door Havermout in Buitenland  ·  95 Reacties

  • 5
  • 754x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@50 : dat was een aanzegging. Bennerklaar mee. Dat zijn toch geen argumenten, da's commentaarbraken. Spammen als een gek met kinderachtigheden, zo ruim mogelijk uitgemeten. Laat hij zijn kots bij zich houden ipv aan mijn bel te trekken zeg.

10
51 Ness

@48
@49

Geen argumenten meer om uw onzin te onderbouwen?

6
52 LGK

@51

Wauw
Ik ben overdonderd door uw argumenten in uw post

Eerst loopt u maar te roeptoeteren
En als u daar onderbouwde kritiek om krijgt dat u onzin post
Dan bent u niet thuis

U heeft zojuist zelf uw failliet verklaard

7
53 LGK

@52 Ja wel, 240 getuigen vind je niet een beetje erg veel ? En de vergiftiging vond ergens binnen plaats, dus dat kunnen niet erg veel mensen gezien hebben. Of de Russen hebben er een show van gemaakt en op een plein staan schreeuwen dat ze deze spion gaan vergiftigen, anders kom je niet op zoveel getuigen.
En over argumenten gesproken, waarom reageer je niet op @ 23 ?

7
54 B55

Ik denk een inside job CIA om de Russen de schuld te kunnen geven. Deze Rus woonde immers al 15 jaar in GB. Dus als het de Russen waren, dan hadden ze dit al veel eerder gedaan.

6
55 B55

@55 CIA (en Mossad) is altijd de schuldige als complotters daders zoeken...

6
56 Yisrael

@54
"Ja wel, 240 getuigen vind je niet een beetje erg veel ?'
Nee, dat zijn degene die Skripal gezien hebben en alle personen die dicht bij hem stonden
Dan is 240 niet vreemd

" En de vergiftiging vond ergens binnen plaats, dus dat kunnen niet erg veel mensen gezien hebben.
Daar heeft de politie het niet over
U verward dat iemand die werkelijk aanwezig was bij het toedienen,met het het onderzoek naar de wandelengangen uren ervoor
En ieder die Skripal gezien zou hebben is een getuige

6
57 LGK

@54

"En over argumenten gesproken, waarom reageer je niet op @ 23 ?'
Heb ik al gedaan, zie mijn eerdere post

7
58 LGK

@55

" Dus als het de Russen waren, dan hadden ze dit al veel eerder gedaan.'

Ook u begrijpt dus niet het signaal wat FSB wilt afgeven

7
59 LGK

@56 En als de Russen het gedaan hebben is het geen complot ?

5
60 B55

@57 "Nee, dat zijn degene die Skripal gezien hebben en alle personen die dicht bij hem stonden
Dan is 240 niet vreemd"

Dat is echt kul en dat weet jij ook wel. Als er een misdrijf op straat heeft plaatsgevonden zijn er ook niet zo veel getuigen, hooguit een stuk of 10. En dit was een vergiftiging die binnen een huis heeft plaatsgevonden, dus de getuigen buiten kunnen nooit de daders hebben gezien.

6
61 B55

@59 "
"Ook u begrijpt dus niet het signaal wat FSB wilt afgeven"

Nou welk signaal dan, na 15 jaar ? En waarom hebben ze dat niet eerder gedaan ?

5
62 B55

@62 Nu kunt u eens zien hoe figuren, met name lgk, volkomen gebrainwashed zijn. Ze zijn ooit een keer een blauwe maandag in Rusland geweest (het grootste land ter wereld) en weten er daardoor "alles" van...hhhh. Ik weet niet waar die achterlijkheid vandaan komt.

6
63 Naray

Het probleem met trollen is dat je er ten eerste zelf aan moet meebetalen via belastingen en ten tweede, dat de trol dan ook nog eist dat je 'm werk verschaft. Terwijl vaak alle zaken al ettelijke keren langs zijn geweest met dezelfde groep geïnteresseerden en niemand van gedachten gaat veranderen. Maar 7 opmerkingen achter elkaar, breed uitgemeten, zorgen ervoor dat de aangesprokene in woede ontsteekt maar ook en juist dat de rest van de gespreksgenoten afdruipen want de forumspammerij vergt te veel gescroll. Mensen verliezen hun belangstelling voor het draadje en taaien af. Lees daarom de gouden trollaria regels hier: https://pastebin.com/irj4Fyd5

7
64 Ness

@64 Het probleem met Trollen is dat die worden betaald om een bepaalde groep of in dit geval een land alles goed te praten, zelfs een aanval met gifgas in een ander land wordt als normaal gezien. de modus operandi is altijd hetzelfde:

1. ontkennen, dat een bepaald land of groep erachter zit.
2. proberen via onzin een ander land, persoon of groep verdacht te maken.
3. als uiteindelijk mocht blijken dat toch het betreffende land is dan een tijd false flag roepen.
4. mocht uiteindelijk het land of groep het zelf toegeven dan als normaal en zelfverdediging te noemen uiteindelijk zijn we dan weer bij 2!

Als er hard bewijs is dan hoop ik echt dat ze Rusland aanpakken met hele zware sancties zoals een energie boycot voor het westen!

5
65 mike45

Alweer Oekraïners bezig geweest?

5
66 chouffleur

Ik vind dat we alle Putin fans Europa uit moeten deporteren richting moedertje Rusland.
Wat een reacties hierboven, malloten.

4
67 Oebie

ad @68 Zonder de reacties te hebben gelezen. Uw mening is dat wij iedereen met een andere mening da de uwe moeten deporteren naar een ander land, of misschien maar opsluiten of nog erger. Geweldig, van welke dictator bent u een fan?

2
68 rlw

@67 dat wordt nogal moeilijk aangezien Rusland gedeeltelijk in Europa ligt. Wat wil je doen, de Russen uit het Europese deel van Rusland jagen. Dus jij wil oorlog met Rusland, wat een goede gedachte...

Zonder grappen, er is geen enkel bewijs dat de Russen erachter zitten. Ondertussen worden er wel allemaal complottheorieën ontwikkeld hoe het gegaan zou zijn.
Deze complottheorie zit op hetzelfde niveau als chemtrails

5
69 Grasshopper

@68 Niet iedereen alleen de racistische Putin fans. Ze vinden het hier toch niet leuk waarom zou je ze martelen? Stuur ze naar Orban of Putin misschien worden ze daar gelukkig. Wegwezen met de smeerkezen.

5
70 Oebie

@69 Ze kunnen bij Putin asiel aanvragen toch als we ze met hooivorken het land uit jagen?

4
71 Oebie

@699 Na 101 van dit soort moorden is de kans nogal groot dat het uit die hoek komt. En dat is een understatement.

5
72 Oebie

@72 maar uw redenatie geprojecteerd op islam zou niet kunnen?

2
73 chouffleur

@65
"1. ontkennen, dat een bepaald land of groep erachter zit."
"2. proberen via onzin een ander land, persoon of groep verdacht te maken."
Dat kan je ook omkeren, nml. beweren dat er een land of groep achter zit. Zo krijgt Rusland van de media overal de schuld van: van verkiezingsfraude in VS en EU, het neerhalen van MH17, BREXIT, Catalaans referendum tot het vergiftigen van een voormalige spion. Overal wordt er een complot ingezien dat Rusland er achter zit.

2
74 B55

Staatsgeheim (022)
10 MAART 2018
REDACTEUR
ACTUEEL
Er is een dokter in Salisbury die heel voorzichtig moet zijn. Die was na het onwel worden van de ouwe Russische speurneus Sergei Skripal en zijn dochter Julia toegeschoten om geen ruzie te krijgen met Hippocrates. Na de heisa die ontstond en het bericht dat ook een aanwezige handhaver beroerd was geworden meldde zij zich bij de BBC. Kwootje daarover. Komt ie:
“On Thursday the 8th of March the British government claimed that they had identified a “nerve agent” as the substance used. Yet the BBC quotes on the same day a woman physician who attended at the scene saying that she found Mrs. Skripal slumped unconscious on a bench vomitting and fitting. She had lost control of her bodily functions. The physician, who asked not to be named, told the BBC she moved the daughter into the recovery position and opened her airways as others tended to her father. The doctor stated that she treated her for almost 30 minutes, saying there was no sign of any chemical agent on her face or body and that though she had been worried she would be affected by a nerve agent so far “she feels fine”.”
Of ze zich nu nog steeds fine feels weten we helaas niet. Maar we mogen rustig aannemen dat ze inmiddels bezoek heeft gekregen van speurneuzen. Met het verzoek verder haar wafel te houden. Zo niet, dan krijgt ze net als dr. Kelly indertijd een aardappelmesje of wordt ze net als Gareth Williams opgevouwen in een sporttas. Speurneuzen staan voor niets. Stay tuned (JP).

3
75 Jongens van de Witt

@74 Dat doen ze toch ook overal proberen alles te beïnvloeden, de bewijzen zijn spijkerhard en de Amerikanen hebben gewoon gezien dat die raket is afgevuurd en MH17 heeft geraakt, die militaire satellieten kunnen dat prima detecteren. Dus helemaal niet vreemd dat die Amerikanen dat gelijk wisten!

2
76 mike45

* Verwijderd door de redactie *

77 Chat Baker

@74
"Overal wordt er een complot ingezien dat Rusland er achter zit."
Nee
JIT heeft voldoende bewijs om de verdachten in Rusland te zoeken

3
78 LGK

* Verwijderd door de redactie *

79 Chat Baker

Russische klootzakken!

Hebben mogelijk zelfs één voor één Skripal's familie afgemaakt. Ik heb namelijk begrepen dat de recente dood van zijn zoon en vrouw nu ook bij het onderzoek betrokken worden.

En een chemisch wapen gebruiken op NAVO grond.. Hoe durven ze.

4
80 Gewoon een student

@63

"met name lgk, volkomen gebrainwashed zijn. Ze zijn ooit een keer een blauwe maandag in Rusland geweest "

Haha
Ik heb 1,5 jaar in Rusland gewoond

4
81 LGK

@79 Is niet heel gek hè na de vergelijkbare moord op Litvinenko door de FSB.

Rusland ruimt graag losse eindjes op door ze te laten lijden voordat het allemaal eindigt.

3
82 Gewoon een student

@76 Kijk, dat bedoel ik nou met omkeren. 1. beweren dat een bepaald land of groep erachter zit. 2. proberen via onzin een ander land, persoon of groep verdacht te maken. 3. als uiteindelijk mocht blijken dat toch het betreffende land niet is dan met nieuwe leugens komen (nepgetuigen, anonieme of geheime bronnen, vervalsingen...)
4. mocht uiteindelijk de aanklager er niet meer om heen kunnen en de fout zelf toegeven, dan wordt er maar een gedeelte toegegeven en probeert hij zich er onderuit te lullen (Zijlstra).

Als jij stelt dat die bewijzen spijkerhard zijn dan wil ik graag wat van die bewijzen zien, want tot nog toe weigeren de Amerikanen satellietbeelden te verstrekken.

3
83 B55

Wat het ergste is, het gebeurd allemaal in alle openheid onder onze neus en nóg kunnen ze de daders niet te pakken krijgen. Zolang er maar een hoop verwarring gezaaid wordt kan niemand iets bewijzen. Het kan ook zomaar iemand uit Nederland geweest omdat het politiek gezien toevallig zo uit komt. question Ik roep maar wat hoor.

1
84 lizzy

@83
Die sat beelden zijn ingezien door 2 medewerkers van OVV
Die 'imagery' ondersteunen alleen maar de conclusie van OVV en JIT die ze op basis van wrak hebben getrokken

4
85 LGK

* Verwijderd door de redactie *

86 Chat Baker

* Verwijderd door de redactie *

87 Chat Baker

* Verwijderd door de redactie *

88 Chat Baker

@85 "Die sat beelden zijn ingezien door 2 medewerkers van OVV"

En dan ga je er maar vanuit dat die 2 medewerkers te vertrouwen -en niet gechanteerd zijn door VS ? Dat is wel erg naïef als je weet van voor belangen er op het spel staan voor de Amerikanen en als je weet wat voor gewelddadige geschiedenis de Amerikanen hebben na WOII

2
89 B55

@89
En?

Die 'imagery' ondersteunen alleen maar de conclusie van OVV en JIT die ze op basis van wrak hebben getrokken
Het was een bukraket en de daders worden nu gezocht in Rusland

4
90 LGK

@88 Je vergeet de grondstoffen te noemen in Afghanistan: olie, het zeldzame Palladium (voor o.a pc's) en als springplank naar Rusland waar nog meer te halen is. Oh ja, de papaverproduktie is ook met 200% gestegen sinds de yankees daar zitten.

2
91 B55

@84
"Ik roep maar wat hoor."

Onthoudt je dan van nutteloze posts, nul komma nul toegevoegde waarde.

2
92 kenny013

"Rudd zei vandaag dat het onderzoek loopt en dat het nog te vroeg is om met zekerheid te kunnen zeggen wie erachter zit."

Toch gaan de eerste beschuldigingen meteen uit naar Rusland.
"De beschuldigende vinger ging direct richting Rusland..."
Net als bij de ramp met MH17 is de toon alweer gezet.

Het maakt nu niet meer uit wie het heeft gedaan of wie in opdracht van wie heeft gehandeld......het beeld blijft hangen dat de Russen hier achter zitten.

Waar wij nog op het hart gedrukt worden dat we voorzichtig moeten zijn in het veroordelen van mensen, de zogenaamde 'verwarden' (lees; moslim terroristen), is het geen probleem om de Russen, zonder bewijs, alvast die daad aan hun toe te schrijven.

Geheel in lijn met wat ze ons willen laten geloven zal dit ook wel weer een verward persoon zijn die met zijn volle verstand (wat verward is) dit heeft willen doen.

Of krijgt nu ineens zo'n verward persoon een gezicht?
Een bepaald kenmerk?
Een nationaliteit?

1
93 Malinois

* Verwijderd door de redactie *

94 Chat Baker

@91

Het is allemaal één grote teringzooi.
Maar waar jij over schrijft in @91 hoop ik toch zo dat daar ooit nog eens een internationaal onafhankelijk onderzoek naar gedaan wordt.

"Oh ja, de papaverproduktie is ook met 200% gestegen sinds de yankees daar zitten."

Die papavervelden worden juist beveiligt door de VS.
De Taliban, hoe verderfelijk we ze ook maar vinden, tolereren niet dat boeren dat soort producten telen.
Wie verdient er aan de handel in cocaïne en wie bestrijdt de Taliban?
Ook in deze speelt de VS weer een heel vies spelletje en zijn ze alleen bezig met zichzelf.
Niet met de Afghanen, de bevolking, maar met hun eigen belangen.

Wij, de Europeanen, zijn naïef om te denken dat de Amerikanen de handel in coca willen vernietigen.
Wij willen maar niet begrijpen dat de VS die handel juist nodig heeft.
Het is een gigantische inkomstenbron voor dat land.
Het houdt een heel systeem op de been waarin vele mensen hun brood moeten verdienen.

Het is een spel waarmee miljarden zijn gemoeid.
Het is een spel wat de VS speelt.
Europese leiders kijken ernaar en snappen er niks van.

Daarom wordt het ook tijd dat we onze 'slaafsheid' t.o.v. de VS de rug toekeren.
In veel gevallen weten wij niet eens welke belangen wij dienen door ons zo slaafs op te stellen.

Wij zijn ingestonken in de gedachten dat de VS werk zou maken van 'The War on Drugs'.
Maar wij hebben niet door dat die 'War on Drugs' er juist voor moet zorgen dat de VS die inkomsten daaruit niet mis gaan lopen.
Het is een te grote inkomstenbron voor dat land om daadwerkelijk te bestrijden.

Waar wij nog teveel denken aan het belang van de mensen, hun welzijn, zien de VS de coca als onderdeel van de economie.
De VS zal zoiets altijd bestrijden maar achter de schermen werkt het toch net even iets anders.

De Taliban ziet die teelt net als de EU als niet wenselijk.
De VS heeft haar eigen belangen.

2
95 Malinois

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Nighthawk
Muziekdraadje

Diana Krall - Yeh Yeh (feat. Georgie Fame)https://www.youtube.com/watch?v=KzL9XzQTTC8...

zojuist geplaatst door Nighthawk

Nighthawk
Muziekdraadje

Hallo Muziekvrienden..Vond een leuke video van een optreden van Shocking Blue met talloze andere bekende Nederlandse artiesten uit die tijd wa...

1 minuut geleden geplaatst door Nighthawk

wildersfan
? Gevestigde elites zijn op RAMKOERS, FVD gaat strijd aan met GLOBALISTISCH MONSTER!

Thierry... Al het nieuws was al nep ver voor jouw tijd. Jij bent in 1983 geboren. En in 1969 hadden ze al nepnieuws gebracht over de maanlanding...

3 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
? Gevestigde elites zijn op RAMKOERS, FVD gaat strijd aan met GLOBALISTISCH MONSTER!

Thierry... Ik mis nog een scene dat je het over reptielen hebt. Vergeten?...

6 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Bisschop neergestoken tijdens kerkdienst in Sydney

@7 Ja, en dit is nog maar het begin. Het gaat nog veel erger worden. 😉...

9 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Wedergeboren
Als tiener protesteerde Roel van Duijn tegen de atoombom, nu is hij er juist vóór: ‘Europa moet zich bewapenen’

@6 "Leuk interview!" Hé JackKroptkin, dank je wel voor de positieve feedback! Ik vond het zeker ook de moeite waard ja, en wilde he...

12 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

progressiefliberaal
Stelling | 'Ik grijp in als een treinconducteur wordt aangevallen'

Om eerlijk te zijn? Nee.Want wat bereik je in je eentje tegen een groep van acht? Niks, behalve dat je zelf naast de conductrice komt te lig...

21 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Marrie1
Linkse activisten hekelen oproep Timmermans om niet op 4 mei te demonstreren: 'Dat is niet aan hem' - NieuwRechts.nl

Ik vind het allemaal zo tegenstrijdig, het kabinet dat bijna niks doet aan antisemitisme waar we b v onlangs nog de beelden van zagen tijdens de...

24 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Wedergeboren
Slaperige Trump en tientallen juryleden die opstappen bij begin van historisch Stormy Daniels-proces

https://krapuul.nl/eerste-dag-strafzaak-trump/ ...

25 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

JackKropotkin
Als tiener protesteerde Roel van Duijn tegen de atoombom, nu is hij er juist vóór: ‘Europa moet zich bewapenen’

Leuk interview! @1 Deze is beter: https://archive.ph/4lcbr...

28 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

NK. App
Xnxx SsRelationship PornPain Ful Anal PornBackroom SexLobstertuXxx Com Google SearchDesi Bhabhi Porn PicsKayal SexDog CockXxx TachearAthena PornSex Video RapWwww X VideoYoga Pants NudeBoy Sex MovieChuda Chudi Hd VideoBrazzers Black CockConnie Carter AnalEscort LocalFree Braazers PornNextdoorstudiosHot French KissIndian Milf SexFreeporrnAngela Xxx VideoBlue Picture Video Ke SathJapanese Forced Mom And SonOnly One NakedNude FailsBid Butt PornForce X VideoDesi Girl ChudaiXxxvido BengaliThai Free Sex VideoXnxx Teacher Telugu8 Inch CockTsgisellySex Video 2017AswildorangeBored PornFfm Cumshot CompilationDanganronpa PornUvey Anne PornolarıGay College PornCheating Husband Sex VideosHindi X VidosSsis-361Mia MelkovaPornography XxxxStickham CapturesBrazers Full PornDenise RutkowskiBike XnxxStep Daughter XxxHot Nude FuckBangoli Porn VideoBra FuckSex Xxxx DesiXxx India YogaShows Off PussyNaked Dancing TeensSinapore PornSkinny Ebony BbcDicord PornFilme De Pornô BrasileiroChubby Latina NudeSobhita Dhulipala PornRadhika Apte Xxx VideoSex Video Full Hd Hindi MaiHairy Asian MilfNetxnxxJulia Rose RedditXtreame TubeBbw Sex DollIndian First Night SexGripping VaginasFamily Xxx VideoSaniloni X VideoMia Khalifa Xxx FullCreampied EscortValerica SteeleHd Saxe VideoSapna Choudhary Sexy BfMia Khalifa Xx PhotoFull Hd 1080p Sex VideoRomantic Sex Video HindiJayde Jewel PornIndian Mms HardMasha BjMilf StoriedX Video AdultVillage Xnxx HdTelugu Movie Hot ScenesMelody Marks JapaneseSalma Hayek SexsiHumping LesbiansReddit UpskirtXzhamsterBang Bros SAnal Fisting ExtremeAngreji BfMomedian Sex VideoSex Video Bhabhi DevarHentai SearchPanty Hose TeaseSamantha Xnxx VideosSex RopeCumshoot CompilationAtlanta GloryholeHookup SiteMms Pron VideoRedo Of Healer SexFree Squirt PornHome Vid PornVery Very Hot XxxAshton Blake PornCuckols VideosRoughblowjobKato Punk PornGay Porn Video DownloadHyd Sex VideosScarlett Johansson Sex TapeHot Bhabi PronSoney LeonPornstar Fuck VideoKorean Sexual MoviesJade Valentine PornMen At GloryholesXtapes GayShooshtimLexi Luna PovHot Latian PornWebseries TwitterFirst Night Xxx VideosYouporn MoviesFree PonnXstryMovies Online EroticApril FloresChupando VergaKagneu Linn KarterNude On The Beach1080p Full Hd Porn VideoAnal Sex Porn VideosTeenorgySister Indian PornIndiansex Videos HdKelly LeighJohny Sins ThreesomeFree Brazzersporno