Foto door Asdrubal Luna via Unsplash
Volledig scherm
© Foto door Asdrubal Luna via Unsplash

Nooit geluk in de liefde? Je kan nochtans bedriegers herkennen aan hun stem

Het lijkt wel een soort van gave... Elke keer stort jij je in een relatie met iemand die vroeg of laat jouw hart vertrappelt. Pas na maanden van bedrog en ontrouw besef je dat je een bedrieger in huis hebt gehaald. Wist je maar op voorhand hoe de vork in de steel zat, denk je dan. Nochtans kan je volgens wetenschappers bedriegers herkennen aan een specifiek lichamelijk kenmerk: de stem.

10 reacties

  • wesley netnem

    6 jaar geleden
    Dus moeten vrouwen wel houden van bedrogen worden ? Vermits ze telkens liever naar huis gaan met die bedriegers ?
  • Peter Buyck

    6 jaar geleden
    Eh... ik articuleer ook niet altijd goed én ben eerder introvert. Wat voor type ben ik dan? Articulatie is een valse vriend. Wie gehaast is (of in ademnood) om bvb snel te antwoorden, articuleert ook niet goed. Soms is er een logopedisch spraakgebrek en dus zijn die partners per definitie ook maar verdacht?
  • johan fransaert

    6 jaar geleden
    spijtig genoeg krijgen veel van die mannen wel de voorkeur boven de wat minder macho types die nochtans uit veel beter hout zijn gesneden om een langdurende relatie mee uit te bouwen.
  • Thierry Vansweevelt

    6 jaar geleden
    Is hun stem lager door het testosteron?
  • JAN OOMS

    6 jaar geleden
    Testosteron heeft een negatieve invloed op het spraakcentrum in de hersenen. Dat is niks nieuw. Is ook waarom mannen met hoge testosteronwaarden sneller overgaan tot geweld ipv uitpraten.