door Havermout in Politiek  ·  20 Reacties

  • 3
  • 341x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Het is niet 1,4 miljard zoals dat wordt aangegeven.
Dat is het elk jaar, en over een periode van 30 jaar is het wel 42 miljard.
8,5 % van onze staatsschuld.
http://www.destaatsschuldmeter.nl/

2
1 in holland

Afschaffen! Gezien hoe blij Rutte is met de komst van Unielever? En dat die 1,2 miljard niet naar de zorg/politie/onderwijs gaat!!!!

1
2 Tutor

Schaf maar lekker af. Hoe gunstiger voor multinationals, hoe beter. Prima investering.

5
3 Wild Rover

De ophef over de dividendbelasting gaat nergens over, het komt een jaartje later binnen. Wat zoden aan de dijk zet is als de uitkeringen ontkoppeld worden, de vakantietoeslag voor uitkeringsgerechtigden teruggebracht worden tot 1%.

8
4 Recovery Mode

@3 : Tuurlijk ze zijn nog lang niet stervensrijk genoeg, er kan nog veel meer van het plebs afgeroomd worden bedoel je? Laat iedere werknemer diep in de zakken tasten om de winstuitkeringen voor types als Soros te verhogen, daar worden psychopaten blij van. Fuk je multinationals, die alle midden- en kleinbedrijf de markt uit persen, en het plebs dwingen hun gore produkten af te nemen.

3
5 Ness

@5
Werkt Soros voor Unilever??

Dat wist ik nog niet.

2
6 Janzzen

@4 Waarom de uitkeringen verlagen?
Gewoon afschaffen.
Kun jij weer genieten van zwervers onder de brug, bedelende gehandicapten, huilende weduwen aan de poort en dagloners die alles doen voor een paar grijpstuivers.

Nou: wij willen dat niet.

Zou het niet eenvoudiger zijn dat jij vertrekt naar zo een land?
Ik kom je uitzwaaien!

2
7 Querido not

@6 : Types als Soros bezitten banken die Unilever bezitten, wist je niet? Iets mis met je leesvermogen trouwens? Wat snap je niet aan een opmerking als 'types als Soros"? Kan ik verduidelijken hoor, het zijn die types die op grond van hun heb- en graaizucht en hun misdadigheid menen heel Europa op te kunnen zadelen met 'vluchtelingen', en die bij problemen adviseren om de bevolking te bespuiten met oxytocin:

"In the midst of rapid globalization, the peaceful coexistence of cultures requires a deeper understanding of the forces that compel prosocial behavior and thwart xenophobia. Yet, the conditions promoting such outgroup-directed altruism have not been determined. Here we report the results of a double-blind, placebo-controlled experiment showing that enhanced activity of the oxytocin system paired with charitable social cues can help counter the effects of xenophobia by fostering altruism toward refugees. These findings suggest that the combination of oxytocin and peer-derived altruistic norms reduces outgroup rejection even in the most selfish and xenophobic individuals, and thereby would be expected to increase the ease by which people adapt to rapidly changing social ecosystems."

Peer derived altruistic norms, dat zijn de normen van Wild Rover plus die van de shills aanwezig op dit forum en die almaar onderbuikjes krijsen, zodat het plebs leert wat de nieuwe normen zijn van hun *gesprekspartners*, want oorlog is vrede en onwetendheid is kracht. Toch? Wil je verder nog een vertaling? Het komt erop neer dat multinationals en bankiers het liefst zo'n communistisch systeem hebben, de ideale methode van intensieve menshouderij.
http://www.pnas.org/content/114/35/9314

4
8 Ness

@8 Nou, nee.
En dit draait niet om vluchtelingen of veranderende sociale omgevingen.

3
9 Wild Rover

@9 : Daar draait het wel om, en ook om de door jou zo gehate moslims, en jouw oneindig veel immigranten importerende VVD. Maar jij kijkt niet verder dan je eigen investeringsportefeuille dik is, blijkbaar. Ga eens wat uitspraken van je geliefde multinationalbazen na, dan zul je zien dat het totaal verpesten van de eigen identiteit, landsaard, cultuur, taal bovenaan hun verlanglijstje staat.

3
10 Ness

@10 Meh, complottheorietjes.
En ik heb geen moslimhaat, ik ben gewoon niet zo'n fan van de gemiddelde Nedermoslim of kansloze migranten.

1
11 Wild Rover

@11 : https://www.express.co.uk/comment/expresscomment/447770/Multinationals-are-wrong-about-mass-immigration en https://www.shrm.org/about-shrm/press-room/press-releases/pages/immigration-innovation-act-of-2018.aspx

Over die laatste link: jonge, goed opgeleide Amerikanen worden ontslagen en moeten zelfs de nieuwkomers, die veel minder betaald krijgen, inwerken. De 'trusted employers' doen er alles aan om alle arbeidsovereenkomsten en -voorwaarden te vernielen; ze roven de besten uit ontwikkelingslanden en als die meer geld gaan eisen stappen ze over naar het volgende land. Wat nou complotje. Het is niet voor niets dat juist onder VVD, D'66 en CDA *management* de meeste vluchtelingen zijn binnengekomen. Dat is 'gunstig' voor de (pseudo) economie. Dat heel Nederland naar de klote gaat zal ze worst wezen.

3
12 Ness

@8
Neem nog een borreltje.

Wat een onleesbare hoop shit plemp je daar neer....

@11 zet het scherp neer. Complottheorietjes. Niet meer niet minder.

2
13 Janzzen

Oh en 'links' is minstens zo erg als 'rechts'. Er is maar 1 partij in NL en dat is de bankierspartij.

4
14 Ness

@8
jij doet alsof Soros de hele wereld bezit, maar ht zijn een stel van die gasten, die hun vingers in iedere pap hebben.

Zullen we het eens hebben over Mercer en de Koch brothers die balanceren zo met hun pro-rechtse invloed ' (centjes) de balans alweer hun kant op en dan en vooral nog een heel stel die in de schaduw blijven wijselijk, waarvan je niet weet wat ze alleamaal uitspokenmet hun macht ( centjes)

Maar interessant artikel over die oxitocine vs xenofobie.

Vind het altijd weer verrassend om te zien wat voor verhalen jij steeds weet te breien rond informatie,

Ik brei andere verhalen en link xenofobie dan aan een gebrek aan oxitocine.
Oxitocine wordt aangemaakt onder invloed van contact met anderen, gemeenschapsgevoel, liefde vriendschap.
Wat voor mij dan ineens verklaard hoe alt-rechts al die eenzame, van liefde en vriendschap verstoken nerdjes weet aan te trekken met verhalen over ergens bijhoren en heldhaftig broederschap..

Dus mensen, inplaats van "punch a nazi" kan je beter een nazi knuffelen question

kom in mijn armen question

3
15 morandi

@15 : en wat snap jij niet aan de uitdrukking 'types als Soros'? Waar staat dat ik Soros zelf bedoel? Oh wacht, als je gewoon leest wat er staat kun je geen sneer uitdelen dus snel een stropop aangemaakt. Er zijn inderdaad heel wat meer van die gasten, hier heb je een lijstje: https://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_rijkste_mensen_ter_wereld#Top_15_rijkste_mensen_ter_wereld_in_2013

2
16 Ness

@4
Wat zoden aan de dijk zet is als de uitkeringen ontkoppeld worden, de vakantietoeslag voor uitkeringsgerechtigden teruggebracht worden tot 1%.

Dit is gelul van een dronken aardbei.
Niet iedereen in de soos is een kladloper.

2
17 Benzardi

@16
Sorry inderdaad.
Maar het was "eleganter" geweest moest je een verzamelnaam hebben bedacht voor " types als Soros" zonder één naam in het bijzonder uit te lichten, omdat die bepaaldenaam nogal " beladen" is.

maar wezenlijk benik het met je eens inzake het naar hun hand zetten van de wereld door een klein aantal extreem rijken

1
18 morandi

Het is volkomen ongepast om een jaarlijks "cadeautje" van 1,4 miljard aan grote buitenlande multinationals weg te geven.

Rutte kan niet alleen helemaal niet hard maken waarom het "nodig" is en het CPB heeft zelfs geen analyse kunnen maken van de (eventuele!) economische voordelen. En als het afschaffen van de dividendbelasting eenmaal is vastgelegd... komen we er ook niet meer vanaf!
Als het Rutte kabinet jaarlijks 1.4 miljard in de eigen binnenlandse economie zou stoppen, komt het tenminste ten goede aan de Nederlandse maatschappij!

1
19 Scorpio

@19 De enige aandeelhouders die erop vooruitgaan zijn de aandeelhouders die gevestigd zijn in een land waar ze überhaupt geen belasting hoeven te betalen over het ontvangen dividend en degenen die in een land zijn gevestigd waarmee Nederland geen belastingverdrag heeft op grond waarvan de in Nederland betaalde dividendbelasting verrekend wordt met de in het thuisland te betalen belasting.
Alle andere aandeelhouders, die dus wel in een land zijn gevestigd waarmee Nederland een belastingverdrag heeft, kunnen de in Nederland betaalde dividendbelasting verrekenen met de in hun thuisland verschuldigde belasting en blijven per saldo dus evenveel belasting betalen. In deze gevallen is dus eerder sprake van een cadeautje voor de buitenlandse fiscus.

0
20 Boelie123

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Malinois
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@53Daarna zijn er nog meer gevolgd.Dublin, Marrakesch.......

4 minuten geleden geplaatst door Malinois

Querido not
Statushouders ook in de wachtrij

@1 En raad eens wat z'n favoriete soep is ... 😁...

4 minuten geleden geplaatst door Querido not

Hendrianus
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

@6 "onkruid", toe maar. 🤮...

5 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Bob Sleebaan
Nederland mag asielzoeker niet buiten EU aanvraag laten doorlopen

Ik vraag me af hoe dat juridisch werkt.Stel er komen 4 miljard asielzoekers naar Nederland. (Ja Wedergeboren ik ben niet met mijn hoofd uit de...

9 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

VBOH
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@52 Aanvulling: ik lees zojuist dat een samenwerking met de EU helemaal niet kan. Want asielzoekers mogen niet buiten Europa opgevangen worden...

11 minuten geleden geplaatst door VBOH

wildersfan
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

De extreem grote bedrijven krijgen heel misschien iets minder hun zin. En dat noemen we dan meteen ramp?...

14 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Schildpad
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

Zou er sprake kunnen zijn van een proxy oorlog?...

15 minuten geleden geplaatst door Schildpad

DikkeTor
GeenStijl: ZoekZoek! Deze bankmedewerker

Kijk, een witte racist XD...

23 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Schildpad
Statushouders ook in de wachtrij

Deze persoon is niet alleen kaal, wit en man, maar op zijn gedachtengoed past er bij.Als het er uitziet als een eend, en kwaakt als een eend ....

23 minuten geleden geplaatst door Schildpad

ongelovenloos
Nederland mag asielzoeker niet buiten EU aanvraag laten doorlopen

Waarom hebben ze het nooit over het feit dat die asieleisers zelf de verdragen aan hun laars lappen door zich niet te registreren in het land wa...

31 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Indian Big Boobs SuckingNatasha Nice OnlyfansThayksada ComEmarrb XxxXxxcnAubrey Kate TsYaoi Hentai AnimeJapan Pregnant SexMilla Snake NudePorn ScissoringPornor Brasileiro AmadorCarlie Marie PornRe Zero PornDoctor Xxx Sex VideoPorn ThugsCogiendo A EscondidasFree Cartoon PornvideosPineappleprincessv PornColleen BrennanBigheartkimmyOld Xxxx VideoJapanese SpangbangStacey PoolesFreeporn MexViolq BaileyPorno PicturesHpornHot Desi ShortfilmHentail HeavenPorn ManiaHot Hollywood Nude ScenesDrunk Babes PornTrans Fuck GirlStripchetStepmother FtiendsXnxx Jija SaliHardcore PunishmentVideo PornograhieComing Soon Evil AngelMomxnxxHot Sex Mia KhalifaJapanese Model PornLana PornLeak PornDhinotubeNaked Shannon TweedNatalua QueenReal Wife Swapping PornMom Son Porn CartoonsPantyhose FeetHot Desi Girl SexAngela White YoungKerala Heroine SexSensual JoiMaturetube CcomNewe XxxVabi XxxXnxx Video Hd ComSxsvidoBlk Hood PornCelebroulleVídeospornos GratisCrystal LustDevadasiesJackandjill FoursomeSide Boob PornFamous Female PornstarsNude Truth DareVideos Travestis PornosDegress Of LudityReneesrealm NudeHdporner ComPornstaarSexi ViedioMakima XxxKali Chut Ki ChudaiLierbabyQueenieandliamBonnie Rotten GifBhabhi Web Series XxxBodybuilder FuckAdult Pornographic Video3x Planet.comPosicion MisioneroMarathi Sex Video NewTaxi Driver SexXexey VideoLesbian GanbangAlahnalyClit ClampMichel Jacquie TvLeabian Ebony PornChezec PornFriends Jerking OffAshleyk_hawaii NudeFreeindianpronAnjali Nair HotXxx LanjaMazy Myers CreampieRiled ReidHooker CreampieZoeybambiDesi59comXxx Xnxxx ComMobile Legends XxxMilf BondageFresh Porn ComMvsd-527Kiara Mia ComMaddie.moore NudeNeeve Campbell NudeAlann23Wild Sex MoviesDesi Hd FuckIndian Hot Girl PronMonicasexxxtonSiege Sex SimulatorMaduras MasturbarseWet TittesNaked Mary JaneWww Xxx SexyKeralasexvideosWww Hd Pron ComInterracial Sex ComicsSex Movie YogaSucking Man TitsPorno StoriesChat NjrWebsite For Indian PornSurfermackYoung Xxx HdVrkm-1062Cathy Heaven XxxNanga NachWwe Bra Panty MatchIndian Collage Girl Xxx VideosDanejones ComJapanes Bbw PornEfuckt.conBig Butt XnxxSunny Porn VideoWebseries Ullu PornIndian Desi Wife SexBlue Film Angreji SexyKenzie Reeves FacialNaruto Tsunade HentaiHentai Vost Frسكس للبناتStar Asian PornFillippa Fransson