door Havermout in Buitenland  ·  37 Reacties

  • 1
  • 386x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Wat een grote onzin die titel!!! Echt rtl is debiel en meer een kleuter journaal. Maar dit slaat echt alles gewoon. In en in triest en dom

6
1 Ivo

Ik kan alleen maar hopen dat het goed gaat.

1
2 VaY

@1
Hoezo? Dat is toch precies Kim's natte droom? Als gelijke worden beschouwd aan de wereldleider(s)?
Spijker op de kop dus.

1
3 W. Anstalt

Trump is koning.

Hier een filmpje voor de Trump haters.

6
4 DONKEY R

Verbaast me niets dat RTL unipever en erik mouthpiece zulke apperte onzin bazellen. Trump bashen is gewoon wat ze doen. Het zijn negativistische verkopers. Net als vele media verkopen ze negativiteit. Dat word beter verkocht. De mensen die moeten weten hie het echt zit hebben nog nooit can rtl of mouthpiece gehoord man.

5
5 Chaimileh

@4 ""Trump is koning.""

Nee, Trump is president. Gelukkig wel want dan zijn we in ieder geval over drie jaar van hem af.

3
6 W. Anstalt

@5
Och Chaim, je kan nog naamgrapjes verzinnen ook! Je stijgt nog steeds dagelijks in mijn achting!

2
7 W. Anstalt

Het zal al beginnen met dat handje geven van hem....de bewuste man naar zich toe trekken en de hand niet los laten....vervelend trekje van die cavia.

3
8 loki zegt

@7 Het is een mogelijkheid , maar hij kan er evengoed 8 jaar zitten hoor.
Probeer je al maar voor te bereiden anders komt de klap weer zo hard zoals verleden keer.

4
9 solidsteel

@8
Trump zal nu wel zeggen trek eens aan mijn vinger.

1
10 Nerva

@9 ""maar hij kan er evengoed 8 jaar zitten hoor.""

Nee hoor.

2
11 W. Anstalt

Kim naast Trump op de foto? Dan wordt hij gelijk aan de leider van de vrije wereld

Trump is bereid om daar een begin van vrediger existentie tot stand te brengen.
Gezichtsverlies door samen op de foto kan geen kwaad.
Obama liet zich nogal in met de meest illustere figuren uit de islamitische wereld.
Hij werd uit linkse onkunde geprezen. Ondertussen verliet hij he Witte Huis met een goedgevulde portemonnee van zo'n slordige $ 400.000.000,- waarvan aangifte bij de belastingen, die geen vragen stelden.

5
12 Wil je niet weten

@11 oh jawel. 8 jaar in totaal. Niet nog 8 jaar als je dat bedoeld, maar dat schreef ik ook niet.

3
13 solidsteel

@3 leer eens lezen. En als hij samen met trump op een foto komt maakt hem nog niet gelijk. Kim is en kom uit een zeer zieke familie met miljoenen doden op hun naam en miljoenen onderdrukt

4
14 Ivo

@12
""Trump is bereid om daar een begin van vrediger existentie tot stand te brengen.""

Verwacht je dat echt?
Trump komt daar uitsluitend om zijn kont te laten likken. Zal hem nog tegenvallen.
En misschien dat hij een opening ziet om daar een exclusief golfresort aan te kunnen leggen of zo.

2
15 W. Anstalt

Kan Trump eindelijk een handje schudden dat even klein als zijn eigen handjes.

1
16 Oebie

@14 ""En als hij samen met trump op een foto komt maakt hem nog niet gelijk""

Daar zal Kim toch echt anders over denken. Hij mag (mee)praten met de grootsten der aarde. Beter had Trump zijn pavlovreactie even in bedwang gehouden.

0
17 W. Anstalt

@1 Hoe wilde je 't dan noemen, als die twee samen op de foto zouden eindigen?

Overigens moet ik nog maar zien dat 't zover komt. 2 maanden is nog best 'n poos, en met heethoofden weet je 't maar nooit.

't Zou me niets verbazen dat het enkele feit dat hij uitgenodigd wordt, al zo'n streling is voor Trump's ego "mijn sancties en boze tweets hebben hiertoe geleid", dat dat voldoende reden is om de uitnodiging, heenwalsend over bijv. Tillerson, te aanvaarden. Ook het NYT-artikel (met dank aan Crannbuidhe) https://www.nytimes.com/2018/03/08/us/politics/north-korea-kim-jong-un-trump.html , waaruit blijkt dat iedereen in Washington zich nogal overvallen voelde en dat Kim e.e.a. redelijk uitgedokterd lijkt te hebben (inclusief de voorafgaande toenadering tot Zuid-Korea), geeft wat dat betreft aardig te denken.

0
18 mountainlion

@13
Nee hoor.

0
19 W. Anstalt

@17 N-Korea heeft nukes. Dus is het een macht.

4
20 Chaimileh

@20 Lol - ik denk dat die post zinniger zou zijn als je 'm aan @1 / @14 had gericht. 't Onderschrijft iig precies het punt waar de titel/discussie over gaat.

0
21 mountainlion

@6 Dat hoop je. Trump blijft nog 7 jaar kerel. Die hele NWO gaat eraan onder Trump heerlijk om te zien

Hier kijk het filmje nog maar is een keer.

6
22 DONKEY R

@22 De almachtige NWO die dan verslagen gaat worden door Trump? Dan was het niet zo machtig he misschien dat het zelfs nooit bestaan heeft....
Ik denk dat jij vrij weinig controle hebt over je eigen leven met een aanleg voor paranoia en dat het geloven in Illuminati, satanisten of de NWO een mechanisme is om jezelf te beschermen tegen een ongemakkelijke waarheid.

1
23 VaY

@23 Droom lekker verder kerel. Echt dat je het niet ziet. Je hebt ogen en nog steeds kun je niet zien, je hebt oren en nog steeds kun je niet horen.

Van mij mag je dit zeggen..

De almachtige NWO die dan verslagen gaat worden door Trump? Dan was het niet zo machtig he misschien dat het zelfs nooit bestaan heeft....
Ik denk dat jij vrij weinig controle hebt over je eigen leven met een aanleg voor paranoia en dat het geloven in Illuminati, satanisten of de NWO een mechanisme is om jezelf te beschermen tegen een ongemakkelijke waarheid.

Ik weet wel beter. Blijf jij maar naar de gangbare media kijken. Ze verblinden je voor de echte realiteit.

6
24 DONKEY R

@24 "Ik weet wel beter. "
Ik denk dat je daar een grote fout maakt. Wat ik zie is dat mensen die in de problemen zitten meestal hetzelfde zien als jij. Mensen die veel drugs hebben gebruikt of die al psychische problemen hebben bijvoorbeeld.

Gezonde, gelukkige of hoogopgeleide mensen zien dat dan weer niet. Waarom daar zo'n verschil tussen zit is misschien iets waar jij wat van kan leren.

1
25 VaY

@
24 ze zijn er bang voor. tv kijken is net als aangeschoten wild in de koplampen van een aankomende auto kijken. Dat (oude) Bush wel degelijk de NWO wou en Clinton dat voort zou bouwen weten ze niet eens. Kwam ook niet op tv. https://en.m.wikipedia.org/wiki/New_world_order_(politics) Wat Trump doet is geen kleine opdracht. Hij haalt de vrijmetselaars onderuit. Het rare aan het verhaal? Hij draait Soros zijn hatelijke clubjes in zijn voordeel en dat is slim. Er staat nog veel te gebeuren.

5
26 Chaimileh

@25 Je strooit met onzin. Je blaast gezelf alleen maar groot op zonder dat je eigenlijk inhoudelijk bent.

5
27 Chaimileh

@25 Dan zie je het behoorlijk verkeerd. Gezonde hoogopgeleide mensen zitten vaak al in z'n wereld waardoor ze de realiteit uit het oog verliezen arrogant en zelfingenomen worden. Ze laten hun leven leiden door geld en hebzucht. Door hebzuchtige figuren gaat onze hele samenleving naar de klote.

Ik ben geen drugsgebruiker en psychische problemen heb ik ook niet. Denk dat je met jezelf in de war bent.

7
28 DONKEY R

@25 Hier

Onthoud dat de laatste tijd van de wereld een moeilijke tijd zal zijn. 2 Want de mensen zullen alleen maar aan zichzelf denken. Ze zullen hebzuchtig, trots en overmoedig zijn. Ze zullen God beledigen en ongehoorzaam zijn aan hun ouders. 3 Ze zullen ondankbaar en slecht zijn en nergens respect voor hebben. Ze zullen liefdeloos en trouweloos zijn. Ze zullen leugens over andere mensen rondvertellen, geen zelfbeheersing hebben, wreed zijn en een hekel hebben aan goede mensen. 4 Ze zullen verraderlijk, roekeloos en trots zijn, en meer houden van plezier maken dan van God. 5 Ze doen wel alsof ze heel godsdienstig zijn, maar ze geloven niet werkelijk in God. Blijf vér bij dat soort mensen vandaan. 6 Zulke mensen komen met smoesjes de huizen binnen. Dan krijgen ze met hun praatjes goedgelovige vrouwen in hun macht. Vooral vrouwen die verkeerde dingen doen en maar doen waar ze zin in hebben. 7 Zulke vrouwen blijven aldoor vragen stellen, zonder ooit de waarheid van God te gaan geloven. Ze doen er niets mee. 8 Zulke mensen verzetten zich tegen de waarheid.

3
29 DONKEY R

@28 ""en psychische problemen heb ik ook niet.""

Daarover kan je van mening verschillen. Hoe denkt je omgeving daarover?

1
30 W. Anstalt

@29
Dat lijkt me een behoorlijk accurate karakteromschrijving van Trump. Wat wil je daarmee zeggen?

0
31 W. Anstalt

@30 Gaan we de psycholoog uithangen op deze vrijdag avond?

4
32 DONKEY R

@29 Nee je leven laten leiden door de christelijke complothoek dat is snugger? Iets dat godzijdank iets kleins is in Nederland, maar heel groot in de VS.

Dat geneuzel over christendom van jou klinkt echt helemaal maf joh, malle onheilsprofeet.

2
33 Oebie

@33 Hoe meer de islam (antichrist) er in Nederland opkomt des te groter gaat het christendom hier in Nederland worden. Het is een kwestie van tijd.

4
34 DONKEY R

@28 "Dan zie je het behoorlijk verkeerd. Gezonde hoogopgeleide mensen zitten vaak al in z'n wereld waardoor ze de realiteit uit het oog verliezen arrogant en zelfingenomen worden. Ze laten hun leven leiden door geld en hebzucht. Door hebzuchtige figuren gaat onze hele samenleving naar de klote. "

Ik denk dat deze mensen gewoon hard werken voor hun toekomst. Zo ook mensen die wat minder scholing hebben gehad, maar wel gezond en gelukkig zijn. Beide werken ook voor de toekomst van hun kinderen en hopen dat ze het goed doen op school. Geld is ook meer een noodzaak dan dat het met hebzucht te maken heeft. Deze mensen bouwen aan iets en hebben verantwoordelijkheden. Ze moeten nuchter in het leven staan en hebben geen tijd voor kinderachtige complotten over geheime organisaties die alles achter de schermen besturen. Deze mensen maken een samenleving van loodgieter tot chirurg. Wat doe jij? Illuminati filmpjes delen op NK waar niemand iets aan heeft.

1
35 VaY

@28

Maar een religekkie ben je dan weer wèl.., toch.....?

1
36 Münchhausen

"Sjoerd den Daas: "Bijna niet in woorden uit te drukken voor de Noord-Koreanen. Kims vader Kim Jong-il en ook z’n grootvader, probeerden al langer dan 20 jaar de Amerikaanse president uit te nodigen om te praten. Tot nu toe is dat nog niet gelukt. Dit geeft de jongste telg van de Kims nu de mogelijkheid om nu tegen z’n eigen volk te zeggen: kijk, ik ben nu zo sterk. Dat ik maar met mijn vinger hoef te knippen en de Amerikanen komen deze kant op."

You think so ?

0
37 nosuchname

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Ik neem aan dat de ME erop ramt net als destijds met de wappies....

14 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

Omdat ze alle aanvallen van Iran op Israël konden onderscheppen, denken ze nu ook alle kernwapens van Rusland te kunnen onderscheppen?Volge...

35 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

@6 Samengevat. Den Haag en Brussel hebben de belangen van de extreem grote bedrijven in beton gegoten. Maar dan kan men dus niet meer spreken ov...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@4 M'n megafoon ligt bij de reparateur 😑...

1 uur geleden geplaatst door Querido not

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 Nou, leg het hem uit zou ik zeggen....

1 uur geleden geplaatst door Mac Benac

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@2 Op 4 mei - dodenherdenking - ga je niet demonstreren. Dan ben je stil.Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen....

1 uur geleden geplaatst door Querido not

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@2 Als je wegens verraad achter een brommer wil eindigen is dat een goed idee. Verzet tegen Hamas zal er hier en daar best zijn maar niet met t...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Mac Benac
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Je voelt aan je water dat deze formatie met de haven in zicht gaat stranden. De PVV is een veel te onbetrouwbare en onvoorspelbare partij....

2 uur geleden geplaatst door Mac Benac

ongelovenloos
Eritrese kinderverkrachter niet uitgezet wegens mentale zorgen - NieuwRechts.nl

Zo zal dat hier ook gaan. daar aan kan je zien dat er dubbele agenda's zijn. Alle landen binnen de EU stellen zich hetzelfde op voor de asiele...

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
CelebsexVampire Sex MoviePunjabi Blue Film Punjabi Blue Film Punjabi Blue FilmNauty AmericaYoung Justice HentaiFilmes De XvideosWarframe R34Sex Video In BengaliPerfrct PornTelugu Porn Videos HdMackzjones PornLatinapronThick BlackpussySex Xxx VillageIndian Guy Sex VideosJulia Ann MomBest Latina PornstarsActress Ki ChudaiSex With Tution Teacher VideoPornhub Reality KingsTampon PornKelly Madison AnalNude Women With Body PaintSwingerpornفيديو سكسBlacked.vomBreckie Hill SextapeRound Boobs PornMelone TubeSoulgen .aiMaren Morris NakedWwwsssxxxCzech SolesIos Porn GamesJanice Griffith GirthmasterrXvideos IranUltra Films ComGeace Boor NudeSexemodele ParisLesbian Sec VideosHonoka TsujiiPussies Lined UpBokep NgeweHolly Peers NudeMiradavidPorn Fat ManEruope PornJenny From Miami TvYashika SexBang Bros BusSantana BarbershopSex And Zen MovieTic ToksexFree PornosexVideos PronoNxnxx ChinaBicycle NudesDress Change XnxxChudachudi XxAdriana Chechik BlackedAnimation Big BoobsPelículas En Español PornosEscort 57Pandora Kakii NudeEnglish Naked PictureFirstsex VideoHypno GaypornCelebs Nudes VideoPornos SegurosEugenia Cooney NudeRose Monrose PornCummed On PantiesRiley Mae OnlyfansStepmom Massage PornBr.skokkaGay Camping PornPics Non NudeJenna RickertSimran Hot SexIndian Girl First Time FuckVideo PornoamateurSteve Holmes PornBlack LundThefunmilfSun Sex VideosPorn Movie Shooting VideoDondage PornX X LesbianMspamelia NudeNew Wave HookersBlack XnxBunkr RedditAdultgamesSexe French AmateurSloppyheadHindi Movie Sexy Bp3gp Sex Videos ComMarathi Sexy Porn VideoBrianna Beach XxxZentai PornPinky PornstartStrip ChessExstreamtubeMandy Lee PornMckinzie Valdez NudesJoanna Garcia Swisher NudeActress BelladonnaRenee PerezPornolar Hd AblaMassaj SexHarper The FoxNude Brett RossiChut FuckAbella Denger BlackedXvideos.hentaVideo Gay XxSexividoesHot Passion HdBlack On Ebony PornLiteroitca.comTamilauntysex ComWca Productions New VideosPron Video AppNikki Mudarris Sex TapeXxx Video Full MovieB Grade Full MovieSafadetesHell Of A Boss PornModelmayhem NudeDevon Jenelle OnlyfansMallumovieMallu Maria Hot SexTiny Texi PornAi-pornPussy TattooVita CelestineBoobs Sucking ScenesDoctor Xxx HindiMuycerdasHentaipornoIvana HumpalotGa XxxJapense Rape PornDesi Bengali Xxx VideoBhabi Desi XxxPreserve Family PornKorean Hot Full MovieMe Coji A Mi SuegraEbony Orgy'sJennifer Anniston Nude