homohaat Beoordeling: WAAR
6. Jodenhaat Beoordeling: WAAR
7. Christenhaat Beoordeling: WAAR
8. Onderwerping Beoordeling: WAAR
9. Gedwongen huwelijk Beoordeling: WAAR
10. Eerwraak Beoordeling: WAAR
11. Totalitair Beoordeling: WAAR
12. Doodstraf voor afvalligheid Beoordeling: WAAR
13. Sharia Beoordeling: WAAR
14. Dierenleed Beoordeling: WAAR
15. Onrecht Beoordeling: WAAR
16. Slavernij Beoordeling: WAAR
17. Dodelijk Beoordeling: WAAR

4
26 welofniet

Waar kunnen wij eindelijk eens voor ingevulde formulieren ondertekenen tegen islam en vooral tegen Denk en Bij1? Die zijn er alleen op uit om Nederland te ontwrichten.

0
27 gaulette

@24

Triest dat u dat heeft moeten meemaken, helaas zijn er zeer domme en slechte mensen in de wereld maar ik blijf toch altijd kijken naar hoe een meerderheid is.
Als ik mensen zou moeten gaan beoordelen op basis van eigen ervaring zou ik volgens een bepaalde in mijn ogen kortzichtige denkwijze niets moeten hebben van "blanke" mensen gezien ik daar toch echt heel veel vervelende dingen door heb meegemaakt in mijn jeugd (ikzelf getint, Afro-Amerikaan/Nederlands). Gelukkig heb ik die denkwijze niet en zie ik ieder mens als uniek en beoordeel hen op hun daden goed/slecht maar ik veroordeel een ander niet bij voorbaat omdat mij het een en ander is overkomen in het verleden.

2
28 Marc Anthony

Islam en democratie.... question

1
29 Thomas

@29 ach, de PVV heeft totaal niets met democratie.... de "interne structuur" is daarvoor kenmerkend: een dictatuur. Dus het is juist goed als een dergelijke despotische club voor de rechter gedaagd wordt. 100% landverraders!

5
30 TedjeR

@4 . Ik snap daar niets van . Worden gratis en voor niks de beste 17 kenmerken en eigenschappen van islam op TV genoemd en dan zijn ze nog niet tevreden.

0
31 PFL

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Roddelen onschuldig? ‘Helemaal niet’, ook dat valt onder pestgedrag

Stel dat er een pil bestaat waardoor pestkoppen niet meer pesten. Wat dan? Mag je iemand een pil door de strot duwen om anderen te beschermen? ...

5 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Rooibos
Muziekdraadje

@2912Sterkte Nighthawk... Astrud Gilberto - Misty Roses ( 1967 )https://www.youtube.com/watch?v=xtzmox-D4Hs...

12 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Zie Hier
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

Inderdaad Sywert is zo glad als een aal!...

16 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

Je moet toch wel een enorm bord voor je kop hebben als je denkt zoals die linkse idioten van de Timmermansclub!Er is geen mens met gezond vers...

18 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Kweekvleeskoningin Ira van Eelen proeft eerste worstje: ‘Oprecht heel lekker’

Sorry maar ik moet er niet aandenken om zo n chemische worst naar binnen te werken hetzelfde geld voor die niet te pruimen vegan rotzooi!...

23 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

wildersfan
Roddelen onschuldig? ‘Helemaal niet’, ook dat valt onder pestgedrag

De grootste pestkoppen zijn meestal directeuren van de bedrijven zelf. En volgens mij maakt het ze niet uit hoeveel geld het het bedrijf en de m...

26 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Omar klaagt Nederland aan, hij staat ten onrechte op terreurlijst

@2 Nou ja... Het is vervelend dat hem dit is overkomen. Maar veel meer dan hem die lijst halen, is niet nodig. En natuurlijk doorgeven aan ander...

41 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Graaier1000
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

@1, @2,Inderdaad....

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Omar klaagt Nederland aan, hij staat ten onrechte op terreurlijst

Uitgaande van hetgeen in het artikel staat heeft dit veel weg van 'Kafka' en van '1984 van Orwell'.Rehabilitatie is volgens mij aan de orde....

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

Het gaat om belastinggeld waar niet zorgvuldig mee is omgesprongen. En dit is niet het enige bonnetje dat zoek is geraakt. ...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Incestosas XxxMom Fucks Her SonSub Indo JavTwitter R34Skip The Games TexarkanaBf Chuda ChudiHot XexIndian Hostel SexTwitter BlowjobRealskybriChynapornPorn Sites FreeAmateur Nude PicDeep-throating VideosMissax HdPoun StarHonemade AnalPorn StepfamilyBts PornhubNinna19sexyTru Kait Public AgentDildoing In The ShowerSaree Wali SexMiakhalifa PussySex Sex Sex VideoTaimanin YukikazeNaked In PoolIndian Love Making VideosTamil Desi Aunty Sex VideosMygrilfundSex Video With AuntySexvidi0Bridgette LeeFurry BooruJoiredditQuadrinhos PormoDino's TubeLucy Liu NudesXnxx Telugu Girls2021xxxSweet SınnerXhamster PicturesX Vedios5Histoires De Sexe.netHuge Anal GapeMixed BoxingBaap Beti BfSêx AnimeBhabhi Xxx HdVery Hot Indian SexHansika Motwani NavelSouth Indian Sex MasalaIndian Massage Parlour MmsHot Mature MilfBigbooty AsshleyJanewest OnlyfansSanilion PornFree Abime PornFree Brazzers Videos PornMia Amador NudeValentinaof.4Best Gay Onlyfans2050 SexXxx Bangali Boudi VideoSexiest PirnTchat RoletVideos X AfricanIneda XnxxDiane Lane UdeXxx Sex VibeoNew Marriage SexSattaphong PhiangphorKhuleaam Sexy VideoSex With FanMilfiStrip Club Private DanceAnime Hentaibsub IndoTik Tok Mais 18Bella Rolland AnalKajal Agarwal Ki Nangi PhotoSofia Lee PornWorld Record SexEbony Dry HumpingHer First Bog CockStella BareyBest Pornography ActorsVideos Porn MomsOphelie Bau NudeFunwithfeet.comJav UpskirtBrightemily NudeSunny Leone TommyEroasmfWawanonceShemaledreamtubeXxx18+Videos.pornoNaked Men MuscularNaked MexicanAmerican Office SexVery Hot And Sexy Porn VideosGay Thug HunterMature BlackpornReddit ConfessionsStripchat ColombiansBreast Sucking Sex VideosXvide FreeHardcore Black Gay PornAnimeidhentaiBrazzers New PornAkiba OnlineWoman Twerking NakedShruti HassansexShruti Haasan Hot ScenesBully HentaiPressing Boobs HardBrothel PornEva Lovia FeetLesbian India PornCumshop CompilationMr.pickles PornNadia Ali HotCliphunter.ocmAlphahenVideocporno GayHot Aunty Blue FilmBig VockCumming In HandEbony NipplesPlayboy18Anal MastrubationOnlyfansgratisMax WasaTamil Sex Video Hd NewAnna XxxWww Xxx Bhabhi ComEmily Willis Anal CreampieKnight Of ErinCollehe PornSexy Sexy Bf HindiLatina Fingers HerselfFetishisland肉 漫Xnxxx X XNipple Sucking SexRashmika Mandana Hot PhotosNaked Tila TequilaThailand Ki Blue FilmJapanese GropingSupar Sex Video