Buitenland
  • 4
Het defensiecomité van de Russische Doema wil een no-fly zone instellen vanwege beschikbare informatie over op handen zijnde Amerikaanse raket- en luchtaanvallen op regeringsinstellingen in Damascus. Dat zei de vice-voorzitter van het Russische defensiecomité Alexander Sherin. Hij verkla ...

9 maanden geleden door goudisgeengeld

REAGEER MET EEN EMOJI
3
2

Dat betekent dat erdo er ook uit geflikkerd word.

1 Chaimileh    
9 maanden geleden door Chaimileh
2
Meld

Amerika, pak je biezen en flikker op uit dat land, turkije idem dito.

2 Positivo    
9 maanden geleden door Positivo
3
Meld

De VS zullen toch niet zo gek zijn om het Syrische leger te bombarderen om IS, Al Qaida en andere terroristen te redden?!

3 Uit Den Haag    
9 maanden geleden door Uit Den Haag
12
Meld

Een Amerikaanse aanval op Syrische bodem, op notabene Syrische regeringsinstellingen, zou het toppunt van brutaliteit en agressie zijn!
De Amerikanen zitten er illegaal, hebben er niets te zoeken en verspreiden en verergeren alleen maar de terreur in het geteisterde land. Onmiddellijk wegwezen daar!!

Gelukkig hebben de Russen een beschermdeken van S400 over Syrië.

4 CoolMemories    
9 maanden geleden door CoolMemories
5
Meld

@2 "....Amerika, pak je biezen en flikker op uit dat land,...."

En met 'Amerika' bedoelen we de globalisten en aanhangers van Clinton/Obama die nog overal hun invloed doen gelden ondanks de krachtige vingerwijzingen van Trump!

5 CoolMemories    
9 maanden geleden door CoolMemories
4
Meld

@3 Vervolg:
Alhoewel....
Saoedi Arabië was de steunpilaar van IS, Al Qaida en Al Nusra.....
Israël bewapent óók terroristen in Syrië....

Israël vergroot de steun voor de Syrische rebellen.
'Israël bewapent 7 verschillende groepen'
haaretz.com
Tientallen rebellen die spraken met de Israëlische analiste Elizabeth Tsurkov beschreven een belangrijke wijziging in het hoogte van de steun die zij uit Israël ontvangen. "Bovendien, ten minste zeven organisaties van de soennitische rebellen in de Syrische Golan krijgen nu wapens en munitie ...
https://www.nieuwskoerier.nl/news/255361-om-iran-terug-te-duwen-vergroot-israel-de-steun-voor-de-syrische-rebellen-israel-bewapent-7-verschillende-groepen

6 Uit Den Haag    
9 maanden geleden door Uit Den Haag
12
Meld

Kolder.

7 No newstoday    
9 maanden geleden door No newstoday
3
Meld

Beleef Marokko!

Ervaar zelf deze sprookjesachtige sfeer.

8 Lady Kant    
9 maanden geleden door Lady Kant
6
Meld

De drie schrijvers binnen Geotrendlines hebben niets met defensietactieken. Hun expertise ligt op heel andere terreinen, dus ik snap niet wat dit bericht -zonder bronvermelding!- daar doet.

In ieder geval beschouw ik het als meningsbeïnvloedend nepnieuws. Het zinnetje over "beschikbare informatie over op handen zijnde Amerikaanse acties" doet me vermoeden dat de russen weer een stol zoeken om een hond te slaan.
Ook weer opvallend dat er met geen woord wordt gerept over dictator Assad. Heeft hij niets meer te vertellen over eventuele 'no-fly zones'? Nou nee, Assad is verworden tot de trekpop van het Kremlin. Een stroman die doet wat hem gezegd wordt, omdat-ie anders helemaal niets meer heeft.

Maar nogmaals; ik vind dit een vreemde eend in de bijt van Geotrendlines. Alsof er opeens fietsen worden verkocht bij de bakker. Het klopt niet.

En zoals gewoonlijk gaat @6 geheel off-topic weer bazelen over Israël. Waar het hart vol van is, loopt de mond van over. hoe triest en hoe fout...!

9 weerman    
9 maanden geleden door weerman
4
Meld

@4 dat is al gebeurt in het begin van Trump zijn presidentschap. Toen viel hij die luchtmachtbasis aan na de vermeende chemische aanval

10 Grasshopper    
9 maanden geleden door Grasshopper
0
Meld

@9 weerman
Je schrijft:
@6 gaat .... weer bazelen over Israël.
Je beschuldigt mij van 'bazelen' zonder een flinter onderbouwing.
En je beschuldiging kan je ook totaal niet onderbouwen, waarschijnlijk omdat je niet eens hebt gelezen wat de Israëlisch - joodse wetenschapper Elizabeth Tsurkov in het Israëlische dagblad heeft geschreven!
En anders is het (alweer) een poging tot censuur van de joodse kolonistenlobby......

11 Uit Den Haag    
9 maanden geleden door Uit Den Haag
14
Meld

@11 vervolg:
Hier nog zo'n staaltje van censuur. Dit keer werden journalisten van het Franse Persbureau AFP verwond en gevangen genomen:
Dossier: Israëlische soldaten vielen journalisten aan om te voorkomen dat hun berichtgeving in de media kwam
haaretz.com
Nu pas, 5 jaar later, krijgt de advocaat van de aangevallen journalisten het dossier in handen ■ Vijf journalisten werden gevangen gezet tijdens een demonstratie in 2012 ■ één van de soldaten gaf toe dat de verslaggevers 'gewoon op straat wandelden' ■ De officier die de hand van de ...
https://www.nieuwskoerier.nl/news/260258-dossier-israelische-soldaten-vielen-journalisten-aan-om-te-voorkomen-dat-hun-berichtgeving-in-de-media-kwam

12 Uit Den Haag    
9 maanden geleden door Uit Den Haag
12
Meld

@1

Je bent in @6 geheel, voor 100% OFF-topic. Net als in @11 en @12 , met nog op-de-man gekletst erbij óók. Je laat je weer helemaal kennen!

13 weerman    
9 maanden geleden door weerman
3
Meld

@13 weerman
Wie begint hier met op de man spelen met z'n 'bazelen'?!

14 Uit Den Haag    
9 maanden geleden door Uit Den Haag
15
Meld

@14

Onzin, dat was gewoon reageren op je onzin, niet op-de-man. Je kent het verschil niet eens.

En wat vindt JIJ nou van de russische uitspraken mbt een no-flyzone boven Syrië? Vindt je dat ook niet vergelijkbaar met de Duitsers die een vliegverbod voor andere landen boven België instellen, omdat dat hen beter uitkomt? Liever eens een ON-topicreactie, voor zover mogelijk...

question

15 weerman    
9 maanden geleden door weerman
4
Meld

@15 weerman
'Onzin' en 'bazelen'......
Dat is niet op de man??

Enne..... probeer eens te onderbouwen waarom mijn bijdragen 'onzin' en 'bazelen' zijn, in plaats van maar wat te gillen als een verwend kind!

Een no-fly zone boven Syrië?
Een uitstekend idee!
Zoals @1 ook al zei: het houdt buitenlanders zoals Erdogan en andere idioten een beetje tegen en het helpt de burgers die bommenregens op hun dak krijgen question

16 Uit Den Haag    
9 maanden geleden door Uit Den Haag
14
Meld

@16

Op onzin in je 1e en 2e alinea ga ik niet meer in; je probeert weer ruzie te zoeken.
De bommenregen komt momenteel alleen van de Syrische en russische luchtmacht. question Maar jij vindt dat geen probleem, zie ik. Tja, als je denkt dat er alleen "terroristen" gebombardeerd worden een geen burgers, waaronder enorm veel kinderen, dan weet ik zeker dat je de media niet volgt...

17 weerman    
9 maanden geleden door weerman
3
Meld

@17 weerman
Jij hebt ècht een bril nodig!
Ik schrijf:
'het helpt de burgers (wat staat hier?! Jawel: burgers!) die bommenregens op hun dak krijgen'
En ik schrijf: 'het houdt buitenlanders (jawel: buitenlanders!) zoals Erdogan en andere idioten (wie zou ik daar mee bedoelen?!) een beetje tegen'

Koop een bril, man!

18 Uit Den Haag    
9 maanden geleden door Uit Den Haag
14
Meld

@18

Oooo.... je bedoelt die _russen_, als je 'idioten' schrijft.

Ja, dan zijn we het eens. question

19 weerman    
9 maanden geleden door weerman
4
Meld

@9 ."Het zinnetje over "beschikbare informatie over op handen zijnde Amerikaanse acties".
Nepnieuws?
Dat men dit vermoedt is niet vreemd. Je hoeft alleen maar tv te kijken.
"Haley also warned that the US would "act" against any nation that "is determined to impose its will through chemical attacks and inhuman suffering"
https://www.cnn.com/2018/03/13/middleeast/syria-ceasefire-failure-nikki-haley-intl/index.html

Sommigen vinden het blijkbaar heel vervelend dat het zoveelste regime change plannetje deze keer lijkt te mislukken.

20 tsja    
9 maanden geleden door tsja
1
Meld

@9 . Cui bono? Assad heeft helemaal geen aanvallen met chemische wapens meer nodig om de strijd te winnen. Daarentegen hebben de rebellen er alle belang bij dat de Amerikanen ingrijpen. Dus...

21 tsja    
9 maanden geleden door tsja
1
Meld

@20

O, dus wat jij op tv ziet is 'waarheid'? Dat onthou ik als je volgende keer komt zeggen dat wat op tv te zien is, vaak 'nepnieuws' is. question

Als er al een regime-changeplannetje is, is dat bij de russen en de Turken aanwezig. Assad is al veranderd van machtige dictator tot stropop die doet wat het Kremlin eist. En de turken proberen een Tweede Ottomaanse Rijk te stichten, compleet met landjepik en massamoord.

22 weerman    
9 maanden geleden door weerman
3
Meld

@22 . Waar heb ik dat beweerd, fantast.
Wat ik wil zeggen is dat het praatje van Nikki Haley in de UN bijna niemand kon ontgaan omdat het overal in het nieuws was en dat je er slechts je tv voor aan hoefde te zetten. Dus dat heeft niets met nepnieuws te maken.
https://www.youtube.com/watch?v=wygGkE-P5zs

Ach de Russen willen dat Assad verdwijnt? Dan hebben ze iets wat gemakkelijk gerealiseerd had kunnen worden toch heel lang uitgesteld.
En Erdogan probeert een tweede Ottomaanse Rijk te stichten? En Rusland en Iran zouden dit zomaar toestaan? Denk toch eens na joh.

23 tsja    
9 maanden geleden door tsja
1
Meld

Goede zaak. Turkije en het Westen zijn er alleen om de boel te destabiliseren en het wettelijke regime in Syrie weg te pesten. Goed dat Rusland dit niet laat gebeuren.

24 Nos Calan Gaeaf (s7p)    
9 maanden geleden door Nos Calan Gaeaf (s7p)
1
Meld

@23

"...Ach de Russen willen dat Assad verdwijnt?..." Nee, dat heb ik niet gesuggereerd; je leest net zo slechts als dat je goed op-de-man speelt. Jammer.
Nee, dictator assad is gewoon verworden tot een marionet van het Kremlin. wie dat nu nog niet ziet, met dagelijks russen die burgers tot moes bombarderen en zo maar even stellen wie er wel, en wie niet meer in Syrisch luchtruim mag vliegen, is blind.

25 weerman    
9 maanden geleden door weerman
3
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Annabel Nanninga (FvD): ‘Plaats asielzo...
Bij het huisvesten van asielzoekers in Amster...

1 dag geleden door Inter

Baudet tijdens Klimaatdebat: geen 1.000 milja...
Het Kabinet Rutte is van plan 1.000 miljard u...

1 dag geleden door PabloEscobar

Nederland wordt voller, armer en islamitische...
Als partijen als D66 en GroenLinks hun zin kr...

10 uur geleden door Kiki

Merkel: Het VN-migratiepact IS juridisch bind...
Maandenlang hebben voorstanders van het VN-mi...

24 uur geleden door Febee

Warm huis wordt luxe
De energienota dreigt volgend jaar een groot...

1 dag geleden door chouffleur


ADVERTENTIE


Laatste reacties
koekoek
Merkel: Het VN-migratiepact IS juridisch bind...
@191 Het koningshuis verdrijven net zoals de ...

minder dan een minuut geleden door koekoek

Zie Hier
Jean-Claude Juncker is een aanfluiting...
Dat is heel voorzichtig uit gedrukt maar ja h...

minder dan een minuut geleden door Zie Hier

Bakgraag
Ruim tienduizend Hongaren demonstreren opnieu...
Artikel van Nu,nl . Stemmingmakerij - Overdr...

minder dan een minuut geleden door Bakgraag

info
Wij zijn geen racisten. Maar het volk is boos...
ach Fleur heeft Hero vervangen nu. maar geen ...

minder dan een minuut geleden door info

AJ74
Regering en parlement, wees eerlijk over de e...
Geen idee wie die Andre ten Dam is, maar je m...

minder dan een minuut geleden door AJ74

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig