door Jongens van de Witt in Buitenland  ·  27 Reacties

  • 9
  • 665x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Voor veel mensen is een beschuldiging al voldoende dat Rusland erachter zat. Zolang er nog geen bewijs is, is het dom om nu al politieke maatregelen te nemen.
Dit kan op geen enkele manier goed zijn voor de diplomatieke relaties tussen het westen en Rusland

13
1 Grasshopper

vrede met Putin schept werkloosheid onder tegenstanders

11
2 Jeb

Zouden de Britten zo'n hoog spelen spelen als ze niet overtuigd waren?

5
3 Suwelding

In deze zaak, heeft het VK intussen de bevindingen van het Britse onderzoek voorgelegd aan de OPCW in Den Haag ter verificatie. Het VK heeft het Kremlin een paar dagen geleden de kans geboden zelf in te schakelen voor nader onderzoek, maar het Kremlin is hier niet op ingegaan. Het VK heeft uit eerdere (Polonium) zaken geleerd dat het Kremlin alleen maar traineert, traineert, traineert, afleiding en verstoring van het onderzoek aan de dag legt. Vandaar deze benaderingswijze van het VK nu. Het Kremlin komt ook nu echter nu weer, zoals elke keer weer, enkel met gefabriceerde complottheorieën aanzetten. Dat was ook het enige 'weerwoord' van het Kremlin gisterenavond in de VN Veiligheidsraad, waarbij de VS en vele anderen ook de Syrische kwesties aanhaalde.
De OPCW heeft ook alle historische gegevens van de chemische wapenprogramma's van alle landen. In dit geval de productiegegevens van novichok in Shikhany, centraal Rusland.

7
4 Crannbuidhe

@4 en Rusland heeft om monsters gevraagd en niets gekregen , waarop moeten ze dan reageren?

10
5 Jongens van de Witt

Ah, de anti-westerse/pro-russische lieden komen al "gaslighten". Meer daarover op:

https://nl.wikipedia.org/wiki/Gaslighting

Wat we weten is dat meerdere mensen het slachtoffer zijn van een aanval met zenuwgas. De rest is voor wat het waard is. Wij burgertjes krijgen lang niet alles te horen van dit soort moordaanslagen. Maar mensen die meteen het russische straatje komen schoonvegen moeten we a priori nooit vertrouwen. Want dat is purge gaslighting...

8
6 weerman

Het rechtssysteem in Engeland is geimplodeerd en globalisten met hun disciplinaire sanctiesystemen tegen alles wat niet welgevallig is hebben de politieke macht gekaapt en vrij spel! De verdachte wordt al de strop omgehangen terwijl er niet eens een minimaal bewijs is getoond, laat staan een oordeel van een rechter!! Krankzinnig en een beangstigend voorproefje van wat ons te wachten staat als de huidige politieke elites hun geheime agenda voor de wereld kunnen voortzetten en de laatste autonome landen en instanties zijn vernietigd.

13
7 CoolMemories

Het is heel simpel. Het VK of Europa heeft geen enkel belang om Rusland in een kwaad daglicht te zetten. Andersom heeft Rusland een enorm belang om Europa en de landen daarbinnen te destabiliseren. En dat doet Rusland dan ook middels spionnen, propaganda via media en internet (hier ook dus) en populistische politieke partijen zoals PVV en FvD.

Dus je gelooft Rusland, of je gelooft je eigen mensen. Kies maar.

5
8 Vrijdenker

@7 Krijg je per bericht betaald of heb je gewoon een maand salaris?

4
9 Vrijdenker

@6 "....pro-russische lieden ...."

Rusland is al jarenlang goed bezig vooral als je de Russische buitenlandse politieke met die van de VS vergelijkt: Rusland bestrijdt efficiënt moslimterrorisme en radicale Islam, Rusland heeft Syrië bevrijd van jihadisten, het verdedigt zijn eigen belangen aan de grenzen in Oost Oekraïne, Ossetië en de Krim, Rusland beschermt zijn jeugd tegen westerse sexuele exploitatie, pedofielen en LHTBgekte (zogenaamde 'voorlichting') .....De westerse elites met hun globaliserende en terrorisme verspreidende oorlogen zien hun wereldhegemonie in gevaar komen en beginnen wild en hysterisch om zich heen te slaan, beschuldigen, straffen en sanctioneren zonder grondig onderzoek en zonde de minste bewijzen, demoniseren en hun eigen doortrapte psychologie projecteren op de Russische beer....
Gelukkig hebben steeds meer mensen dit door en zullen vele politieke intriganten op hun steeds kleiner wordende eilandje het lot van Halve Zijlstra volgen!

11
10 CoolMemories

@9 Per woord, zo te zien question

3
11 LanCaster

Komt u maar complotters aka Kremlin trollen……


Jullie zijn ook zo weg van die gifgasaanvallen van Assad, dus deze aanslag zal jullie ook wel happy maken.

6
12 WijzeDwaas

@3 Hoe zat het dan met de aanval van de VS in Irak, op valse beschuldigingen? Denk even na en je weet het antwoord op je eigen vraag.

8
13 Naray

@6 . We weten dat Noord-Korea de broer van Kim Jong Oen heeft laten vermoorden met zenuwgas. Dus NK heeft de kennis en het materiaal.

Complottheorie (zomaar bedacht) . Zou het kunnen dat Noord-Korea deze mensen heeft geprobeerd te vermoorden met een oud type (1970 of zo) zenuwgas ooit gemaakt in Rusland. De verdenking valt op Rusland. Weer verwijdering tussen het Westen en Rusland en dus makkelijk voor NK om vriendje te blijven met Rusland. De nachtmerrie van NK is dat Rusland vriend wordt van het westen en een nog groter gevaar voor NK als ooit China echte vriend zou worden van het westen. Motief genoeg voor NK om zo'n moord in scene te zetten om Rusland verdacht te maken.

5
14 PFL

@10

SPAM voor de gore russische dictatuur, en geheel off-topic. Je vaaaaderlandsliefde gaat weer met je aan de haal. Ga je pilletjes slikken.

4
15 weerman

@14

Leuk bedacht, maar: inderdaad een complottheorie die je nooit zult kunnen bewijzen. Er is zo véél te bedenken met dit soort gedoe. De werkelijkheid kan wel heel anders zijn; zullen we nooit te weten komen.

4
16 weerman

@16 . Mee eens. Er valt niets te bewijzen maar kennelijk is het ook niet bewezen dat Rusland erachter zit. En dan is het jammer dat het VK zo hoog van de toren blaast. Het lijkt wel alsof men in het westen blij is om weer anti-Rusland te kunnen zijn.
Ik ben een uitgesproken tegenstander van Putin maar ik geloof dat het beste voor wereldvrede is als Rusland bondgenoot wordt en blijft of zelfs lid van de Nato wordt. Wanneer leren we in het westen dat Russen en Europeanen meer gemeen hebben dan met de meeste andere landen in de wereld. Ik pleit dus voor een goede band tussen Rusland en het Westen. Niet omdat ik fan zou zijn van Putin (allesbehalve) maar omdat dit mi de beste manier is om vrede en welvaart voor zowel het Westen als de Russen te bereiken.

3
17 PFL

@10

Rusland is in Syrië voor de Middellandse zeehaven. Snap dat nu eens.

4
18 Suwelding

@13

Heb nagedacht, jij beweert dat ze liegen.

3
19 Suwelding

@18
al sinds 1971

0
20 Jongens van de Witt
21 Jongens van de Witt

Als de Russen het hebben gedaan, waarom is er dan nog onderzoek met honderden rechercheurs een militairen. Ze hopen dat ze de Russen de schuld kunnen geven en naar andere mogelijkheden wordt gewoon niet gezocht want dan staan ze pas helemaal voor schut.

3
22 niet-alles-geloven

* Verwijderd door de redactie *

23 Chat Baker

* Verwijderd door de redactie *

24 Chat Baker

* Verwijderd door de redactie *

25 Chat Baker

* Verwijderd door de redactie *

26 Chat Baker

@23 - 26 U stelt allemaal terechte vragen. Valt het u ook op dat er geen serieuze antwoorden van de roedel russofoben komen? Zij zitten in de anti-rusland bubble, en denken niet zelf na.

6
27 Naray

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
VBOH
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Belachelijke actie. Sta je daar staks stil voor paal met je bordjes tussen mensen die met hun gedachten met hele andere zaken bezig zijn....

3 minuten geleden geplaatst door VBOH

Bop
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Opvallend dat mensen die graag willen dat de dodenherdenking met respect wordt gehouden hier zelf druk zijn om mensen als NSB'er en landverrader...

6 minuten geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@8 Voor jouw herhaalde verboden en strafbare racisme al helemaal niet. ...

14 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Statushouders ook in de wachtrij

@11 "protesteren ... want discriminatie" Ja ja ... veel succes hoor, maar natuurlijk volslagen kansloos. Goedkopere rode ...

16 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

soapbox
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@39 Velen snappen dat niet idd. Vooral iedereen aan de linkerkant natuurlijk....

18 minuten geleden geplaatst door soapbox

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@92 Doe geen moeite. Ik zoek liever informatie op officiële websites dan dat ik het van jou krijg. Dan hoef ik me ook niet te ergeren. https:...

21 minuten geleden geplaatst door Bop

spookrijder
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@7 Om NSB-trollen te herkennen ook niet....

21 minuten geleden geplaatst door spookrijder

sockknitter
Statushouders ook in de wachtrij

@9De treinkapingen vergeten?...

23 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Bram brabant
Statushouders ook in de wachtrij

Gelukkig, mijn kinderen staan al jaren in een wachtrij.En dat dat asielgespuis voorrang krijgt is te zot voor woorden.😡😡...

23 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

sockknitter
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Er staat een foutje in het bericht."Voor onderbouwing verwijst hij naar een column van historicus Thomas von der Dunk in de Volkskrant, waarin...

25 minuten geleden geplaatst door sockknitter

NK. App
Celeb FuckJavideoMallu Shakeela VideosالبورندودMommamia12Hentai HqReddit Gone Wild PetiteJaponesas XxxChaturbataIndian Maid HandjobBro Sis AnalExtrematubeHeantai GameKeisha Grey NudeEnglish Sex Video SongDemon Slayer Rule 34DrpornMature PorBang Bang SexBangladeshi Actress PornYouporn NWhen Its Not Just A BlowjobNaked SelebertyAnal Homemade WifeKonosuba FutaNew Generation Sex VideoFree PussyNatasha Teen PregnantFilms Pornos AmateurViolente PornCheating Wife FuckHot Mom Fuck VideoSexy RojaIndian On Only FansBackroom CasrQueen Of Spades HotwifeVer Videos De PornBlazzers Hd PornBdsm StoreisMarathi Xx VideoSara Blake NakedTongue PornSisters In PornPlay Porn GameBengali Ladki Ki ChudaiXxx LesTony Sting PornSexxy Video BfFree Porn MobileCrazytrannyJennifer Lawerence NakedSpray CumshotsValeriavee LeakHard Lasbian PornHappy Endings Massage PlacesPelicula Pornos XxxGarotas De Anime PeladasAnne Hathaway ToplessSavita BhabiCowgirl StyleHot Bikini XxxTrans XxxHot Mom Son KissBollywood Celebrity Porn VideosNasty NataliaDiscord PornsLil CapriceNyde BoobsTiktok Live FlashingFree Online Xxx VideosJapani Xxx Video ComRekha Hot Sex VideoSanilion Sexy VideosAsian BlackedFuturnia PornKorean XvideosBasdiehubMr Lucky Pov PornHeather BrookeXx Porn ComNiple PornSxxzTitties GifHindi Saxy XxxBorrachas PornBoywankHindi XxxsVintage Porn Full MovieSpicytrammyTfgamessiteDeonna Purrazzo NudeXnxxvideo ComTamil Village Sex StoriesWww Outdoor SexMonica Bellucci XxxGianna Michaels ThreesomeLeoliistFred Perry EhentaiXxnx Miya KhalifaSex ComxxxRaw Gay Porn BlackDidi HairypussyAlex Adams Full VideoIndian PornhabPreggophilliaMasterbating On Hidden CamThirst Trap Porn6ar6ie6 Onlyfans LeakedH AnimrEllite RioPussy LipsKayden Kross Porn VideosChristy Mack XxxVídeos Pornográficos CaseirosTina Louise NakedRole Play SexWww Com Sex VedioMompov LindaTurkifşaNude Model PicsSikişiTango Nude VideoKit RyshaDani Daniels Nude VideosWww Village Xxx ComWives Sucking BbcTyga And Bella Poarch Sex TapePorn NsfwZooey Deschanel NudeGoa Sex VideoXxx SomMia Khalifa SchoolUsasexguide CharlotteHeatherbrooke PornRule-34MustarbationCeleb Star PornJp Porn SiteMofosnetwork ComFatal MatelTamsexPieallthetimeEven Rachel Wood NudeBf Film AdultSanuy Lone XxxEliza Ibarra LesbianTiktok Mais De 18Site Pornos BrasileirosPorn Star Of The 90sNassage Xxx