door Inter in Politiek  ·  93 Reacties

  • 40
  • 1232x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@29
Kijk even naar het heden, en besef dat dit totale nonsens is:

""A. overwegende dat volgens EUROSTAT de vergrijzing in de EU op de middellange termijn toeneemt, met als gevolg een verwachte vermindering van de beroepsbevolking met mogelijk wel bijna 50 miljoen tot 2060, en dat immigratie kan fungeren als een belangrijke aanjager voor goede economische resultaten in de EU,"'

Het merendeel van de immigranten van buiten Europa zit al 15 jaar in een uitkering.
Kunstmatige intelligentie en robotisering zullen heel veel handjes overbodig maken.

Vergrijzing is geen bedreiging, maar een zegen. De vergrijzing is een natuurlijk verschijnsel dat je niet moet frustreren met immigranten die ons onze welvaart kosten.

De immense voordelen van vergrijzing zijn:
- minder woningtekort
- minder scholen
- minder files
- minder werkeloosheid
- meer natuur

Immigratie van laagopgeleiden heeft helemaal geen enkel voordeel, dus daar kunnen we kort over zijn.

3
51 Sterke

@30
"C. overwegende dat de EU zich ook meer moet inspannen om problemen als gevolg van tekorten aan arbeidskrachten en vaardigheden intern aan te pakken, door sectoren aan te boren die momenteel een lage participatiegraad kennen, zoals mensen met een handicap of een onderwijsachterstand, of langdurig werkloze, reeds in de EU verblijvende asielzoekers,""

Wouw, wat een geweldig inzicht. Eerst maar eens de vele miljoenen Europese werkelozen aan een baantje helpen voordat je nieuwe werkelozen importeert.

Het zou zo van het A4'tjr van de PVV kunnen komen.

3
52 Sterke

@49 "De laagopgeleide immigranten die links binnenhaalt om multicultuur-ideoligische redenen (die mislukt is), komen voor het grootste deel nooit aan werk en verlagen dus onze welvaart."

Helemaal waar, maar de liberalen waren maar wat blij met een nieuwe instroom van wat men hoopte goedkkope arbeidskrachten zouden zijn en deden niets om er de rem op te zetten; vandaar dat ik beide partijen gelijkelijk schuldig acht aan de positie waar we ons nu in bevinden.

Dat zowel die goedkope arbeidskrachten, (wens liberalen), als het opleidingsniveau van betreffende instromers (wensdenken van de socialisten), tegen is gevallen moge duidelijk zijn.

2
53 Mappie

@35
"het gaat niet om "goedkope mensen uit het buitenland".
Het gaat (net als die 50 miljoen) om ervaren krachten met gedegen opleidingen die binnen Europa niet te vinden zijn. "

Die zijn ook niet te vinden in Afrika en het Midden-Oosten. Dat heeft Duitsland tot zijn schade en schande ondervonden met de Syrische raketgeleerden.
In Nederland zit na 15 jaar nog 60% van de Syriërs in de bijstand.
Bedoel je dat met de ervaren krachten met gedegen opleiding, waar ons bedrijfsleven om zit te springen? Als niet-westerse allochtonen hier werken, zijn het meestal de baantjes voor laagopgeleiden. Omdat ze laag opgeleid zijn.

"Dat is een praktijk die al decennia bestaat.
TPO en een batterij aan stemmingsmakende websites geven daar vervolgens een geheel eigen draai aan en degenen die niet gehinderd worden door enig zelfdenkend kritisch vermogen huppelen vrolijk achter de diverse rattenvangers van Hamelen aan."

Als jij je onzin maar vaak genoeg herhaalt, wordt het ineens waar?
De laagopgeleide immigranten uit Azië en Afrika bieden nergens een oplossing voor. We hebben inmiddels al 1,2 miljoen werkzoekenden in Nederland volgens het CNV, die constateert dat immigratie op de huidige wijze moet stoppen.

2
54 Sterke

Het plan is naar de macht grijpen. Dat afgrijselijke merkel wijf weet best dat het niet haalbaar is om al die islamieten monden te blijven voeden, op kosten van de duitsers, ze haalt zoveel intolerant tuig binnen dat mensen vluchten..hoeveel?? ter grootte van hele hele steden DAGELLIJKS emigreren weg vam duitsland..dat weet dat afgrijselijke merkel wijf ook..maar tov blijven doorzetten!! dan ben je uit.op oorlog, en dat is het hele smerige vieze gore plan!!! in die.ideologie kan iedereen ter wereld aanspraak doen op ons beperkte saciale stelsel, het is van de zotte wat er nu aam de hand is, dit gaat uit de hand lopen, er is geen andere optie, en dat is ook het plan

2
55 koelkast magneet

Wat moeten we met analfabeten en de islam, deze laatste zal Europa overnemen

3
56 Voordevuistweg

Dit heeft niets te maken met een open samenleving!!!!

Maar ALLEEN met het voldoen aan de eisen van de GROOT industrie en banken, die 2006 zijn begonnen te zeuren dat ze in de jaren 2020 ed door de vergrijzing met te weinig en te duur personeel zouden opgescheept zitten en omdat tegen tegen moesten er vanaf 2009 en verder zo'n 250 miljoen migranten bij komen om de 160 miljoen gestorven autochtonen te vervangen!!!

2
57 Zie Hier

Europa moet volgens de EU in Brussel een multiculturele eenheidsworst worden, waardoor de sterke nationale identiteit dusdanig verdund wordt dat het veel gemakkelijker voor ze is om de Verenigde Staten van Europa in te voeren. Als de immigranten het overal voor het zeggen gaan krijgen, dan is het doel van de door linkse mensen bestuurde EU (o.a. Juncker /Timmermans) bereikt.

2
58 wiseguy

@2
Klopt, daarin is letterlijk te lezen wat het doel is, een makkelijk controleerbaar volk.
Gebeurt overigens niet alleen hier maar ook in bijv. de VS, de zogenaamde 'open grenzen'.

Jaren geleden werd al duidelijk dat de argumenten om deze massale immigratie (vanuit MO en toenemend vanuit Afrika) te rechtvaardigen nergens op gebaseerd waren omdat bleek dat van de 1 miljoen immigranten er slechts een vijftigtal een baantje hadden gekregen bij de beursgenoteerde bedrijven in Duitsland.
(los van de verdere problemen zoals toenemende criminaliteit, bedreiging veiligheid etc.)

Die mensen (kunnen ze zelf niks aan doen natuurlijk) die geen werk vonden en vinden kosten wel miljarden per jaar.
Die mensen zullen ongetwijfeld kinderen krijgen waardoor het aandeel groeit, de kosten groeien.

Tegelijkertijd staat de robotica niet stil, is ons '(sociaal, gezondheid) zorgsysteem' verder afgebroken, moeten mensen langer werken etc., wordt onze cultuur stapje voor stapje afgebroken, privacy steeds verder beknibbeld, toename in controle.

Maar nee, het gaat geweldig, goed bezig EU (Duitsland)

2
59 Proemevla

Artikel gelezen.

Duidelijk, deze Franse bestseller-auteur en denker Éric Zemmour heeft in de Franse courant Le Figaro zeer ernstig gelijk.

Om deze reden hebben we iemand als een wat excentrieke en soms platvloerse Trump nodig, helaas of niet helaas, dat doet er niet meer toe.

1
60 Wil je niet weten

Veel van de ideeën van Richard Coudenhove-Kalergi zijn door de EU overgenomen. Bekende uitspraak van hem: De toekomstige mens zal van gemengd ras zijn en lijken op de oude Egyptenaren.

2
61 Dune

@1 "...Waarom is Merkel dan toch weer gekozen en nog wel voor vier jaar?..."

Door een miraculeuze resurrectie; Merkel was al bijna afgeschreven en verdwenen....totdat zij op wonderbaarlijke wijze terug kwam........alleen zo kon ze nog eens vier jaar erbij pakken om het EUSSR-ideaal tot een goed einde te brengen.....

2
62 CoolMemories

het moet een eenheidsbrei worden allemaal gemixt van de linkserts, om een makkelijk gecontroleerd, cultuurloos volk te creëren, maar wat links maar niet begrijpt is dat de moslims niet te mixen zijn, ze weten niet eens hoe verschrikkelijk dat geloof is wat ze dagelijks verdedigen, en importeren, ze hebben echt geen idee wat het is wat ze verdedigen, dat is het aller gevaarlijkste, de mensen die duitsland verlaten weten het wel, het word dood en verderf!!!

2
63 koelkast magneet

dat merkel weer gekozen is klopt ook niet, dat kan nooit!!! het is allemaal liegen en bedriegen en vervalsen en verdonkeremanen! het is verschrikkelijk

2
64 koelkast magneet

@2 "...de EU filosofie in een notendop.
De "Coudenhove-Kalergi doctrine". ......"

En aan die doctrine ligt weer de marxistische antropologie ten grondslag; 'De universele individuele mens, los van alle archaïsche irrationele bindingen, die moet arbeiden (sociale arbeid) om aan zijn behoeften te voldoen in een systeem met universele waarden en onder jurisdictie van de universele wet.....einde van de dialektiek en geschiedenis.....
Dit is de antropologie die Rutte, Pechtold, Klaver, Ollongren en de rest van de gevestigde linkse (liberaal en socialist) europese elites volgen.

2
65 CoolMemories

@64 "....dat Merkel weer gekozen is klopt ook niet, ..."

Merkel is niet eens gekozen maar tactisch naar voren geschoven op het schaakbord van globalisering en volksverlakkerij.
In Rusland wordt de president WEL DIRECT gekozen door het volk..... maar Rusland schijnt voor onze politieke elites een 'dictatuur' te zijn......?!

1
66 CoolMemories

@51 Eurostat stelt ook nergens voor om die 50 miljoen in te vullen met onopgeleide mensen of wel dan? Je verhaal slaat dus nergens op.

8
67 Utrecht_83

ik hoop maar dat het optijd uit de hand loopt!! zodat dat smerige LINKSE plan niet verder door kan gaan, maar helaas, daar zijn ze ook op voorbereid, hun weten ook dat de pleuris gaat uitbreken, en daar zijn al hele plannen voor, het is echt erg

1
68 koelkast magneet

@50 de gezinsgrootte benaderd de Nederlandse inmiddels.

5
69 Utrecht_83

De zelfhaat van de Duitsers kent geen grenzen meer sinds het 'reptilian style' allesvernietigend cynisch import frau-mensch M. het daar voor het zeggen heeft en nog fier op haar EU en hun anti strapatsen...
Maar ze, de Duitsers dus hebben het recht niet de rest van Europa 'opnieuw' mee te sleuren in nog maar eens een groteske of nu eens een M. waanzin
'Alles kaputt' is immers ook haar typisch Duits 'Leitmotiv' of simpele 'doctrine', iets anders kent ze niet want commie=commie he.
http://debonnenkrant.eu/2017/07/open-brief-agent-aan-angela-merkel-u-maakt-duitsland-en-europa-kapot/
https://www.nieuwskoerier.nl/news/264664-euroslurper-kosten-europees-parlement-schieten-door-het-plafond
En nu met Macron is het hek helemaal van de dam, die wil nog wat meer geld natuurlijk.
'Bezahlen bitte'...

3
70 wy71

het is in het verleden ALTIJD oorlog geweest als je 2 totale verschillende culturen op elkaar loslaat, dat weet merkel ook, oftewel ze weet dat het oorlog word, en stuurd daar naar toe, oftewel dat wijf hoort achter de tralies!!

1
71 koelkast magneet

@314
Omdat de toestroom van arme mensen uit het voormalige Oostblok naar Nederland, zou leiden tot verdrukking op de arbeidsmarkt in Nederland. Kijk bijvoorbeeld naar de Nederlandse bouwvakkers die hun banen kwijt zijn geraakt aan Polen. Of hoe in de kassen mensen uit Oost Europa (, soms ook onder barre omstandigheden als halve slaven,) aan het werk worden gezet, via dubieuze uitzendbureaus. Ook zijn er criminelen uit het voormalige Oostblok die nu ongehinderd even de grens over komen om hier te stelen.

2
72 Reactie

@72
Sorry perrongeluk geplaatst onder het verkeerde bericht.

1
73 Reactie

@21 "...Deze doelstelling is nog desastreuzer dan het communisme....."

Klopt, onder het communistische systeem werd de basiscultuur nog redelijk geconserveerd en in stand gehouden......onder het kapitalisme in zijn laatste nihilistische (valse universele waarden) en full-time operationele fase wordt alle cultuur vernietigd en moet een constante instroom van vreemde nog pré-kapitalistische culturen het systeem voor implosie behoeden.
Autochtone burgers met hun waarden, normen en natie-staat horen nu bij het uitschot als in een sterfhuisconstructie.....immigranten en ontheemden hebben de toekomst.....

2
74 CoolMemories

@24 "...Het merendeel zal nooit aan werk komen....."

In deze fase van het kapitalisme gaat het niet langer meer om arbeid en winst maar om het socialiseren en coderen van een grote homogene massa individuen die iedere referentie naar oudere en voorbij culturen (natiestaten, autochtone burgers, familie enz) vernietigt.....in die zin is de massa-immigratie een succes en blijven ze hiermee door gaan.....

3
75 CoolMemories

@75 maar het gaat nooit mixen....want normale mensen kijken wel uit om te mixen met moslims, en buiten dat vinden moslims onze vrouwen KK hoeren, en alleen goed om te verkrachten met achteraf een roggel, en aan de islamitische vrouern mag je niet komen, dat betekend ook je dood..intolerant smerig tuig

2
76 koelkast magneet

links heeft een heel plan, van dat mixen, cultuurloos maken, etc..en de moslims hebben een heel.ander plan! in beide gevallen krijg je oorlog, wat is links toch een ongelooflijk dom naïf volk!

2
77 koelkast magneet

@67
En nu even wakker worden én blijven.

Want wat voor immigranten laat de EU momenteel binnen uit het Midden-Oosten en Afrika? Waaruit bestaat het grootste deel van de immigranten?

Inderdaad. Uit laagopgeleiden.

3
78 Sterke

@76
Een kanttekening: Nederlanders willen best mengen met andere culturen, ook moslims, maar moslims willen niet mengen.

2
79 Sterke

@69
Linkje?

3
80 Sterke

Arrest George Soros! Nigel Farage ORDERS the EU Parliament - DOEN!
Gepubliceerd op 14 nov. 2017

4
81 wy71

@78 als jij je aluhoedje even voor je ogen weghaalt.
Die worden niet door de EU actief gewerfd om hier vacatures in te vullen of wel dan? Waar is de link tussen je complot en de vluchtelingen.

4
82 Utrecht_83

@80 uiteraard, anders lul ik maar wat.
https://www.parool.nl/amsterdam/autochtone-gezinnen-krijgen-meer-kinderen-allochtone-gezinnen-juist-minder~a3810749/
Was de eerste die ik vond. niet superrecent maar in grote lijnen laat het wel de trend zien.
"Terwijl er in 1992 in autochtone gezinnen gemiddeld 1,0 kind was, was dat twintig jaar later 1,4 kind.

In niet-westerse allochtone gezinnen daalde dat aantal in die periode van 2,3 tot 1,8. "

Dus in 20 jaar tijd van 2,3 keer zo veel naar 1,28 keer zo veel kinderen als autochtonen.

Bovendien gaan er van bepaalde groepen meer naar het thuisland dan dat er hier binnenkomen

http://www.republiekallochtonie.nl/blog/feiten/er-vertrekken-steeds-meer-mensen-van-turkse-marokkaanse-en-surinaamse-herkomst

3
83 Utrecht_83

Nee hè, toch niet weer over het Nuance van Billenhoven-Dildo plan?

Get a life.

2
84 zeikenderechter

@82
We komen er bijna.

En hoeveel "vluchtelingen" zijn echte vluchtelingen?

Waarom geven wij tijdelijke vluchtelingen een verblijfsstatus?

Hoe kan een vluchteling überhaupt Nederland bereiken zonder, zoals afgesproken, in een van de andere lidstaten te zijn geregistreerd en opgevangen?

Waarom wordt een Vluchtelingenverdrag, dat ooit bedoeld was voor de opvang van enkele intellectuele Russische dissidenten, misbruikt om een volksverhuizing vanuit Azië en Afrika naar Europa te legitimeren?

2
85 Sterke

Ze bereiken precies het tegenovergestelde van wat ze voor hebben. Hert uiteindelijk resultaat zal een burgeroorlog zijn.

5
86 samcash

Merk er weinig van, van die immigratiegolf. Waar is die Tsunami?

3
87 Oebie

@33
Doe maar gewoon. Al schrijf je het in spijkerschrift, het slaat nergens op.

2
88 jfvannieuwenhuijzen@gmail.com

@85 hoop vragen, weinig antwoorden.

1
89 Utrecht_83

Dat er nog mensen gevoelig zijn voor de retoriek van de TPO. Van het padje af artikel.

5
90 Yesterday

@90
Ik vind het juist een heel goed artikel.

De immigratie van kansarmen van buiten Europa is niet goed voor ons. Dus waarom zouden we daar mee door gaan?

Van nature krimpt de bevolking van Europa. Ik zeg, laat de natuur zijn gang gaan. Immers:

- Nederland slibt dicht qua files

- er is gigantisch woningtekort

- we moeten de Randstad helemaal volbouwen inclusief de natuurgebieden om aan de woningvraag te voldoen.

- we hebben volgens CNV 1,2 miljoen werkzoekenden. Ook CNV plaatst vraagtekens bij de huidige onzinnige immigratie.

- De robotisering staat voor de deur. Die gaat banen kosten.

- kunstmatige intelligentie staat voor de deur. Die gaat nog meer banen kosten.

Als wij doorgaan met de immigratie van laagopgeleiden, dan laten wij in feite nieuwe werkelozen toe die levenslang een uitkering nodig hebben in een overvol land wat uiteindelijk toch gaat vergrijzen.

Ik kan geen scenario bedenken waarin dit goed gaat uitpakken.

Nu al zit meer dan de helft van de niet-westerse allochtonen na 15 jaar in Nederland te wonen, in een uitkering. Als iemand enkele jaren niet gewerkt heeft, is het bijna onmogelijk om zo iemand überhaupt nog aan het werk te krijgen.

Daarom moet de immigratie van laagopgeleide niet-westerse allochtonen per direct stoppen.

Hoogopgeleiden hier naar toe halen is ook fout want asociaal. De onderontwikkelde landen waar ze vandaan komen hebben die juist heel hard nodig.

2
91 Sterke

* Verwijderd door de redactie *

92 E.Meel

@66 "In Rusland wordt de president WEL DIRECT gekozen door het volk."

Wat je maar kiezen noemt!

0
93 Mappie

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

@10 Dat komt wel goed. Ze zijn met een paar miljoen. 😁...

2 minuten geleden geplaatst door Bop

wildersfan
Het is ‘oorlog’ tussen vier militaire musea; directeur ontslagen

@4 Heb je het nu tegen jezelf? 😋...

9 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Wedergeboren
Ingrid wist lang niet dat ze ontvoerd was door nazi’s

tikfoutje, excuus.http://archive.today...

10 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Ingrid wist lang niet dat ze ontvoerd was door nazi’s

http://archive,today...

11 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@14Gewoon in het eerste land van aankomst, of denkt u, dat ze onderweg naar Nederland, ook op cruiseschepen of in Hotels, all inn verzorgd, he...

12 minuten geleden geplaatst door Strongoli

LoydMorris
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

@9 Nee hoor. . . . enkel de puinbak opruimen, die er momenteel gemaakt wordt, lukt de niemand. . . dus laat de PVDA/GL het maar opknappe...

16 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Feldwebell
Stoltenberg roept NAVO-landen op om eigen wapenvoorraad aan Oekraïne te leveren

@17 Totaal verknipt beeld plus de klassieke slachtofferrol inclusief vingerwijzen naar anderen en vertellen dat ze aan de verkeerde kant staa...

16 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

LoydMorris
Het is ‘oorlog’ tussen vier militaire musea; directeur ontslagen

@4 Gelukkig ga jij daar niet over. . . . 😊...

22 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

wildersfan
“Alles voor Duitsland”: AfD-leider Björn Höcke riskeert drie jaar gevangenis voor nazislogan

Het zoveelste politieke process....

22 minuten geleden geplaatst door wildersfan

DikkeTor
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Daarom vraag ik ook expliciet om debatten waar woke aanwezig is....

28 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

NK. App
Boob Suck OldOne Piece Porn AnimatedPornô Mulheres NuasLesbian Sex MoviesJapanese Bas XxxDancing Bear Cumshot CompilationMilf DoujinVideos BokepسسكسىPorn Video XhamsterMila Monet OnlyfansHandjob AsmrErika MonotamiHentaianimeProntrexVixey AcostaDevarbhabisexRussian Sex PartyIndian Swinger PornSharon Li PornBig Tit Korean PornCunshot PornYouporm GayFilme Pornografice OnlineSound Of PornOnlyfans.comnPeggy PornBobs TgirlsPawg NakedPantyhose SexxxCartoon Rough PornReal Aunt PornDeepthroat PissHottest Nude WomenSophie Okonedo NudeAunty Sex Video 3gpAshley Downs Sex VideosGrooing TitsThe FrappeningMovies Porn Free HdBrazzers Free Porn VidoesSnapcoquinsCherrypimpdSexos Vídeos GrátisPorn IraqXxx Desi SisterBride Porn VideosFuckig SisterRose Monroe NewLex Ky EscortsBikini Try OnPhone Call SexHentai 3gpWww Telugu Sex Vidios ComAnissa KatepornKimmy KimmTeen Asian NudeJerkoff In ClassDarling Danika XxxEpic Movie PornSimply HentiScartlet ChaseRenamon PornGrandmas CummingMature Women MasturbatingFree Gloryhole PornSpankbanAmateur Latina AnalSocialmediagirlsforumsPorns MzansiJepangsexLadkiyon Ko Kaise Chodte HainDonkey_ponkeyGloryhole SexretsFreeporn ForherHentia One PieceRushion PornPron62Jav HeMother Daughter Lesbain PornHot Bed PornMom And Son Indian XxxIncesta XxxXxxadultvideosThe Glory TitsAshemaletube.HenraisFemdom BallbustersBangladesh Sxe VideoXnxx Hd 4kPornsixBrother Sister XxxxHijra XxXxx Xxx Xxx SaxHindi Aunty SexSleeping SexySex AssAngela White BtsJav DecensoredSex TailorLilbussygirl PornGay Gym SexIncestflix OrgJesy JonesPhysiotherapy PornTasty Black PormCristina Hendrix BoobsNuru VideoAnna Bell Peaks StepmomBluecgewThe Piratebay TorrentInfluencers NudesBradileñasGay Porn OnlyfansBoob Sucking ThreesomeBlack Women On Women PornGianna Michaels BangbusPornoski PolskieChatterbaterDilfenergyDesi Murga Sexy VideoDampilpsBig Boobies LatinaHot Mamma PornBi SwingersTrisha Kar Madhu Mms Linkedin VideoPublic Bus Sex ComNude On Tv ShowSexy HotmilfFucking Brothers WifeWrong Turn Movie SexIndiansxevideoN HentainetPorn WesiteReiko YanagiLeolulu OnlyfansHighsstnFollando Ami MadrastraAlexa Collins Onlyfans LeakedFallout 4 Piper PornSilk Smitha Sex MovieHermione PornFather And Son Gay Porn VideosAsian Massage HandjobHermaphroditepornCamgirlfapSaggy Small TittiesNepal Sex Nepal SexKrista AyneHumping A Women