door Reactie in Politiek  ·  31 Reacties

  • 39
  • 1357x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Benoeming voor de hoogste functies binnen de EU zijn corrupt, is maar weer gebleken.
En dan durft de EU commissie nog te claimen dat ze zogenaamd corruptie bestrijden in Oekraïne en de Balkanlanden landen, terwijl ze zelf corrupt zijn.

De miljarden aan Oekraïne en de Balkanlanden zijn dan ook niet veel anders dan smeergelden om ze tot de EU te lokken en ze bij de EU te houden, betaald o.a. van Nederlands belastinggeld.

Wanneer mogen wij ons in Nederland eens een keer uitspreken of wel nog met deze corrupte geldverslindende EU en haar gefaalde euro verbonden willen blijven?

3
1 Reactie

Uit het gedrogt EU.

2
2 eigenmening

Whahahaha..., zie hier nog al die berichten dat de EU democratisch is...

Welnee..., zeiden sommige..., het is een gedrocht..., ze zijn verrot..., ze zitten er niet voor ons...

Nou...? nou...?

3
3 Tjeesus...,

* Verwijderd door de redactie *

4 Lone Wolf

Ik maak u een voorstel dat u niet kunt weigeren

1
5 knorkokkie

Ik denk dat Mike45 er wel weer een mooi onnozel kansberekening erop kan loslaten.

2
6 Mesjokke

Schandalig, en nog erger is dat ze er waarschijnlijk mee wegkomen

1
7 solidsteel

@4 ,

Misschien omdat het allemaal niet zo heel erg belangrijk is? Mij boeit het in ieder geval niet zo.

De Europese Commissie gaat al een onderzoek instellen, voorlopig lijkt het een hoop ophef om niks. Op de site van de BBC las ik net bijvoorbeeld dat hij sowieso de enige kandidaat voor die functie was.

http://www.bbc.com/news/world-europe-43366724

We merken het vanzelf wel hoe ernstig het nu allemaal is.

24
8 progressiefliberaal

@4 is volgens mij het 4e draadje, wat hierover geopend wordt, als je echt geinteresseerd zou zijn had je je mening daar al kunnen noteren, nu is het alleen bashen.

23
9 Moien

Selmayr bleek het zo te willen liegen en bedriegen als Halve Zijlstra....en ja, dan maak je razendsnel carrière binnen de EU politiek....

Wordt tijd dat de carrières van Ollongren, Pechtold en Rutte ook eens goed onderzocht worden...!

1
10 CoolMemories

@3 ", het is een gedrocht..., ze zijn verrot..., ze zitten er niet voor ons..."

Dit zijn woorden die al heel lang gebruikt worden door een bepaalde groep. Zelfs tijdens een crisis doet de EU alles fout en uit de crisis is ieder besluit uit Brussel ook fout. Jullie kijken niet objectief naar de EU jullie kunnen alleen maar schreeuwen en dat dan blijven herhalen.
Dus nu komt er iets langs wat niet lijkt te kloppen en doe jij of dit bewijs is voor wat je al jaren zegt. Blijkbaar was dat bewijs er dus eerst niet. Dit is dan het grote moment? Al die jaren dat je de EU aanvalt is dus eigenlijk niets anders geweest dan jezelf blijven overtuigen van hetzelfde verhaaltje in de hoop dat er op een moment eens iets gebeurd en dat je dan kan zeggen dat de hele EU corrupt is.
Je moet ook gewoon eerlijk zijn tegen jezelf en inzien dat de meeste hier hun mening hebben overgenomen van andere roeptoeters en populisten.
@1 Bij Reactie zie je het ook weer. Altijd hetzelfde gelul tegen de EU maakt niet uit wat het onderwerp is de conclusie staat altijd vast en is altijd negatief. Alles wat hij schrijft heeft als doel de EU overal de schuld van te geven. Dit is waar de anti-EU club het van moet hebben. Hun onzin blijven herhalen en herhalen en herhalen in de hoop iemand anders net zo'n tunnelvisie krijgt als zij hebben.

27
11 VaY

* Verwijderd door de redactie *

12 Lone Wolf

Weinig reacties hierzo. Stockholm syndroom??

1
13 PrinsClaus

EU corruptie: Martin Selmayr, het monster van Berlaymont

Snap niet waarom ze mij niet hebben gevraagd.
Had ik meteen wachtgeld voor het leven kunnen aanvragen.

0
14 Wil je niet weten

wat zullen ze opgelucht zijn in politiek den haag. een referendum over het lidmaatschap van de eu was eens hun gootste nachtmerrie

1
15 semperpenis
16 Gratiebarmhart

Er slechte reclame voor de EU. Hieraan gaat de EU ten onder.

0
17 rubbie

Beste EU burgers hier een aankondiging.

1.We hebben besloten om de democratie de nek om te draaien.
2.We hebben besloten om U monddood te maken.
3.We hebben besloten om U allen te bespieden.
4.We hebben dit besloten omdat wij weten wat het beste voor de EU burger is.
5.Dus beste EU burgers U kunt gerust slapen want wij waken over U.

Met vriendelijke groeten van het democratische team de EU.
Ondertekend door:

Merkel,Macron,Rutte,Juncker,.......

0
18 skata

@18 Dat vat het wel zo'n beetje samen.

0
19 solidsteel

Het lijkt mij een structureel probleem binnen de EU, vriendjespolitiek en persoonlijke ambities. Dit zijn maar een paar van de redenen waarom ik deze EU niet kan en wil steunen. Als de EU blijft vasthouden aan deze benoeming van Selmayr zal het enorme repercussies hebben op langere termijn en daarmee het ware gezicht van deze EU blootleggen.

Of de EU wordt op zeer korte termijn drastisch hervormd of het wordt tijd om de relatie met deze EU drastisch te heroverwegen.

0
20 Beowulf

Corrupte bende en maar graaien daar en elkaars broek ophouden.
En de bevolking moet nog geloven in dat zooitje?

4
21 Rattocasi

@4 Pro Europa is een prima standpunt. Meer macht naar EU politici die zich niet aan de verdragen houden (niet aan vedrag van Schengen, niet aan het verdrag van Dublin, niet aan internationaal zeerecht, niet aan internationale boycots van mensenrechtenschennis-landen, niet aan milieu-verdragen op o.a. lucht en grond kwaliteit, niet aan mededinging recht verdragen), daar gaat de EU straks aan ten onder.

Goede afspraken, slechte politici, en nu nog corrupt ook naar blijkt. Landen als Zwitserland, Noorwegen zijn heel Europees en houden zich beter aan die verdragen zonder lid te zijn van de EU en laten meer inspraak en invloed van t volk toe (geld van aardgas in de gemeenschaps-pot, bindende referenda, etc)

0
22 Ruud100

@10
"Wordt tijd dat de carrières van Ollongren, Pechtold en Rutte ook eens goed onderzocht worden...!"

Wat de drie in ieder geval al gemeen hebben is hun bezoeken aan de Bilderberg conferentie!

Als je daar komt als "volksvertegenwoordiger" dan weet je dat je de ziel van het volk al hebt verkocht aan de internationale elite. En ligt een razendsnelle carrière van internationale top banen om over de burgers te heersen in het verschiet.

2
23 Reactie

Hoezo democratie? Opzouten met dit zichzelf benoemde machtsblok dat enkel en alleen in termen van macht en geld denkt zonder de menselijke maat en de mening van de burgerbevolking te respecteren.

1
24 Dalon

@11 Spiegeltje, exact jouw woorden maar vul dan Rusland in i.p.v. de EU, en u wijst met al uw vingers naar uzelf.

"Dit zijn woorden die al heel lang gebruikt worden door een bepaalde groep. Zelfs tijdens een crisis doet de Rusland alles fout en uit de crisis is ieder besluit uit Rusland ook fout. Jullie kijken niet objectief naar Rusland jullie kunnen alleen maar schreeuwen en dat dan blijven herhalen. 
Dus nu komt er iets langs wat niet lijkt te kloppen en doe jij of dit bewijs is voor wat je al jaren zegt. Blijkbaar was dat bewijs er dus eerst niet. Dit is dan het grote moment? Al die jaren dat je Rusland aanvalt is dus eigenlijk niets anders geweest dan jezelf blijven overtuigen van hetzelfde verhaaltje in de hoop dat er op een moment eens iets gebeurd en dat je dan kan zeggen dat heel Rusland corrupt is. Je moet ook gewoon eerlijk zijn tegen jezelf en inzien dat de meeste hier hun mening hebben overgenomen van andere roeptoeters en populisten. 
@11   Bij VaY zie je het ook weer. Altijd hetzelfde gelul tegen Rusland maakt niet uit wat het onderwerp is de conclusie staat altijd vast en is altijd negatief. Alles wat hij schrijft heeft als doel Rusland overal de schuld van te geven. Dit is waar de anti-Rusland club het van moet hebben. Hun onzin blijven herhalen en herhalen en herhalen in de hoop iemand anders net zo'n tunnelvisie krijgt als zij hebben."

Het is heel simpel VaY mensen in Nederland willen gewoon de soevereiniteit, vrijheid en democratie van eigen hun land behouden i.p.v. te vergeven aan een ondemocratische in wording federale/fiscale EU.

Heel de geschiedenis staat vol van de strijd om vrijheid en soevereiniteit, u wilt dit allemaal kritiekloos vergeven aan een internationale bende die voor zichzelf prominente posities hebben verworven.

1
25 Reactie

@16
Interessant de gehele EU commissie is dus in 1999 al een keer afgezet nadat uit een vernietigend rapport bleek dat ze totaal incompetent en corrupt waren. Blijkbaar is deze club onverbeterlijk.

Maar de bevolking van de Europese landen wordt het recht onthouden om een keer te mogen stemmen om wel of niet onder de decreten van deze club willen vallen of niet.

Hoezo democratie? Dit is een recept voor steeds grote onrusten.

1
26 Reactie

@11 Vay. U werkt bij die graaiers in Brussel ?

1
27 68plusser

@12 ,

"Best wel beangstigend dat blinde naïeve vertrouwen in de zelfbenoemde ondemocratisch gekozen EU zakken, waar het plebse volk geen letter over te zeggen heeft gehad."

Net zo beangstigend als de blinde haat. Want dat is dit gewoon. Het feit dat er helemaal niemand anders zich kandidaat gesteld had voor die functie, doet er blijkbaar niet eens toe voor veel reageerders, die zijn al lang blij dat ze weer een reden hebben om los te gaan en 'eruit!' te roepen. Ergens zegt iets me dat ze het eigenlijk wel geweldig vinden dat deze meneer die baan gekregen heeft, in dat opzicht.

'Het volk' heeft overigens genoeg te zeggen in de verkiezingen voor het Europarlement - waar al jaren brede steun voor verdere integratie uit blijkt.

7
28 progressiefliberaal

@10 ,

Ach kerel, jij zit hier bij alles wat hij doet Trump te verdedigen, vermoedelijk met harten in je ogen en in ieder geval met de vreemdste superlatieven alsof het de nieuwe messias is. Dus laat jij je nou maar niet uit over Ollongren of Pechtold.

6
29 progressiefliberaal

@25 ,

"Mensen in Nederland willen gewoon de soevereiniteit, vrijheid en democratie van eigen hun land behouden i.p.v. te vergeven aan een ondemocratische in wording federale/fiscale EU."

Dat dachten de Britten ook te krijgen door uit de EU te stappen. Blijkt vervolgens dat ze nog steeds afhankelijk zullen blijven van die oh zo erge EU (waar ze nota bene zelf meteen een deal mee willen hebben om niet aan de WTO-regels overgeleverd te zijn). Alleen daaruit blijkt al dat 'soevereiniteit' een archaïsch begrip is, en dat zelfs de Britten die uit de EU willen dat stiekem wel begrijpen. Soevereiniteit is een interessant als concept om de geschiedenis mee te bestuderen inderdaad, maar niet meer relevant en zonder praktische waarde in de 21e eeuw.

Het welzijn van volkeren wordt niet meer soeverein bepaald. We zijn overgeleverd aan internationale handel, multinationale bedrijven, criminaliteit is internationaal georganiseerd en dankzij al deze dingen hebben we een negatieve en grensoverschrijdende impact op onze leefomgeving - welke dus ook internationaal gemanaged zal moeten worden. Roepen om politieke soevereiniteit en tegen supranationale governance en instituties zijn is gewoon jezelf overleveren aan al die andere internationale processen en actoren, waar één land nooit kan hopen veel tegenin te kunnen brengen.

Om die reden roept de meerderheid van Nederland of 'de Nederlander' daar trouwens ook niet om.

5
30 progressiefliberaal

Er is een vacature vrij ...
Of je kiest iemand uit je kennissenkring die je capabel vindt ..of ..
Die Martin Selmayr lijkt mij wel erg capabel en indrukwekkende carrière.
Het lijkt mij ook geen ja-knikker.. zoals er daar veel zitten.

5
31 jkteg

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Mac Benac
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

@24 Nou, ik niet. GroenLinks doet goede dingen voor mensen met een kleine portemonnee. Bruinrechts doet niets goed voor mensen....

4 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Mac Benac
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

@24 Nou, ik niet. GroenLinks doet goede dingen voor mensen met een kleine portemonnee. Bruinrechts doet niets goed voor niemand....

5 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Immanuel
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@7 Verdedigen doe je op je eigen grondgebied, Ali;niet door je buurland binnen te vallen en de bevolking te verkrachten en te vermoorden.Wat...

17 minuten geleden geplaatst door Immanuel

Immanuel
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@3 Ligt eraan wat je bedoelt met "wie begon".Feit is gewoon dat de genocidale oorlogsmisdadigers van genocidepoetin een autonoom land binn...

20 minuten geleden geplaatst door Immanuel

elsemiek
Offtopic

@2681 Persoonlijker en kwetsender dan dàt, kun je mensen niet raken. "Dat is precies waar die gesjeesde. treiteraars op kicken , een hobby ma...

28 minuten geleden geplaatst door elsemiek

Bleke Betty
Stoomtrein in Efteling stopt met stomen om klimaatdoel te halen

Leuk, een minner op de feiten. ...

29 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

elsemiek
Offtopic

https://giphy.com/gifs/malibu-rum-malibu-pineapple-l0K4lO4ehLGUzqH84Zo ik zit 😀...

38 minuten geleden geplaatst door elsemiek

VBOH
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@88 Ja graag gedaan. Met een beetje inzet van beide kanten komen we mogelijk ets dichter bij elkaar. Alleen ik laat Wilders zijn poot stijf ho...

43 minuten geleden geplaatst door VBOH

Vageali6888
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@12Stel je een Rus voor met een verrekijker op z'n uitkijktoren , die zag sinds 1991 de zwaarbewapende knokploeg van VS/Navo 1500 kilometer ...

44 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

NK. App
Bihar XnxxLesbian PotnShity AnalHuge LabiaPornocoroasXnxx VedoSadi PornPapa Se ChudiTamil Actress Without DressKesha Ortega's3d Gifs PornFoto De Mulheres PeladasPo Rn MemesNina MercedezKari Byron HotLana Rhodes LatestLatina MamandoAniem PornMegaprsonalsCeleb Females NudeDesi Hindi Sex StoryAunty Sex XvideosDeshi Murga ComHandjob Cum CompilationBigasss XxxXnx Hd IndianSex Vedios TeluguAndi Rose CreampieTeenage Snap NudesCams XJulie Ann Hough NudeAmerican Girl XvideoBottom XxxHentaianime OnlineNaruto HentiPornografia Con CaballosBhabhi Ki BfIndian Telugu Blue FilmBeefarmr NudeRat Porn VideosStrip Club NudeStep Mon Lesbian PornSexyy Red XxxPregnant Porn StarRule 34 JessieCartoon PeggingPorn XmxxAlexis Fawx StepmomVictorian PornMis Khalifa PussyMei Cornejo PornLena The Plug Jason Luv Full PornBest PornsceneEka PortalDoll SexFmous PornstarsDcpornFatal ModrlSkarleethNewdesi ComHindi Bf XnxxRani Mukherjee Ka Sex VideoBrazzers Full SexSilas Brooks PornTeacher Student Chudai VideoFree KbjItskaitiecaliPornografia De JaponLatina Porn Hd VideosReal GrannypornLesbian Porn JapanesGianna Michaels BlowjobGunjan Aras XxxSex Boobs Press VideoLesbian Porn With Teacher4chan OrdPorn Gay ArabesPornografia PremiumPornazzo VideoRachel BaelinWhopper Me PornNehalvadoliyaIvy Lebelle VrLive Cams NudeTubes PornstarCumshots MatureMale Porn SterTren Sex VideoJamie MichelleTelugu Romantic Hot Sex VideosPooja Hegde PussyRetro Interracial PornPuertorican LexiGiant Sagging TitsStreamate ModelMilf Pornstar VideosBoob PunchIndian Swinger PornAssxnxxAdult WebcamsI Xxx PicBaccha Sex VideoBhabhi Ki Gand ChudaiTube8.omTurk Analأباحية美女裸照片PlyvidsNicole Kittجنیفر لوپزsexKerelaiMiss_xxxlSage_loveVoyeur SexuelleFreeporn EnglishMujer PornActrices PornográficosSomila PornInes HeleneWww Pron VedioSharon Lee Jasmine GreyBondage BdsmEn.xtapesGirl CumMartha Stewert NudeDeepthroat MoviesBeurrettevideoDoggiestyleLakshmi Rai Sex PhotosRussia2litXxx Hindi Video FilmMiakhalifasexDani Daniel Sexy VideoXxx Desi GalsHot Japanese MilfHebtai HavenThriller Sex MoviesMarathi New PornDaughter DeepthroatSlutroulette ComCute Aunty NudeNeela Sex VideoSimpsons CartoonpornMasterbating At WorkRule34video..comPennybarberCleopatra SinnsNsfw RPorno Big TitsXxx Hindi Vidio