door Schildpad in Binnenland  ·  243 Reacties

  • 55
  • 1637x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@200 Eigenlijk wordt je dus gegijzeld en gehersenspoeld door dat geloof vanaf je geboorte?!

0
201 upanddown

* Verwijderd door de redactie *

202 PianoPiano

* Verwijderd door de redactie *

203 Pxf7+

* Verwijderd door de redactie *

204 Pxf7+

* Verwijderd door de redactie *

205 Pxf7+

Vreemde aanname, dat moslims wél kunnen veranderen, en de islam niet.

Want als alle moslims zouden veranderen, is het met deze aanname snel gedaan.
.

12
206 hippodepippo

@160 Je zit warm. In de memetica heet zo'n gast, die volkomen is gehijacked door een mentaal virus een memeoid. Ze komen vaak robotachtig over.

1
207 GermenR

De islam is niet louter een godsdienst, is het vooral een totalitaire ideologie,die bedreigt de mensheid al 1400 jaar! Abdul Ala Maududi, de meest invloedrijke Pakistaanse denker van de 20e eeuw, schreef – ik citeer:”De islam is niet alleen een religieuze overtuiging, maar een revolutionaire ideologie en de Jihad beroept zich op deze revolutionaire strijd,om overal ter wereld de staten en regeringen te vernietigen die zich verzetten tegen de ideologie en het programma van de islam.”...Maar,het vrije Westen hoeft niet bang te zijn voor de islam, of welke ideologie ook, maar wel voor de eigen politici. Als onwetendheid en onwil samengaan, wordt rampspoed geboren....

1
208 Max13

@207
+1
Dat zou ook kunnen natuurlijk. Maar Een normaale menselijke reactie heb ik van deze reageerder nog niet gelezen iig.

1
209 Schildpad

@180 Uw stelling bewijst in ieder geval dat wij boven de islam uitgestegen zijn. Een ideologie waarin het volmaakte te volgen voorbeeld een sexverslaafde pedofiel was en diens 'heilig' boek spreekt over een sex met 'vrouwen' die nog geen menstruatie hebben gehad, is te idioot voor woorden. En daar loopt een kwart van de wereldbevolking nog achteraan. De mensheid heeft nog veel progressie nodig.

1
210 De Haring-ingenieur

Ze willen nog steeds overheersen met hun islam.

1
211 corretje

Kritiek moet altijd mogelijk zijn. Echter er zijn machten in de wereld die kritiek proberen te onderdrukken, of zelfs te bestrijden, door het juridisch te kunnen scharen onder een zelf ontworpen definitie, zoals bijvoorbeeld ANTISEMITISME. En laat dat juist niet de Islam zijn.

Burgers, laat u zich niet monddood maken.

35
212 Barbapapa-7,5

@212
Deze man lijkt mij een voorbeeld van iemand die zich niet mond dood laat maken.

1
213 Schildpad

En links Nederland blijft de islam maar knuffelen, onbegrijpelijk

3
214 wijs

@212 Haha ook maar iets van islamkritiek en dan is het meteen racisme en xenofoob of erger

3
215 Ikke44

Afschaffen van de islam zal de wereld vrijer maken

0
216 Rex

@201 Het is alleen geen geloof maar ideologie.

0
217 Xmod

Ali Rizvi, volg de beste man al een tijdje. Waren er maar meer zoals hij...

@217 Iedere religie is een ideologie. Religie is namelijk een vorm van een ideologie.

0
218 Bluth

Islam = fascisme gecamoufleerd als religie. Gelukkig dat deze man dat door heeft gekregen. De moslims die ik ken slikken nog steeds kritiekloos de doctrine van de islam. Sterker nog zij volgen blindelings alles wat een imam roept. Imams kunnen hun volgelingen kennelijk alles laten doen en denken wat ze maar willen.

0
219 bozeman

God maakt vrij door Zijn Zoon Jezus Christus. Dat wil satan verhoeden door mensen te laten geloven dat dit niet waar is. Hij is is daarin zo sluw, dat hij de koran met zijn, schijnbaar, bekoorlijke religie liet ontstaan; de islam, met al de verdraaide verhalen uit de bijbel.
De islam zal alleen maar voor verdrukking, onderdrukking, oorlog en rampspoed zorgen.

Maar wie de bijbel serieus neemt en de de actuele wereldgebeurtenissen bestudeert, weet dat dit niethet werk van mensen is, maar dat er onzichtbare krachten aan het werk zijn; goed en kwaad. Gelukkig mogen we weten dat het goede, de sterkste kracht in het universum, namelijk Liefde, het kwade zal overwinnen! En zo zal de islam vroeg of laat ook weer verdwijnen.
Gelukkig maar.

2
220 Ebbie

Dat klinkt net zo als dat nieuwe verhaaltje van de EU: We gaan nu, althans voor de schijn, EU-light en meer democratisch doen. Laten we eraan gaan schroeven tot het er beter uitziet.

Je kunt aan iets, dat fundamenteel verkeerd in elkaar zit, schroeven zoveel je wilt, het wordt nooit goed.

2
221 Wendel

Ik heb absoluut niets tegen de Islam ...maar het past niet in onze samenleving (europa) Volkomen verschillend denkwijze ...heel jammer maar het gaat niet samen

1
222 Gazelle

Helder betoog en zeer wenselijk voor mensen die elke keer maar schreeuwen met islamofobie en racisme en weet ik wat voor onbeduidende onzin. Deze kerel is een zegen voor de samenleving, een zegen voor de mensheid. Samenvatting: de Islam is een facistisch en dictatoriale ideologie die oproept tot mensenrechtenschendingen, doden van homo's en afvalligen en discriminatie van andersgelovigen. Duidelijk blijkt hieruit dat dit geen grondslag mag zijn om dan maar moslims/buitenlanders te gaan discrimineren, omdat zij "anders" zijn. Al was het maar omdat geen moslim hetzelfde denkt (geen mens denkt hetzelfde). Dus terechte kritiek op de Islam en onderdrukking van deze ideologie hoesee, geweld tegen moslims weg ermee.

0
223 view2006

@177 Het mensenofferen was in de derde eeuw zo goed als verdwenen. Het is ontzettend aangedikt door bekeerde christenen, net zo goed als het voor de leeuwen werpen van christenen uiterst zeldzaam pas. Pas met de christenen werd het vervolgen van andere geloven door het hele Romeinse rijk als permanente wet ingevoerd.
Christenen bleven mensenoffers doen, of je moet heksenverbrandingen en andere rituele moorden op niet-christenen (het levend verwijderen van het hart zodat de stervende het nog even kon zien kloppen buiten het lichaam) een andere duiding willen geven.
Voordat we het christendom aan banden gingen leggen was het een afgrijselijke barbaarse bedoening. Het was wel iets meer dan een wekelijkse kerkgang, het beinvloedde elke handeling. Zelfs iets onschuldigs als godslastering werd met een masker met een pen door de tong bestraft. De kerstening was in alle opzichten een terugval in het barbaarse.
Zat deze week ook nog over katholieke huizen voor ongrhuwde moeders te lezen. Dat is griezelig kort geleden. Wat een smeerlapperij van georganiseerde wilden. Maar goed, de mantel der liefde bedekt veel.

1
224 Ketter

@224 [Christenen bleven mensenoffers doen, of je moet heksenverbrandingen en andere rituele moorden op niet-christenen (het levend verwijderen van het hart zodat de stervende het nog even kon zien kloppen buiten het lichaam) een andere duiding willen geven.]

Ja, gewoon de standaardduiding, lijkt me. Het zijn terechtstellingen van echte of vermeende misdadigers door de wereldlijke overheid. Heksen 'moesten' uit de samenleving worden verwijderd omdat ze zogenaamd schadelijk waren (en uiteraard ook de toorn van God opriepen), en op iemand als Balthasar Gerards werd gewoon verschrikkelijk wraak genomen omdat hij een geliefde leider had vermoord. Barbarendom is van alle tijden.

1
225 Civ

Waarom denk je overigens dat er een 'terugval in het barbaarse' plaatsvond en geen 'voortzetting van het barbaarse'? Voor de kerstening werd het Germaanse gewoonterecht domweg niet op schrift gesteld, dus de documentatie is gebrekkig.

1
226 Civ

@225
Ik heb mijn communie en vormsel wel gedaan, was heel normaal hier, maar daarna ben ik direct gestopt met naar de kerk gaan.
Wij kregen ook les over andere godsdiensen, het verhaal dat er 1 god was, en anderen vonden dat ook, maar dat was dan een andere ... dat kan niet he : P
Later er inderdaad geleerd hoe wreed en onderdrukkend de meeste religies, incl. Christendom, kunnen zijn.
Dogma's en doctrines, daar moet je altijd ver van weg blijven ...

0
227 Schildpad

ik ken het plan wat europa met ons gaat doen, geniet nog maar even in NL, er staat ons een hoop islam ellende te wachten, het is een VERSCHRIKKELIJK plan!!

0
228 koelkast magneet

@180 ..ik denk dat je wat achter loopt ..mijn moeder is in 1918 geboren en zij had een heel vrij leven ..de vrouwen rechten gingen meer gericht voor verkiezingen gelijkheid op werk etc...Ik kom uit de veertiger jaren en heb een heerlijk vrij leven geleid..met respect voor iedereen

1
229 Gazelle

@227 Ze hebben je toch niet als een Balthasar Gerards op de marteltafel gelegd, hoop ik?

2
230 Civ

@228
Laat me raden, het heeft iets met de Karelsprijs, Europaprijs, en Valletta te maken?

1
231 Schildpad
232 Schildpad

@230
Nee hoor : )

0
233 Schildpad

"Links moet zijn hypocrisie afzweren, rechts zijn boosaardigheid. "

Natuurlijk zijn links en rechts ook maar beperkte, onduidelijke termen. Maar met "rechts" worden nationalisten bedoeld, en ik vind het allesbehalve boosaardig als je bezwaar maakt tegen de overname van je land door een veel te groot aantal mensen met een fundamenteel andere cultuur, hand in hand met een geforceerd onderdrukken van de eigen cultuur.

Wat ik wèl boosaardig vind, is de constante agressie tegenover autochtone Europeanen algemeen en nationalisten in het bijzonder. Hij stipt zelf de gevolgen aan m.b.t. Charlie Hebdo en zelfcensuur. Angst ontstaat bij agressie, niet bij hypocrisie. En dat is toch echt links, die dat doet. DIE is agressief, dus boosaardig.

1
234 Wendel

@229 een vrij leven wilt niet zeggen dat je rechten hebt, veel moslim dames in Dubai hebben ook een fantastisch leven, maar hebben niet dezelfde rechten.

4
235 Mo[re]Slim.Al[er]t

@222 en waarom past de SGP wel in NL?

4
236 Mo[re]Slim.Al[er]t

@236 Omdat die wel scheiding tussen kerk en staat willen.

0
237 Reagurius

@237 NEE, zij willen een samenleving obv de bijbel

4
238 Mo[re]Slim.Al[er]t

@238 Ja tot op zekere hoogte, geen totalitaire.

0
239 Reagurius

@236 Het is een vreemde eend in de bijt in liberaal Nederland, en hun denkbeelden zijn akelig conservatief, maar het protestantisme heeft hier in elk geval een eeuwenoude traditie. Ze zijn als het ware rechtstreeks uit de tijd van de Republiek het heden in gestapt.

0
240 Civ

@236 ..waarom heel eenvoudig ..je leest toch hoe mensen reageren en zo tegen de Islam zijn hoe kan het dan samen gaan (ik woon al heel lang niet meer in nederland)wat ik hier lees is schokkend ...ben niet links of rechts

1
241 Gazelle

@214 het hangt af wat je leest, NK is absoluut niet representatief van hoe het er in NL voorstaat.

Extreem rechts gebrul dat in de startblokken staat om hetgeen wij in jaren 40 hebben doorgemaakt nog een keer dunnetjes over te doen, zonder te beseffen dat ze pionnen zijn van de zionisten. Andere tijd, andere 'vijand', dezelfde ideologie.

1
242 Mo[re]Slim.Al[er]t

@214 = @241

1
243 Mo[re]Slim.Al[er]t

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@8 Misschien is het dan toch moeilijker dan je denkt om oplossingen te bedenken. Naar een ander wijzen is in ieder geval stukken makkelijker. ...

2 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@11 En nu verwacht jij dat ik jouw werkzame oplossingen erbij ga zoeken? ...

4 minuten geleden geplaatst door Bop

LoydMorris
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@7 Vandaar dat hij de politiek is ingegaan. . . Je zou zo'n loodgieter of aannemer aan de deur krijgen, bij een lekkage. . . ...

5 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Hendrianus
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@12Punt is wel dat we vluchtelingen met daaronder economische vluchtelingen niet hierheen halen maar dat ze naar ons toekomen. ...

5 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

LoydMorris
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@6 Echt niet. . . . ...

8 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

progressiefliberaal
Ronaldo komt met Ferrari van 2 miljoen aan bij hotel in Lissabon

Ik vind hem er niet geweldig uitzien.De auto dan hè. Ronaldo is best een lekker ding, al is hij mijn type niet....

10 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

LoydMorris
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@9 Alsjeblieft zeg!!! Ik ga echt de politiek niet in. . . heb wel wat beters te doen.En wat mijn "werkzame oplossingen" zouden zijn, he...

11 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

progressiefliberaal
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Voor je gaat dweilen, moet je ook eerst de kr...Ach, laat ook maar....

15 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Hendrianus
Twee ongewapende Palestijnse mannen doodgeschoten door Israëlische leger, tonen door Al Jazeera uitgezonden beelden

Ondertussen roepn kolonisten op de Westoever op tot een legeroffensief in de Westbank, "Op de door Israël bezette Westelijke Jordaanoever i...

18 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

LoydMorris
Israeli soldiers shoot and kill two unarmed Palestinians in Gaza: Video

Het is en blijft een trieste zooi daar in de Gaza. . . . ...

18 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
Porn TriviaDesi Sex Hindi HdReddit O FaceEthiipian PornAlexa Grace NudeSucking Porn VideosXhamster BrazzersWife VoyeurMind Control XxxHindi Kitchen SexMary Magdalene PornBrcc CastingBellasme PornZenci Porn OSkirt Sex VideoXxxxwwwxPrincess Jasmine NudeTiktok ToplessB Grade Movie ListFree Fire PornDark Skin PornstarsNudes TiktoksRosalina HentaiNip Slip AsianBrother And Sister Sleeping Porn VideosRoman Porn VideosHot Guys Fuck AsianFamilly Strok.comFree Adult CamsGloryholeswallow AsianPornteen SnowWife Switch PornPron AnimatedSlutloadsAi Porn CreatorHd Porn MoAltyazili Pornolar IzleWet FuckAsian Hot Sex VideoThai Ladyboys PornRomantic Korean PornXx Sunny Leone Sex VideoPervmom LatinaHottest Pornstars Of All TimeLauren London NakedSmokeandpokeWww Telugu Real SexNames Of PornstarsRedtubeporn VideoPornoflixDownload Video BokepTriple Sex Triple SexMom And Daughter AnalDrunkestepfatherSeel Pack SexMadrasi PornMan MasturbatingEurope Porn StarCelibrity Nude PicHomemade DpMegan Griffin NudeMassaage XxxDeshi Vabi SexRomentic Pron VideosAbella Anderson AnalSexy AuntypornFictionliveTrap Bunny BubblesAnal ViseosImdian Porn HubPovwarsBrszzers Xxx.comPranitha Subhash XxxGogals New StyleHyley.wintersAmber AjamiFree Indian Blue FilmLife EroticMoriah Mils AnalSeena West7star.hdGay Porn StarightEbony With Big Boobs PornMoti Bhabhi XxxNude Video Call AppXxx Natasha VideoGgggggggggggHentai ThreesomeXxxhindiaudioSexing In ParkBf Sixy VideoNew Malayali Sex VideosXxx BhosBollywood Movie Hot Sex SceneYound DevotionSex AsiatiqueVideos Vazado OnlyfansSxbideosIndian Affair Sex VideosBig BoombsKiran Sex VideoBollywood X MovieTanetsuke Ojisan To Ntr Hitozuma Sex 1Bryce Adams LeakBhojpuri Sexy BlueLets Go Brandon PornCloe Sevigny Blow JobBest Vr Headset For PornPornhub BblBrat PrincessXxxvideopSavannah Bond AnalAnime Porn English DubFella The Turn Up MonsterEnormous Cock SuckJapanese Petite PornFemalemasterbationCheating Wife Sex StoriesXnxx Videos NightMegan Salinas XxxBro And Sis ShowerNude BrunetteHuge Granny TitsXxx EstudiantesSara AizawaDarladimples_Piper Perri Porn VideosPorn H D MoviesAllela Sagra NudeTop Porn Star SexA Dream Cum True Bridgette B And Bunny MadisonUllu Sex HdPassionate Love PornFnaf Porn ChicaEime Fukada PornKylie Bunbury NudeDf6 OrgWidowmaker PornTürk PornonizleJennette Mccurdy LeakNaked WalkCurly Hair Latina PornEx Gf NudesX Xx ImageIndian Girl Hd Porn VideoXxx HungamaAmateur Tits BigBlack Wet PyssyBukkake-gayStep Mom Caught Masturbating