‘PVV steeds populairder bij Syriërs’ (wnl.tv)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Inter in Binnenland  ·  136 Reacties

  • 33
  • 1255x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@100 daarom is Jezus met geweld omgebracht ... hilarisch gezien jouw stelling.

13
101 Mo[re]Slim.Al[er]t

@98 wie zegt dat je RK moet zijn om bij de pastoor op schoot te mogen? Volgens mij heeft u de plaat voor het hoofd

10
102 Mo[re]Slim.Al[er]t

@102 jij heb een islamitische plaat voor je hoofd, dan zie je helemaal niks, alleen maar je islam gedachtengoed, en dat is verderfelijk, niemand op de hele wereld kan prima samenleven met moslims

0
103 koelkast magneet

** gebruiker verwijderd **

Wat leuk, ach, ik wist het wel, die mensen hebben hun verstand ook meegenomen toen ze bij ons wilden komen wonen.

Zij, deze, die hoeven niet terug om thuis de boel af te stoffen.

104 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

== Ook andere Syriërs in Enschede die de NOS spreekt hebben sympathie voor de partij van Geert Wilders.

“De PVV begrijpt tenminste hoe gevaarlijk moslims zijn”, ==

Waarom komen ze niet allemaal? De kopten, de christelijke Syriërs, allemaal? Worden onze kerken weer vol, kleurrijk, schoon, gepoetst en waar iedereen welkom is?
Ook andere Syriërs in Enschede die de NOS spreekt hebben sympathie voor de partij van Geert Wilders.

https://wnl.tv/2018/03/17/pvv-steeds-populairder-syriers/

105 verwijderd924924212

@91 . Mooi verwoord. Helemaal mee eens.

0
106 PFL

** gebruiker verwijderd **

@101 . Jezus is geëxuteerd door Romeinen die toen nog in talloze goden geloofden. Die Romeinen zouden pas eeuwen later tot het Christelijk geloof overgaan.

107 verwijderd924924212

* Verwijderd door de redactie *

108 ClareBoyn

Je moet echt gaan selecteren. Die Syria he christenen zijn hun lijf en goed niet zeker. Moslims daarentegen verzwaren de westerse maatschappijen met problemen, religieuze ellende en intolerantie. Daar word ik juist intolerant van.

0
109 Rolmops

@107 je bedoelt de Romeinen die in opdracht van wie hebben gehandeld? Zie hier de ironie van die joods christelijke band waar extreem rechts zo prat opgaat.

5
110 Mo[re]Slim.Al[er]t

@109 ga naar de GGD als u intolerant wordt, een zeer vervelende en besmettelijke ziekte in een multi cultureel land als NL

6
111 Mo[re]Slim.Al[er]t

@101 Uw kennis omtrent christendom is bepaald niet om naar huis te schrijven. Volgens Jezus woorden deed Hij dat vrijwillig. Keurt ook geweld af: ‘Steek je zwaard terug op zijn plaats. Want wie naar het zwaard grijpt, zal door het zwaard omkomen”.

0
112 De Haring-ingenieur

Hé, Matteüs 10 is nog niet genoemd.

0
113 Civ

Dit was in Almelo bij de Armeniëres

0
114 wijs

Het lijkt wel alsof met gebruiker 'ClareBoyn' ook een aantal draadjes is opgeruimd, of in elk geval een aantal reacties van later op de middag.

0
115 Civ

@112 zal ik je maat helpen met het antwoord:

Answer: The answer to this question has many facets. First, there is no doubt the religious leaders of Israel were responsible for Jesus’ death. Matthew 26:3-4 tells us that “the chief priests, and the scribes, and the elders of the people, assembled together to the palace of the high priest, who was called Caiaphas. And they consulted so that they might take Jesus by guile and kill Him.” The Jewish leaders demanded of the Romans that Jesus be put to death (Matthew 27:22-25). They couldn’t continue to allow Him to work signs and wonders because it threatened their position and place in the religious society they dominated (John 11:47-50), so “they plotted to put Him to death” (John 11:53).

Jezus was geweldloos, maar niet de mensen om hem heen.

6
116 Mo[re]Slim.Al[er]t

@116 Nee, zijn vijanden waren niet geweldloos, maar zijn volgelingen wel, en dat is natuurlijk de clou van het verhaal.

0
117 Civ

@117 zijn volgelingen ook niet, of denk je dat 2000 jaar christendom rozen en wierook is?

7
118 Mo[re]Slim.Al[er]t

@118 De eerste christenen dus. Die hadden geen jihad-doctrine.

0
119 Civ

Ze deden wel iets met wierook.

0
120 Civ

@119 de kruistochten waren de eerste jihad

11
121 Mo[re]Slim.Al[er]t

@121 Dat is complete onzin, zoals elke historicus met enige expertise op dit gebied zal beamen. Een uitgebreid overzicht van de ontwikkeling van de theorie rond de jihad geeft Bonner, 'Jihad in Islamic history: Doctrines and practice' (https://press.princeton.edu/titles/8280.html). Een korter overzicht is te vinden in Van der Krogt, 'Jihad without apologetics' (https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/09596411003619764?journalCode=cicm20). Als ik jou was zou ik daar eerst eens wat kennis gaan opdoen.

2
122 Civ

“Hun integratie in Nederland verliep twee keer zo snel als die van andere niet-westerse migranten”,
Ja echt waar! Zo wisten ze niet hoe snel ze de weg naar onze sociale voorzieningen moesten vinden!

1
123 Anonymousje

** gebruiker verwijderd **

@121 . Jouw woorden, jouw framing is niet de onze.

124 verwijderd924924212

* Verwijderd door de redactie *

125 hk-sr

Waarom zou een Syrische Christen stemmen op regeringspartijen als vvd en d66 en cda en cu???
-immers laatste yazidi dorpen worden nu ethnic gecleaned door ISIS 2.0 met steun van Rutte en Pechthold en Buma en Segers?
-Syrische christen weten wel dat ==>
-vvd al jaren jihadisten steunen en Syria met NL belastinggeld en vrouwen stenigen.
-christenen worden in Idlib verdreven met NL NSB regering steun.
-Pechthold is ook een jihadist immer steunt illegale invasie en werk samen met ISIS.,
-en cd en cu zijn farizeers voor de schone schijn in de kerk zitten en voor de kerkdienst nog een paar kinderen verkrachten
**
Dus waarom zou men op deze NSB'ers stemmen?

Turkey accused of recruiting ex-Isis fighters in their thousands to attack Kurds in Syria
http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/turkey-isis-afrin-syria-kurds-free-syrian-army-jihadi-video-fighters-recruits-a8199166.html

3
126 Goldrush

Syrische Christenen weten dat Rutte een Jihadist is en Echthold ook, en Segers en buma Farizeers zijn.

I spoke to Arab activists who are on side of Turkish backed Syrian rebels in Afrin enclave. They complain all houses are being looted by rebels. Cars, furniture, tvs &supermarkets all getting stolen. Civilians who stayed behind are scared. Couple of pics emerging from Afrin:


What a shame. In pictures. Turkish backed rebels looting Afrin. @akhbar
https://twitter.com/jenanmoussa/status/975438482272342016

0
127 Goldrush

** gebruiker verwijderd **

We zouden die mensen moeten ophalen. Gewoon, net als de Paus. Die, Zijne Heiligheid nam van Somas 42 keurig geselecteerde moslimsyriërs mee.

Nee, niet in zijn eigen Popeforce One maar in een ander vliegtuig, ik meen van Transavia. Later mochten ook, in een ketenimmigratie ook de families van die geselecteerde moslims overkomen.

Dus, uitnodigen om bij ons te komen wonen. Wij hebben kerken waar zij dan hun erediensten gaan belijden, net als kopten, die máken onze kerken weer wat ze ooit waren, God's Huis.

Een tegenwicht aan de ongecontroleerde uitbouw van moslims en hun corrupte instituten, van hun corrupte erediensten aan een god waarvan het bestaan niet kan worden aangetoond anders dan in afgehakte hoofden, doorgesneden kelen en van gemartelden, gillend van de pijn stervend, stikkend in hun bloed.

Tegenwicht. Keurige christenen in de weegschaal tegenover mensen die een geloof wensen te volgen dat hen ongelukkig en ons bang maakt.

En die christenen zullen onze opvattingen maar wat snel overnemen. Want zij hebben met ons een verband een binding. Waar we dat met moslims nooit zullen krijgen, zij niet met ons, wij niet met hen. Want waar biedt de moslimse koepelkerk onderdak aan een van de meest vervolgde groepen in de Wereld van de Oemaah, de mens die aangetrokken wordt door de andere en zelfde mens?

Wáár?

128 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@127 . Koppeling bekeken, ziet er dramatisch uit. Engelse tekst is slecht leesbaar Engels. Ik begrijp er niets van.

Het probleem wat jij aansnijdt is niet in één a-viertje uit te leggen. Daarnaast is het berichtje niet aan de orde in deze draad.

Hier gaat het over de analyse van christelijke Syriërs, die net als moslimsyriërs vluchten voor geweld. De een voor dat van de ander, de ander voor dat van zijn broeder in de Islam.

Hun analyse is, wellicht op basis van ervaring dat men voor moslims bang moet zijn.

129 verwijderd924924212

@99 Nee niet dus joden zijn geen christenen,moslims of atheïsten.

3
130 21st Century Guy

Die populariteit duurt totdat de PVV zich om electionaire overwegingen tegen alle asielzoekers gaat richten... nog een paar zeteltjes achteruit in de peilingen en het is zover.

2
131 TedjeR

** gebruiker verwijderd **

Deze tekst toont aan, illustreert wat ik in mijn buurt zie. Iedereen wil zich ondescheiden van moslims. Omdat mensen uit Azië gemakkelijk met moslimpakistanen kunnen worden verward, dragen sikhs sinds een jaar hoofddoeken. Dat is hun ritueel maar we zagen dat hier nooit. Maar omdat ze vaak, naar eigen zeggen voor moslims worden aangezien besloten ze om hun hoofddoek weer om te doen.

De oeverloze stroom van moslims in ons land leidt niet tot een smeltkroes maar tot een keukenrek voor verschillende potjes waarvan de inhoud niet is te mengen.

== Antropoloog Jan Schukkink, die een boek schreef over de gemeenschap, zegt dat er frustratie heerst over het feit dat ze vaak worden aangezien voor moslims. ==

https://wnl.tv/2018/03/17/pvv-steeds-populairder-syriers/

Let wel, ik heb ook geen verwachtingen van deze mensen als het gaat om het aanvaarden van dat wat anders is. Anders zou ik hier wel sikh-jongens zien met een roze hoofddoek ... question

132 verwijderd924924212

@121 Nou als dat zou zo is, heeft het anders wel elf eeuwen geduurd voordat men daartoe is overgegaan. Bij de islam is er vanaf dag 1 al jihad tot de dag van vandaag.

Overigens was de kerk toen allang van het padje af, eigenlijk vanaf Constantijn de Grote is het bergafwaarts gegaan.

0
133 De Haring-ingenieur

@100 In menig islamitisch of christelijk land/gebied wordt er lustig op los gemoord en daar doet Mohammed/allah of Jezus/god geen flikker aan.
Dus faal religies als je het vergelijkt met andere religies/levensbeschouwingen : relatief meer verrotte volgelingen of een religieuze structuur die te zwak is om misdadige elementen te elimineren.

0
134 21st Century Guy

Het is zo logisch dat Syrische Christenen voor oa PVV kiezen.
-immers met NATO tanks, munitie en wapens en NATO inlichtingen zijn de Syrische Koerden verslagen en uitgemoord in Afrin Syria.
-geen Yazidi of Christen is veilig voor ISIS2.0 wat dus ex isis en nusra en quada is ==> EN DUS NATO southern army is.
-stem op CDA ==> voor al je wensen van genocide op Koerden, christenen en Yazidis, immers cda zit in de regering en steunt ISIS2.0, en je kunt gratis nog even een kind verkrachten, vinden ze prachtig me cda en cu.
-stem CU, voor ethnic cleaning van laatse yazidi dorpen in Syria, is CU specialist in, immers zit in regering.
-stem VVD ==> immers wordt al 8 jaar lang NL belasting geld gegeven door onze NSB leider Rutte voor de sharia in Syria.
-of stem D66, voor een massamoord op Koerden, vcind Pechthold prima, immers liberaal

So-called moderate FSA backed by Turkey in Afrin, which has shown to have in a footage called the Yazidi religious minority ‘pigs’ and ‘infidels’ after capturing a Yazidi village. Is this the peace vowed to be brought to the region? #BreakSilenceOnAfrin

0
135 Goldrush

NATO is een plunder leger geworden in Afrin, de ISIS2.0 NATO flank, met steun van onze NSB leger ==> FEIT
-STEM GEEN ==> ISIS supporters van vvd en cda en d66 en cu


The Looting Jihadi Army of Erdogan. Shameless filth. #BreakSilenceOnAfrin

#UN has done NOTHING 4 over 250.000 Efrîn refugees says monitor SOHR #UN has let down Efrin Refugees immensely. This is typical behaviour for biased UN as @UNHumanRights also tried to blame Kurds for #AfrinGenocide #BreakSilenceOnAfrin vid @Mekut_Mallet
https://twitter.com/AzadiRojava/status/975494064006160385

0
136 Goldrush

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
van Keulen
Auto rijdt tegen gevel Aziatisch restaurant Goes

Sambal bij?...

zojuist geplaatst door van Keulen

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

Na gedane zaken keerde de drone bestuurder huiswaarts om zijn kinderen voor het slapen gaan een verhaaltje te vertellen. ...

7 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

LoydMorris
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@18 Om te beginnen, dat hij naar de EU gaat. . . Daar deze crisis voor gaat leggen, praten met politici uit andere landen die met exact dezelf...

9 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Bop
Opschaling van passende zorg voor vluchtelingen

@7 Nee hoor, volgens Strongoli hebben asielzoekers overal schuld aan, dus ook aan de mazelen en kinkhoest. 🤦‍♀️...

12 minuten geleden geplaatst door Bop

Nicks R. Van
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@1 Wat bedoel je? Dit is niet te begrijpen. 😮...

12 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Bop
Dit is de bloedmooie 18-jarige dochter van BN'er Wendy van Hout

@4 Hier, kijk nou nog es. 🔎...

15 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@16 Hij doet overduidelijk niet wat jij wil. Maar wát wil jij dan?...

19 minuten geleden geplaatst door Bop

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

"Ook staat Nederland op het punt een defensieverdrag met Israël te sluiten, als basis voor verdere verdieping van de militaire samenwerking. He...

21 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Malinois
Dit is de bloedmooie 18-jarige dochter van BN'er Wendy van Hout

Ik zie geen tattoos bij die dochter....

22 minuten geleden geplaatst door Malinois

sockknitter
Opschaling van passende zorg voor vluchtelingen

@5Over welke ziektes heb je het?Mazelen en kinkhoest komen niet van de vluchtelingen maar door de antivaxxers....

25 minuten geleden geplaatst door sockknitter

NK. App
Retro NudiesScreaming SexLadies And Ladies SexToochi Kash OnlyfansJenna Jameson CreampiePhoto PornografiHot And SexxxyNaughtyjadeHot Xnx VideoKatrina Kaif Nude PhotosDeepthroating GifFamily IncestSquirt In Public PornAmy Anderssen PovPinklippedprincessRaylene BjSexe Cam GratuiteFriday Nigjt Funkin PornNude GymnastisRyan Conner RaceplaySex Kannada SexKapri StylesAdultvideoDeepika Padukone Hot SceneNxgx VideoSexy Video Full Hd HdPorn HunsDost Ki Biwi Ke Sath SexPublic CameltoeMother DaughterpornBuzzare PornBlack Cam GirlsXxxporno FrançaisDslaf Full VideosSteph OshiriNew Hot Sexy Video HdMost Erotic WebseriesLia Lin GangbangCamsoda LiveFreestripgameMegan Fox Nude PicsUnicornpornXxlayma MariePornhub ItalyPeliculas Mexicanas PornograficasSarah Banks AnalAssfistingPenny PorschErotic Madsage Near MeHuge Natural Tits AmateurNaked Women PicturesAudrey RoyalFree Sex StoryNude VoyeaurRachel Mcadama NudeIndian Girl Porn HdAnal Porn GifsThe Thickest Cums The QuickestPor FreeSunpor Noفیلم سوپر الکسیس تگزاسVani Viswanath SexSexi Vidos HdWatched Her MasturbateAmber CampisiTik Tok XnxSexy Tattoo GirlsXxx Vidios ComKangana Ranaut XvideoMasturbating EroticHot Ginger PornTaivia PornBelle Delphine Onlyfans LeakedHd P O R N VideoAnastasia BrokelynCassieopiaVintage TwinksFacial Abuse Doleful Eyes Supple ThighsPrnhunNamitha Sex MovieCollectionofbest PornWw Xx SexTiktokers PeladasHomemade Cougar PornTatiana VenezuelanvixenFingering My GfNude White GirlsRylei StarPornhub. .Celebrity JiohadSxxxButtcrush GiantessKorea XnnxFace Siting Povنيكة سودانيةMallu Sex XxxTrue Detective Sexy SceneJapanese Sleeping X VideosJulia Ann VideosChanel Preston CuckoldVideo Sexe TravestisFilm Pornographique En Streaming GratuitLevi Coralynn PornFoot Fetish SexArgentinaxxxViolet Myers FullSpicy Vidsسكس هندىFlex_x_x PornIncest PornNepali Blue PictureSexfightHot Women PornNew Assamese SexNaruto Hentai PornJoi Femdom PornVidéos Pornographiques AdultesNeighbor SexDesi Bf MovieSexy Porn Full HdReal Indian Mms PornAheago PornTitsgameDslaf FacialBdms TestLauren London NudeFriends PornAthena Faris NudeRedhead MasturbatingSummer Hart CreampieCollege Tamil Sex VideoPorn Vidoes ComKapanese MilfJamaica Nude BeachAsian Dildo RidingBackroom Casting Couch KassiR KpopfapBig Black Dic PicsKeeley Hawes NudeRomi Chase OnlyfansGay Sex Stories TeluguMia Isabella TsIndian Bhabi ThreesomePorn HubxxxSex Truck BoxKaam Sutra VideoVideo Of Golden ShowerCory Chase NudeSunny Leone Romantic VideoSeal Pack Porn Video