Media & TV

Bonusquote: Rob Hoogland nogmaals over policor laf wegkijken bij misbruikschandaal Telford

14-03-2018 18:49

Foto: dit meisje werd op haar 16e in Telford verkracht en vermoord door een pedofiele Pakistaan van 26. Volgens de BBC was die pedofiele Pakistaan haar ‘vriendje’. Volgens de Nederlandse media is dit überhaupt nooit gebeurd, er wordt althans niets over gepubliceerd.

 

“Nog nooit, echt nog nooit, kreeg ik zoveel reacties als op mijn rubriek van dinsdag, waarin het massale misbruik van meisjes en jonge vrouwen in verschillende Britse steden centraal stond.

Het waren er vele honderden.

Meer dan 99% van de reacties was instemmend.

Het houdt de lezers nogal bezig, zo bleek weer eens, misschien wel omdat ze beseffen dat de politieke correctheid die ten grondslag ligt aan het feit dat de autoriteiten in die steden jarenlang hebben getracht de gijzelingen, bedwelmingen met drugs, verkrachtingen en in enkele gevallen zelfs moorden zoveel mogelijk toe te dekken, ook hier in Nederland het beleid danig beïnvloedt.

Die totaal doorgeslagen stigmatiseringsangst?

Iedereen ziet het.

Het meest krankzinnige verbond dat de afgelopen halve eeuw in West-Europa werd gesloten: dat tussen progressief links, waarvan de oerpartij nota bene mede dankzij een vurig verlangen naar een seculier bestaan ontstond, en de islamitische nieuwkomers.”

 

Amen.