Facebook
Volledig scherm
© Facebook

Andy (12) pleegde zelfmoord na zware pesterijen van klasgenoten. Zijn moeder deelt nu bikkelharde foto om schuldigen te confronteren met hun daden

PesterijenEen twaalfjarige jongen heeft in Southaven (Mississippi) zelfmoord gepleegd na maandenlange pesterijen van zijn klasgenoten. Naar verluidt noemden ze Andy Leach constant "dik, lelijk en waardeloos". Ook zijn biseksuele voorkeur zou in slechte aarde gevallen zijn. Moeder Cheryl Hudson wil nu scherpe actie ondernemen tegen 'dat soort ettertjes'. Om de schuldigen te confronteren met hun daden deelde ze zelfs een bikkelharde foto van haar zoon in zijn doodskist. "Dit mag niet geruisloos passeren. Nooit mag een ouder nog de pijn voelen die wij nu voelen. Ik ben aan een kruistocht begonnen waar het einde nog lang niet van in zicht is."

45 reacties

  • maud hallett

    6 jaar geleden
    Hier wordt ik zo boos van, wat een lage klasse die anderen pesten!!
  • wesley netnem

    6 jaar geleden
    En ook hier in de reactie's worden pesters beschermd ?? Wordt maar eens dagelijks uitgescholden , geslagen ,geduwd , bespuwd ezv ... eens zien hoe lang je dat volhoud ?! Dat is eigenlijk een soort van folteren ! Pesters zijn wel verantwoordelijk voor de zelfmoorden van gepeste mensen . er is een verschil tussen eens dikzak roepen en dagelijks treiteren en anderen aanzetten om meer te doen !
  • René Mattyns

    6 jaar geleden
    Toen ik op school zat was er toezicht en owee als je over de schreef ging.
  • Andy Verachtert

    6 jaar geleden
    Pesters moeten zwaar en voelbaar worden afgestraft. Maar de pesters zijn niet verantwoordelijk voor eventuele zelfmoordpogingen.
  • Volckaerts Jerry

    6 jaar geleden
    Pestgedrag weren op scholen wordt hetzelfde aangepakt als onze politiek.... Naar de buitenwereld toe doen ze precies alles om er zeker van te zijn dat iedereen weet dat ze er alles aan zullen doen om ervoor te zorgen dat er niemand nog gepest wordt.... Maar in de praktijk op school zelf is het horen, zien en zwijgen....