door Crannbuidhe in Buitenland  ·  337 Reacties

  • 14
  • 1800x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Een ouderwetse doabeloseven. Met May als M. en Putin als SPECTRE. Agents en double agents. en double double agents. Het blijven ook nostalgische types die Engelsen. Aandoenlijk.

7
301 purelogica

@301 En Elon Musk als Q question

4
302 Snuggles

Een te recht.

3
303 Gunther

Toch wel grappig. In dit soort zaken is sluitend bewijs overbodig, een vermoeden is genoeg. De regel: je bent pas schuldig als dit is bewezen gaat hier niet op.
En dat voor een land die zegt het recht hoog in het vaandel te hebben.

7
304 rlw

Lijkt verdomd veel op MH17.
En wederom is alles wat de USSR wannabe hoeft te doen, gewoon alles ontkennen en naar iemand anders wijzen. Niemand durft iets te doen, en dus lacht Poetin zich rot.
En als er al iets gedaan wordt (sancties), dan zijn het de burgers van Rusland die lijden; en dan heeft Poetin weer een "zie je wel" promotie filmpje om te laten zien hoe slecht het westen (met name) is, en Rusland het arme calimero'tje is.

8
305 Xyron

@304
Er is zat sluitend bewijs tegen Rusland mbt verschillende zaken, maar zij leggen alles naast zich neer.
Het bewijs ligt er dat het een in Rusland gemaakt zenuwgas is (EN dat je zenuwgas niet zo maar even in je schuur kunt maken, maar daar een heel speciaal lab voor nodig hebt).
Rusland lacht gewoon alles weg en doet niet eens de moeite om uit te zoeken hoe het dan toch zou kunnen dat zenuwgas uit hun lab gebruikt is. Normaal zou je toch mogen verwachten dat ze in ieder geval hun stinkende best zouden willen doen om te bewijzen dat het niet bij hun vandaan kan komen, OF dat het misschien gestolen is. Tel jij dan even 1 en 1 bij elkaar op?
Net zoals niemand toch gelooft dat al die Russische hackers totaal niet door de regering (of aanverwanten) aangestuurd wordt? Poetin laat echt niet zo maar een Russische groepje z'n gang gaan zonder er controle over te hebben.

4
306 Xyron

Het enige bewijs wat naar voren wordt gebracht is dat het zenuwgas is en dat het een gas is wat door de Russen is gemaakt... Alsof de UK/Amerika nooit wat kwijt is of welk ander land dan ook.
Het zou mij niet verbazen dat een land zijn eigen spionnen die hoogverraad hebben gepleegd door hen uiteindelijk geëxecuteerd worden. Bijna in elk land heeft op hoogverraad de doodstraf staan al wordt dat dan of in het geheim uitgevoerd of helemaal niet, geen idee want dat is nu eenmaal de 'geheime dienst' die daar over gaan. Ik heb niet het idee dat er ook maar 1 land is die geen verraders heeft afgemaakt, zal wel moeten als ze in staat zijn anderen (land) hierdoor in gevaar brengen en ik heb ook niet de illusie dat dit ergens het voetlicht zal halen. Niet voor niks in Amerika wanden vol met sterren van overleden geheim agenten.
Maar dat is ook de reden waarom ik hier toch mijn twijfels bij heb dat de Russische regering hier achter zit. en wel omdat:
ten eerste, het wel een erg late wraakactie zou zijn.
ten tweede, het dan wel erg dom zou zijn om dat te doen met een middel wat meteen jou als 'enige' dader aanmerkt. Alsof ze niet in staat zouden zijn dat met een gif te doen met een andere 'fingerprint' Amerikaans bv. De russen zijn echt niet achterlijk.
ten derde, er is een bloeiende zwarte markt op deze gemartelde aarde, van verrijkt uranium tot de meest gruwelijke wapens van allerlei soort dus het 'keurmerk' zegt nog steeds niets over de gebruiker ervan.
Het komt ze wel weer erg goed uit.

6
307 Bleke Betty

Overigens heeft May al haar verontwaardiging laten horen over de nieuwe Ottomaanse genocide die er gepleegd wordt door de Turken... ? Typisch...

6
308 Bleke Betty

@307 Wat had u dan verwacht? Dat inlichtingendiensten zomaar al hun informatie en bewijslast met het grote publiek zouden delen? De reden dat ze dit nooit doen is omdat het een inbreuk is op de staatsveiligheid, en omdat ze mogelijk al hun agenten en assets in het veld in gevaar brengen door herleidbare info prijs te geven.

6
309 Gewoon een student

@306 "...Het bewijs ligt er dat het een in Rusland gemaakt zenuwgas is....."

Zegt helemaal niks over betrokkenheid van het Kremlin.

Er is ook bewijs dat Nederlanders voor IS strijden in Syrië.....wat nog niks met de Nederlandse regering te maken hoeft te hebben..!

5
310 CoolMemories

@308 "... heeft May al haar verontwaardiging laten horen over de nieuwe Ottomaanse genocide die er gepleegd wordt door de Turken... ? Typisch......."

Nee, daarover hoor je May niet! Dan kijkt ze toevallig de andere kant op en is ze Oost-Indisch doof! Net als bij de Engelse deelname aan de illegale moorddadige oorlog in Irak!

Wellicht heeft ze zelf de spion vergiftigd om de aandacht van Turkije weg te nemen en de negatieve focus weer op Rusland te richten.....de nieuwe sancties tegen Rusland moeten toch een aanleiding hebben......

4
311 CoolMemories

@304 "....Toch wel grappig. In dit soort zaken is sluitend bewijs overbodig, een vermoeden is genoeg......"

Ja, zulke vragen zouden zich meteen moeten opdringen bij het zien van het onprofessionele kinderlijke vingerwijzen van regeringsleiders!
Onze eigen ex vice-premier Halbe Zijlstra loog zelfs bij voorbaat om jarenlang te kunnen vingerwijzen.....!

Vanwaar dit primitieve en tribale zondenbokmechanisme in de hoogste politiek correct kringen.....?!?!?!

6
312 CoolMemories

Ze verzinnen ook van alles om de autonomie van Rusland te breken! Tandenknarsend heeft het Westen moeten aanzien hoe Rusland in Syrië het initiatief overnam en wel daadwerkelijk met een War on Terror begon tegen door het Westen gesteunde jihadisten...!

6
313 CoolMemories

@7 jij gelooft direct het verhaal van may, wat feitelijk ook gewoon een complottheorie is. Meten met 2 maten wordt dat genoemd

6
314 Grasshopper

@309 als je iemand beschuldigt, laat dan tenminste iets van bewijs zien. Nu moeten we een complottheorie van de Engelse regering automatisch geloven? Zij beschuldigen, dus hebben zij de burden or proof. Dat ze vanaf moment 1 gelijk de Russen beschuldigen geeft aan dat er nog geen gedegen onderzoek is gedaan.

Ze brengen geen enkele agent in gevaar daarmee. Een leuk smoesje om niet de waarheid te vertellen is dat.

5
315 Grasshopper

Ik geloof pas iets, als het bewezen is, tot dan laat ik het ze lekker uitzoeken.

2
316 lisaaatjuh

@315
Zo is dat. En als het zo héél erg geheim is hou er dan helemaal je mond over en handel het op je eigen 'secret service' manier op, zoals jullie (alle landen) het altijd hebben gedaan, heden ten dage doen, en in de toekomst ook zullen doen. Dit is allemaal erg ongeloofwaardig en riekt idd naar een complotje!

4
317 Bleke Betty

Blijkbaar niemand opgevallen : De Angelsaksische landen & Saudi Arabië zijn wat betreft de geopolitiek DE tegenstanders van Rusland. En niet alleen Rusland.............
Zie momenteel bijvoorbeeld Jemen, de ergste catastrofe sinds de tweede WO, en hoe MbS , toch een leider van de politieke Islam (Islamisme , niet hetzelfde als Islam) warm onthalen werd in Londen.
Het zou me niks verbazen als de Russische geheime dienst erachter zit.

3
318 eh

@315 "....Ze brengen geen enkele agent in gevaar daarmee. Een leuk smoesje om niet de waarheid te vertellen...."

Zelfde smoesje waarmee Rutte Ollongren verdedigde waarom zij sprak van een 'nepnieuwslawine uit Rusland' maar GEEN ENKEL voorbeeld kon geven.....!
Het kabinet wilde zogenaamd "de eigen veiligheidsdiensten/agenten niet in gevaar brengen" beweerde Rutte.......

5
319 CoolMemories

Het is een beetje verdacht om iedere keer Rusland aan te wijzen.

7
320 DONKEY R

Boodschap voor Trees. Voor het geval dat je een voormalige Russische speurneus en zijn dochter zou willen verenigen met hun schepper. Men neme een ontraceerbaar vuurwapen en bezorgt de betrokken targets een gaatje in hun hoofd. Veilig, vlug, voordelig. Gedoe met chemische cq. nucleaire stoffen (Litvinenko) raden wij met klem af vanwege oeverloze discussies daarna. Dat geldt eveneens voor het gebruik van aardappelmesjes (dr. Kelly) en sporttassen met een afsluitbare rits (Williams) om een zelfdoding te suggereren. Voor dat laatste is eventueel ophanging (Berezovsky) te prefereren. Hopelijk je van dienst te zijn geweest, kind regards, Jan Portein, redactie Kleintje Muurkrant.

4
321 Jongens van de Witt

Wat weer een politieke show van May. Vladimir Poetin moet in discrediet worden gebracht want er worden bijna verkiezingen gehouden in de Russische Federatie. Waarom zou Poetin een dubbel spion uit de Sovjet tijd die al meer dan tien jaar in de VK woont en daarvoor zes of zeven jaar in gevangenschap heeft gezeten nog willen doden? Zoeken grote fout zou je niet verwachten en zeker niet van Vladimir Poetin. MI5 lijkt mij meer een aangewezen dader.

3
322 Eric

@317 het heeft te maken met een groter complot om Rusland altijd als vijand af te beelden. Hetzelfde met Trump en de Russen, of de brexit en de Russen, de opkomst van nationalistische partijen en de Russen. Altijd zijn de Russen het die "kwaad" doen.
Tuurlijk, Rusland is niet perfect maar het is ook zeker niet die bogeyman die het westen ervan maakt

4
323 Grasshopper

@319 goedgelovige mensen trappen daarin. Het is een zwaktebod omdat men weet dat de waarheid die zij zien, er gewoon niet is. Tuurlijk zou je soms wel een Russisch stuk hebben, maar dat heb je ook van zat andere landen. Als je Rusland vergelijkt met Turkije, lijkt Turkije toch meer invloed hier te hebben dan Rusland

4
324 Grasshopper

@322 Om af te tasten hoe het nu staat met de 'westerse/Europese eensgezindheid' na de start van de Brexit onderhandelingen en nu Trump in het Witte Huis zit. Dat doet Putin de hele tijd al, om te kijken hoe ver hij kan gaan, stoken, porren, proxy oorlogje, desinformatie, cyber aanvallen en moorden met nucleair materiaal of chemisch wapenmateriaal, terwijl een eenvoudig mes ook al afdoende had kunnen zijn (en het spoor naar de dader nog moeilijker te vinden zou zijn).

5
325 Crannbuidhe

* Verwijderd door de redactie *

326 Chat Baker

@325 en u denkt dus echt dat Vladimir Poetin hier achter zit omdat alle "aanwijzingen" daar naar toe gaan? Is dat niet een beetje te opzichtig, zeker gezien de maandenlange hetze in de politiek en media tegen de Russische Federatie en Poetin? Het wordt steeds ongeloofwaardiger wat de media en politiek verspreiden.

4
327 Eric

De Russische reactie is weer typerend.
Ontkennen, beschuldigen, complotten verspreiden.

Net als veel van de reaguurders hier.

Terwijl de waarheid zo overduidelijk is, en de Russische reactie om je dood te lachen zo absurd.

Gelukkig is onze PVV voorman helemaal op de hand van Vladimir.
Net als die van het FvD trouwens
Dát is toch een geweldige kerel, die Vladimir, Rusland is toch zó belangrijk voor ons etc etc.

Nouuuh, als ze landgenoten vermoorden met zenuwgas, recht onder je neus, en ze lullen zich er met een aperte kilo utrecht tango smoezen, complotten en leugens uit?

Dan zou ik ze voor geen micrometer vertrouwen, eerlijk gezegd.
.

3
328 hippodepippo

De Mossad laat ook geen verraders in leven ... ........

2
329 eh

NOS een extreemrechts blogje XD lololol

3
330 DikkeTor

* Verwijderd door de redactie *

331 Chat Baker

@331
Je leest zeker geen MSM?
Die zijn doorgaans nogal betrouwbaar in hun nieuws.
.

2
332 hippodepippo

* Verwijderd door de redactie *

333 Chat Baker

@333
Zelfs met bewijs is het voor jou vast niet genoeg, er zijn immers altijd mensen die blijven geloven in Putin's onschuld. De zielepoten.

Heb jij zo'n slecht geheugen dan, ben je extra gevoelig voor al die compromat, of ben je gewoon een door Rusland ingehuurde troll?
.

1
334 hippodepippo

* Verwijderd door de redactie *

335 Chat Baker

Theoretisch kan het ook een IS-achtige truc zijn (stoken) . In dat soort tijden leven we.

1
336 eh

@334
Oh
Ik zou niet willen beweren dat Putin een naïef onschuldig vogeltje is.
Maar wie hebben de ellende in Syrië aangestoken , sommigen gelovend dat wahabitische jihadisten er democratie zouden kunnen brengen?.........niet Putin..........Wie staat er afgelopen week naast MbS de erkende leider van het wahabisme en islamisme dus en helpt hem bij de ellende in Jemen? , die volgens de deskundigen de grootste catastrofe is sinds WO2 ?............ .....MAY..........
En dit zijn de belangrijke gebeurtenissen van nu , met miljoenen slachtoffers.

1
337 eh

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

zojuist geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

11 minuten geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

16 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Dat hoeft niet want ze zijn hier vrijwillig dus niets houd ze tegen om lekker terug te gaan ....

18 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Graaier1000
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

Dit gaat de verkeerde kant op. Dirk moet zorgen voor voldoende beveiligers in de winkel. Zij zijn opgeleid om op een goede manier in te grijpen....

18 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@12 Inderdaad. Nu je het zegt. 💡...

18 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
BBB gebruikt overheid als fruitmachine, geruzie alom en formatie gaat alweer in standje rust - Joop - BNNVARA

"BBB blijkt er een aparte omgang met de realiteit op na te houden."Zet Joop en Bnn/drama op de plaats van BBB en dan klopt het .Want daar ...

19 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

Koop allemaal een elektrische auto zeiden ze is goed voor het milieu zeiden ze.Plaats de oude meter terug die op muntjes ging ....

21 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Joodse Nederlander bekladde partijbureau ChristenUnie

Een joodse Nederlander bestaat niet .Een Nederlandse jood wel....

23 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Nederland raakt steeds dieper in opvangcrisis: ’De rek is eruit’

Ja , raar he hoe kan dat toch .Gaan ze natuurlijk onderzoeken hoe dat nou kan en daar gaat weer een paar jaar overheen en vervolgens kunnen ze...

25 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
DesibhabipornFree Use XxxFast SexVídeos De Pornô NovinhaSexy Nude Older WomenBest Porn To Masturbate ToClassic Porn Movies FullSexiest Pregnant PornFetlifrBaddie.hubSenusal JaneWww Sexy Bf ComXxx Bf ImageWonder Woman Sex ComicStars-145Poen HunHollywood Porn FilmWife Swap NudeBlack Bbw Women PornJackie Et Michel GratuitSuhagrat Hot Sex VideoJesse VoltHot Sexy Indian Porn VideosAnushka Shetty ArmpitMallu ShakilaLatin Maid SexJapanese Girl FuckedVoyeur CuckoldingAmateurpornBest African American PornNudes Hot TeensQuadrinhos Eróticos NovosYoga Sexy BfSusanna Gibson HotwifeMaa Bete Ki Chudai Ki KahaniTeen Japan SexShilpa Shetty ChudaiPlaygirlcris NudeJetsetting JasmineAnime Lesbian XxxVillage Women PornSweetsexySexy Nude MilfsMost Watched PornvideosThatpervert.Ashkash OnlyfansPure Taboo XnxxSex Video 5Kharismatic PornBrother Fuckes SisterDaniel Daniel PornGirlfSunakshi XxxSmall Boob PornJorhat XvideoEscort Reviews SiteCollege Girlfriend Sex VideoSexe GratisTwitch Nipple SlipPower FetishAmerican Wife SexKazumi TitsCinema PornCompromise Sex VideoJapanese Mom Son Xxx MovieRedtubesLatin Porn HdBokeep BaratSexy Xxxnx Video4gpkingBest Pornography For WomenXxxvldeoFatty GameWww Jija Sali Sex ComXxx Free PornmovieNude On MovieAngela.white PornoMasturbacoon FemeninaBattle Through The HeavenPornos De Los SimpsonCarmen De LuzMilf SelfiesTamil Xxx PhotosSki Bri NudeKelsi Monroe PublicEscorts Mear MeTeens HdpornChanel Uzi NudesLily Rose Depp NippleXnxn VillagePriyankaxxxNude Teen SexDownload PornographyNaked Celeb Pics3xxxTelugubluefilmsBig Boobs SukingBest Free Hd Porn VideosTight Sex HdManoseadasGrindin PornCockold GifFik.fapBunnie.emmie LeakedNude PunishedTranny Fucked HardAnastasia Lux XxxBus Porn HdHumanipleTheeroticreviewcomLanas BigboobsCougars HotPorn On TapeSexy Video WatchPorn Movies In Hindi DubbedPhotoshoot PornJapanese Nude SexHebtai HavenPorn BbwLatin Teens NudeYoungand Old PornXhamdteVer Filmes Pornô GrátisScat PornIndian JabardastiMia Khalifa StepmomBreckie Hill PornIndiansex Web SeriesTa RenoiCompte Twitter SexeNip Suck GifSharing The Wife StoriesSexy FukingAzzyland PornSunsugarshineHot Naked PornSexy Bilu FilmMilada Moore PornHenti 3d PornPornô Com Mulheres VelhasPolina SitnovaDesi Bhabhi Nude ImageNude GymnasticsMiss Cj MilesXvedios In TamilKanojo X Kanojo X KnojoGd PornScat Porn VideosStripchat Recorded VideosLilith Cavaliere Nude