door goudisgeengeld in Buitenland  ·  29 Reacties

  • 15
  • 785x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@TS

"De betrekkingen tussen Rusland en het Verenigd Koninkrijk zijn door deze ontwikkelingen op een nieuw dieptepunt aangeland. Engeland wil een spoedzitting van VN Veiligheidsraad en wordt daarin gesteund door de VS en dus de gehele NAVO..."

Dat "..en dus de gehele NAVO.." lijkt me toch lichtelijk overdreven door onze vrienden van @geotrendlines.
Artikel 5 is hier in het geheel niet van toepassing. Die behelst een gemeenschappelijk antwoord op een gewapende aanval op één van de lidstaten. Daar is hier geen sprake van.

3
1 Münchhausen

Huh? Wat heeft dat gifgas met de toestand in Syrië te maken? Niets dus. En Amerika doet in Syrië precies hetzelfde als wat rusland doet: belangen veiligstellen. En russen die even spreken voor dicator Assad? Het lijkt er steeds meer op dat Assad zelf niet veel meer te vertellen heeft, daar. Hij is verworden tot de stropop van Putin; het Kremlin bepaalt de zaken daar nu, blijkbaar. Want anders had Assad z'n mond wel opengedaan..!

22
2 weerman

@1
Waarschijnlijk klopt het ook dat de gehele NAVO ze daaron zal steunen.

In die zin kan het ook een ironische of zelfs cynische 'dus' zijn.

OT:
Om het helemaal ingewikkeld te maken is daar ook nog Turkije. Die hebben lokale en zelfs binnenlandse belangen in de kwestie. Die zullen ze altijd prioriteit geven boven het (gezamelijke) NAVO belang.


Laten we er maar van uitgaan dat deze waarschuwing een piletpaaltje is. Vanuit Russisch perspectief een effectief middel om doden aan hun kant te voorkomen, kwaad kan het in ieder geval niet om de grenzen aan te geven. Iedereen weet: als de grens is overschreden dan volgens vaak ontkenningen, vage excuses en na verloop van tijd hoor je er niets meer van niemand schiet iets op met oorlog.

3
3 provo

we krijgen een financiėle big reset. oorlog is daarbij onmisbaar

4
4 semperpenis

Niet alleen dreigen, ook werkelijk uitvoeren.

8
5 niet-alles-geloven

@5

Vertel eerst eens wat je je daarbij voorstelt.....

6
6 Münchhausen

Ik moet altijd weer lachen als ik al die russische Trolski's als een bezetene op zo'n topic als dit zie afstormen en meteen elke andere mening gaan 'minnen'. De onmacht, het gebrek aan onderbouwing, het vermijden van discussie; prachtig. Typerend voor mensen die niets met vrije meningsuiting en discussie hebben, maar vinden dat alleen HUN mening 'mag' en dan ook nog 'de waarheid' vertegenwoordigt.Niet opgegroeid in het westen, da's wel duidelijk.

Kneuzen.

23
7 weerman

@7 Aldus de grootste kneus op dit forum.

9
8 Naray

Bovendien, wat is er mis met een russische trolski? Het levert mij een tamelijk riant inkomen op. We hebben ook niets te verliezen want de Russische wapens zijn de wapens van de NAVO ver vooruit. Britse en Amerikaanse leugens, hypocrisie en hysterie brengt daar geen verandering in. De geopolitieke verhoudingen in de wereld zijn existentieel aan het verschuiven. Het Westen kan niet langer weerloze landen om zeep helpen zonder dat zulks gevolgen heeft. Ik snap het, dat is even schrikken, maar het zal wel wennen.

5
9 Commodus

@9 De Russische wapens zijn de NAVO wapens ver vooruit? Daarom moeten ze vliegdekschepen naar hun bestemming slepen omdat ze niet meer kunnen varen, vallen vliegtuigen met bosjes uit de lucht, keep on dreaming!

13
10 mike45

@10 whahaha 1 woord JSF whahaha

2
11 Smoking

@11 is er al een JSF naar beneden gekomen, allemaal stemmingmakerij voor de Russische bevolking.

11
12 mike45

@12 om neer te storten moet je in eerste instantie wel kunnen vliegen

1
13 Grasshopper

@13 die worden overal ingezet in oorlogsgebieden, er is er nog eentje naar beneden gekomen, maar goed je moet geloven wat je wil als het je beter uitkomt. Maar daarmee klopt het nog niet!

8
14 mike45

Rusland ontwijkt steeds confrontaties met landen , helpen Assad alleen tegen Al Qaeda.
Daarom kan Turkije dan ook zijn acties in Afrin voortzetten.
Ze zijn vast geschrokken van de actie van "de coalitie tegen IS" tegen het Syrische leger , begin februari , waarbij ook tientallen Russen zijn gesneuveld .
Zoiets hadden ze niet verwacht .
Ik vermoed dat de Syrische strijdkrachten verweven zijn met Russische adviseurs e.d.
Dus bij aanvallen op Assad zullen ook Russen worden getroffen.
Zelf vind ik verontrustend dat MbS zijn legerleiding onlangs heeft vervangen , dat zou op nieuwe acties van SA kunnen wijzen.

1
15 eh
16 Smoking

Mogelijk dat het 'gifgasschandaal' door Engeland ingezet wordt om 'het Westen' in Syrië meer voet aan de grond te doen krijgen.
Als het met 'gifgasaanvallen door Assad' niet lukt dan maar met 'gifgasaanvallen door Poetin'.....

Men zou bijna vergeten dat de Amerikanen er illegaal zitten, de jihadisten steunen en er feitelijk NIETS te zoeken hebben!

2
17 CoolMemories

@9 "...Het Westen kan niet langer weerloze landen om zeep helpen zonder dat zulks gevolgen heeft. ..."

Ja, dat de hegemonie gebroken wordt door aan de ene kant het interveniërende Rusland en aan de andere kant Trump die de diensten (CIA, NATO enz.) weer in nationaal belang wil stellen en niet voor vage globalistische doeleinden....! Dat hadden de directies niet verwacht, zeker niet binnen zo'n korte tijd....!
Maar ja, de geschiedenis kent geen geleidelijke 'evolutie' zoals de globalisten denken.....maar zit vol omwentelingen en listen....

0
18 CoolMemories

We moeten ons realiseren dat een belangrijk deel van de Amerikaanse politici "de haviken" helemaal geen vrede of stabiel Syrië willen , lekker laten doorbloeden wat ten koste van Iran zou gaan.
https://www.al-monitor.com/pulse/originals/2018/03/us-risks-irrelevancy-syria-reconstruction-taboos.html

0
19 eh

@7 Net zoals de EU trollen? Jij ziet het altijd maar van 1 kant. Lastig voor jou om het hele plaatje te zien.
Jij wordt gezien als een EU trol. Ben jij dat?

1
20 etymologie

Denk eerder een tekort aan cellen.
Om te trollen heeft men niet veel nodig.
Zo verbloemen ze een hoop..

2
21 Sjaak Trekhaak

@9
"de Russische wapens zijn de wapens van de NAVO ver vooruit"
Ja, dat zien we ook nu weer. Doelwitten leven nog....
#faal

4
22 von Schnellensinken

Rusland, dat is toch dat derdewereld land met een BNP van amper 2 keer Nederland?

https://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_landen_naar_bnp

Waar de gemiddelde Rus een zesde verdiend van wat een Nederlander verdiend.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_landen_naar_bbp_per_hoofd_van_de_bevolking

Die hebben een beetje last van grootheidswaanzin lijkt het.

2
23 RazorBlade

@19 "....dat een belangrijk deel van de Amerikaanse politici "de haviken" helemaal geen vrede of stabiel Syrië willen...."

Zo lijkt het maar achter 'de haviken' gaat een linkse globaliserende macht schuil die zijn wortels vindt in de communistische Franse Revolutie, de strijd voor vrijheid, gelijkheid, democratie, verbroedering der volkeren enz. enz. De zogenaamde dialektiek tussen Democraten en Republikeinen mag niet verbloemen dat globalisten binnen deze beide partijen dezelfde belangen en idealen hebben; globalisering van de wereld onder jurisdictie van de universele wet.....autonome staten als Rusland en Iran staan hierbij in de weg.

3
24 CoolMemories

@24
Volgens mij haal je links en neo-liberaal door elkaar.
De Franse revolutie was trouwens een liberale revolutie , geen communistische.
Adel , vaak zonder geld en de kerk werd de macht ontnomen.

Het is natuurlijk wel zo dat nu de hele middengroep eigenlijk neo-liberaal is.
Interessant artikel vanwege de Italiaanse verkiezingen die ook daarover gaat:
https://www.mo.be/interview/itali-bewijst-het-liberale-establishment-verantwoordelijk-voor-het-succes-van-populisten

0
25 eh

Groot gelijk er is onder het mom van vrede brengen al teveel verwoest om over de levens nog maar te zwijgen.

0
26 Eastwood

@10 of je geeft miljarden uit en moet er een truck achteraan sturen om de onderdelen op te halen?

The F-35A Lightning II lost a two-foot-wide (0.6-meter) panel during the routine mission last week, the Air Force said. “The item was discovered missing by the pilot’s wingman as the fighter jets were coming in for landing,” a news release from 18th Wing Public Affairs said on Monday, as quoted by Defense News. It was confirmed as missing after a post-flight inspection.

0
27 Eastwood

@10 En die oorlogsschepen van de NAVO kunnen nog geen eens een botsing met een vrachtschip voorkomen.

0
28 waterkracht

@24 Dat is geen 'linkse globaliserende macht', dat is het imperialistische internationale kapitalistische bedrijfsleven dat overal over de wereld de grondstoffen in handen wil hebben, de bevolking tot goedkope arbeidskracht of tot consumenten wil maken. Ik vind het nogal makkelijk om te zien dat machtige corporaties en exploitanten overal de macht in handen nemen, en dictatoriale en religieuze machthebbers steunen waar de bevolking zich verzet.
Vooral het Amerikaanse bedrijfsleven heeft enorme macht, voert oorlogen via de Amerikaanse democratie, en ze financieren en bewapenen in landen waar ze regeringen omver willen werpen 'rebellen' en tegenstanders. Zij hebben zich jaren bezig gehouden met het kapotbombarderen van communistische boeren, maar die zijn nu wel zo'n beetje uitgeroeid.
Ook de EU is een project van deze bedrijven. Ze hebben onze grenzen weggevaagd onder het mom van 'nationalisme' en 'protectionisme', zodat ze zich nu overal kunnen nestelen zonder dat wij er nog democratisch iets tegen kunnen doen.
En ze halen hier al meer dan vijftig jaar migranten naartoe, als goedkoop werkvee, als vergroting van hun afzetmarkt (gezinshereging door kabinet-De Quay), en de laatste tijd om Europa te ontwrichten met 'vluchtelingen' die ze zelf creëren door jihadisten te bewapenen en te trainen die het middenoosten in brand zetten.

Er is niks 'links' aan, het zijn gewoon de laatste loodjes van de strijd van de bedrijven tegen de emancipatiebeweging die al vanaf ca 1900 aan de gang is.

0
29 zewa

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@19 Waarom denk jij dat hij niet met andere politici zou overleggen? Het is toch niet alleen een probleem in Nederland?...

4 minuten geleden geplaatst door Bop

progressiefliberaal
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@17,De kraan is niet dicht. Er worden nog steeds aanvragen behandeld en de regering heeft nog niet duidelijk gecommuniceerd dat er geen nieu...

4 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

van Keulen
Auto rijdt tegen gevel Aziatisch restaurant Goes

Sambal bij?...

8 minuten geleden geplaatst door van Keulen

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

Na gedane zaken keerde de drone bestuurder huiswaarts om zijn kinderen voor het slapen gaan een verhaaltje te vertellen. ...

14 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

LoydMorris
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@18 Om te beginnen, dat hij naar de EU gaat. . . Daar deze crisis voor gaat leggen, praten met politici uit andere landen die met exact dezelf...

16 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Bop
Opschaling van passende zorg voor vluchtelingen

@7 Nee hoor, volgens Strongoli hebben asielzoekers overal schuld aan, dus ook aan de mazelen en kinkhoest. 🤦‍♀️...

19 minuten geleden geplaatst door Bop

Nicks R. Van
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@1 Wat bedoel je? Dit is niet te begrijpen. 😮...

19 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Bop
Dit is de bloedmooie 18-jarige dochter van BN'er Wendy van Hout

@4 Hier, kijk nou nog es. 🔎...

22 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@16 Hij doet overduidelijk niet wat jij wil. Maar wát wil jij dan?...

26 minuten geleden geplaatst door Bop

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

"Ook staat Nederland op het punt een defensieverdrag met Israël te sluiten, als basis voor verdere verdieping van de militaire samenwerking. He...

28 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
Uncensored Sex VideosSexs ModelPornpeniaSonu Gowda SexHamstervideoxNipple Sucking Videos IndianPuke DeepthroatIndian Xxx Videos HindiOldj ComDauter And Father PornBlackonblack PornHina Khan XxxHindi Desi Sex ComNatasha StarTiana MusarraBbystar LeakedSleeping Sex Video TamilNude ChiropractorIndianamylf PornAbigail Morris NudeSite Porno HardFilm Porno FranceEcortbabylonSiskq.tvLadki ChodnaDesi Anal PornDirty PorntubesTelugu Hot XxxAunty Sex TubeIllicit69kittyYoung And Old Lesbian PornAnime Ebony PornLayboy PlusBaixar Filmes Pornos TorrentsLaney GreySunnet LeonePerfectbody PornKurdish SexAutisticboobs LeaksDamnooruBbw HjExploitedgirls.comCam Live PornPrankojolCelia Lora Xxx3moves.conNude BlackwidowMarylyn Chambers NudeAntarwasna SexyPerfect Girls PornUrbabydollxo Nudes한국야동 싸이트Ta EacortXnns PornKatheryn WinnicknudeSteven Universe Gay PornTeenage BdsmTamil Audio XxxPakistani Aunty XnxxSxx VideThick Redbone PornValery Altamar LeakedClit LickLoud Sexual MoaningKiran SexSoneleyon XxxNude Pics LatinaBf Movie ChinaXxx Video 2BrosisXxx Mom In BathroomPron Free Videos DownloadSex Motarjam.comAntonio SuliamanZariah AuraDavey Wavey PornBr0nzedcocoRanveer Singh PornMiakhalifa SexvideoAnal Busty TeensCaitlin Clark LesbianLil.humoersSexo Por Video ChamadaCaam4Naruto Rule34Wife Swap Sex VideosPron StepIndian Sex Video SexyHuns Yellow PagesStep Sis Stuck PornChaînes PornographiquesMaggie Robbie NakedHot VaralaxmiGowthami SexCock StrokingAunty Romance VideosIndian Muslim Xxx VideoDana Dearmond PervmomPorn Dating SitesFree Use EroticAnime With NudePornosy 4kOil Massage XvideosBf Saxe VideoSunny Leone Full Sex VideoOriginal XxxWww Desi Hot ComAmateurlesbian PornPornet足 交3dgspotCanela Skin AnalAssamese NudeLizzy Wurst Only FansVideo PornstarWww.lobstertube.cimSite Manga HentaiGamma Arterton NudeBrazzers Com DownloadShakeela Sex Video HdIndian Bhabhi SexxCum In ChastityBig Tit Chinese PornLa Chula MyraSmut ManheaOs Melhores Site PornoMargot Robbie ToplessNora SexBollywood Actress Porn MoviesXxx IncestsJessica Sodi AnalDrawing PornographySex XxxiComic Porn Loud HouseSrepdad PornSex 3gSonia XxxAirtel Blue Film VideoXxx Of Bro And SisTelugu Sex OnlinePregnant ChaturbateVacuumpornBest PawgDeseree CousteauBlack Porn MessageNifty.ogrNaked BoopsHindi Nepali BfXxx Gujrati DesiHot Threesome Blonde