Overig
  • 39
De laatste jaren wordt steeds meer wetgeving ingevoerd die onze vrijheid op korte, maar zeker ook op lange termijn ernstig bedreigt. Dit gebeurt telkens vanuit de angstkaart en door misbruik te maken van het vertrouwen van de burger in de rechtsstaat en de overheid. De politiek en overheid ...

8 maanden geleden door Febee

REAGEER MET EEN EMOJI
21
1
2

NEE tegen de sleepnet! En NEE tegen dit kabinet! En NEE tegen het afschaffen van het referendum!

1 Topperz    
8 maanden geleden door Topperz
7
Meld

Let wel goed op bij het invullen, bijna alles wijst naar de ja-keuze!

2 Jan met de korte achterlul    
8 maanden geleden door Jan met de korte achterlul
6
Meld

“Those who would give up Essential Liberty, to purchase a little Temporary safety, deserve neither Liberty nor Safety"
Abraham Lincoln

3 in holland    
8 maanden geleden door in holland
2
Meld

Wat wil men, veiligheid of privacy? XD
En privacynieuws een extreemrechts blogje question

4 DikkeTor    
8 maanden geleden door DikkeTor
27
Meld

We maken een deal. Als de burgers zichzelf en hun kinderen OPTIMAAL gaan beschermen ( je mag zelf invullen hoe) Dan stem ik TEGEN. Maar van wat ik tot nu toe heb gezien ben ik bang dat zulke zaken als Telford alleen in een vroeg stadium kunnen worden uitgevonden door het internet GEHEEL af te tappen. Men houd niet van zijn buren en familie en dus moet dit.

5 Chaimileh    
8 maanden geleden door Chaimileh
24
Meld

Ik zeg overal NEE tegen

6 Interessant    
8 maanden geleden door Interessant
3
Meld

Oké, ik zeg ook overal nee op.

7 Marrie    
8 maanden geleden door Marrie
2
Meld

@2
Ik neem n spiekbriefje mee.

8 Marrie    
8 maanden geleden door Marrie
1
Meld

Neem a.u.b. even de moeite de al 5 jaar oude documentaire te bekijken over onze privacy:
https://vimeo.com/52165457
Neem de inhoud in gedachten als u gaat stemmen voor of tegen de sleepwet.

9 Tiidmasine    
8 maanden geleden door Tiidmasine
1
Meld

@8
Rechtse vakje kleuren! question

10 Jan met de korte achterlul    
8 maanden geleden door Jan met de korte achterlul
3
Meld

@6
Kan ik u nog wat te drinken aanbieden?
question

11 Jan met de korte achterlul    
8 maanden geleden door Jan met de korte achterlul
6
Meld

big, big, big, big, big...

12 Lady Kant    
8 maanden geleden door Lady Kant
8
Meld

ik zeg ook nee, maar als 2 miljoen of 5 miljoen of 10 miljoen of zelfs 17,2 miljoen burgers nee zeggen, deze regering trekt er zich toch niks wat van aan, dus die sleepwet komt er toch wel

13 Roomboterbabbelaar    
8 maanden geleden door Roomboterbabbelaar
2
Meld

@13 . Het schijnt geen bindend referendum te zijn. U hebt dus gelijk.

Tijd om onze conclusies te trekken en tegenmaatregelen te nemen.

14 Lady Kant    
8 maanden geleden door Lady Kant
3
Meld

@5 Onzin. Die wandaden waren al veel langer bekend, maar werden onder het tapijt geveegd. Daar helpt een sleepwet helemaal niet.

15 Naray    
8 maanden geleden door Naray
2
Meld

Een NEE dus, en wat gebeurd er met die " NEE " Juist....

16 lisaaatjuh    
8 maanden geleden door lisaaatjuh
0
Meld

@5

Daar is een wetwijziging voor van een andere wet, kan een deal met je maken dat deze wetswijziging niet door zal gaan, want de overheid wil alleen recht op geweldpleging hebben.

Met andere woorden, je deal stelt niets voor!

17 garriet    
8 maanden geleden door garriet
0
Meld

@13 en @14

En toch is het enorm belangrijk om te gaan stemmen. We moeten voorkomen dat straks maar een klein deel van de bevolking gaat stemmen en de rest niet 'omdat er toch niet naar geluisterd wordt'.

NEE! We moeten massaal stemmen, zodat ze er niet meer omheen kunnen. Als dadelijk slechts 20% gaat stemmen dan zegt de regering 'Zie je wel, 80% van de bevolking interesseert het niet eens'. Maar als bijvoorbeeld 80% gaat stemmen, en 75% stemt tegen, dan kunnen ze er niet omheen. Maar dat moeten wij dus met z'n allen doen!!! Niet op voorhand al gaan lopen roepen dat het toch geen zin heeft om te gaan stemmen ... nee, gewoon doen!!! Het is belangrijker dan ooit tevoren!

18 Kopkaas    
8 maanden geleden door Kopkaas
0
Meld

Oproep stem massaal op NEE. Ik zeg ook nee. De Overheid het kabinet Rutte VVD CDA D66 CU blijft namelijk leugens vertellen aan het Volk. Wij worden namelijk wel afgeluisterd zonder dat wij het weten.

19 Gunther    
8 maanden geleden door Gunther
3
Meld

Stem nee deze sleepwet zullen de Stasi en de DDR tijden weer herleven automatisch wordt ik verdachte zónder ik hierom gevraagd heb

20 knorkokkie    
8 maanden geleden door knorkokkie
1
Meld

Wij geven aan de ene kant onze privacy op (zie https://vimeo.com/249633335) en aan de andere kant (wiv) roepen we dat we onze privacy willen behouden. Daarnaast vinden we de wiv helemaal niet zo belangrijk - bijna niemand kent deze wet (https://www.nieuwskoerier.nl/news/263569-sleepwettest-slechts-1-op-de-400-mensen-weet-hoe-de-wiv-werkt), maar heeft er wel een mening over.

21 Hoofd bijzaken    
8 maanden geleden door Hoofd bijzaken
11
Meld

ik zeg NEE, en ik stem lokaal, zo anti islam mogelijk hier! dee iedereen dat maar question

22 koelkast magneet    
8 maanden geleden door koelkast magneet
4
Meld

@22 stellen dat “wat goed is voor jou, goed is voor iedereen” is nogal arrogant.

24 Hoofd bijzaken    
8 maanden geleden door Hoofd bijzaken
8
Meld

Prachtige quote uit het artikel: "...de regel kan immers niet de uitzondering bevestigen". Zal dus absoluut NEE stemmen.

25 Black65    
8 maanden geleden door Black65
0
Meld

Het verbaast mij enorm dat in al die artikelen over de sleepwet, de DNA databank vrijwel nooit benoemd wordt. Waarom is dat? Is dat omdat dáár nu juist de grootste adder onder het gras zit?

Voor de geïnteresseerden: Er bestaat nu al een databank van veroordeelde zware criminelen. Met de sleepwet komt er ook een databank met DNA materiaal van onschuldigen. Bijvoorbeeld wanneer er DNA materiaal van jou gevonden is op de plaats delict terwijl jij daar helemaal niets mee te maken had. Of omdat jij vrijwillig DNA hebt afgestaan voor een buurtonderzoek of verwantenonderzoek. De volgende stap is het verzamelen van DNA via zorgverleners en laboratoria; het hielprikje, de moedervlek, het uitstrijkje...


Waarom lees je daar bijna niets over? Ik vind dat namelijk het meest beangstigende van allemaal. Zorgverzekeraars zullen ontzettend gretig zijn naar die informatie bijvoorbeeld... en denk je eens in hoe de overheid kan besparen op dure opleidingen als ze met behulp van DNA onderzoek mensen met een risico op jong overlijden (bv borstkanker of prostaatkanker) kunnen weigeren op zulke opleidingen.

Bij dit soort wetten moet je vooruit kijken. Wat kan een foute regering met die informatie?

26 Mariska3    
8 maanden geleden door Mariska3
1
Meld

@5 ; Denk jij echt dat de sleepwet ons gaat beschermen? Bijna alle recente aanslagplegers stonden in het vizier van de opsporingsdiensten. Eentje liep er fucking met een enkelband om!
Een aanslagpleger had eerst misdaden gepleegd in Italië, pleegde toen een aanslag in Duitsland en reed, volkomen ongezien, vervolgens vrolijk met de trein Nederland door. Je weet wel; Nederland, dat land waar de overheid precies weet welke Nederlandse burger waar, wanneer, via welke route en met wie reist met de trein. Dat land, weet je wel? Alleen was dit dus geen brave Nederlandse burger. Een andere aanslagpleger uit België verbleef langere tijd in Rotterdam na zijn aanslag. Gewoon er heen gereden in zijn eigen auto langs al die kentekenregistratiecamera's, geparkeerd op een kenteken-parkeerplek... allemaal geen probleem. Want meneer was geen brave Nederlandse burger.

En zo gaat dat met zoveel dingen, op zoveel vlakken. Die sleepwet biedt schijnveiligheid.

27 Mariska3    
8 maanden geleden door Mariska3
1
Meld

@26 Niet alleen zware klanten. Iedereen die veroordeeld is moet DNA afstaan.

28 Captain Hero    
8 maanden geleden door Captain Hero
1
Meld

@26 Hangt er een beetje vanaf hoe de sequenties worden opgeslagen. Als dat alleen de Hyper-variable regions zijn, dan heeft een zorgverzekeraar er niks aan.

Maar het is om meerdere redenen geen goed idee. Net als dat de sleepwet mij te ver gaat.

29 d6072b01    
8 maanden geleden door d6072b01
0
Meld

@29 ; Die databank is onderdeel van de sleepwet. Wist jij dat niet?

Dus als jij zegt at je zo'n databank geen goed idee vindt, net zoals je de sleepwet geen goed idee vindt... dan heb je het niet goed begrepen. Het is één en hetzelfde. Alleen over die databank lees je vrijwel niets.

Waarom is dat?

30 Mariska3    
8 maanden geleden door Mariska3
1
Meld

@30 Die databank bestaat al, los van deze nieuwe wet en er worden alleen maar meer profielen (persoons en sporen) aan toegevoegd. De uitbreiding van bevoegdheden van de nieuwe wet gaan mij te ver. Waarom je minder hoort over de DNA databank? Weet niet.

32 d6072b01    
8 maanden geleden door d6072b01
1
Meld

Wat ik op zich wel een grappig argument vind van de voorstanders van de sleepwet is dat ze zogenaamd vergeten waren om te regelen dat alle bekabelde verbindingen onder de wet zouden vallen die nu ook al geld voor gegevens die over de ether worden verstuurt. Dat is natuurlijk grote onzin. Het hangt er namelijk heel erg vanaf hoe en waar je afgeluisterd kan en mag worden. Dat ze een beveiligingscamera in de bank ophangen is wat anders dan dat ze een beveiligingscamera in je slaapkamer ophangen. Wat over de ether word verstuurd is inderdaad makkelijk af te tappen voor iedereen want het zijn gewoon radiosignalen. Iedereen die dus een radio heeft kan alles uit de ether opvangen. Het zelfde als iemand met een megafoon door de straat loopt en heel hard iets roept. Tja, als mensen dat "afluisteren" dan is dat heel normaal omdat de persoon die door een megafoon roept er van uit mag gaan dat dit publieke informatie is. Het zelfde als je iets de ether in slingert met een radio signaal. Voor een bekabelde verbinding is dat echter heel iets anders. Daarvan mag je redelijkerwijs verwachten dat niet iedereen daar bij kan. Dat de overheid dat ongericht mag afluisteren is echt bizar.

33 RazorBlade    
8 maanden geleden door RazorBlade
1
Meld

"Wat wil men, veiligheid of privacy?"
@4 , Ik voel me best veilig, dus privacy graag.

34 Spraypaint    
8 maanden geleden door Spraypaint
1
Meld

Wat het stelletje eikels in den Haag wil: https://nl.wikipedia.org/wiki/Panopticum_(architectuur)

35 Tiidmasine    
8 maanden geleden door Tiidmasine
0
Meld

@2 Die uitspraak is van Benjamin Franklin, niet van Lincoln.

36 Hollander1967    
8 maanden geleden door Hollander1967
0
Meld

#36 = @3

37 Hollander1967    
8 maanden geleden door Hollander1967
0
Meld

Het word NEE.

38 annie    
8 maanden geleden door annie
0
Meld

Ik hoorde maandag Onno Eichelsheim van de MIVD op Radio 1. Op kritische vragen en opmerkingen gaf deze voorstander geen antwoord. Volgens hem is de wet nodig omdat op dit moment alleen 'ether'-verkeer kan worden afgeluisterd. Dit is een leugen die al is onderuit gehaald. Volgens de WIV 2002 kan dit al lang. Maar denken ze bij de liberalen en de Stasi ehh AIVD als je de leugen maar lang genoeg herhaalt dan geloven mensen hem wel:
https://www.geenstijl.nl/5139938/sleepwet-kabinet-en-aivd-misleiden-burgers/

Als overheden en geheime diensten hun plannen moeten verdedigen met keiharde leugens zou iedereen toch achterdochtig moeten worden ?????

Verder ging hij niet in op het feit dat de wet in deze vorm, de engelse sleepwet (Snooper's charter; snooper is engelse slang voor gluurder) in het Verenigd Koninkrijk al in 2016 illegaal is verklaard door het Europees hof voor de Rechten van de Mens en onlangs door het Hof van Beroep nogmaals onwettig is verklaard.
https://www.theguardian.com/uk-news/2018/jan/30/uk-mass-digital-surveillance-regime-ruled-unlawful-appeal-ruling-snoopers-charter

Herr Eichelsheim mixte bewust twee zaken door elkaar namelijk nieuwe technologien en bulk interceptie. Het eerste hebben de meeste tegenstanders geen moeite mee, het tweede wel. De bulk interceptie moet daarom uit de WIV 2017 om die (juridisch en maatschappelijk) houdbaar te maken.

Deze plannen komen voort uit een amerikaans plan opgesteld door de Department of Defence van 2007

Stem hier tegen als uw vrijheid en veiligheid u lief zijn!

39 Hollander1967    
8 maanden geleden door Hollander1967
0
Meld

Er spelen dus twee problemen. De eerste is dat hele buurten "afgeluisterd" kunnen worden en de tweede dat men geen enkele zekerheid heeft dat de gebruikte, niet relevante data ook echt vernietigd zal worden. Bedenk daarbij dat beloften van de overheid/regering met enkele kilo's strooizout genomen moeten worden.

40 upanddown    
8 maanden geleden door upanddown
0
Meld

Zeg nee tegen de sleepwet

Logica: De WiV is een wet van de feodale overheid tegen ons, de burgers. Er is geen enkele reden voor burgers om te stemmen voor een wet die henzelf gericht kwaad doet.
]
Conclusie: Nee! Tegen de "sleepwet".

41 purelogica    
8 maanden geleden door purelogica
2
Meld

Goed zo!

Intussen ook opletten op die geplande wijziging in de wet die het toestaat, dat flits-apparatuur mensen IN de auto mag fotograferen/filmen "om te kijken of iemand zit te appen".

In je auto is net zo privé, volgens de wet (tot nu toe) als in je woning. Daarom ook dat men altijd bij filefuiken met een hele groep verschillende instanties de auto in wil, in de juiste volgorde, waarbij de één de ander ontdekkingen aanreikt, die die ander nodig had om er ook in te mogen. Als een soort polonaise met belastingdienst, politie, verhuurder, GGD en alle anderen die ze maar kunnen bedenken als ze iemand duidelijk willen maken, dat diegene uit de pas loopt.

42 Wendel    
8 maanden geleden door Wendel
2
Meld

????

43 Lady Kant    
8 maanden geleden door Lady Kant
1
Meld

Ik neig toch naar een 'ja' ik denk toch dat het ons meer goed,dan kwaad doet

44 Hangingmen    
8 maanden geleden door Hangingmen
4
Meld

@13 , het aantal stemgerechtigden is niet gelijk aan het aantal inwoners

45 Ziggofan    
8 maanden geleden door Ziggofan
0
Meld

@4 veiligheid interesseer de mensen niet. Ze zijn alleen bang dat ze gearresteerd worden voor 1 woord dat ze te veel zeggen. Bovendien het referendum is al afgeschaft en de politiek heeft besloten de uitkomst te negeren. En dan nog komt 60% niet eens opdagen

46 Jan met de korte achternaam    
8 maanden geleden door Jan met de korte achternaam
0
Meld

@44 : door meer hooi op de berg te gooien wordt het vinden van de speld echt niet makkelijker.

47 Lobbus    
8 maanden geleden door Lobbus
0
Meld

@46 Voorheen in een andere topic dat over het tegen gaan van ongelukken in het verkeer de politie best wel goed was omdat : wat zou jij doen als 1 van jouw kinderen doodgereden werd.
Had zelf nog neergezet dat ik niet wil dat de overheid weet waar ik naartoe rij. Men klaagde wel daar voor nog over China en een AI-bril question

Ikzelf vindt dat niet te veel macht bij de overheid moet liggen (voor andere redenen dan te voorkomen dat er kinderen doodgereden worden). Dus bij deze ook dat privacy meer weegt (want anders fascisme).

We zijn goed bezig met de EU en ultra-veiligheid om privacy op te geven zodat later er geen kans meer kan bestaan om een fascistisch systeem omver te werpen.

48 DikkeTor    
8 maanden geleden door DikkeTor
0
Meld

@44

U mag stemmen wat u wilt, maar ik denk niet 'dat het meer goed dan kwaad doet'.

We zien nu al, op dit moment, dat de politie veel te weinig capaciteit heeft om alle aanwijzingen op te volgen. 'Ja, hij stond al bij ons op de radar', hoor je dan ... en daar is het dan ook bij gebleven. Er wordt een aanslag gepleegd ... 'Ja hij stond al gesignaleerd hoor!' Leuk dat signaleren en vastleggen, maar als je nú al niet de capaciteit hebt om aanwijzingen op te volgen, dan is het een illusie om te denken dat je dat straks wel zou kunnen als de hoeveelheid data misschien wel honderdduizend keren zo groot wordt. Kortom, dit is een vorm van schijnveiligheid. Het wordt er niet veiliger op, maar onveiliger omdat de aandacht moet worden verdeeld over nóg meer informatie, wat nu al onhaalbaar blijkt te zijn.

Daarnaast, buitgemaakte data kan zomaar worden doorgespeeld aan buitenlandse mogendheden. Uw data komt dus ... ja, waar eigenlijk ... overal en nergens terecht. Uw privé gegevens kunnen letterlijk aan de andere kant van de oceaan komen bovendrijven.

En ... last but not least ... om deze 'afluisterpraktijken' mogelijk te maken, zal software als Windows, Android en iOS worden aangepast. Daar komt dan een 'achterdeurtje' in, en met een speciale digitale 'sleutel' kan de politie uw deurtje openmaken. Het is een kwestie van tijd voordat hackers die sleutel kraken. En dan ... dan zijn de rapen pas echt gaar. Hackers kunnen dan alles van u zien: loonstrookjes, facturen, contracten, foto's van uw familie enzovoorts. Alles wat op uw computer staat kan dan op dubieuze websites worden geplaatst waar figuren uit de onderwereld meekijken met alles wat u doet. Voor criminelen een Walhalla. Die likken hun vingers nu al af bij die Sleepwet. Straks kunnen ze van iedere Nederlander zijn of haar complete identiteit overnemen.

Weet u nog steeds zeker dat u voor gaat stemmen?

49 Kopkaas    
8 maanden geleden door Kopkaas
3
Meld

@49 “Er wordt een aanslag gepleegd ... 'Ja hij stond al gesignaleerd hoor!' ”

Bij welke aanslag was dat zo?

50 Rare Rakker    
8 maanden geleden door Rare Rakker
0
Meld

@50

Bij welke niet? Volg het nieuws ... Tegenwoordig hoor je bij vrijwel elke aanslag dat de dader een bekende is en al stond gesignaleerd bij de inlichtingendiensten.

51 Kopkaas    
8 maanden geleden door Kopkaas
3
Meld

@91 Klopt, maar men mag niks voortijdig ondernemen.

Dit is een mooi filosofisch iets : Zou je Hitler Baby hebben vermoord? Nog voor hij iets gedaan heeft.

52 DikkeTor    
8 maanden geleden door DikkeTor
0
Meld

@49
Dus dan maar niet naar 'aanwijzingen' zoeken,want we kunnen het toch niet verwerken?alsof het daardoor veiliger wordt...
Lijkt mij meer een kwestie van prioriteiten stellen
Voorlopig is er hier nog steeds geen aanslag gepleegd wat er op kan duiden dat de diensten tot nu toe goed werk hebben verricht

En wat betreft dat achterdeurtje van u,hackers kunnen nu uw doopceel ook al lichten als ze dat zouden willen

Nee ik denk dat met goeie wetgeving het een stuk efficiënter en veiliger zou kunnen worden voor mensen die niets te verbergen hebben
Ik denk dan bijvoorbeeld aan een DNA databank en een electronisch patiëntendossier

53 Hangingmen    
8 maanden geleden door Hangingmen
0
Meld

@51 maar welke aanslag in Nederland dan? Ik kan me geen aanslag herinneren......

54 Rare Rakker    
8 maanden geleden door Rare Rakker
2
Meld

@54

Ik sprak in algemene zin over aanslagen. Niet specifiek over Nederland. Maar in Nederland is al geeneens tijd om een aangifte van een gestolen fiets op te nemen. Ik herinner me ook een zaak van een man die z'n vriendin heeft doodgeschoten terwijl zij zelf al diverse keren bij de politie had gemeld dat dat stond te gebeuren. De politie deed niks. Andere vrouw wordt verkracht, Dader steelt haar telefoon of tablet (weet niet meer precies). Vrouw moet zelf speurwerk verrichten, omdat de politie niks doet / geen tijd heeft. Vrouw vindt de dader via een trace-programma op de telefoon/tablet. Pas maanden later komt de politie een keer in actie. En zo zijn er veel van dit soort zaken als je het nieuws een beetje volgt.

55 Kopkaas    
8 maanden geleden door Kopkaas
1
Meld

@55 Oh dus je gaat zaken uit het buitenland erbij halen om aan te tonen dat de sleepwet in Nederland niks toegevoegd?!?! :S beetje onzinnig en ver gezocht vind je niet?

56 Rare Rakker    
8 maanden geleden door Rare Rakker
1
Meld

Ik ben het met 64% van de ja stemmers (volgens de peilingen) tegen 32% nee stemmers eens dat de sleepwet er moet komen en zal komen. Ook vind ik het goed dat er een landelijke data bank komt van iedereen.

57 Jan met de korte achternaam    
8 maanden geleden door Jan met de korte achternaam
0
Meld

@52

"Dit is een mooi filosofisch iets : Zou je Hitler Baby hebben vermoord? Nog voor hij iets gedaan heeft."

Nee, maar je kunt iemand wel oppakken als hij vermoedelijk iets gaat doen. Maar laten we de vraag omdraaien. Wat heb je er aan als je iemand op de radar zet, maar niet in staat bent om die persoon continu te volgen?

@53

"En wat betreft dat achterdeurtje van u,hackers kunnen nu uw doopceel ook al lichten als ze dat zouden willen"

Onzin wat u zegt. U heeft hier duidelijk geen verstand van, maar dat neem ik u niet kwalijk.

58 Kopkaas    
8 maanden geleden door Kopkaas
1
Meld

@58 Klopt :/ stomme mensenrechten dat je niemand schuldig al mag berechten. Dit is altijd kat en muis spel. Je zou bijna afvragen wat voor zin het heeft om iemand in het vizier te hebben.
Het antwoord zou zijn : op het moment dat iemand een aanslag aan het voorbereiden is (dat is anders dan dat men vermoedelijk met wetens toe crimineel is).

Ik snap dat ergens wel, maar men onder geen geding preventief handelen.

59 DikkeTor    
8 maanden geleden door DikkeTor
0
Meld

@58 In een ander contrast zou het wel handig zijn geweest dat de veiligheid gebroken werd door hackers zodat informatie aan niet-politie of andere niet-veilheids instanties werden verspreidt zodat de bevolking er zelf mee kon dealen.
Er treft dan niemand direct blaam behalve weer de daders.

60 DikkeTor    
8 maanden geleden door DikkeTor
0
Meld

@60

Probleem is en blijft dat je schijnveiligheid creëert met zo'n wet. De mankracht is er simpelweg niet om zoveel data te verwerken. En daarnaast kleven er dus een hoop andere nadelen aan.

Stel je bijv. voor dat u foto's van uw kinderen / neefjes / nichtjes heeft waar ze op jonge leeftijd vrolijk in een zwembad spelen, en al deze foto's verschijnen plotseling op dubieuze websites waar ze bekeken worden door vieze mannetjes. Zou u dat prettig vinden?

61 Kopkaas    
8 maanden geleden door Kopkaas
2
Meld

@61 Die stonden al op social media :/

62 DikkeTor    
8 maanden geleden door DikkeTor
0
Meld

@58
Dus u bent in de veronderstelling dat hackers nu alleen een speciale digitale 'sleutel' van de politie kunnen hacken?
Nee hoor,hackers kunnen nu ook al vrijwel iedere computer hacken die ze willen
Maar ik zal niet flauw doen,ik begrijp u bezorgtheid wel,ik deel hem alleen niet

63 Hangingmen    
8 maanden geleden door Hangingmen
3
Meld

@63

Hackers kunnen binnendringen in oude computers of in computers die niet voldoende beveiligd zijn. In een goed beveiligde computer kunnen ze niet binnendringen. En nee, ik suggereer dus niet dat "hackers nu alleen een speciale digitale 'sleutel' van de politie kunnen hacken". Dat zeg ik helemaal niet.

Wat ik wel zeg, is dat als die Sleepwet er komt er een zwakke plek wordt aangebracht in ieder computersysteem. Zo'n sleutel is universeel. Als die eenmaal is gekraakt, kunnen hackers iedere computer binnendringen. Iets wat nu onmogelijk is.

64 Kopkaas    
8 maanden geleden door Kopkaas
2
Meld

@64
Zoals ik al zei,ik deel uw bezorgtheid niet...

65 Hangingmen    
8 maanden geleden door Hangingmen
1
Meld

@65

Dat is geheel aan uzelf.

66 Kopkaas    
8 maanden geleden door Kopkaas
1
Meld

@30 Waarom is dat? en @32 Waarom je minder hoort over de DNA databank? Weet niet.

U bent een zware crimineel voor de politici die achter deze wet staan, meer kan ik er niet van maken!

67 garriet    
8 maanden geleden door garriet
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
LIVE | Sfeer slaat om: harde confrontaties in...
De landelijk intocht van Sinterklaas in Zaand...

1 dag geleden door SergioLeone

In Eindhoven voert even ongebreideld racisme...
De Sinterklaasintocht in Eindhoven liep uit d...

24 uur geleden door Mrs. K

Hoe de Nexit-aanhangers ineens hun luidruchti...
Evengoed moest ik, bij alle onzekerheid over...

12 uur geleden door La Cabana

‘Activisten Voorpost en Pegida mengden...
Door een infiltratie-actie van extreemrechtse...

5 uur geleden door Inter

Roland Pierik: ‘Verplicht vaccineren ma...
‘De discussie over de afnemende vaccinatiegra...

1 dag geleden door Wilmama


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Nieuwsgierig
Zo tolerant is Indonesië niet meer, hoe de r...
@30 Het lijkt wel een beetje op de taferelen ...

minder dan een minuut geleden door Nieuwsgierig

Anonymousje
Is 100 miljoen tegen ondermijnende criminalit...
Grappenhaus = grappemaker!Is alleen maar po...

minder dan een minuut geleden door Anonymousje

Snorrie
Roland Pierik: ‘Verplicht vaccineren mag ge...
@177Is dat niet degene van dat waterpasgebi...

1 minuut geleden door Snorrie

Crezee
'Mel B. deed in 2014 zelfmoordpoging'...
Stop making stupid people famous!!!!...

1 minuut geleden door Crezee

Mac Benac
Roland Pierik: ‘Verplicht vaccineren mag ge...
@175 Dat had jij ook beloofd, loser. Nee,...

2 minuten geleden door Mac Benac

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig