door Inter in Politiek  ·  36 Reacties

  • 19
  • 1080x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Zij heeft geen gelijk.

Die Ollongren loopt over van decadentie, arrogantie en incompetentie.
Ze kan de pot op die antidemocraat.
Totaal ongeschikt

10
1 welofniet

Een typisch propaganda en desinfo verhaaltje van de EU zelf.
Weg met het EU monster.

7
2 Positivo

Het kernpunt van deze bijdrage is naar mijn mening het volgende : De vraag is niet of nepnieuws bestreden moet worden, maar hoe. Ofschoon media in het Westen vaak heel goed in staat zijn om nepnieuws en nepverhalen te ontmaskeren is de bestrijding van nepnieuws ook een zaak van de politiek. Het verspreiden van nepnieuws, met als doel de Westerse democratieën te destabiliseren, is namelijk een belangrijk, zo niet cruciaal onderdeel geworden van het Russische buitenlandse beleid. We mogen niet naïef zijn.

16
3 Crannbuidhe

Ze heeft gelijk en ze is ook nog eens niet alleen verantwoordelijk. Ollongren is de pispaal voor de populistische marge. Totaal geschikt!

38
4 God is dood

@4
Dat mens is net als Halbe Zijlstra een beetje gestoord en ze graaft haar eigen ondergang.

8
5 welofniet

Ollonkreng = Rutte, maar dan in vrouwelijk vorm .....

4
6 netcat

Ach, vrouwtje Ollongren is zelf de personificatie van nep.

6
7 nostradamus666

Al heeft Ollongren geen gelijk, dan nog heeft ze gelijk! Zo werkt dat bij deze dictator.
D66 hè, dan krijg je dat!

6
8 Nicks R. Van

@5 Laten we het hopen!

6
9 Nicks R. Van

@3 [Quote:"de bestrijding van nepnieuws ook een zaak van de politiek"]

Kijk daar ga je de mist in, dat is namelijk een taak van de journalistiek. Nepnieuws is al eeuwen een krachtig middel van bevriende en onbevriende naties om de opinie binnen een land te beïnvloedden. Dus laat onze journalistiek het nepnieuws bestrijden en laat de politiek haar eigen taken uitvoeren!

5
10 Salitos

Appartementje Pechtold heeft nog wel een huisje als het fout gaat...... En fout gaat dit

5
11 Uitede aka Espede

GSTV. Tom Staal versus nepnieuwsminister Ollongren die tegen haar zin naar Brussel moet

https://www.geenstijl.nl/5141039/voor-het-vrije-woord

3
12 Rat a Plan

ze komt te vaak naar het penthouse....

4
13 Gratiebarmhart

Ze is geen hachchi....

3
14 Gratiebarmhart

Ik haak meer en meer af van de pokitiek en op 21 maart stem ik lokaal en wil niets meet te maken hebben met de Nederlandse politiek. Het zijn stuk voor stuk gehersenspoelde lui door Rutte die het hele beleid bepaalt wat ze wel en niet mogen zeggen.

5
15 Interessant

Ewout Klei is ook al bang voor het grote monster en laat regulering liever over aan de overheid.

Z'n eigen hersens zijn met vakantie schijnbaar

3
16 Eastwood

@12
Nou..., ben ik het toch met Wilders eens...

Als we dan toch bezig zijn.., laten we dan ook de hele club die EU heet afschaffen...

3
17 Tjeesus...,

Eerst hebben DENK als spionnen van Ankara in ons nationale parlement. Nu zijn daar de rechtstreekse EU-trekpoppen van D66 bijgekomen die volledig het landsbelangs saboteren. Misschien krijgen al die D66 binnenkort ook wel een appartementje, zit ik nu te denken.

3
18 Rolmops

@14
Gezondheid!

3
19 grovi

Ok, als zij nu niet gaat hard maken in Brussel dat wij dit willen via stemmen voor de partijen in de 2de kamer dan WAAROM STEMMEN WE! DIt is land en stemmersverraad dus.

4
20 Chaimileh

Artikel geschreven door een D66-ert dus met een korrel zout nemen

5
21 Ikke44

@1 Ze is al op de pot en dat is geen nepnieuws

3
22 Bollieboos

@15

mocht rutte willen...

0
23 Grootmoeder

@19 dank u.

2
24 Gratiebarmhart

Tweede Kamer versus EUvsDisinfo: Ollongren heeft gelijk

Logica: Een meerd3erheid van de 2e kamer, waaronder de VVD (kabinet) roept de minister op om zich hard te maken tegen de EU censuur plannen. En de minister weigert. Zegt dat ze dat niet kan. Deze grote pleitbezorgster van de censuur. Niet willen bedoelt ze.

Dat is helemaal niet "terecht". Deze EU blog heeft net als alles van de EU een totaliitaire tik van de molen gehad. Jalta. Over nepnieuws gesproken.

Conclusie: NEXIT!!

3
25 purelogica

Misschien moeten ze er een WODC onderzoekje tegen aan gooien....

2
26 Hangingmen

Het artikel spreekt zichzelf aan alle kanten tegen.
Zij (Ollongren) heeft GEEN gelijk.

1-Citaat"Nepnieuwsfighter EUvsDisinfo heeft artikelen van Chris Aalberts ten onrechte aangemerkt als nepnieuws. De journalist van The Post Online tekende gewoon een verhaal van een bijeenkomst op, zonder dat hij de opinie wenste te sturen."
Teken dus dat het nu al niet werkt en dat het een politiek gekleurd instrument is om onwelgevallige meningen, uiteenzettingen en visies in de kiem te smoren.

2-Nepnieuws dient uberhaupt niet bestreden te worden. Er is geen wet tegen het verspreiden van onzin. Dat EU instrument deugt dus niet. Er dient persvrijheid te zijn.
De lezer kan bovendien ook nog zelf nadenken en meerdere bronnen raadplegen.

3-citaat: "De opheffing van EUvsDisinfo gaat echter verder dan de overwegingen van het kabinet en daar bestaat naar de inschatting van het kabinet ook geen draagvlak voor bij andere lidstaten."
Ook dat deugt niet. Nederland moet zelf over zijn eigen pers en nieuwsgaring kunnen gaan en beslissen.

Glijdende schaal:
In WNL Op Zondag, alwaar Ollongren suggereerde dat ze mogelijk met een systeem van vergunningen voor sociale media zou komen. Vergunningen voor websites en kranten is dus de volgende stap.
Doodeng, natuurlijk. Dit soort idiote beleidsmaatregelen komen rechtstreeks uit de koker van de meest totalitaire, dictatoriale regimes. Voor je het weet betekent “nepnieuws” “nieuws waar het establishment niet blij mee is en opinies die indruisen tegen die meningen van de gevestigde macht.

Daar komt bij dat het de taak is van de media om de regering en politici te controleren. Niet andersom. Media moeten op hun buurt gecontroleerd worden door burgers zelf — de consument, zeg maar. Op het moment dat de overheid ook maar iets van macht heeft over de pers verandert de pers in een vazal van de overheid; de officieuze woordvoerder van het establishment.

Dat moet ten koste van alles voorkomen worden, wat het juist zo schandalig maakt dat de rest van de media én onze volksvertegenwoordigers zich helemaal niet lijken te verzetten tegen de plannen van Ollongren en haar Europese vrienden.

1
27 Querulijn Xaverius,

Aldus de (nietszeggende en inhoudsloze) mening van schrijver Ewout Klei......

2
28 beastyboy

Ollongren weigert motie uit te voeren video.
http://politiek.tpo.nl/2018/03/06/video-kajsa-ollongren-d66-voer-motie/

0
29 welofniet

* Verwijderd door de redactie *

30 Captain Hero

Nee, Ollongren heeft geen gelijk dat de motie niet uit te voeren is. Als de motie oproept zich hard te maken voor afschaffing, dan kan dat gewoon. Ik ben ook niet zo blij met een bureau vanuit welke overheid dan ook, dat zich met de waarheid van dingen op het internet bezig houdt.

Ik vraag me af hoe Sophie in 't Veld van D66 hierin staat.

0
31 d6072b01

Het enige waar ik het mee eens ben in dit verhaal is het feit dat de EU blijkbaar 1 miljoen gaf om een dergelijk instituut op te richten en dat dat gedoemd is te falen. Dat kan uiteraard ook niet.

Als je dit aan wilt pakken dan moet je het verdomde goed aanpakken. Dat houdt onder andere in:

1) Een vakgroep met mensen uit alle landen om alle talen goed te begrijpen en te begrijpen hoe de eigen cultuur in elkaar zit.
2) Een sluitend bewijs vormen dat iets ook nepnieuws is en dan niet enkel vanuit de onderbuikgevoel reageren. Dat betekent dus fact checking en dubbel check zelfs.
3) Dan moet er een boete komen op het medium dat nepnieuws veroorzaakt en dat moet gecontroleerd worden en betaald worden.
4) Dan moet er een objectieve overzichtsraad komen die deze vakgroep controleert en terug fluit wanneer men iets ten onrechte aanduid als nepnieuws (inclusief boetes voor het niet goed controleren en ten onrechte aanduiden als nepnieuws).
5) Om te controleren heb je een aantal goede IT-ers nodig die kunnen achterhalen waar bepaalde sites vandaan komen en wie er achter zit.
6) Je hebt een hele grote groep nodig die in staat is om allerlei opiniesites af te struinen op zoek naar nepnieuws (uiteraard kan een meldfunctie ook).
7) Een aantal juristen die de wetgeving hier om heen dicht gaan timmeren.

Als ik dit zo lees dan is er voor dit plan zeker een man of 50-75 nodig om dit aan te pakken (minimaal). De kosten voor een dergelijk instituut gaan eerder rond de 50-75 miljoen per jaar kosten dan de 1 miljoen die er nu voor vrij zijn gemaakt. Kan er iemand uberhaupt begroten in de EU?

Als laatste is het initiatief nobel te noemen maar de glijdende helling is absoluut aanwezig naar de censuurkant waar immens voor gewaakt moet worden. Ik vind het prima dat er naar gekeken wordt, maar dit waterdicht aftimmeren is schier onmogelijk en bijna onbetaalbaar. Er is hier naar mijn gevoel totaal niet over nagedacht maar men heeft een proefballonnetje opgelaten welke snel lek geprikt moet worden.

1
32 Gezond boerenverstand

De kreet Nepnieuws is slechts uitgevonden om ons censuur door de strot te kunnen duwen.
Als ergens nepnieuws wordt verspreid dan volstaat het om dat bekend te maken en meer dan dat is niet nodig. Bovendien is er altijd de vraag wat nepnieuws is. Hoe vaak worden we niet door onze eigen overheid getrakteerd op nepnieuws.

2
33 PFL

Kajsa Ollongren D66 weigert motie van de kamer uit te voeren in Brussel.

https://www.nieuwskoerier.nl/news/262018-kajsa-ollongren-weigert-motie-uit-voeren

0
34 welofniet

.
Jalta.nl ...wij van WC. eend....
Nuttige idioten!.
.

0
35 Ook maar gewoon een duts

ollongren is toch dat wijf die geld aan de palestijnse stenengooiers gaf (mijn belastinggeld) ? wefwezen met dat wijf! allemaal belangen!! omdat ze zo'n stejengooier als man heeft

3
36 koelkast magneet

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@27 "Dus ja, aan een dag- èn nachtcamera, heb je dan helemaal niets." Whahahahahaha ... :-)))) Klok ... klepel ... ...

1 minuut geleden geplaatst door Wedergeboren

Snorrie
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@23 Maar misschien zou je je natuurkundige kennis kunnen aanwenden om het gsm op scholen op te lossen?Even een kooi van Faraday neer zetten ...

1 minuut geleden geplaatst door Snorrie

Wedergeboren
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@23 "Die krijgt geen bruikbare beelden terug van het voertuig." Tik..tak .. Klok ... klepel ... ...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

VBOH
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@24 Je moet mij niet vragen naar oorlogstaktieken. Daar heb ik geen kaas van gegeten. Ik weet dat drones een camera gebruiken. Maar ik we...

4 minuten geleden geplaatst door VBOH

Wedergeboren
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@20 Ja, best een goed pakket. Nu maar hopen dat die steun volgheouden blijft worden, en in voldoende mate. Het is niet voor ...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

wildersfan
Formatiekwartet spreekt vandaag over asiel: streng maatregelenpakket in de maak

Hopelijk gaan de grenzen nu definitief dicht. ...

6 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Reconquista
Muziekdraadje

Ace Of Base All That She Wants .https://www.youtube.com/watch?v=8x3yFEAJQ8s...

7 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Reconquista
Muziekdraadje

Euro & Status Quo - In The Army Now ♫https://www.youtube.com/watch?v=hXeWhL9LvVY...

10 minuten geleden geplaatst door Reconquista

DWZ
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

@7Of New Palestina....

13 minuten geleden geplaatst door DWZ

Snorrie
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@23 Onzin.De drone heeft totaal geen last van die kooi op de grond....

13 minuten geleden geplaatst door Snorrie

NK. App
Threesom VideosDesi Porn With Hindi AudioProstittue PornLessben XxxNaked AnamayAnime MasturAunty Ki BurWww Xxx Hindi MovieBodybuilder Man Sex VideoMature Porn BjKatie Cummings PovPolygamous PornSurprise PeggingFree P VideosJe Montrema FellationPregnant NudesHq Indian PornNewmomsexIndian Wife Real Sex VideoLeabian Babysitter PornOiled Up HentaiSquirt DeauxmaBoygayCamvoyeurFilme Porno RomanestiNude Gif6ar6ie PornAsa Akira CumshotNicole.aniston Onlyfans LeakedSister And Brother JabardastiHd Forest Sex VideosFingering RoughIndian Aunties PornsDrunksex PornMrlucky PovSimply Hentمواقع أفلام السكسCasey Calvert AnalIndian Heroin Sex PhotoHandjob Tied UpAsian Sex PornJavporn OnlineHd Love Sex3d Porn VidzShow Me Free Pornography VideosDesi Telugu Porn VideosX XvedioNaked ThotsHentai Vostfr Non CensureViejas Con SexoNeha Dhupia Hot SceneTamilsexeTrany AnalMom And Son Anal PornPorn LibraryOnline Fans GratisSerial Actress XnxxTits On A StickEnglish Porn FilmSex Position In HdChristy CanyonnudeXvideasMary Bellavita PornEkaterina EnokaevaHorney Couple SexCameron Diaz On PornFairytail HentieBokep Japan No SensorEvil Angle PornPorno MomFuck Indian GfLedy Boy XxxNude Female TeenagerPutalocursCfnm RedditMulheres Peladas De AnimesSex Video In CarSouth Sex XxxDesi Bhabhi Sex HdPorn New GirlXxxdrsiBbc GangbangersBlack Porn BisexualEbony BrazzersMelanie Martinez PornStepmom HandjobsVixen PornosuSpank Bang PartyAnalsex PornZelda XxxMan Sex MovieMalayali Sex VideoVr Strip ChatSex SeyNude Short VideoCamila Cortez PornAunt Cass BoobiesFilm PornotransFreeomovi.comKelly Reilly HotNaked GutDeaisexPorn Tube Videos ComJapan Hot Sex VideoSex Video Indian ActressGoogle Bf VideoKendra Lust MilfAna Katana PornErome.AvdvsCelebrity Porn For FreePornos EntaiEn9Desi Xxx Video HdWww Yespornplease ComDeshi Village XxxHd Tushy ComPorn VideolesbianPornomx.comCumassAnju XxxBig Titts Mom PornVirtualgeishaJyoti SexWhite Girl Porn VideoHitchhike PornXhamsterpicsMuslimsexyBrianna Beach Let Me WatchBig Booty Trany PornBloated Belly PornMulheres FamosasnuaBrooke Marks OnlyfansRaquel AmatoBest Sexy Hot PornLesbian JoiYun HatanoJav Guru ComJe Montre MasexetapeEmma Stone BikiniBrunetee PornSexy Bhabhi Xxx VideoIndian Village Sex MmsHd New Porn MoviesAnesthesia PornFemboy Link PornNaked Korean GirlsFree Pron DownloadLisa PornXhamster Tarzan