Buitenland
  • 3
Groot-Brittannië stuurt 23 Russische diplomaten het land uit vanwege de vergiftiging met zenuwgas van een oud-spion. De diplomaten hebben één week om te vertrekken. ...

5 dagen geleden door RTL Nieuws

REAGEER MET EEN EMOJI
3
1
3
3

Staaltje misleidende propaganda van 'n staatstrol !!!!
Want wat lezen we??

"De 'novitsjok' is anders dan VX een 'binair' wapen. Het bestaat uit twee ingrediënten die alleen maar dodelijk worden, zodra ze worden samengevoegd. Het wapen heeft een indrukwekkende vernietigingskracht: het is vijf tot zeven keer dodelijker dan VX en heeft op de laatste voor, dat het niet snel bevriest.
Bovendien kan de verbinding gemakkelijk in een standaard chemische fabriek worden gemaakt, waardoor de productie goed gecamoufleerd kan blijven. De ingrediënten vallen niet onder de chemische wapenwetconventie en kunnen dus vrijelijk worden geimporteerd. De 'novitsjok' heeft, met andere woorden, alles in zich om het tot een grote jongen te schoppen in de internationale terroristische wereld.
Maar ook zonder 'novitsjok' is de productie van chemische wapens door terroristen vrijwel geen halt toe te roepen: men zou niet alleen alle militaire installaties van een verdacht land of regio moeten controleren, maar ook alle fabrieken van de chemie-, farmacie- en levensmiddelenindustrie en zou zelfs het laatste wc'tje van een verlaten 'presidentenpaleis' of regeringsgebouw niet over mogen slaan."

101 Chat Baker    
5 dagen geleden door Chat Baker
4
Meld

Reactie @101 was voor @100 .

102 Chat Baker    
5 dagen geleden door Chat Baker
4
Meld

Het is definitief! Het rechtssysteem in Engeland is geimplodeerd en globalisten met hun disciplinaire sanctiesystemen tegen alles wat niet welgevallig is hebben de politieke macht gekaapt en vrij spel! De verdachte wordt al de strop omgehangen terwijl er niet eens een minimaal bewijs is getoond, laat staan een oordeel van een rechter!! Krankzinnig en een beangstigend voorproefje van wat ons te wachten staat als de huidige politieke elites hun geheime agenda voor de wereld kunnen voortzetten en de laatste autonome landen en instanties zijn vernietigd.

103 CoolMemories    
5 dagen geleden door CoolMemories
1
Meld

Puppet Theresa May is zo vroom als de heilige Theresa zelf! Het ergste wat zij ooit in haar leven gedaan had was met vrienden over de akker van een boer rennen.......ja, zulke figuren kunnen later de wereld in een wereldoorlog storten....!

104 CoolMemories    
5 dagen geleden door CoolMemories
1
Meld

Ik denk dat het in Rusland zo gaat – heb je gehandeld tegen ons of onze belangen, dan betaal je daar vroeg of laat de prijs voor. Dat werkt namelijk zowel als maatregel als als waarschuwing, en het zal vast nog wel vaker, of zelfs meer, gaan gebeuren. Gewoon een persoonlijk gerichte afrekening. Hoogst kwalijk, natuurlijk. Maar wel met relatief beperkte schade. Je kunt dit soort dingen ook aanpakken zoals de VS het meermalen hebben gedaan, bij mogelijke handelingen tegen de belangen van de VS – voorbeeld: https://www.volkskrant.nl/archief/albright-erkent-vreselijke-rol-van-vs-in-chili~a495868/ Duizenden en duizenden doden. Of de ‘weapons of mass destruction’-bewering, en de wereldwijde, nog steeds voortdurende gevolgen daarvan. Voor grote machten zijn mensenlevens (een, een paar, of heel veel) van *geen enkel* belang.

105 handsfree    
5 dagen geleden door handsfree
0
Meld

De Russen vermoorden een oud-spion (na 15 jaar) met een gif dat naar Rusland verwijst, daar is ontwikkeld.....hhahahaha. Dan hadden er ook net zo goed een briefje bij kunnen doen. Wij (Russen) hebben het gedaan. Dit stinkt aan alle kanten.

106 Naray    
5 dagen geleden door Naray
2
Meld

En onder ‘grote machten’ valt heel veel. Landen zij sowieso genadeloos wat betreft mensenlevens. Maar ook banken die investeren in de wapenindustrie, inclusief gifgassen en andere ellende. Merck, dat *wist* dat Vioxx gevaarlijk was (al *voordat* het, vanwege die gevaren, van de markt gehaald werd). Monsanto, dat *weet*, uit eigen onderzoek, van de gevaren van Round-up/glyfosaat, en wist van de dodelijke misvormingen van hun Agent Orange. Dupont, hier en elders, dat *wist* van de gevaren van perfluoroctaanzuur, *en* van Genx. De neonicotinoïden van bijv. Bayer en Syngenta –miljarden dode bijen die voor ons, mensen, van essentieel belang zijn. Lange lijsten van grote bedrijven/machten die in feite miljoenen doden op hun geweten hebben, en daar wel miljarden aan verdienen.

107 handsfree    
5 dagen geleden door handsfree
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Kandidaat-raadslid Emmer PvdA in tranen na ra...
Het Emmer kandidaat-raadslid Ugbaad Kilincci...

1 dag geleden door rolstoeltje

Paus: Oerknal en evolutietheorie kloppen
De Paus heeft opmerkelijke uitspraken gedaan....

1 dag geleden door progressiefliberaal

Opiniepeiling Maurice de Hond: PVV zakt verde...
De partij die in de landelijke peiling de mee...

1 dag geleden door Hangingmen

Moslimorganisaties doen aangifte tegen PVV: &...
Volgens de Raad voor Marokkaanse Moskeeën zet...

24 uur geleden door NOS

Een factcheck van de PVV islam-video
Zoals gebruikelijk buitelt men over elkaar he...

1 dag geleden door Soare


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Goldrush
Mark Rutte en Kajsa Ollngren liegen of het ge...
Praat met je buren en familie etc, en vertel ...

minder dan een minuut geleden door Goldrush

Gewoon een student
Vijf mannen ‘van Afrikaanse afkomst’ verk...
@47 Wanneer je een mens met een zwarte huidsk...

minder dan een minuut geleden door Gewoon een student

Yisrael
Twee Nederlandse meisjes door vijf mannen ver...
@112 Precies ja....

minder dan een minuut geleden door Yisrael

Al
Ollongren: oproep Baudet is ‘raar’...
Wat ik raar vind is glashard liegen over een ...

minder dan een minuut geleden door Al

Tsaar
Ollongren: oproep Baudet is ‘raar’...
D666 kan geen pottekijkers gebruiken in Amste...

minder dan een minuut geleden door Tsaar

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig