achtergrond

Geenstijl

Nora Spreekt spuugt op Margriet Oostveen

Haha, yes. Net als dat het supergrappig is dat er een grote neg0r vuistdiep in Elmo van de Sesamstraat zit is het ook heel grappig dat achter "Nora" - het online meisje van Halal met even vermoeiende sassiness en even domme dingetjes over kopvodjes - gewoon een boze man zit. Geen witte, soit, dat had het helemaal grappig gemaakt, maar wel een oud mannetje dat de hele dag niets anders doet dan van uw belastingcenten boos zit te doen over "islamofobie". Enis Odaci, uiteraard in de lucht gehouden door de gekkies van de Stichting Democratie en Media. U weet wel, 4 redacteuren en tien vrijwilligers voor 2 tweets per dag, want zeg niet dat het kleedjesvolk bestaat uit luie flikkers. Wat is de islamofobie dan volgens Enis Odaci? Nouja, zo ongeveer alles. Margriet Oosteen van de Azaanbode deed een fijne poging om met zo'n randdebiel in gesprek te gaan en het ging niet helemaal lekker. 

De man is zo'n rabiate aartsdebiel dat het zelfs voor mohammedanen anders zo inschikkelijke Volkskrant te gortig wordt. "Na één assertieve tweet blijk ik kansloos. Assertieve Nora mag moslimdiscriminatie vrij ter discussie stellen; daarop kritisch reageren is nu ook weer niet de bedoeling." Zie ook het citaat aan de bovenkant van deze pagijn: de man is duidelijk niet helemaal gewend aan Normaal Doen. Het begint bij VK zelfs een beetje te dagen dat die hele islamofobie-industrie vooral gericht is op het in stand houden van de bizarre onderdrukkingen in eigen kring: helemaal giftig wordt het artikel als Shirin Musa (hier welbekend) ter sprake komt. Moslima's die het beu zijn om de hele dag door de islam als grofvuil te worden behandeld, of misschien juist die extra erg, zijn namelijk ook "islamofobie" volgens Odaci. Powervrouw Shirin Musa moest immers ook de knoet van "Nora" ondergaan. Sad times, really. Enurjm veel subsidiepoet voor het persoonlijke projectje van een gekkie dat ook nog eens niet normaal met journalisten kan praten want moslim en dus permanent in de kwetsmodus. 

Zo zie je maar weer, al die domme linkse muppets zeuren altijd wel over het patriarchaat van de witte man en de "white fragility" waarmee "silenced voices" worden neergehaald maar bij de bruinen is het allemaal nog veel erger maar als je dat zegt ben je een racist en een islamofoob - iets wat ze je op hoge toon proberen duidelijk te maken bij het minste zuchtje tegenwind. Van die complotdenkers die, als ze hun theoriedrift op 9/11 of Demmink hadden gericht al lang voor gek worden verklaard krijgen gewoon subsidie als ze moslim zijn, want de regels van de redelijkheid en het publieke debat gelden niet meer als je ALLAHOE AKBAR achter je rantjes roept. Lekker puh.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.