door Havermout in Buitenland  ·  38 Reacties

  • 1
  • 647x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Het hoort toch niet bij Duitsland...?
In de loop der jaren is het erbij gekomen...
Toch...?

5
1 Tjeesus...,

Religies, sprookjes zó serieus nemen door leiders betekent maar één ding. Religieuzen gaan straks alle atheïsten vermoorden op gruwelijke manier zodat religieuzen samen kunnen leven. Je MAG er niet tegen zijn. Je MOET in hun goden geloven. Alle wijsheid en verlichting moet er voor aan de kant. De EU heeft besloten dat religieuzen betere mensen zijn die je beter in de hand kan houden want religies hebben een hiërarchisch systeem. Als je hun leiders onder controle hebt heb je het hele volk onder controle. Mensen, sta op tegen je regeringen, dit gaat helemaal nergens meer over.

8
2 Chaimileh

Dezelfde Merkel die een aantal jaren geleden riep dat de Duitse multiculturele samenleving is mislukt.....tja.

8
3 Naray

Hoort niet bij Europa ze zijn hier gekomen en moeten eigenlijk aanpassen maar dat willen ze niet

3
4 wijs

Tegenwoordig zou geen enkele religie bij een land moeten horen.

1
5 Bluth

Maakt wel weer duidelijk dat Merkel volledig de weg kwijt is...

3
6 Topperz

"Seehofers uitspraken lokten felle kritiek uit van de SPD, de coalitiepartner van de CDU/CSU. "Het stemt tot nadenken, als de minister van Binnenlandse Zaken als eerste ambtsdaad definieert voor wie Duitsland niet zijn thuis mag zijn", "

Hij heeft gezegd dat de Islam niet bij Duitsland hoort maar voegde eraan toe dat de moslims die nu in het land wonen "vanzelfsprekend" wel bij Duitsland horen. Maar dat betekent volgens hem niet dat Duitsland zijn tradities en gebruiken moet opgeven. Dus hij heeft helemaal niet gezegd dat moslims hier niet thuis horen. De SPD zit gewoon te liegen en wil klaarblijkelijk af van de Duitse tradities en gebruiken. Het zijn landverraders !

1
7 B55

@7 Het is hetzelfde als wanneer je kritiek op de islam hebt, men het dan ziet als kritiek op alle moslims. Slaat compleet nergens op natuurlijk.

2
8 Bluth

Religies zijn verslaving. banden om de armen en hoofd, lfilin, zorgen voor afgeknelde bloedstroom waardoor je high word, halal en cosher vlees zit vol met adrenochrome en hormonen waarvan je high word en het samen zijn zonder liefde is de schaamte voorbij. het is een verslaving en het moet het leven van alle anderen kosten. Net als coke en heroïne. Dit moet helemaal van de planeet worden geholpen. mensen moeten gezond worden.

4
9 Chaimileh

@4
Van Links hoeven zij zich niet aan te passen maar moeten wij ons aanpassen aan hen. Er wordt ze geen strobreed in de weg gelegd en zij voelen dit haarfijn aan. Waarom zouden zij zich aanpassen ze krijgen toch wel een uitkering. Europa is een slappe heelmeester die stinkende wonden maakt!!

4
10 Kaksaboemsa

We moeten regeringen creëren die deze wijsheden onderschrijven anders redden we het niet als mensheid. De regeringen denken dat de religieuzen een wereld zullen maken zonder elektriciteit, auto,s drank en drugs, liefde voor dieren zullen hebben maar dan hebben ze nog niet in afrika en azië gekeken heh. http://www.thehindu.com/opinion/editorial/mountains-of-garbage/article19631664.ece ze willen geen wetenschap om de aarde schoon te maken, wetenschap is haram, niet buddha en niet religieus. wat denk je? Dat ze geen drugs doen? Hasj en cnei bossem(cannabis in de torah, schalen vol ervan werden opgebrand en geofferd op de hoeken van oud jerusalem) https://www.hidabroot.com/article/178505/The-Deep-Roots-of-Cannabis-in-Torah komen veelvuldig in religies voor, datura in krisjna geloven, krishna draagt de hoog halicunante plant op zijn hoofd http://www.indiaweb.nl/religie/de-goden/ en Gat en hasjisj in de islamitische wereld https://www.cnnbs.nl/19-4-16-maffia-en-is-smokkelen-gezamenlijk-hasj/ . Veelal gebruikt om wrede strijders gek te maken. Drank is bij vele stammen in africa al zo oud als het bij de egyptenaren was die op hun beurt hele dagen high waren van de blauwelotus http://howtolucid.com/blue-lotus/ . De christenen zuipen zich een stuk aan met wijn en hardere spirits, vandaar de naam spirits http://www.oldcook.com/en/history-monks_legacy . En allemaal willen ze snelle seks en geen verantwoording. En dát wil de regering beschermen, zelfs laten groeien? Zijn ze HELEMAAL gek geworden? We MOETEN de mensheid gezond maken!

4
11 Chaimileh

MERKEL hoort niet bij Duitsland EN niet bij Europa. Dat ze dit alleen al geloofd betekent dat zij de grootste misdadigster in de wereldgeschiedenis is en accordingly berecht dient te worden. Of moeten we daarvoor eerst weer een elite oorlog voeren?

3
12 FNKTD

Islam hoort absoluut niet bij Duitsland. Duitsland is 1000en jaren christelijk. Houden zo.

4
13 student1255

Islam hoort absoluut niet on Europa thuis. Ze verrekken het dubbel paspoort in te leveren, en hun religie met slle respect past niet bik onze vultuur. Ze worden veel te soft behandeld.

2
14 Robbedoes

Het feit alleen al dat Islam een totalitaire ideologie is en moslims zich keren tegen westerse waarden heeft aan dat Islam recht tegenover westerse waarden staat . Zoals @2 al stelt denk ik inderdaad ook dat het doel van de EU leiders is om deze ideologie in te zetten voor hun eigen macht en zo indirect de macht weggeven aan de multinationals. De elite die de wereld steeds meer in hun greep krijgt

2
15 Katte_kop

dat mens wordt ook maar aangestuurd moet je maar denken

2
16 semperpenis

Wat Merkel eigenlijk wou zeggen is:

Islam; dat is Duitsland!

Want zo zal het zijn wanneer deze gevaarlijke vrouw haar megalomane omvolkingsplannetjes doorzet.

2
17 greenmango

Wat een gruwelijke stompzinnige koe is dat mens.
ik voorzie nieuwe donkere middeleeuwen voor Europa met dit soort lieden aan het bewind.

3
18 Positivo

Islam hoort thuis op de maan

2
19 kroketje

Hmmm, zo te zien heeft merkel het nieuwe pvv filmpje nog niet gezien.

2
20 Hanicole

* Verwijderd door de redactie *

21 E.Meel

Voor mij als atheïst is het me volslagen onduidelijk dat mensen zich zo druk kunnen maken over sommige met het geloof samenhangende dingen.

2
22 Hein2

De Duitsers zijn weer hard bezig om hun eigen samenleving kapot te maken door een haat-ideologie te omarmen.

Leren ze het dan nooit?!

0
23 Walster

@23 de Duitsers niet zozeer. Meer hun leiders. Maar dat komt weer door hun trouwe herdershondensyndroom en bevelen van hogerhand trouw te zijn.
Verschilt niet zozeer van de Nederlandse zij het dat wij wat eigenwijzer zijn question

1
24 Katte_kop

en dat mens is bondskanselier. hoe is dat in hemelsnaam toch mogelijk

1
25 Roomboterbabbelaar

@13 Duizenden jaren? Hoe komt u daar nu weer bij?

Duitsland werd pas in de vroege middeleeuwen christelijk nadat de Frankische koning Karel de Grote de Saksen bijna tot de laatste vrouwen en kinderen had afgeslacht in een bekeringsoorlog.

4
26 Gewoon een student

Naar mijn mening 'hoort' religie trouwens nooit bij een seculiere staat. Wat wel bij zo'n staat hoort is godsdienstvrijheid. Maar religie en de staat moeten altijd als gescheiden van elkaar worden gezien naar mijn mening.

3
27 Gewoon een student

@26 Precies. En in het Oosten van Nederland net zo. Dat neem ik ze nog kwalijk! question

1
28 Wild Rover

Zolang het gros van de moslims nog orthodoxer is dan de refo's, passen ze in ieder geval niet bij Duitsland.

0
29 Wild Rover

@28 Klopt ja, daar zaten de Saksen ook. De Friezen kwamen er zover ik me kan herinneren ook bepaald niet beter vanaf. Volgens mij gaven zij zich alleen eerder gewonnen waar de Saksen bijna tot hun uitroeiing bleven terugvechten.

Eigenlijk wel verbazingwekkend dat veel mensen niet weten hoe het christendom zich in Europa verspreid heeft. Veel mensen lijken te denken dat het er simpelweg altijd geweest is, of dat iedereen zich vrijwillig heeft laten bekeren.

5
30 Gewoon een student

@30 gevolg van christelijke indoctrinatie.

Wat ook niet bekend is hoe christelijke machthebbers in Scandinavië de oorspronkelijke sami-bevolking heeft onderdrukt. Zoals westerse machthebbers tekeer gingen in Amerika tegen de natives (indianen)

0
31 Katte_kop

@30 Ach, gelukkig vieren we hier binnenkort weer het begin van de lente middels het Heidense ritueel van een groot vuur; de boake. question

0
32 Wild Rover

@31 Of de verspreiding van het christendom in Latijns-Amerika etc.

3
33 Gewoon een student

@32 Lachen hoor. Ik vind de heidense cultuur altijd wel mooi en interessant. Alleen jammer dat deze voor een groot deel is gekaapt door neo-nazi's. Hangt daardoor altijd zo'n negatieve connotatie aan vast.

4
34 Gewoon een student

@33 precies

0
35 Katte_kop

@34 Ach, boos stadsvolk. question

0
36 Wild Rover

@31
Maar we weten wel, hoe het met die onderdrukten is afgelopen,dus lijkt het mij beter, om dat niet nog een keer te laten gebeuren.

0
37 kelly11

Volgens mij is er geen enkel Middellandse Zee geloof dat 'hoort' bij Noord Europa !

0
38 mightimouse

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@73 Ja, precies. Het met anderen willen bemoeien. Dat is het probleem. Lekker iedereen z'n ding laten doen, moet het uitgangspunt zijn. ...

10 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Graaier1000
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

Sywert zegt geen advocaat te kunnen vinden voor zijn rechtszaak maar heeft wel een advocaat bij zich tijdens het interview met FD?!...

14 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@70 Trouwens, wij nemen geen aanstoot aan woke deugers, zij nemen aanstoot aan ons, toen wij niet gevaccineerd wilden worden en geen mondkapjes ...

17 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Zie Hier
De Britten willen asielzoekers ‘afschrikken’ met een enkeltje Rwanda, dit is waar ze terechtkomen

Prima idee word tijd dat Nederland het met UK op een akkoordje gooit en kijkt of ze er ook gebruik van kan maken!...

21 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Omar klaagt Nederland aan, hij staat ten onrechte op terreurlijst

Tuurlijk zo onschuldig als een pasgeboren baby!Ja Ja...

22 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@71 Dat denk ik ook. Het zijn dezelfde mensen....

25 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@70 Ja, bij die gelovigen zaten ook veel zogenaamde deugers, ze zaten meestal voorin de kerk, slijmen bij de dominee, en konden mensen met een a...

28 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

wildersfan
LIVE | Rutte over Poetin: 'Ik heb de man veel gesproken, dat is geen sterke vent'

Rutte is aan het opscheppen....

30 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@69 Nietzsche heeft veel geschreven over deugers. Misschien vind je het leuk om eens wat van hem te lezen. Een en al woede en verontwaardiging o...

40 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Socrates was een zeer intelligent mens, dat kan ik van de deugende wokesukkeltjes niet zeggen.Het probleem is eerder dat slimme intelligente m...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

NK. App
Kinky XxxBig Boobs DeriaFule 34Xxx Video Indian VillageRavengoeswildBest Mms Video3d Sex HdBengali Aunty BfAmateure Glory HoleMia Khalifa PornorCailee Spaeny NudeOggy XxxNew Release Porn VideosManisha Koirala Porn VideoGirlfriend Watches PornDirty Roukette야동 링크Emalie DasAmericansexOkxxxhdOpen Sex TeluguWww TamilxvideosGabrielle SantiniFeet LickCojiendo Mi Hijaدانلود XnxxNaked TictokAssistir PornosJupiter Jetsonएकस एकस एकसSexy DengulataPizzadaresHentais LesbianHuge CocksNaked Mature Women VideosPron Video Hindi HdFamous Actress SexMom Annd Son PornTeamskeet ComBoy PornPornstar ListSmall Tits CreampieFamily Therapy Full Pornسایت.سکس.قمبلPornhutGayporn FilipinoTom Hollad NakedMega Man PornChoti Bachi SexBus Xx VideoFamily Porn VideoMasturbating BathroomCardi B TitsGifs XxxHentai TagзшчшмStapdad PornIndian Wife NudeXxxrandiPorn StuckIn Vogue Part 2 PornXxxmalayRomantic Boobs Sucking VideosElle Brooke Leak OnlyfansIndian FukkingElizabeth Olsen KissesBlack On Black XxxTina Karpov/rayMonstet Cock PornGhetto AnalLouisa KhovabskiStepmom Hotel PornYvonne Craig NudeNude BreastCurvyjules69Full Telugu Sex VideosAllporn ComixNew Local XvideoHannahowo NudeMaitland Ward BlackedSisters TittysSunnyle One XxxTanning Mom NudeMotherless.cpmBig Floppy TitiesMutual HandjobSonny Leone NudeBlackshemalepornZozo Indian ChatSeexxxxxx성인야동Porne BrazzersJacquieetmichel.tbAnkita Dave VideoTelugu Mallu AuntyXxl VedioLesbiam Mom PornTooturnttony PornoMia Khalifa IpornMaite Perroni Sex ScenesAmatureanalSlim Ebony PornCuckold TrainingXvidoes RedMom Forcing Son PornX H M SterSkinemaxHot Naked BoobesOnly Ine NakedSchool Group Sex VideoDeepest Throat ContestWannnonceXbrits PornPornhub InterracialO.g MudboneGay HamsterMarwadi Girl Sex VideoRaping Scenes From MoviesEliza Ibarra NudeXxx GermanyDoggystlye PornChung Li PornChastity HypnoChturbtVictoria LobovPussy LipOpen The Sex VideoSudipta SenNatalie LustNene YoshitakaAsianpirnFree Pron BlackedXxx Indin VdoGirdle PornLuna Star PornhubSex In Hindi AudioNiks Indian FreeLena The Plug Jason LuvWww Gay Porn VideosCam2cam PornLinzor PornRed YubeXxx.hamsterAdulr WorkKiarra HartFarst Time PornGandi Baat 6Hindi Blue Film Sex VideoTabatha CashCall Boy In Mumbai