door Vrijdenker in Politiek  ·  92 Reacties

  • 9
  • 702x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@47 Jij, en anderen hier verwarren een kritische vrijdenker met blinde, recalcitrante scheenbeenschopperij.

9
51 Crannbuidhe

@49 : op een soortgelijk draadje als dit maar dan in USA werd er ook al gejammerd dat Rusland ging aanvallen in een artikel. De allereerste en hoogstgeprezen reaktie was: Dear mr Putin, please, can i press the red button? De oorlogsreclamecampagne schijnt niet veel positieve reakties op te leveren.

7
52 Ness

@43 En dat noemt zich vrijdenker..... maar ik doe niet moeilijk hoor hierzo.

skata in greek means s-h-i-t. in english, we adopted it as "scat" as a polite way of referring to poop (nature shows will always have the guys looking through "scat" to figure out a bear's diet). in greek they use it more like we use the s-word

5
53 skata

@52 Zo te merken zo'n Amerikaanse alt-right draadje, Breitbart cum suis.

6
54 Crannbuidhe

Доброе утро от прекрасной матери России!

Мы точно знаем, как выглядит геополитическая повестка дня ЕС, Америки и Китая, потому что каждый день мы пишем наши фрагменты текста на НК ....
Просто пойдите и сделайте что-нибудь с вашим свободным временем!

И теперь Bender ff собирается заниматься марафоном!

И ебать '66

Vertaling;
Goedemorgen vanuit een heerlijk moedertje Rusland!

Wij weten precies hoe de geopolitieke agenda van de EU, Amerika, China eruit ziet, want wij schrijven dagelijks onze stukjes tekst op NK....
Ga gewoon eens wat doen met je vrije tijd!

En nu gaat Bender ff een marathontraining doen!

1
55 Bender Rodriquez

Helemaal mee eens; met name de inmenging vanuit Brussel is inderdaad een grote bedreiging voor onze democratie. Blij te horen dat onze regering dit eindelijk in ziet.

5
56 greenmango

@50 Vrij denk ik.

5
57 JackKropotkin

* Verwijderd door de redactie *

58 Chat Baker

@46 daar heb je een weer app voor net zoals deze weergeeft hoe het weer in Brussel is.

5
59 Eastwood

@15 Liever voor iedereen (met dubbel paspoort) die in de politiek zit.

7
60 Naray

* Verwijderd door de redactie *

61 Naray

* Verwijderd door de redactie *

62 Naray

@62 Als mensen altijd maar met persoonlijke aanvallen komen en nooit met een onderbouwd tegenargument dan weet je zeker dat je gelijk hebt en de andere partij dat feitelijk ook denkt maar het niet wil toegeven.

9
63 Vrijdenker

* Verwijderd door de redactie *

64 E.Meel

@24 Jouw onnozelheid wordt nu wel heel gevaarlijk, maar dat besef je zelf niet. Teveel van het soort mensen als jij, brengen de "democratie" ten gronde.
Hilarisch om over een "open democratie te spreken. Die bestaat niet, zeker niet in Nederland. Wij kennen hier een parti-democratie. Niet de bevolking staat centraal bij de zgn. volksvertegenwoordigers, maar alleen de eigen partij.

8
65 Naray

Het zijn niet de burgers geweest die de islamitische wereld heeft binnengehaald. Een actie die alleen maar geld, vrijheid en geluk heeft gekost en op geen enkel gebied iets van waarde heeft opgeleverd.

4
66 Soare

@57 Niet iedereen hanteert dezelfde definitie van het woordje vrij.

9
67 Vrijdenker

* Verwijderd door de redactie *

68 E.Meel

@40 PVV en Fvd zijn "poetins partijen" hahahahahaha Nu zak je toch definitief door het ijs.
Je bent het toonbeeld van iemand die geheel is gebrainwashed....net als die maat van je lgk.
Je bent niet meer in staat tot genuanceerd denken.
Zielig eigenlijk.

7
69 Naray

@58 In elk geval geef je toe dat je graag in St. Petersburg zou zijn en betaald zou willen worden voor je bijdrage aan de Russische agenda.

Je blindheid voor de Russische agressie en Poetins corruptie is bijna aandoenlijk. Waarom ben je zo onvoorwaardelijk pro-Poetin en negeer je alle feiten? Je liefde voor de één of haat voor de ander moet erg groot zijn.

10
70 Vrijdenker

@69 Ik heb toch eerder de indruk dat Naray en 'genuanceerd denken' een contradictio in terminis inhoudt.

8
71 Crannbuidhe

@61 Het bewijs ben je zelf.

7
72 Vrijdenker

* Verwijderd door de redactie *

73 Naray

* Verwijderd door de redactie *

74 Chat Baker

* Verwijderd door de redactie *

75 Naray

* Verwijderd door de redactie *

76 Naray

@65 Een gekozen volksvertegenwoordiger komt op voor de belangen van diegenen die op hem/haar cq zijn/haar partij gestemd hebben. De belangen van die partij sluiten dus aan bij de belangen van de stemmer. Valt het tegen? Dan stem je een volgende keer op een andere partij. Ik ervaar dat als open democratie.

7
77 Smiling

@65 Democratie is ons hoogste goed en moet beschermd worden tegen vijandelijke aanvallen. Zonder democratie hebben we geen vrije samenleving. Geen vrije pers of media, geen vrij internet, geen vrijheid om te zijn wie je bent en te zeggen wat je denkt.

Daarom ben ik, als democraat, zo gekant tegen Russische inmengingen. Niemand maakt mij wijs dat onze democratie verrot is en we daarom op partijen moeten stemmen die juist door Rusland in het zadel zijn geholpen. We hebben een ijzersterk en vrij Nederland EN Europa EN NAVO nodig. Nu meer dan ooit zijn dit essentiële waarden en instanties die nodig zijn om onze vrijheid en ook die van onze kinderen en kleinkinderen te beschermen.

En voor mensen die anti-EU zijn omdat ze vinden dat de EU niet democratisch genoeg is. Daar ben ik het mee eens. Daarom streef ik naar een zo groot mogelijke invloed van Nederland binnen de EU waarbij de democratische waarden voorop staan. Alleen door de EU en haar democratie sterker te maken maken we onszelf sterker. De agressievitejt van Rusland en andere landen maken ons duidelijk dat we juist in deze tijd onszelf niet kunnen toestaan dat we alleen komen te staan.

De NAVO is de reden dat Rusland niet openllijk nog meer landen is binnengevallen. Als dat wegvalt, wat de PVV en FvD feitelijk willen, dan is dat tevens het einde van het vrije Nederland zoals wij dat nu kennen.

10
78 Vrijdenker

@77 Je begrijpt blikbaar niet waar ik op doel:
"Particratie is een regeringsvorm waarbij men meestal wel met verkozen volksvertegenwoordigers werkt, maar waarbij de wetgevende macht onrechtstreeks uitgeoefend wordt door de politieke partij(en). In sommige gevallen zijn dit maar enkele personen binnen de partij. Een particratie kan men herkennen aan het feit dat in het parlement overwegend volgens de partijlijn gestemd wordt. Dit toont aan dat de verkozenen niet persoonlijk in eer en geweten hun stem kunnen uitbrengen.

Een volksvertegenwoordiger dient zonder (last) en ruggespraak te stemmen. Is dus geen sprake van in Nederland. Het woord "politieke partij" komt dan ook niet voor in de GW.
Men stemt zoals de leiding van de partij dat wenst, anders ben je een afvallige. Dat heeft dus niets te maken met de kiezers, die op die partij hebben gestemd.

Een bijzonder autoritair systeem van particratie is het systeem waarbij met enkele partijen en een vaste meerderheid en oppositie gewerkt wordt. Meestal na een onderhands regeer akkoord, dat niet aan de kiezer wordt voorgelegd. Hierdoor wordt bijkomend ook nog belet dat een deel van de verkozenen van de partijen of fracties van de oppositie aan het wetgevend werk kunnen deelnemen.

5
79 Naray

@18 : Dat is allemaal waar, maar we hebben hier geen democratie maar een mengsel van plutocratie en oligarchie.

7
80 Wendel

* Verwijderd door de redactie *

81 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

82 E.Meel

@79 Ik begrijp prima waar u op doelde, ik ben het alleen niet met u eens. De partijlijn, dat ís in principe waar de kiezers op gestemd hebben.

Ik weet zo snel geen land te noemen waar een systeem met vertegenwoordigers beter werkt dan in Nederland.

2
83 Smiling

@77 Je weet dat wat je schrijft - voor een deel - onzin is?
Neem '666 Kee Vee eens als voorbeeld. Lees wat hij tijdens de verkiezingen riep en daarna, toen '66 tot de coalitie toe trad. Denk je nu echt dat hij daarmee naar zijn kiezers heeft geluisterd?
Neen, hij deed precies het omgekeerde.

6
84 Naray

@79 Wees blij dat we in Nederland kunnen stemmen op verschillende partijen. In Rusland is de democratie een farce. In een gezonde democratie zou je juist op partijen moeten stemmen en niet op personen. Ik ben wars van zogenaamde democratische partijen die aan persoonsverheerlijking doen. Zoals de PVV en FvD, die geen enkele betekenis zouden hebben zonder Wilders of Baudet.

Democratie kan altijd beter maar we hebben in Nederland een verdomd goed democratisch systeem. Eén die niet ideaal is maar vooralsnog heeft voorkomen dat één persoon hier de absolute macht heeft. Dat moeten we koesteren en beschermen in plaats van aan te vallen. Juist in deze tijden waarin we zien dat landen om ons heen een te zwakke democratie hebben en vervallen tot dictaturen. Ik noem een Polen, Turkeij, Rusland etc.

5
85 Vrijdenker

@80 En zo weten extreem links en extreem rechts elkaar goed te vinden.

4
86 Vrijdenker

@83 Is niet waar. Gaf u voorbeeld bij @84 . En zo zijn er talloze. De "partij" is niet het volk.
Een volksvertegenwoordiger is er - in principe - voor heel het volk.

5
87 Naray

@82 als u Amerikaanse inval op Google gooit verschijnt er een veel langer lijstje is ook regelmatig geplaatst hier.

Wat is het punt nu ?

2
88 Eastwood

@87 Daar zit toch echt een misverstand. De volksvertegenwoordiging is er voor de hele bevolking, de volksvertegenwoordiger behartigt de belangen van degenen die op hem/haar gestemd hebben. Hoe zou dat anders kunnen zijn? Moet de SGP de bezwaren tegen abortus maar inslikken omdat 'het volk' in meerderheid heeft gestemd op partijen die abortus willen toestaan? Moet de PVV de bezwaren tegen de islam maar laten rusten omdat 'het volk' in meerderheid heeft gestemd op partijen die er minder moeite mee hebben? Mag de PvdD zich niet meer uitspreken tegen bio-industrie omdat... etc. etc.

Als u niet bereid bent een politieke partij dan wel een politicus aan te duiden met de naam van die partij/politicus zelf, dan ben ik niet bereid op uw tekst in te gaan.

1
89 Smiling

Maar als ze met het grote geld op de proppen komen, dan denkt het kabinet er opeens heel anders over...

2
90 Remkraan

Aangezien wij dagelijks worden 'doodgegooid' met totaal voor ons irrelevante onzin uit Amerika, kan ik niet anders dan het eens zijn met deze stelling ... ECHTER, hoe het kabinet deze 'beïnvloeding' invult is wel erg eenzijdig !

Denk ook aan de invloed vanuit de Roomse Kerk, een Middellandse zee geloof... zit zelfs IN het kabinet...
De beivloeding van uit de USA, via de VVD en D66 ook in het Kabinet.
De beinvloeding door Multinationals, die geen enkel thuisland kennen, en ook in het Kabinet zitten.

Maar nee, die beinvloedingen zijn blijkbaar niet belangrijk...

0
91 mightimouse

@82 Over buitenlandse inmenging gesproken
Scheer je weg naar een Frans forum en mike45 naar de oekraine

0
92 Ikke44

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@27 "Ik gedraag mij" Aantoonbaar N I E T dus. Domme leugenaar. Val dood met je schelden, op de man spelen,liegen en draad...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Snorrie
HUGE: The WHO is BACKING DOWN on the pandemic treaty

@5Het heeft totaal geen zin om in te gaan op een verzameling leugens.Even kijken naar de bron, TS en de auteur is meestal voldoende.Als je...

5 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Wedergeboren
Statushouders ook in de wachtrij

@9 "not done" Die mening mag je natuurlijk hebben, maar de wet schrijft schrijft voor dat statushouders binnen een bepaalde termijn e...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

LoydMorris
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@22 Ik gedraag mij. . . . Enkel tegen domme, onnozele sukkels wil ik wel eens een beetje uit de toon vallen. . . Daar zijn er gelukkig niet...

7 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Strongoli
Statushouders ook in de wachtrij

@8Ja klopt. Molukkers zijn ook van een andere cultuur. Daar had niemand last van.In elk geval is voorrang bij woningtoewijzing, in de huidig...

13 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@3Als het zou stranden,veaarom zou dat dan aan de PVV moeten liggen en niet bijvoorbeeld aan Omtzigt, die doet, alsof hij de aanjager wordt va...

16 minuten geleden geplaatst door Strongoli

sockknitter
Statushouders ook in de wachtrij

@6Niemand wil een groep statushouders bij zich in de buurt hebben. Dus ook niet in barakken....

19 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Strongoli
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@20Het probleem is Halsema, die hier blijkbaar al van wist.Zij moet dus zorgen dat deze figuren uit beeld blijven, als ze doet, wat ze heeft...

24 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Zie Hier
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Deze linkse activist Frank van der Linde laat even heel duidelijk zien waar zich de echte fascisten en respectlozen zitten!Ik hoop dat de po...

28 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

NK. App
Very Hot Sex MovieJollapr PornKellie Martin NudeTelugu Ammayila SexViral XnxxAmerican Teen Sex VideoSevingXxxfullmoviesWomen Naked LesbianMangahentai EspañolHood Porn AmateurBig Bouncing TitesSkylar_blue PornMilf AsslickOil Sex MassageMom Sliping Son SexPorhNaruto Porn GamesTeal Mom PornGorillaz PornSeducing Massage PornJessie Romero PornSophie Dee JoiHippie GoddessRedit NsfwFree Porn GanesPornographi AfricainePhun OrgShakira BikiniMadison YoungMonser CocksOutdoor SexvideoPeteite PussyKirsten Wig Nude18 Hot VideoAngle White PornLesbian Scat EatingBokep Rebecca KlopperAge Gap PornGay Black PornAdin Ross Naked SisterGilf LingerieBoro Boro DudhAnal AnimeMessi GayAletta Ocean LiveshowXxx MumXhamter ComOldman Gaysex VideosChut ComAshley Hoby BuchanonVideo Pornor LésbicasVideo Pornos En EspañolColleen Ballinger NudeSexing SwingConsuelo Duval DesnudaTwinks DeepthroatBif VidioCrampiesUnwanted CumVideos PornoxxxWww.free Pornvideos.comAbigaiil Morris XxxHand Job By GrannyAshley RobbinsXxx GirlsJapanese Porn MoviedSexo BangbrosStepmom SeducesPorno MexicanaVideo Xxx NewDesi Porn NetXxx Hd Bf ComFake Taxi VideoBig Big Tits TubeJaxslayerScuba StephCelina Powell Lil Meech VideoRubi Rose EromeHumchiesDoraemon Shizuka XxxChitose Saegusa PornVoir Vidéos PornosFpornhubOnlyfans Leaked Videosسیکسی یابانیMassage Videos SexualNaomi Scott SexKalyan SexServipirnoStepmom SeducedSketchy Sex Gay PornErporner VrSaksi VidoXnx Vedio ComAaliyah Love CreampiePururin Hentaiسکس حجابIndian Bus GropingPerfect Tits PornJapan Animation PornSiri Dahl BbcSite De Vidéos PornographiquePorn ReelPorn FilesVidio PornogratisSalman Khan NudeSexinbusIndian Cute Girl Porn VideoJadugar Movie DownloadIndian Sex BengaliLeah Gotti CreampieNurumassage PornBig Tit GilfGloryhole VidzKingcomuxMia Khalifa 2022Filme Pornô Travestis3gp SexChicken Sex VideoElles ClubGirl Fucks DogMegan Hall PornSmall Tits With Big NippleBlindfolded SexNikola OphanBlue Is The Warmest Colour Sex SceneEbony 3 SomesWwe Sexy VideoDesi Big ChutYes Por Nplease.comIndian Teenage Girls Sex VideosHotmomsaxMilf Hd Sex VideoChanel StaxVioletta StormsMrsjewellSunni Lion Xxx.comIndian College Sex VideoSexy Nude BlondiesHot Indian Aunty NudeHonest Mistake River LynnDoubellsitHot Sexy SuhagratTry Bang ComXxx Indian Girl Porn VideoBabu XxxKerala Pengal SexPrimal Taboo ComPrimal Fetishporn