Elon Musks ruimte-Tesla is een mogelijke bacteriebom

VIDEOElon Musk heeft met de lancering van zijn Tesla Roadster richting Mars niet alleen een gigantische marketingtruc uitgehaald, maar tevens de grootste lading bacteriën ooit de ruimte in geschoten. Genoeg in ieder geval om eventueel leven op Mars uit te roeien.

  1. Pjotr (20) reed 7500 km in oude barrel naar Afrika om les te geven aan automonteurs: ‘Olie verversen?’
    PREMIUM

    Pjotr (20) reed 7500 km in oude barrel naar Afrika om les te geven aan automon­teurs: ‘Olie verversen?’

    In een oud barrel vertrok Pjotr de Graaf (20) begin dit jaar met vier studiegenoten vanuit Nederland naar Gambia. Een reis van 7500 kilometer dwars door Marokko, de Westelijke Sahara, Mauritanië en Senegal, met het Gambiaanse vissersstadje Tanji als eindbestemming. Het grootste avontuur bleek echter het lesgeven aan toekomstige automonteurs. ‘Deadline gemist? Een ‘eindsprintje’ in de vorm van een Haags kwartiertje kennen ze hier niet.’’
    Den Haag
  2. Verbreding drukste snelweg van Nederland laat steeds langer op zich wachten: ‘Beter investeren in ov’
    PREMIUM
    40

    Verbreding drukste snelweg van Nederland laat steeds langer op zich wachten: ‘Beter investeren in ov’

    De geplande verbreding van de A4 leek vier jaar geleden dichtbij, maar is inmiddels in de ijskast beland. Het bedrijfsleven hoopt dat het nieuwe kabinet er alsnog geld voor vindt, maar natuurverenigingen en omliggende gemeenten hopen dat van uitstel afstel komt. ,,Als je meer verkeer faciliteert, krijg je meer geluid en luchtverontreiniging.”
    Den Haag, Delft, Westland, Zoetermeer, Schiedam