door Roy-050 in Politiek  ·  136 Reacties

  • 17
  • 1673x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@88 Eiergooister: onbekend. Geen bullet, maar ei.

Speculaties/verdachtmakingen, dat is pas eng.

Overigens is @91 net zo goed speculatief.

4
101 mountainlion

Dat is wat Pechtold doet. Eerst bij Wilders en nu bij Baudet mensen ophitsen in de hoop dat een of andere loslopende gek, de concurrentie voor hem uitschakelt. De farizeeer.

17
102 Soare

@97
Ik gaf u al een uitleg waarom het niet verrassend is dat bovenal Wilders door vele buitenlandse media graag wordt geïnterviewd.

“Daar hij Nederlands internationaal meest bekend politicus is en een graag geziene gast, omdat hij kritiek durft te uiten over politiek "correcte" onderwerpen, zoals de EU (politieke globalisatie) en het migratiebeleid, en ook de gevaren die kleven aan de islam durft te belichten.”

Ik weet natuurlijk niet wie er allemaal wel eens een keer door op RT zijn verschenen, daar ze zeer vele uitzendingen hebben op diversen kanalen (vergelijkbaar met CNN).

Voor het programma Sophie and Co, wat ik een zeer bekwame interviewster vind die ook velen talen spreek, met vaak interessante gasten. Is in 5 jaar tijd enkel Wilders 2x geïnterviewd. Heb ik even voor je nagezocht. Hier zijn alle interviews te vinden:
https://www.rt.com/shows/sophieco/

Wilders is de meest opvallende en interessante Nederlandse politicus mondiaal bezien, leiders van de gevestigde regeringspartijen (VVD, CDA, PVDA en D66) kunnen en willen niks vertellen op wereld niveau, daar het enkel “the same old stories” zijn, namelijk de dogma's der politieke correctheid, en daarvoor is het weinig interessant om nog een echo ervan uit de Nederlandse politiek te interviewen.

Wilders heeft zijn eigen visie en geluid, gestaafd op zijn onderzoek en bevindingen, en niet geremd door het grote tapijt van politieke correctheid waar alles onder wordt geveegd, en je niets zeggende interviews krijgt.

U lijkt een grote voorstander van dat in de gehele westers dezelfde politiek “correcte” agenda als enige visie wordt getolereerd. Maar voor een serieuze journalist uit het buitenland is dat soort mensen interviewen niet interessant als ze uit het relatief kleine Nederland komen.

En aan de andere kant denk ik dat leden van de gevestigde regeringspartijen ook niet echt durven, om een half uur kritisch bevraagd te worden door een goede interviewster die niet ook geïndoctrineerd is met de westerse politiek correcte dogma's, want dan kunnen ze opeens flink in hun hemd worden gezet.

Wellicht interessant voor u te weten is dat voormalig EU commissie baas Jose Manuel Barroso ook wel een keer is geïnterviewd:
https://www.rt.com/shows/sophieco/394065-brussels-want-tighter-integration/

Een voormalig secretaris-generaal Kofi Annan bij een neven RT show van Oksana Boyko.
https://www.rt.com/shows/worlds-apart-oksana-boyko/254429-un-war-kofi-annan/

Zie hier alle interviews:
https://www.rt.com/shows/worlds-apart-oksana-boyko/

Nogmaals de vraag wat is er in hemelsnaam mis met deze diepte interviews met vaak belangrijke mensen op het politieke toneel in de wereld, met vaak een kritisch geluid?

18
103 Reactie

@102

U hoopt er op he, dat het gebeurt. Anders schrijft het niet op in meerdere draadjes

5
104 La Cabana

Ik ben zeer voor vrijheid van meningsuiting maar had @81 gemeld. Voor het eerst dat ik een melding maakte, daar het enkel beledigende pixel art betrof, wat ik een stap te ver vind gaan voor een discussie forum.
Mijn melding was:
"Kwalijke pixel art hoort mijn inziens niet thuis op een discussie forum, zijn jullie het daar mee eens of valt dit onder de vrijheid van meningsuiting?"

7
105 Reactie

Lol .. als ze Wilders willen pakken kan dat echt wel. Alleen maar voor het oog van de camera’s veel bewaking, genoeg plekken waar hij zonder komt. Vast weer een of ander mediacircus door hemzelf bij elkaar gelogen. Dat hebben we ondertussen al genoeg gezien.

8
106 EerlijkheidDuurtHetLangst

Alweer 5 minnen op mijn vrij uitgebreide en toch duidelijke analyse in @103 .

Maar wederom geen enkele reactie op mijn vraag wat is er mis met deze diepte interviews met vaak belangrijke of interessante mensen op het politieke toneel in de wereld, met vaak een kritisch geluid?

Waarbij ik ook aantoonde dat ook voormalig EU commissie baas Jose Manuel Barroso en voormalig secretaris-generaal Kofi Annan zich uitgebreid hebben laten interviewen op RT.

Wat is daar mis mee?

Kom eens met een antwoord, i.p.v. als een politieke hooligan alles domweg weg te schoppen wat niet in de politiek correctie waan van de dag valt, vind je het gek dat sommige van jullie geïndoctrineerd noem.

15
107 Reactie
108 Schildpad

@107 Links schuim jongen dat wordt hem niet kan ik je wel verzekeren.

14
109 El Matador

@108 En nergens blijkt dus uit dat ze zich niet aan de voorwaarden hebben gehouden/dat het noodbevel gebruikt moest worden http://www.dvhn.nl/drenthe/Burgemeester-Emmen-anti-demonstratie-Wilders-onder-voorwaarden-toegestaan-22965447.html

1
110 mountainlion

@109

Rechts schuim wel...?

5
111 Münchhausen

@106

"..veel bewaking, genoeg plekken waar hij zonder komt."

Zoals ?

Het is trouwens de enige politicus waar niet eens een woonplaats vermeld kan worden...
https://www.tweedekamer.nl/kamerleden_en_commissies/alle_kamerleden

9
112 Vageali6888

@111
Ik ben persoonlijk al heel mijn leven links, heden PvdD stemmer.

Ik reageerde op een reactie van @5 waarin werd beweerd:
“Wilders is gewoon passé, zeker na zijn RT-optreden in Moskou...”

Daarom vroeg ik meerdere malen gewoon een antwoord op een simpele vraag. Wat er mis is met uitgebreide inhoudelijke interviews van RT, waaraan o.a. ook voormalig EU commissie voorzitter Jose Manuel Barroso en secretaris-generaal van de VN Kofi Annan aan hebben deelgenomen.

https://www.rt.com/shows/sophieco/
https://www.rt.com/shows/worlds-apart-oksana-boyko/

En krijg vervolgens alleen maar minnen, maar geen enkele reactie.

Verder dan aangeprate gevoelspolitiek, ofwel de politiek “correcte” waan van dag, van iedereen met een andere (kritische) menig of visie is slecht komen jullie niet. Ik noem dat indoctrinatie.

En de politicus die echt passé is leugenaar en oorlogshitser Zijlstra.

Die de reis van Wilders naar Moskou namens Nederland bespoedigde, zodat hij kon uitleggen dat heel veel Nederlanders niet vallen voor deze smerige politiek waarin Rusland valselijk als het grote kwaad wordt afgeschilderd.

Wilders is daarmee een held, Zijlstra van de VVD de zoveelste (geo)politieke leugenaar, in het rijtje van Bush, Blair en Balkenende. Met het grootste verschil dat Zijlstra gelukkig wel tijdig door de mand is gevallen.

8
113 Reactie

@113 "Die de reis van Wilders naar Moskou namens Nederland bespoedigde, zodat hij kon uitleggen dat heel veel Nederlanders niet vallen voor deze smerige politiek waarin Rusland valselijk als het grote kwaad wordt afgeschilderd."
Door de man die onze democratisch gekozen tweede kamer afschilderd als een nepparlement? Wat voor goede dingen is Rusland allemaal aan het doen voor de wereld? Ik kijk niet kritiekloos naar onze Westerse partners, maar geloof je werkelijk dat je er op vooruit gaat door Rusland te steunen?
@103 "door een goede interviewster die niet ook geïndoctrineerd is met de westerse politiek correcte dogma's, want dan kunnen ze opeens flink in hun hemd worden gezet"
Dat is een retoriek die graag door populisten en dictators gebruikt wordt, maar eigenlijk nooit gestaafd. Een Zijlstra mocht gewoon opkrassen. Prima democratie dus hier, zie je zoiets in Rusland gebeuren denk je?
Wilders is een opvallende politicus, zeker ja, heeft helaas aangetoond nooit verder te komen dan 1 issue. Ik geloof overigens dat Wilders door rechts al is ingewisseld voor le Baudet die ik ondanks alle blunders van de laatste tijd een stuk geslepener vind.
Ik ga maar eens aan de nachtrust beginnen.

4
114 Tussenderegels

Weer een kip of ei discussie?
(Of mag ik hier geen grap over maken?) Hoe dan ook, volgens mij had Wilders niks gemerkt. Toch jammer dat zo sukkelige eiwerper (kip dus) weer aandacht krijgt.

4
115 Trompetsignaal

@114
Bedankt voor het serieuze antwoord op twee van mijn reacties hier.
U heeft ten minste nog een redelijk open blik. Jammer dat dat niet gezegd kan worden van de personen waarop ik reageerde.

Ik vind niet dat Rusland heel veel goede dingen doet in de wereld, daar ze ook gewoon waken over het belang en de veiligheid van hun eigen land en enkele bondgenoten, en dat volste recht hebben ze natuurlijk. Binnenlands in Rusland is er ook zeker corruptie.

Ik vind wel dat Rusland veel goeds heeft gedaan in Syrië, er voor heeft gezorgd dat dat land niet net zo grote mislukking als Afghanistan en Irak is geworden, nadat ook daar het westen een illegale oorlog begon met het steunen van vele aan Al Qaida gelieerde terroristengroepen, waaruit vanuit die chaos die daarbij ontstond IS plots opkwam.

Ik vind ook dat Rusland zeker niet onze vijand is, of zou moeten zijn. De regimes en de daden van Saudi-Arabië en Turkije welk beide westerse bondgenoten zijn, o.a. van de EU. Zijn velen malen misdadiger dan Rusland, maar dat is geen enkel probleem in de hedendaagse westerse geopolitiek, van de grenzeloze dubbele moraal.

Zowel Saudi-Arabië is in het heden bezig met een illegale oorlog in Jemen. En Turkije met een illegale oorlog in Syrië waarbij ze de koerden aan het vermoorden zijn.

Rusland is verwikkeld geraakt bij een burgeroorlog in buurland Oekraïne, die ontstond nadat er door EU bemoeienis een coup plaatsvond, waarna de nieuwe regering koos voor de EU, en het land waar ook vele Russen wonen in grote verdeeldheid werd gestort. Rusland was toen genoodzaakt een referendum te laten uitschrijven op de het schiereiland de Krim, waar van de 2 miljoen mensen er 3x zo veel Russen (60%) dan Oekraïners wonen (24%), en tevens hun zeer belangrijke militaire zeehaven gevestigd is. Ook de steun aan bondgenoot Syrië is allemaal heel goed moreel verdedigbaar.

Hoe anders is dat met de leugenachtige illegale oorlogen van de VS en hun bondgenoten, in landen waar ze totaal geen verwantschap hebben met de lokale bevolking: Afghanistan, Irak, Libië, Syrië en nu ook Jemen.

Mijn pleidooi is dat Rusland niet bij dat rijtje moet gaan komen, want dan zijn echt wereldwijd de rapen gaar, dus stop nu eens met die Rusland oorlogshitserij, zeg ik dan ook steeds weer tegen de bekende goed praters van alles wat krom is en verdraaiers van alles wat gerechtvaardig is.

7
116 Reactie

Is de terrorist al opgepakt ?

8
117 B55

Dit is wat Nederlandse politici doen.... elkaar zwart maken, elkaar afvallen, elkaar afzeiken.... en samenwerken??? Nee... da's d'r niet bij. En dan heb je altijd ergens een dom stuk vreten, die de daar helemaal in meegaat n met een ei gaat smijten. Niet raar opkijken als er straks iets harders, ter grote van 9 mm, op Wil

7
118 LoydMorris

Vervolg @118 . Op Wilders afkomt. En dan staan dezelfde politici te janken....

7
119 LoydMorris

Was het maar een ebola virusje ofzo

7
120 Louis Vandaal

@120 Volgende keer een gevuld eitje... Goeie ideeën zo vroeg op de ochtend.

5
121 Oebie

Vanuit groen links gegooid

3
122 knorkokkie

@120 en @121 Wordt weer duidelijk wie hier zieken geesten hebben op dit forum.

6
123 Reactie

@123 Yup, ikke.

4
124 Oebie

@9 zoek de betekenis van ‘proportioneel’ eens op...

3
125 Hoofd bijzaken

@113 Wilders kan alleen namens zichzelf optreden of namens zijn partij (zichzelf dus...).

3
126 oeioeioei

In Steenbergen werd met hele andere dingen gegooid door ' het volk' van Wilders. Waar was hij toen met zijn stoere tweets??

3
127 Balling

@107 Wat jij een duidelijke analyse noemt, noem ik een bijeengeraapt zooitje onzin!

2
128 dummydum

@127 Oh ja dit, het verzet van de Greetaanhangers
https://nos.nl/artikel/2064312-steenbergen-loopt-in-negatieve-zin-voorop.html

5
129 Oebie

Een "aanslag" met een ei en dan gaat de geblondeerde voorganger van de PVV het vergelijken met een granaat, dommer is niet mogelijk!

5
130 dummydum

Een broodje ham voor de deur van een moskee gooien, is een terroristische aanslag. Dat heeft die man zelfs zijn leven gekost, want hij kreeg een jaar cel en is tijdens dat jaar vermoord, of door de bewakers of de medegevangenen wordt niet vermeld, alleen dat hij "gestorven" is, in de bloei van zijn leven, zonder uitleg.

Nou, als een broodje ham een terroristische aanslag is, alleen vanwege de context, is een ei dat ook.

8
131 Wendel

De taart is nog overleefd question Tijd voor de next level mensen! question De kogel.

4
132 DikkeTor

@101 Heeft betrekking op @77 een snappertje !

2
133 Bollieboos

@121 Ja zeg stond er ook van te kijken !!
Kunnen ze ook zo slecht hebben op rechts,zelfreflectie komt niet voor in dat tokkie woordenboek

2
134 Louis Vandaal

@123 Kom je soepje brengen ?Ben idd wat ziekjes

2
135 Louis Vandaal

Wat een gezeik over en weer. Zou mooi zijn als ze allebei de politiek verlaten. Wordt zo ziek van dit spel.

0
136 Trompetsignaal

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

28 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

1 uur geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

1 uur geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Dat hoeft niet want ze zijn hier vrijwillig dus niets houd ze tegen om lekker terug te gaan ....

1 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Graaier1000
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

Dit gaat de verkeerde kant op. Dirk moet zorgen voor voldoende beveiligers in de winkel. Zij zijn opgeleid om op een goede manier in te grijpen....

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@12 Inderdaad. Nu je het zegt. 💡...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
BBB gebruikt overheid als fruitmachine, geruzie alom en formatie gaat alweer in standje rust - Joop - BNNVARA

"BBB blijkt er een aparte omgang met de realiteit op na te houden."Zet Joop en Bnn/drama op de plaats van BBB en dan klopt het .Want daar ...

1 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

Koop allemaal een elektrische auto zeiden ze is goed voor het milieu zeiden ze.Plaats de oude meter terug die op muntjes ging ....

1 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Joodse Nederlander bekladde partijbureau ChristenUnie

Een joodse Nederlander bestaat niet .Een Nederlandse jood wel....

1 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Sweet Sinner PornIndian Sex Video First TimeIndinxxxCathy Heaven XMom Give BjAnime Ebony PornPornofrançaisGood DickAsam4adamXxx KhaniyaWaffle House Vibes Ghetto GaggersMassage Room ComXxx Video KalkataEva Elfie BbcDtfslutsLesbian 69 PornInkbunny.netXxxporno FrançaisPorno FemdomMaya KendrickGay Porn From BrazilFem Domme StoriesTelugu Xnx ComIndian SoftcoreOld Couple PornErosadsLive Adult ChatLes PornographyMassage Erotica VideosXnxx Sexy Girl VideoNepali Sex Full MovieIndian Desi Hot XxxHow To Make Her OrgamsKittywifeBalla Thorne PornNaked People PicsAngelina Jolie TittsAsian ThroatfuckMasturbatinginpublicYeen Anal PornCelebsnudeworldMilf StraponBig WhitepussyKendra Lust NewestRashmika Hot SexyMother In Law At Javideo ComHorny HistelPriti Zinta SexXxxhindipornvideoFirst Nights MovieRoku Porn App日本成人片Melhores Filmes Pornos BrasileiroLives SexoSexo Caseiro BrasileirasKelsey Plum HusbandNatural Tits PornPanty Pics TeensMirror NudeFulsaxAndhra Open Recording DanceOverflow Unscencoredسكس سمينImage PornograTamanna BfAsian Girl XnxxHindi Me AshleelIndian Sex Video OnlineHot Girl PornstarsMom Bully PornPolice Xnxx VideosNaked CutieDry Humped PornBuffalo List CrawlerYoun Latina PornTiktok De.sexoWheeler Walker Jr Drop Em OutPorno PeruAriana Grande TwerkingRias Gremory Rule 34VeinyboobsSex And XxxSex Indian XvideoChut Ki ThukaiCurlyhair PornIzzy Wilde BbcFabswingersDillion HarperpornRule34 VideTelugu XvideosHindi X Video ComHot Family XxxPattaya EscortsMarwadi Girl Sex VideoXxx KandaJulian Rios PornHottttt SexxxxJanet Jacme PornCartoonpornvidoکانال تلگرام سکسیPriyanka Chopra Ki Sexy PictureJennifer Connelly SexsPeghimWoman Masterbates ManNxn Sex VideoAnika SummersBhad Bhabie BoobsSiri Dahl PervmomXhamster.com/Novinha PorniTeen Age Girl PornMassage Prlor Porn100 Porn FreeBeautiful Sex HdLight Skinned LesbiansGames Of Thrones PornArab XnxxcomIlikecomxNude Yoga VideosLive Sex ChatsV 4chan CatalogueAnimation Of PornAlexa Demie NudeXxx Pon VideoQueen HentaiDryad PornLessonofpassionBig Tits SagJav GirlfriendHot Redheads NudeIndian Gf Xxx VideoBangla PussySex Memes For Him 2022Tammy Sytch NudeFast Night XxxMade PornAllegra Cole PornTrans FemdomFreehd PornDoggystyle Sexual PositionMoti Aunty Ki ChutPornoamateurlatinOverflow PornPeter Grill PornBokep Ome TvKaren Mcdougal HotInterracial Lesbian StraponTukif PornographieLovehrrfeetPorn Lesbians Strap