Katy Perry.
Volledig scherm
Katy Perry. © EPA

Non die Katy Perry uit klooster wilde houden valt dood neer in rechtszaal

Een non die al jaren verwikkeld was in een bittere juridische strijd met popster Katy Perry is gisteren dood neergevallen in de rechtszaal. De 89-jarige Catherine Rose kon niet verkroppen dat Perry een voormalig klooster wilde kopen, aangezien de sexy Amerikaanse volgens de non staat voor 'alles waarin ze niet gelooft'.

  1. Aangifte van belediging en discriminatie ingediend tegen Derksen

    Aangifte van belediging en discrimina­tie ingediend tegen Derksen

    Mirka Antolovic van meldpunt en kenniscentrum Tûmba heeft dinsdagochtend aangifte gedaan tegen Johan Derksen op het politiebureau in Leeuwarden. ,,We wilden namens discriminatie.nl bekrachtigen dat Derksen, nadat hij al zo vaak tegen het randje van het toelaatbare heeft gezeten, nu ook een grens is overgegaan”, licht Antolovic toe. Ze zegt aangifte te hebben gedaan van belediging en van discriminatie in de uitoefening van een ambt.
    Wommels
  2. Manager terecht ontslagen door Coca-Cola, Nicolette van Dam en Bas Smit ontkennen persoonlijke band

    Manager terecht ontslagen door Co­ca-Co­la, Nicolette van Dam en Bas Smit ontkennen persoonlij­ke band

    De vrouwelijke manager die miljoenen namens Coca-Cola toezegde aan influencerkoppel Nicolette van Dam en Bas Smit voor promotie-activeiten is terecht ontslagen. Dat oordeelde de rechter deze week. De ex-medewerker was zelf naar de rechter gestapt om haar ontslag aan te vechten. Ze eiste tonnen van de frisdrankgigant, maar werd in het ongelijk gesteld. Voor Van Dam en Smit verandert de uitspraak niks aan hun zaak: ,,Zij hebben geen idee wat er intern bij Coca-Cola is gebeurd.”