door Inter in Buitenland  ·  46 Reacties

  • 31
  • 931x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ik durf nog een stapje verder te gaan; het zal leiden tot massale oorlogen.

Primitieve groeperingen met een hoog geboortecijfer zullen oude culturen verdrijven en leiden tot nog meer overbevolking.

14
1 samcash

De huidige regels zijn trouwens eenvoudig aan te passen.

Het vluchtelingenverdrag moet worden aangepast dat buurlanden (of de buurregio) vluchtelingen moet opnemen en dat andere landen alleen verplicht zijn tot het opnemen van kwetsbare risicogroepen zoals atheïsten, homoseksuelen enzovoort. Als zodanig kunnen relatief meer asielzoekers, "asielzoekers" en migranten worden teruggestuurd naar de herkomstlanden.

Een ander punt dat zou helpen is om de grenzen van Griekenland, Italië en Spanje dicht te houden. Dáár worden asielzoekers opgevangen en niet elders in Europa.

15
2 Vaartuig

Hongarije is een primitieve beschaving 1 van de meest primitieve van Europa en dat klaagt over beschaving? Ze kunnen daar niet eens voor hun ouderen en gehandicapten zorgen.

56
3 Oebie

extreem-rechts studentenblogje => next

33
4 sockknitter

Orban lult weer uit zijn corrupte nek.....

45
5 TedjeR

Het probleem is migratie van militante onverdraagzamen die een levensstijl uit de 7e eeuw willen handhaven.

11
6 Soare

Hij heeft alwéér gelijk.

13
7 1050 hPa

* Verwijderd door de redactie *

8 hk-sr

* Verwijderd door de redactie *

9 hk-sr

@2 "en dat andere landen alleen verplicht zijn tot het opnemen van kwetsbare risicogroepen zoals atheïsten, homoseksuelen enzovoort. "

Ben ik het niet me eens ,ook die moeten in de regio opgevangen worden wat mij betreft hetzij in een ander land of in een veilige zone.
En de druk moet stevig opgevoerd worden op landen waar mensenrechten geschonden worden dus het probleem bij de bron aanpakken en niet alleen aan symptoombestrijding doen.

3
10 21st Century Guy

@6 Oh ? Hadden ze toen vliegtuigen,auto's,motoren,computers,telefoons en meer van dergelijke zaken dan ?!

17
11 21st Century Guy

* Verwijderd door de redactie *

12 muxer

Maar in ieder geval een beschaving. Dat ontbreekt aan Orban.

22
13 oeioeioei

@6 Mijn moslimburen zijn hele zachtaardige mensen met televisie, internet, auto en alles wat jij en ik ook hebben. Oh ja, en de jongste, het enige meisje (4) is de absolute baas in huis daar. Ze windt haar grote broers met gemak om haar kleine vingertje.

24
14 oeioeioei

* Verwijderd door de redactie *

15 E.Meel

@15 Vertel eens Meel. Over die mosliminvasie vanuit Hongarije in 1956...

6
16 1050 hPa

@3 Maar nog steeds minder primitief dan die buiten Europa.

3
17 Wild Rover

Hongarije, het land dat zich sterk maakt voor een niet-Europese godsdienst en, oh hypocrisie, dat zegt te doen vanwege een andere godsdienst die een loot van dezelfde giftige boom is. Zodra ze zich sterk maken voor onze eigen goden (en dan niet de extreem-rechtse revisie) ben ik geneigd ze enigzins serieus te nemen.

17
18 Ketter

Migratie is geen mensenrecht ... het is het infiltreren van het leefdomein van een ander. Dit wordt toegelaten of afgewezen. tegenwoordig wordt het door voornamelijk links door de strot geduwd .. Je mag er niets van zeggen, vinden of iets aan doen ..
Het grootste probleem is de populatie. We leven met meer mensen wat op zich al meer problemen geeft. Om dar dan ook nog culturele problemen aan toe te voegen en met (door de mens) gecreëerde wetjes te zwaaien, wordt de weerstand steeds groter ... Die linkse lulkoek van mensenrechten is iets wat men als mens verzonnen heeft ...

5
19 sparta

** gebruiker verwijderd **

@1 : De mens is zijn eigen bedreiging.

20 verwijderd9139144

Correct.
De VN stuurt voedselpakketjes ipv opbouw in de regio ontwikkeling en vooral vuurpijlen in de reet bij de mannen in sommige werelddelen.
Hadden wij hier dezelfde instellingen dan was hier enkel zand en sloegen we elkaar de hersens in voor eten.

3
21 Eastwood

@10

Het opvangen van risicogroepen zoals atheïsten en homoseksuelen zorgt juist voor een win-win situatie. De mensenrechten worden gewaarborgd en deze groepen passen zich doorgaans ook sneller aan!

6
22 Vaartuig

* Verwijderd door de redactie *

23 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

24 E.Meel

laat ze eerst het recht op een stukje aarde, voldoende om van te leven, opschrijven.

Dat dit meest basale recht is ‘vergeten’ zegt mij genoeg over de VN.

2
25 case

"Twee weken geleden verboden de VN een zogenaamde ‘anti-immigratiewet’ omdat het een “aanval op de mensenrechten” zou zijn. Nu gaan er stemmen op dat de VN van migratie een mensenrecht wilt maken en op die manier de Europese grenzen wil openzetten. "

Hier zit een tegenspraak in.
Hoe kan men een wet verbieden omdat het een "aanval op de mensenrechten" zou zijn als het kennelijk (nog) niet als zodanig is vastgelegd?

2
26 Mappie

Vanzelfsprekend is migratie geen mensenrecht. Want de vrijheid van de een kan niet verder gaan de de vrijheid en welvaart van de ander. En onze vrijheid en welvaart wordt ernstig aangetast als jan en alleman zomaar hierheen zou kunnen komen.

Elementair mensenrecht lijkt mij eerder het recht om op de plaats en het land waar je geboren bent je het recht hebt op ontplooien en het nastreven van geluk en welvaart. Begin daar eerste eens mee want dan wordt migratie geheel overbodig. Dan is het niet nodig om andermans welvaart te gaan stelen zoals we nu dmv migratie vrijwel altijd zien gebeuren.

2
27 PFL

Zal Orban zelf weinig van merken .

8
28 No newstoday

@16

Slaat nergens op.
Orban wil de christen- vluchtelingen , joden of atheisten ook niet .
Er word niet gefilterd.

8
29 No newstoday

Hoe nobel het ook allemaal klinkt van de VN het kan simpelweg niet. Als het er op aan komt willen 800 miljoen mensen naar Europa komen omdat het daar beter is. Als dat gebeurt, heb je een totale oorlog.

Als je een klein deel hier op vangt, lijkt dat heel sociaal. Maar dat is het niet. Er wordt namelijk vergeten dat het heel asociaal is tov de mensen die achter blijven. Voor ieder gezin die hier geholpen wordt, hadden 100 gezinnen in het land van herkomst geholpen kunnen worden.

Er komt echter wat meer bij kijken. Door alle ontwikkelingshulp is Afrika in staat geweest om knetterhard te groeien (en andere ontwikkelingslanden). Vroeger konden er 5 miljoen mensen in een land wonen en had men honger. Door de nieuwe technieken en de ontwikkelingshulp zijn het er 40 miljoen geworden en men heeft dezelfde honger weer. Het enige verschil is dat er veel meer mensen honger hebben dan vroeger. Is de ontwikkelingshulp dan wel goed geweest?

Je kunt het een beetje vergelijken met de Oosterplassen. De dieren verhongeren daar. De mens heeft daar een soort natuurpark van gemaakt met dit soort gevolgen. De mensen van de ontwikkelingshulp hebben een zelfde soort park van Afrika gemaakt. Dit continent moet vanuit zichzelf opgroeien en groot worden. Niet aan de hand genomen worden. Zo lang het continent als een kind behandeld wordt door het westen zal het zich ook blijven gedragen als een kind. Een erg lastig verhaal dus.

Wat Hongarije nu doet is het beschermen van het land, het volk en hun cultuur. Kun je ze dat kwalijk nemen? Nee op zich niet. Heel veel mensen beginnen te schermen met de lusten van de EU, maar dat heeft hier niet mee te maken. Het gaat hier om het opvangen van grote hoeveelheden mensen en de EU weet niet eens hoe veel. En daar mag je tegengas tegen geven. De EU heeft hierin aangegeven geen goede leider te zijn met een duidelijk uitgestippeld pad. Verre van.

1
30 Gezond boerenverstand

Orban maakt van Hongarije zelf al een primitieve beschaving. Heeft hij geen migrant voor nodig.

14
31 Gewoon een student

Al dat geneuzel over culturele verdunning.
Het is de stoplap van extreem rechts.
Om vervolgens een nietsontziend racistisch beleid te gaan voeren.
Eigen volk eerst. En de buren? Laat die maar verotte.
Gelukkig hebben we in de EU een hoger beschavingsniveau. Want eerlijk is eerlijk. Al dat rechts nationalistisch getamboereer leidt in het algemeen maar tot een ding. Oorlog.

14
32 hippodepippo

@11
Niet zelf ontwikkeld hoor maar gekregen of gestolen!

1
33 Jan met de korte achterlul

@14
U leeft in een waarlijk paradijs (in uw hoofd waarschijnlijk).
question

2
34 Jan met de korte achterlul

Het helpt in elk geval mee om dit proces te versnellen.

2
35 Proemevla

@32 : Daar ben ik het dus niet met u eens. Even simplificeren van het probleem. Jij hebt een gezin met 3 kinderen. Je kunt het goed rooien en alles is prima. Nu word je gedwongen een kind op te nemen door de overheid. Dit kind heeft extra aandacht en begeleiding nodig want komt uit het buitenland. Je doet dit met de gedachte, dit kind heeft ook recht op leven. Het wordt allemaal wat krapper met het eten en het geld, maar je houdt je hoofd boven water. Het kind vraagt echter veel aandacht en heeft aanpassingsproblemen waardoor er minder aandacht over blijft voor je eigen kinderen. Deze kinderen beginnen wat te morren want zij willen de aandacht van papa en mama ook.

De overheid komt echter met de eis dat je nog een kind op neemt. De kinderen komen hier tegen in opstand. Ze moeten een slaapkamer inleveren, krijgen minder te eten, minder geld en veel minder aandacht van papa en mama. Logische reactie toch? Die reactie noem jij echter extreem rechts. Beetje raar.

Nu is een land en een gezin wel een verschil maar het voorbeeld plaatst het probleem wel in perspectief. De parallellen zijn wel te trekken.

Nogmaals we zijn niet in staat om alle vluchtelingen op te nemen want er zijn zeker 800 mln mensen op de vlucht. Hoe wil je dit aanpakken?

1
36 Gezond boerenverstand

@36 Uitstekend voorbeeld. Iedereen met enig "gezond boerenverstand" beseft dat je gelijk hebt en dat Orbán op dit punt gelijk heeft.

1
37 thestranger

Lijdt inderdaad tot een zeer ernstige zeer grote primitivatisering van onze beschaving. Deze ontwikkeling lijkt niet meer te stuiten, de merries van Troje baren aan de lopende band hard geïndoctrineerde kinderen die hun agressieve beleving van de islam als hoogste goed zien in hun leven. Het is het willen behoren tot de groep, net zoals ik destijds in het leger heropvoed ben geworden, om mijn niet aflatende solidariteit aan mijn medemilitairen als hoogste goed te leren zien.
Dat had de functie om zelfopoffering mogelijk te maken in het belang van de groep. Ik had daar respect voor. maar de maatschappij is geen leger, de islam gebruikt een uiterst militante manier om hun "gelovigen" deze kunstjes zo nodig uit te laten voeren in militant, maar vooral in politiek opzicht.
Blinde solidariteit wordt er in hun clubhuizen gepredikt en dan hoor je bij de groep. Niet (meer) te behoren tot een groep geeft een bijzonder verlaten gevoel, dus je blijft levenslang en ook levenslang hun trouw. We hebben in WO II gezien, dat ook de zogenaamde "gematigde" moffen kozen voor hun groep, die uit fascisten van een zeer psychopathisch kaliber bestond.

We importeren hier nu vergelijkbare zeer grote en zeer boosaardige problemen die zich nu snel en letterlijk als maatschappelijk parasiterend onkruid overheersend en dominerend verspreiden en uitbreiden over geheel van het suffe Europa.

Ik wens u allen sterkte met het professionele weg zien van onze politici en toelaten van deze primitieve religieuze hordes, waarbij moet worden opgemerkt, dat de islam als geen enkele andere godsdienst zeer faciliterend is voor de ontwikkeling van psychopathische karaktersvorming. Eerwraak , het uitmoorden van groeperingen die anders denken als zij, een soort intellectuele genocide. Turkije is slechts een voorlopertje in deze.

1
38 Wil je niet weten

@30 ++++++++++++++

1
39 Mappie

@3 De tien miljoen Hongaren hebben meer Nobelprijzen behaald dan alle 1500 miljoen moslims bij elkaar. Zelfs als je humbugprijzen als literatuur of vrede meetelt.
http://www.americanhungarianfederation.org/FamousHungarians/nobel.htm
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Muslim_Nobel_laureates

2
40 GermenR

@34 Jij leeft kennelijk in een ingebeelde jungle. Doe mij dan maar het paradijs.

3
41 oeioeioei

Dat is een doorzichtige truc om miljarden patriarchalen Europa massaal binnen te laten stromen en zo de hele boel over te nemen, zonder dat er geweld aan te pas hoeft te komen. Dan is het gedaan met alle vooruitgang en echte mensenrechten, en zullen we weer onderworpen zijn aan een nieuwe feodale elite met hun gestoorde religies. Zelfs Hongarije, toch niet het progressiefste land van Europa, ziet blijkbaar dit gevaar in.

1
42 zewa

Apart dat hier de 'links' genoemde Soros wordt genoemd als sponsor van de migrantenhordes, want de rechts en traditioneel georiënteerde elite is veel grootschaliger en sponsort dit veel breder en met veel meer kapitaal. De werkelijkheid is dat het internationale, kapitalistische bedrijfsleven en oliekapitaal etc. hierachter zit, en die zijn al sinds het begin van de twintigste eeuw bezig met in Europa alles uit te roeien wat zij 'communisme' noemen, dus zeg maar mondige, opgeleide burgers die zich tegen uitbuiting en geweld verzetten. Dezelfde lieden die ons met Hitler en de nazi's hebben opgezadeld, en die nu weer het jihadisme voeden en trainen om al hun vijanden voorgoed uit te schakelen, zodat ze geen last meer hebben van kritische en autonome burgers.

1
43 zewa

@32
"' Gelukkig hebben we in de EU een hoger beschavingsniveau. Want eerlijk is eerlijk. Al dat rechts nationalistisch getamboereer leidt in het algemeen maar tot een ding. Oorlog. "'

Hoe dat dan? Landen en partijen die hun eigenheid willen bewaren moeten worden aangevallen of zo? Als er iets is wat tot conflicten leidt is het wel de ongebreidelde massa-immigratie en multicultuur. Van het Romeinse rijk tot Joegoslavië en Rwanda, elke multicultuur klapt vroeg of laat uit elkaar en dat gaat meestal niet zachtzinnig. En wat dacht je van de jaarlijkse moordpartijen die regelrechte aanvallen op Europa zijn. Dat zijn geen PVVers of Hongaren. De gevolgen van het verlies van identiteit, vervreemding en het binnenhalen van een totalitaire religie worden schromelijk onderschat door de veroorzaker (EU)

1
44 Reconquista

@43
Dat is niet apart, zegt ie zelf.

0
45 Proemevla

@41
Jungle, hoe komt u hierbij?
Hebt u hier een linkje van?

2
46 Jan met de korte achterlul

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

1 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

1 uur geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Dat hoeft niet want ze zijn hier vrijwillig dus niets houd ze tegen om lekker terug te gaan ....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Graaier1000
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

Dit gaat de verkeerde kant op. Dirk moet zorgen voor voldoende beveiligers in de winkel. Zij zijn opgeleid om op een goede manier in te grijpen....

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@12 Inderdaad. Nu je het zegt. 💡...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
BBB gebruikt overheid als fruitmachine, geruzie alom en formatie gaat alweer in standje rust - Joop - BNNVARA

"BBB blijkt er een aparte omgang met de realiteit op na te houden."Zet Joop en Bnn/drama op de plaats van BBB en dan klopt het .Want daar ...

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

Koop allemaal een elektrische auto zeiden ze is goed voor het milieu zeiden ze.Plaats de oude meter terug die op muntjes ging ....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Joodse Nederlander bekladde partijbureau ChristenUnie

Een joodse Nederlander bestaat niet .Een Nederlandse jood wel....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Dakota Johnson Sex VideoFree Blue Film VideoMiss_juliaaCorey Chase SaunaPorn Hub ApplicationPorn Gay TubSmall Sex ComTelugu Bf CinemaXnxx DowloandSextopIndian Porne SitesTiahnie OnlyfansXxnxx TamilXxx Ass FuckCamsoda Nomercy-sexxPornhub CheatingPornos Em GruposAidria RaeAraya FaeAlison Brie SexKpornMistress WhippingMai Thai XxxPo Rn DigPorn.3dXvideoslSkylar Vox Full PornNude Latina WomenKendra Lust Full HdR Nsfw AsmrYouporn En FrancaisCumshot On FeetNidhi Mahawan HotPanu XxReal Bollywood PornSunny Lone Sexy VideoXfantazy.clmFree Erotic MoivesXmax PornFullmetalifritPower_midget OnlyfansXnxx Telugu TeacherFudi XxxLeah GottieBlue Sexy Picture HindiXxx 2016Uk Porn VideosBusty BjMutearGroping Public PornJapenese Women NudeBlack Camel ToePorn Sites For FreeKamasutra Movie ScenesBrrazzers ComNodiyaIndian Desi Hot Porn VideoLuna Starr OnlyfansVr CummingDownloadporn FreeCzech PornostarsEroenzoZone TaFree OernCnn EroticosTiktok Vídeos EngraçadosPorno Xxx GratisXhamster HardcoreSexiest Porn VideosBoy Meets MilfReddit College SlutsPorn Movies In IndiaNude CatchRedporn ComXxx KathaLive Streaming Nip SlipNhentai.net MilfLesbian Porn Mother And DaughterHot Stepmom XnxxSania Mirza PornMom4kIndian Hot Sexy BpNiksindian Full VideoFlatiron Sex PositionTeenage Sleep PornBigblackbuttRule34.paheal.netPaulina Porizkova ToplessStipper ClothesYouporn CoùCuming In A CondomJordi El Nine PollaRuby RedbottomHot Nun PornTransgender BrazzersKelliprovocateurOnfluencersgonewildTallest Naked WomenMalayalam Blue Film DownloadAmouranth JoiDeepest ThroatPornografia Mulher CasadaPorn Black GrannyPrasite In CityXxx Desi52 ComSara Jay Full VideoLamamilecheraUpskritLeana Lovings BlackHot Naked SisterEbony Granny BbcGotpornsTiktok18Circle Jerk VideoXxx PosedBengali Sex AuntyGwen From Ben 10 PornMasage Asian PornNaked Chicks On BeachHentei PicAnime Porn VieosHyd Sex ComDesi Sexy Pron VideoJessica Nigri NideChinesexnxxSex Blue Film HdPregnant Xxx VideosSlim SexAlexis FawxxxxFutanari ManhuaAlyssa Quinn PornKimberly McarthurJennifer GrandaMalayalam Teen SexGayxvideoMom Beta BfAmber Moore Non TraditionalMom Porn BlackmailExcogi KylieNudist TwitterTitties DownblousePorhu.Ryan Coner PornHixxxPprnhatLadki Ko Chodne Ki Video4tube ConDirty Talk With MomBig Titty RedbonesPorn Forum