Gezellige, verbindende verkiezingsposters van islamitische partij NIDA opgehangen in Rotterdam

14-03-2018 10:58

Het was even een paar keer lezen, maar het bedankje van de islamitische partij NIDA om niet te stemmen slaat dus op mensen die überhaupt niet stemmen: moslims, en mensen die wél stemmen, stemmen op Joost Eerdmans en Forum voor Democratie, blijkbaar.

Het ‘racisme van lage verwachtingen’ past islamitische partij Nida ook graag toe op hun eigen electoraat. Maar nu moeten jullie wel stemmen hoor, beste broeders, want het is NIDA of ‘extreem-rechts’, dat is jullie keuze, dat is jullie Nederland. Zoals we wel gewend zijn uit islamitische landen wordt er met wat zachte dwang (totdat je verkeerd stemt) duidelijk gemaakt waar je loyaliteit moet liggen als moslim. NIDA roept moslims op Nederland volledig de rug toe te keren.

De ruimte voor agressie is ontstaan en zal blijven

Maar afgezien van deze duiding, dit is dus de stand van het land. Ruimte voor deze agressie is er dus ontstaan. En de Holland haters hebben er zin in: ‘winnen van (extreem) rechts!’

Maar het is niet alleen deze partij. De PvdA doopt de pen in onderstaande foto ook nog even in slachtoffer-retoriek, in termen van groot onrecht. Ook via ‘verbindend’ links wordt duidelijk gemaakt dat de islamisering nog niet hard genoeg gaat. Prettige wedstrijd.