door Havermout in Buitenland  ·  97 Reacties

  • 18
  • 1167x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

waarschijnlijk geloof jij in sprookjes omdat jij alles op de bord van erdogan gooit. er zijn nu 3 mljn vluchtelingen in turkije die wachten om terug te gaan naar hun eigen land. er is daar al een geruime tijd aanslagen aan de gang!
Erdogan is nog maar net binnen, het is een grens gebied en dan is het vanzelf sprekend dat er dan zware aanslagen komen!
Een sterke land slaat sterk toe!
noord korea zegt ik heb!!!
waarom doet niemand daar wat aan dan?
Nuclaire status maar iedereen laat toe

13
51 mosolo

@51 O ja er zullen zeker mensen zijn die terug willen... maar tja... Erdogan zet er een streep door... want die dult geen tegenspraak... Erdogan wil alleen maar dat iedereen HEM volgt...Erdogan is bezig met expansie..en dan moet iedereen HEM volgen.... toch???maakt niet uit of het in Turkije, Syrie of Irak is....Erdogans wil is wet.... fijn dat je zo gecharmeerd bent van deze man... Maar een ding kan ik je wel zeggen... Alle Turken die hier in Nederland wonen moeten toch een keer voor de bijl.. dwz... ze zullen moeten kiezen.. of Nederlander of Turk... Niets mis mee... maar als ze kiezen om Turk te zijn dan kunnen ze van mij een ticket krijgen... one way naar Turkije... Das wel zo eerlijk toch dan???/Er zijn ook Turken hier in Nederland die werken... en zich Nederlander voelen ... van harte welkom!!!!

0
52 Sempre

ik ben blij dat jeje mening hebt, zo heb ik ook mijn mening ik heb kinderen met een ras echte hollandse vrouw. Erdogan is in jouw ogen een dictator misschien maar in mijn ogen tot tegenstelling juist een een wereld burger. Ik weet zeker dat turkije nu kenmerken heeft van heel veel buiten de grens bestuurde krachten een het werkt niet meer dus je zal zien dat turkije in de toekomst heel veel gaat toeslaan nog, ze zijn nog maar net begonnen kerel!

10
53 mosolo

@51 "Waarschijnlijk geloof jij in sprookjes omdat jij alles op de bord van erdogan gooit. "

Het is ook de schuld van Erdogan. Koerden werden gewoon uit Turkije ontvoerd door IS en daar werd niets tegen gedaan. Koerden kwamen ook om door bomaanslagen van IS en er werd niets tegen gedaan. Dan gaat er een PKK bom af en stuurt Erdogan direct f16s om bommen op Koerden te gooien. Hetzelfde nu in Syrie. De Koerden verslaan IS en dan valt Erdogan hun in de rug aan. Vraag je even af wat die Koerden tegen Turkije hebben gedaan? Volgens mij niets.

0
54 VaY

Je mag je gerust zorgen maken over de bewoners van Afrin. Want die stad gaat ethnisch opgeschoond worden, en het Turkse leger is niet vies van moordpartijen zolang er niemand op hun vingers kijkt. Het is wel te begrijpen waarom er niemand ingrijpt. Per slot van rekening is Turkije lid van de Navo dus een gevecht aangaan kan voor Rusland uitlopen op een oorlog. En de Syriers hebben het zelf druk zat met het verdedigen van lijf en goed tegen huurlingen; dat land is geen partij meer voor niemand momenteel. Ik denk niet dat iemand de gekke bokkesprongen van Erdogan heeft in kunnen calculeren. Amerika met z'n grote bek zou de Koerden gaan verdedigen. Pfff..

2
55 Ness

de turken en de koerden toestand bestaat al 1000 jaar daar is nix mis mee maar al de buitenkrachten zijn nu allemaal gedecteerd! en dat is wat jij en ik niet weten. dat grond gebied is een gebied waar heroine werd aangevoerd naar turkije en nu slaat turkije toe en als een land toeslaat moet je niet de land zwart maken maar weten wat er allemaal speelt om te kunnen oordelen!

10
56 mosolo

@#54: Wat de Koerden tegen Turkije hebben gedaan is een verhaal dat 70 boekdelen bevat, zeker 6 eeuwen terug gaat en wat 70 miljoen tegenwerpingen van 70 boekdelen elk zou genereren. We hebben het wel over moslims en die koesteren allemaal hun kwetsuren; zouden die op zijn dan hebben ze geen reden meer om zich te wreken, en wreken is hun hobby.

3
57 Ness

@53 ". Erdogan is in jouw ogen een dictator misschien maar in mijn ogen tot tegenstelling juist een een wereld burger. "

Erdogan is een dictator dat is een feit. Als jij iets anders ziet in de man keur je zijn politiek goed. Dus het ontslaan en oppakken van tegenstanders zonder bewijs. Het sluiten van nieuwsorganisaties die niet pro-Erdogan zijn. Het oppakken van journalisten en deze dan terroristen noemen wanneer ze dat niet zijn. De knokploegen en dreigementen waar mensen mee te maken krijgen die niet pro-Erdogan zijn.

0
58 VaY

trouwens waarom heb je het alleen maar over afrin?
er is oorlog over heel die land!
zijn dat geen mensen?
Turkije gaat TERROR uitroeien ja dat zal je zien ja!
Het moet nu afgelopen zijn met heroine naar europa te sturen om wapens te kopen om turkse leger aan te vallen. turkije slaat nu toe!!
en de klappen zullen hard aanvoelen en ze zijn nog maar net begonnen!

11
59 mosolo

@56 Ik maak het land niet zwart. Het leiderschap in Turkije is het probleem en die laat keer op keer weer zien dat ze onbetrouwbaar zjin.

Heroine? Als dat al klopt zal die heroine nu via een andere route binnenkomen. Het is echt een slap excuus om Koerden te bestoken die al jaren aan het vechten zijn.

0
60 VaY

@59 Hahaha. Je speelt de domme Turk goed. Althans dat mag ik hopen anders ben je zo'n typisch kasplantje dat alleen ErdoTV kan herhalen.

1
61 VaY

geloof mij hoor koerden die in turkije leven zijn helemaal nix minder. koerden die amerika willen volgen zullen nog heel wat volgen.........

9
62 mosolo

nee hoor ik heb ook koerdische kanalen, waarom het domme?
dat is grens gebied en een land als turkije kan je toch niet onderschatten?
je weet dat je via deze grond gebied al 30 jaar lang aanslagen kwam plegen, en nu speel je de slachtoffer terwijl je weet dat je het land binnen viel om aanvallen te doen op de turkse leger
nu is er FEEDBACK!!! op een offensieve manier

10
63 mosolo

@62 Koerden die zichzelf beschermen bedoel je. Maar hey ga maar ruzie maken met de VS hoor. Het is duidelijk dat het iedereen het probleem is behalve Turkije. Misschien is het tijd dat de Turken wat bommen gaan happen.

0
64 VaY

Dat is mooi Andere steden worden zwaar verdedigd door Amerikanen. Door die aan te vallen zullen ze Turkije opkuisen. Wat ik ten zeerste toejuich overigens

0
65 Jan met de korte achternaam

@63 30 jaar aanslagen en het was nooit eerder nodig om met een leger de grens over te trekken. Zelfs niet toen IS daar zat. Je zou dan moeten bewijzen dat deze Koerden iets met aanslagen te maken hebben en als je dat niet kan is het gewoon een slap excuus om de zoveelste agressie tegen Koerden goed te praten.

0
66 VaY

Een huigelaar is een huigelaar en dat moet je bestrijden. Sta je naast een land of sta je naast verschillende groeperingen?

9
67 mosolo

@65 Als ik Mosolo goed begrijp ziet hij het ook wel zitten.

0
68 VaY

@61
ErdoTV idd. Die turk wijst op geheel islamitische wijze gelijk naar de ander. Zo komt een islamiet in de eigen groepscultuur altijd onder zijn verantwoordelijkheid uit. In het westen komt het echter alleen maar slap, laf en hypocriet over. En zielig, aangezien zo'n islamiet denkt dat 'ie er hier ook mee weg komt. Het wrange is dat de turkse islamiet een genocide ontkent terwijl de volgende al aan de gang is.

0
69 grovi

@67 Die groeperingen hebben tegen IS gevochten en dat land Turkije niet. Dus mag je 3x raden wie mijn voorkeur hebben.

0
70 VaY

Het gaat niet om koerden, het gaat syrie waarom trek je de onderwerp toe naar de koerden?
Denk je dat turkije dat toelaat dat je jarenlang aanviel met aanslagen en nu ineens de slachtoffer rol speelt.

9
71 mosolo

waarschijnlijk ergeren jullie je eraan dat turkije zwaar toeslaat jongens zoals ik al zei ze nog maar pas binnen en ze zullen zwaar verder gaan en niet tegen te houden jongens ik wens jullie nog een fijne avond. SEHiTLER OLMEZ VATAN BOLUNMEZ

11
72 mosolo

@67
Als je het woord huichelaar gebruikt, schrijf het dan in ieder geval goed. Zo bevestig je je mohammedaanse primitiviteit alleen nog maar meer. Het wordt aandoenlijk, maar zoek dan ook alsjeblieft een land op dat op jouw niveau functioneert. Bijvoorbeeld een islamitische dictatuur als Turkije.

0
73 grovi

@71 "Denk je dat turkije dat toelaat dat je jarenlang aanviel met aanslagen en nu ineens de slachtoffer rol speelt."

Deze Koerden zijn ook het slachtoffer eerst van IS en nu van Turkije. Blabla jarenlang aanviel met aanslagen volgens wie? Volgens Erdogan? Val je dan alle Koerden in een bepaalde regio aan in Syrie? bespaar mij dat slappe gebrabbel.

0
74 VaY

oh ja huichelaar sorry man!
meneer de geleerde

7
75 mosolo

@72 Haha, tsja het is gewoon laf om de Koerden in Syrie in de rug te steken. Maar dat is blijkbaar het land dat Turkije wil zijn.

0
76 VaY

Hier ben ik niet blij mee!

17
77 Uit Den Haag

In sommige andere kranten staat net iets meer:

"Komaan, NAVO. Steun ons"
Erdogan riep ook de NAVO op om zijn offensief te steunen. "Is Turkije geen lid van de NAVO?", vroeg hij. "Wij zijn ingegaan op oproepen om tussen te komen in Afghanistan, in Somalië, op de Balkan. Nu lanceer ik ook een oproep. Komaan, kom naar Syrië. Waarom komen jullie niet?"


https://www.demorgen.be/buitenland/erdogan-van-zodra-afrin-verlost-is-van-koerdische-terroristen-zullen-we-ook-andere-steden-opkuisen-b858d348/

0
78 eh

@56
Hou toch op man
De Koerden zitten in de weg , vanwege het GAP-project !!

0
79 eh

@79
Eh...
Dacht het niet.

"De voltooiing is nog allerminst zeker, de Wereldbank en het IMF verlenen geen financiële steun en bij de Turkse regering staat het GAP niet hoog meer op de agenda."
https://nl.wikipedia.org/wiki/Project_Zuidoost-Anatolië

2
80 Sjaak Trekhaak

@80
Sorry
ze zijn gestaag aan het doorbouwen.
Met inderdaad andere investeerders.

0
81 eh

@75 t/m 56, kortom mosolo, tipje: als je reageert op wat iemand zegt zet er dan zo'n @ gevolgd door een nummer bij, dat is wel zo handig. Dan krijg je dat ikoontje waardoor de originele post zichtbaar wordt als je erop klikt. Want nu kom je nogal warrig over.

2
82 Ness
83 eh

@83
voor
@80
Die smiley van @83 moet een 8 , oftewel een acht zijn : laatst bijgewerkt feb tweeduizendachttien.

0
84 eh

@81

Ik lees het idd.

"Spanningen tussen Turkije , Syrië en Irak werden van tijd tot tijd opgeworpen als gevolg van GAP. Syrië en Irak eisten dat meer water vrijkwam, terwijl Turkije weigerde om de stuwmeren te vormen . Hierdoor is GAP een van 's werelds best beschermde damprojecten, vooral tegen vliegtuigen. GAP kwam ook bijna helemaal tot stilstand in het begin van de jaren negentig vanwege de hoge mate van activiteiten van de Koerdische guerrilla ( PKK ) in de regio. De PKK wordt niet alleen de schuld gegeven voor een aantal bezuinigingen omdat fondsen werden omgeleid om het terrorismebestrijding te ondersteuneninspanningen, maar heeft ook de schuld voor het beschadigen van meerdere dammen en kanalen, evenals het doden van ingenieurs die werken bij de dammen. Een aantal economische crises speelde ook een zeer belangrijke rol in de vertragingen van GAP.

Het VN- embargo tegen Irak (dat werd opgeheven na de Tweede Golfoorlog ) had negatieve gevolgen voor ontwikkelingsinspanningen en de handel in regio's met landen in het Midden-Oosten , die de natuurlijke economische partners van het Midden-Oosten zijn. Bovendien vertraagden onevenwichtigheden in de overheidsfinanciering de financieringsbehoeften van het project. Ten slotte waren er een aantal gerechtelijke vragen nodig om de overstroming van verschillende historische locaties en lokale woningen op te ruimen, zoals beschreven in de sectie ' Sociaal effect '. "

Of men ff op wil schuiven...

1
85 Sjaak Trekhaak

@85
Wie hebben de financiering over genomen? Waarschijnlijk met extra gunstige bedingingen ?

Ik heb trouwens alleen maar het nieuws over GAP van afgelopen maand geplaatst.
Als je verder zoekt kom je op bijvoorbeeld grootschalige katoen-projecten .
En dat dit project het allergrootste ter wereld is......................................

0
86 eh

Wat @56 zegt over heroine kan waar zijn. Die smokkelroutes lopen raar, want iedere douanier wil z'n baksheez dus is het zaak die te vermijden. Dan komt een half vernield land als Syrie wel goed van pas. Vanuit Afrin kun je makkellijk de Middellandse zee bereiken, grote smokkelhaven daar, Iskenderun en ook Mersia. Maar daar zal de Turkse roverheid ook vette winst op maken. En handiger is het natuurlijk om alles door rebellengebied in Syrie te laten lopen, niet langs de Koerden. Maar veel zal het niet zijn, wellicht voor plaatselijk gebruik. Turkije teelt zelf papavers bij de vleet.

3
87 Ness

@59 Ik vind u een eng figuur, dwaas en onnadenkend achter Erdogan aanrennen. U hoort niet in Nederland, u heeft alleen maar Erdoganwaasjes voor uw ogen, als u zo gecharmeerd bent van hem, ga hem dan lekker in jullie eigen land volgen. U dreigt tussen de regels door met aanslagen die Turkije hard gaat uitvoeren, bedoelt u dan in Europa, ben u dan een van de voormannen?
De AIVD zou eens goed moeten kijken naar mensen zoals u.

0
88 gaulette

Turken brrrr. Gewoon alles boycotten wat maar Turks is. Geen winkels meer bezoeken, geen vakantie houden in dat godvergeten land en al helemaal geen personeel aannemen met een Turkse achtergrond. En simpelweg de Armeense genocide geen kwestie meer noemen maar gewoon benoemen wat het is namelijk een volkerenmoord.

0
89 nostradamus666

@53 U heeft drie kinderen bij een rasechte Nederlandse vrouw.

Is dit zo'n Nederlandse vrouw die met wapperende haren op haar fiets rondrijdt?
Is dit zo'n Nederlandse vrouw die lekker met blote armen en korte rokjes in de zomer rondloopt?
Is dit zo'n Nederlandse vrouw die niet naar de moskee gaat/hoeft te gaan?
Is dit zo'n Nederlandse vrouw die gezellig met u mee eet aan een gewone tafel als uw Turkse vrienden komen eten?
Of
Is dit zo'n Nederlandse vrouw die in de keuken moet blijven tot de mannen klaar zijn met eten
Is dit zo'n Nederlandse vrouw die mag gaan eten als de mannen klaar zijn?
Is dit zo'n Nederlandse vrouw die een hoofddoek moet dragen?
Is dit zo'n Nederlandse vrouw die in een soepjurk rondwaart?

0
90 gaulette

Hopelijk grijpen de Russiche troepen snel in tegen deze fascisten uit Turkije.

1
91 PFL

Is dit geen annexatie...?

0
92 Tjeesus...,

@92 Dat kan indien ze de stukken die ze hebben veroverd ook blijven bezetten wel
Anders is het gewoon een gewapende actie buiten hun grondgebied om te voorkomen dat ze worden aangevallen

3
93 Ikke44

Volgens mij is de Turkse Shogun begonnen met " Ottomaans Rijk 2.0 "

0
94 Gandalf

* Verwijderd door de redactie *

95 Dewereldrond

* Verwijderd door de redactie *

96 Undertaker

'Turken zijn schurken' is een heel oud gezegde.
Turken zijn van oorsprong namelijk een uit Centraal-Azië stammend verover- en indringersvolk en zeker geen origineel volk in het Turkije van nu.
De Europese volkeren hebben zelfs eeuwenlang hard gevochten tegen de Turkse invasies. (zie beleg van Wenen).
Maar wereldvreemde en ontaarde Merkel en EU-consorten kennen hun geschiedenis niet en willen er zelfs nog meer binnenhalen en Turkije zelfs in de EU binnenloodsen, de ultieme ramp op komst.
En wat gebeurt in Afrin lijkt gewoon verkapte landjepik. Syrië is nu de prooi, Assad vertegenwoordigt wel het echte Syrië en vecht voor zijn volk en het overleven en dan gebeuren al eens van die treurige zaken. Dat is de essentie van oorlog.
Ook Israël wil een stuk trouwens...Hopelijk laat Rusland die koehandel zomaar niet gebeuren op de kap van de dappere Koerden tegen het IS gespuis. Het zou toch beetje vuile geopolitiek zijn he.
We wachten op echte staatsmannen die de reactionaire en tegendraadse eeuwige ramp Merkel eens omverwerpen, dat zou wel een zegen zijn voor heel Europa.
Europa heeft zoiets echt en dringend nodig, ze krijgt toch al tegenwind, er is hoop.

0
97 wy71

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
FrisseBries
Wat kan ons marineschip doen tegen de Houthi's? 'Ja, er zijn risico's'

Ik wens ons marine schip alle sterkte en succes toe....

3 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

ThWil
Wat kan ons marineschip doen tegen de Houthi's? 'Ja, er zijn risico's'

Kan je die stelling ook omdraaien? Kan je gelijk zien of die marineschepen nog wel effectief genoeg zijn. ...

5 minuten geleden geplaatst door ThWil

ThWil
Kennedy kiest extreem-linkse gescheiden immigrantenslet met een miljardenfortuin als running mate - Dissident.one

Tjee ik dacht even die senator john kennedy....

7 minuten geleden geplaatst door ThWil

ThWil
Baudet toont KEIHARDE HYPOCRISIE van NAVO in Tweede Kamer | FVD

Dat waren geen artikel 5 oorlogen in ieder geval. En zie waartoe die oorlogen hebben geleid. Alleen maar ellende en nog eens ellende. ...

11 minuten geleden geplaatst door ThWil

ThWil
GroenLinkser woest dat haar partij verklaring tegen Jodenhaat ondertekent: 'Leidt aandacht af van moslimhaat' - NieuwRechts.nl

"jongerenpartij van GroenLinks, is niet te spreken over linkse partijen" Groenlinks heeft getekend. Misschien een idee om je kritiek eerst inte...

13 minuten geleden geplaatst door ThWil

FrisseBries
Edwin Wagensveld opgepakt door politie in rechtbank: sleepte koran aan hondenriem door gang heen - NieuwRechts.nl

@17Wederom geen inhoudelijk antwoord. Ga Wagensveld bij staan joh, misschien bereikt ie dan nog wat. Triest figuur....

14 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

ThWil
Edwin Wagensveld opgepakt door politie in rechtbank: sleepte koran aan hondenriem door gang heen - NieuwRechts.nl

@16 Sta je nog steeds voor die spiegel. Begin een beetje meelij met je te hebben. Ik groet je nu voor de laatste keer. Bye bye. ...

16 minuten geleden geplaatst door ThWil

FrisseBries
Edwin Wagensveld opgepakt door politie in rechtbank: sleepte koran aan hondenriem door gang heen - NieuwRechts.nl

@15Ik zal jou eens wat zeggen. Waarom sta jij Wagensveld niet eens bij....? Waarom laat je hem steeds in je eentje staan?...

18 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Mac Benac
Rutte over toenemend antisemitisme: 'Dit moeten we als samenleving collectief aanpakken'

Als er één partij de aanjager is van tweedeling en discriminatie dan is het de VVD wel....

19 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

NK. App
Xxx Porn SisterBarbie Sex VideoDentistry PornAsia Lee PornSpiderman Cosplay PornFuta 2bNudegraphyKingcomix.vomXnxn SexyHindi Sexi MovisBhabi SrxErotic Nude ModelsFree Po Rn HdHand Job HomemadeLesvian Videos XxxGooner CaptionsXxx HirohinMom Hd Sexy VideoMollymoon PornTiktokers PornPorn VomivTreasure Island MediaTamil Best XxxScat Po RnUllu Web Series Sex SceneBigg JuggsNudevideoTiny4kAsiansexdiary WandaGree Mature PornPawg ShowerAmber Ajami OnlyfansHot Sunny SexDreampornomoviesFree PornnIshow Speeds DickAllgirl Massage PornVideos Pornos TravBest Free HdpornFilms Pornographiques AfricainsPersonagens De Animes PeladasTop Porn ChannelsXxx Yoga IndianPervy PornAmature Lesbian PornHentiamangaJaquie Et MochelTravestis Negras TransandoPublic Masturbation PornStripchat.globalQimmahrussovipXxx 1986Alycia TylerAi UehaeaGwy_therSexxx PakistanConcert TitsHip PiercingsVídeo De Pornô BrasileiroBrittany S. HallTia Carrere BudeDexter Laboratory PornElicia SolisNaughty America PornstarsBhojpuri Hot Xxx VideoSubtitlespornWilifeetDreampornmovies.comVidéos Pornographiques.QosunicornFacesitingYanet Garcia NakedPainful AssfuckHantai PornSanny Leine XxxHeather Harman PornWca ProduxtionsThe Incrediables PornGay Porn Black YoungSevere PornLoan4k Full VideosMoana NudeChicago EscourtSonakshi Sinha Hot SexyHornyhentaiMuyputasBlow Job TurorialNaked Pics Of TeensMicro Penises PicturesFirst Night Suhagrat VideoAsian Onlyfans LeakSweettestberryBrazzer Porn FreeSexwoman And DogNobita Fuck ShizukaThrobing CreampiePilot PornEbony Cougar PornDrunken Mom PornCokaiine StaxxxReal Milf TitsMamie PornosSkip The Games ClevelandMaeio PornGirlfriend Gang BangedEmma Jade GloryholeSexy Video Download DownloadValeriya NemchenkoSite Escorte GirlSexe SiteGay Hypnotism PornBoy To Boy XnxxBest Hardcore Porn MoviesXxxnx Mom SleepIsla Moon Porn VideosSlave Training PornNaughty MechimaCumlouderPoron StarNaked Zarine KhanMia MakolvaNepali Hot SexSweety_rinushka_Xhamster NovinhaPornos En Español LatinoPorn -hubNikusa Pornفیلم سکسی لیزبینKirra KennerXnxx HostalPorn ActressTelugu Sex Videos ComeBengali Adult BfSavita RoseSister And Brother SexDestini CreamAsiangroping.comLibertic.Hentai MilftoonCamerascaseira ComPorn GuyanaTisa FarrowDisha Patani Sexy PicsXx Video Hindi HdCurly Hair Latina PornPorn PownAngelia White NudeRoberta Franco XxxThai HandjobOnly Fans Gratis Famosos