door Schildpad in Overig  ·  41 Reacties

  • 17
  • 709x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Een vrije vrouw, die niet heeft gekozen voor de gespletenheid van de islam( alles doen wat een ander doet, maar dan stiekem) en die zich niet de islamitische knoet laat opleggen, dat vrouwen minder zijn dan mannen.

1
1 Marrie

Yep actief atheïst zijn in een theocratie betekent een zekere dood.
In het westen de mond gesnoerd, elders doodgemaakt

2
2 chouffleur

.
islam is heel aggresief jegens andersdenkendenquestion

.

0
3 Ook maar gewoon een duts

Het bedenkelijke gesubsidieerde (anonieme) mannenclubje achter Nora spreekt vindt ook iets van deze dappere vrouw en noemt haar een semi-feminist. question
Deze feministe legt duidelijk bloot waar vrouwen mee te kampen hebben in de islam en ze mag toch zelf weten wat ze draagt en of ze een hoofddoek wil dragen of niet en welk geloof ze kiest. Kwalijk dat ze bedreigd wordt en constant bewaking nodig heeft te bescherming van haar leven!

1
4 Nieuwsgierig
5 Schildpad

Atheïste en feministe Zineb El Rhazoui, een geweldige fascinerende en zeer dappere vrouw. Daar zouden de z.g.n huppel-feministes zich achter moeten scharen. Haar helpen in de strijd tegen de fascistische islam, de onderdrukking van vrouwen en strijden voor de vrijheid van vrouwen om zich te kleden zoals zij willen, zich te gedragen zoals zij willen en als gelijkwaardig van de man wordt aanvaard zowel juridisch als sociaal. Ik heb geen greintje respect meer voor de hedendaagse 'feministes' een zielig aftreksel van selfie makende malloten die over alles lopen te zeiken maar waar het werkelijk om gaat compleet negeren. Het zou moten gaan over de wereldwijde onderdrukking van vrouwen waarbij vrouwen mishandeld en verkracht worden en een vreselijk leven moeten lijden in een volkomen gedwongen situatie, en zelfs het risico lopen vermoord te worden vanwege hun kleding/ gedrag. Nee, ik walg van die salon-feministes in de westerse wereld.

1
6 Bleke Betty

@5 Nora tieft maar lekker op, islamofobie heeft maar één oorzaak, islam

2
7 chouffleur

Sjeikh Al Haddad gerespecteerd in salafistische kringen maakt zich hier ontzettend belachelijk en zegt dat er zo veel tienermoeders zijn in het westen en wil eigenlijk niet praten met een vrouw die geen hoofddoek draagt:


Mag een man zijn vrouw slaan in de sharia Al Haddad legt het uit:

0
8 Nieuwsgierig

Je kan atheist worden , doe gwn je ding en val moslims dan niet lastig,, word je atheist en ga je dan dagelijks de islam zwart maken, dan kan je represailles verwachten van moslims die overwonnen worden door hun haat en woede( wat overigens een zonde is in de Islam) want je moet je haat en woede ten aller tijde in de hand houden

29
9 PaPaBoB

@8 als ikmezelf nu eens sjeik noem en ik zeg dat ik hier een fatwa uitspreek dat je iedereen met de nicknaam nieuwsgierig op handen en voeten gedragen moeten worden, zou je dan ook mijn tekst op allerlei sites knippen en plakken of??

29
10 PaPaBoB

@9 Tuurlijk kan je atheist worden als je eerder moslim was. Alleen wie valt wie hier nu lastig? Van lastigvallen is bij deze dappere vrouw geen sprake het is nog een graadje erger, ze wordt met de dood bedreigd door relifanaten die geen kritiek op de islam dulden, vind jij dit normaal?

0
11 Nieuwsgierig

@10
Als je jezelf Sjeik noemt, dan ben je nog geen Sjeik natuurlijk:
https://nl.wikipedia.org/wiki/Sjeik

0
12 Schildpad

@11 kritiek op de Islam?? Als jij al die aanvallen van tegenwoordig kritiek noemt dan weet ik het niet, maar dit is gwn beledigen tot op het bot, ontkennen liegen en manipuleren, een uitspraak met 0.0 aan waarheidsgehalte is geen kritiek maar een beschuldiging, kritiek is heel iets anders.

30
13 PaPaBoB

@12 als jij de link die je hebt gedeeld echt snapt, dan praten we verder, ok?

28
14 PaPaBoB

@12 Sjeik betekend dus wijze oude man in het Arabisch, maar hebben ze ook een woord voor wijze oude vrouw in het Arabisch?

Nu we het toch over sprookjes hebben. Een leuk verhaal uit sprookjes uit 1001 nacht:

https://ghurabalbayn.wordpress.com/2015/06/13/1-vrouwenpower-vechtende-vrouwen-in-oude-arabische-vertellingen/

0
15 Nieuwsgierig

Het Islamitisch feminisme moet nog beginnen. Nu dient de vrouw de man en moet de vrouw toestemming vragen aan de man als zij naar buiten wil. Onbegrijpelijk dat westerse feministen hier geen kritiek op uiten.

1
16 B55

@14
Praat dan.

0
17 Schildpad

Iets zegt mij dat @14 weleens een bot zou kunnen zijn.
Even kijken of ie hierop reageert.

0
18 Schildpad

@15 Ben er intussen achter dat er ook een vrouwelijke variant bestaat op Sjeik, nl. Sjeika maar wel jammer dat de term later honend in verband werd gebracht met de prostituees en animeermeisjes uit de stad Oran in Algerije. Typisch voor de patriarchale wereld!

https://nl.wikipedia.org/wiki/Sjeika

0
19 Nieuwsgierig

@18 Het is gewoon op z'n *** getrapt, een trol of te fanatiek in de leer. question

0
20 Nieuwsgierig

@13 wen er maar aan, dit is Nederland.

2
21 chouffleur

@10
Ik denk dat er al miljoenen fatwa,s zijn uitgesproken over de islam, door de slachtoffers van de agressieve intolerante islamieten.
Denk jij nu echt dat al die mensen die afgeslacht zijn door IS&CO de islam niet vervloekt hebben ?

0
22 Marrie

@20
Dat zou kunnen, maar ik heb dit "expiriment" bij anderen ook geprobeert, en geen van allen reageert op een comment waar ik het over bot of bots heb. Wel op andere comments in de zelfde draad. Ik vind dat vreemd.
Ik zal een ander comment aan hem plaatsen, kijken of hij dan wel reageert.

0
23 Schildpad

@14
Je snap die link zelf niet volgens mij, maar dat is ook niet zo vreemd.

0
24 Schildpad

@24 Schildpad, Lees maar eens wat hij of zij een uurtje geleden heeft gepost op een ander draadje. Daar lusten de honden geen brood van en is een gefrustreerde relifanaat met pure haat of het is een trol die de boel lekker wil oppoken. Zie reactie 71
https://www.nieuwskoerier.nl/news/263509-moslims-baseren-zich-op-koran-koran-is-voor-alle-moslims-hetzelfde-en-onveranderlijk

0
25 Nieuwsgierig

Atheisme, feminisme ... allemaal dingen waar islamieten en regressief linksen niets van moeten hebben.

2
26 JackKropotkin

@25
Dat is behoorlijk extreem idd.
Gezien zijn profiel blijkt hij alweer een uurtje weg te zijn.
T'is een rare iig.

0
27 Schildpad

@27 Ja, dat kan je wel zeggen. Bij een pittige discussie druipt ie af en kruipt in z'n schulp zonder dat hij met tegen argumenten komt. Hij heeft dan zelf dan niet door dat hij zijn geloof (als het geen trol is) volkomen belachelijk maakt en juist de vooroordelen die er heersen over de islam bevestigd en voedt terwijl hij degene is die het kan ontkrachten, rare gast!!!

0
28 Nieuwsgierig

@27 En maar janken dat er zoveel geklaagd wordt over moslims question

0
29 Nieuwsgierig

@29
Ja idd.

0
30 Schildpad

@29 klagen doen jullie toch wel, eerst was het om joden klagen en hebben jullie ze bijna uitgemoord, en nu denken jullie hetzelfde met moslims te kunnen doen, wat jullie nooit zal lukken

25
31 PaPaBoB

@31
Wij hebben de Joden uitgemoord?
Leg eens uit hoe je daar bij komt PaPaBot

0
32 Schildpad

Moet ik me nu persoonlijk aangesproken voelen omdat jij in wij, zij denken praat? Weet jij wie mijn ouders, grootouders of voorouders waren, weet jij welke nationaliteit ik heb en waarom ik me niet aangesproken hoef te voelen door jouw nare opmerking.
Heb ik daaraan schuld? Nee en nog eens nee is mijn antwoord!!!!
Weet jij hoe vaak ik in islamitische landen ben geweest een hoofddoek heb gedragen en welke kennis ik heb wat dit geloof inhoud?
Wat weet je eigenlijk van me om deze opmerking te plaatsen, het wij zij denken dat is het probleem bij jou.
Ik wou dat je jezelf een spiegel kon voorhouden en iedereen zijn eigen vrijheid gunt om te willen of niet te willen geloven in een god of niet. Kunnen inzien dat het hebben van een bepaald geloof je in een bepaald hokje zet en dat een geloofsgroep wil dat je bepaalde dingen denkt , doet en dat het voorschrijft hoe je je moet kleden, wat je mag eten, hoe vaak je moet bidden, wie je moet haten, wie je mag trouwen en met welke mensen je niet mag omgaan.Wat heb ik persoonlijk te maken met oorlogshandelingen, genocide van welk land of geloof dan ook. Ik heb ook niets maar dan ook niets met de Armeense genocide of het vermoorden van de Joden te maken, maar je schuift het me wel in de schoenen, rare!
Het is nogal beklemmend en de lijst is verre van compleet maar heb geen zin om nog meer te schrijven, want dit zal toch wel niet aankomen bij je denk ik.
Daarom is er zo veel ellende in de wereld met verschillende geloven die elkaar het licht in de ogen niet gunnen, maar gelukkig zitten er daar ook mensen tussen die daar niets mee te maken willen hebben! Maar jouw actie is mijn tegenreactie, dus wie de bal kaatst kan hem terugkrijgen wat voor geloof je ook hebt!

0
33 Nieuwsgierig

@33 is voor @31 Vrede zij met hem

0
34 Nieuwsgierig

@31 Ik wens je veel geluk en vrede toe in jouw ware geloof, groetjes van een atheist

1
35 Nieuwsgierig

@35 ik wens jou ook veel geluk en vrede, groetjes van een moslim

21
36 PaPaBoB

@36 respect voor jouw geloof zal alleen maar afnemen. Hoe komt dat?? door jullie zelf!

1
37 koelkast magneet

@37 zegt meer over jullie opvoeding dan over mijn geloof

14
38 PaPaBoB

Islam = fascisme.....maar dan gecamoufleerd als religie.....levensgevaarlijk voor iedere vrije geest.
De oprichter zou HEDEN ten dage worden aangeklaagd voor oorlogsmisdaden, slavernij, pedofilie en genocide. en worden veroordeeld ook.

0
39 bozeman

En dit zou links nou eens moeten snappen. De islam is rechts, conservatief, archaïsch en onverenigbaar met de linkse idealen.

0
40 schrootflint

@38 Goed bezig vriendjes te maken? question

0
41 DikkeTor

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

15 minuten geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

26 minuten geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

31 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Dat hoeft niet want ze zijn hier vrijwillig dus niets houd ze tegen om lekker terug te gaan ....

33 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Graaier1000
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

Dit gaat de verkeerde kant op. Dirk moet zorgen voor voldoende beveiligers in de winkel. Zij zijn opgeleid om op een goede manier in te grijpen....

33 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@12 Inderdaad. Nu je het zegt. 💡...

33 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
BBB gebruikt overheid als fruitmachine, geruzie alom en formatie gaat alweer in standje rust - Joop - BNNVARA

"BBB blijkt er een aparte omgang met de realiteit op na te houden."Zet Joop en Bnn/drama op de plaats van BBB en dan klopt het .Want daar ...

34 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

Koop allemaal een elektrische auto zeiden ze is goed voor het milieu zeiden ze.Plaats de oude meter terug die op muntjes ging ....

36 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Joodse Nederlander bekladde partijbureau ChristenUnie

Een joodse Nederlander bestaat niet .Een Nederlandse jood wel....

38 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Nederland raakt steeds dieper in opvangcrisis: ’De rek is eruit’

Ja , raar he hoe kan dat toch .Gaan ze natuurlijk onderzoeken hoe dat nou kan en daar gaat weer een paar jaar overheen en vervolgens kunnen ze...

39 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Bur PelaiAllie Haze BlackedGay Wedgie PornTopless Delivery PrankRiding MandingoTurning Red Rule 34IncestflixxxKenmo PartyNhentaisSexy Xx X VideoSava Schultz NudesHot Sex Videos In TamilXxx Com Video SexySix VidiyoBella The PornstarMorgan Lane PornVr NakedSites De SwingTürk Pornocu IzleTamana XnxSmall Perky TitsKpopderpfakeAsian BaddiesKinner FuckBg3 Gale Sex SceneKannada Sex Video Kannada Sex VideoArab CockBest Teen FuckNude PussycatsNagano IchikaTeacherofmagicBrtal AnalPunhetas PornMini Skirt PornstarsSofi Ryan PornXnxx South ActressNaked Sexy Red HeadWife On Beach NakedMovie4u.Cam 4.frTribute CumshotMelissa Mccarthy NudeNude Black WiddowNew Sex Videos IndianHidden Camera Mms PornTollywood Heroines X VideosJapanese Neighbor PornPorn OnlyfansBlue Film Indian SexyDesenhos Animados PornográficoWifecrazy StaciBrittney Spears NudesHot Wife ThumblrDani Daniels SquirtAnime Hentai PornP O R N CaptionsStuckxxxCuminmypussySexy Porn ThreesomesPornoaovivoXx X Video HdSloppy Blowjob'sMulti XnxxSex Video Full Hd Hindi MaiThumb SexTeens Nude At The BeachPornografia AntigoRosamund Pike SexySnkh-030Chubby Sex HdVideopronoMesum IndoEden Ivy PovHay PornXxx Video Desi Full HdIndira VermaToothbrush MasturbateCzwch PornNudes In RussiaXx Video Hd VideoStraight Man NakedMilf AnalXxx ProonLesbians Sucking BoobiesSwinging WivesSolo Creamy SquirtSex JaponaisOrgasam VideoGay Wrestling SexLesbian Couple SexCrousing Gay PornEbony Porn WhiteDanny D SoloVtuber HentaiLespian AnalBike PornhubLuis Griffin NudesOi Asian FusionNsfw Texts RedditGail O Grady NudeReal Open SexHow To Use Condom PornHuge Titts BouncingWww Brazzers Hd ComMms KandEnglish Naked MovieTaxi 69 PornPorn Video In Hindi HdSucking Big Black TittiesTop Only Fans ModelsBooboediaPornos HotAnna Nicole Smith NakedKanao PornIndianhiddencams ComMia Khalifa Xxx Video ComSolo Sex VideoXvideo Xvideo ComVanessa Ray SexyPierced TittiesRubi Rose RedditNirmala AuntyCommando Sex VideoX XxxsHotporn LesbianBig Tits JuicyHot Scenes Of Web SeriesDesi Porn Tube VideosPutá LocuraPublicgropingTalk Dirty PornEmber Snow BbcXxx Japan MassagesYum Thee Boss PornTakpornTravestis PornográficosAdventures Time PornWww.khamsterMilly Eskam NudeNaked Tribal WomenTik.failProngubChris Crocker PornhubJapanese RapepornCougar MilfDadxxxPorn Con MadresNyomi MarcellaLieude DraguePornografíco