Kamillah Jones.
Volledig scherm
Kamillah Jones. © Go Fund Me

Rottweiler bijt Australische baby Kamillah dood op straat in haar buggy

De kleine Kamillah Jones is niet ouder dan 1 jaar geworden. De baby zat tijdens een wandeling met haar mama in haar kinderwagen toen een rottweiler in Inverell over een hek zou gesprongen zijn en Kamillah aanviel. Het meisje overleefde het niet.

40 reacties

  • Gilbert Van Leeuwen

    6 jaar geleden
    De zeveraars over de opvoeding van een hond zullen er altijd zijn, ga dat uitleggen aan de ouders van dat kind.
  • Eva Knebel

    6 jaar geleden
    Ik ben absoluut geen hondenmens. En dat komt in de eerste plaats door al die mensen die een hond nemen en er een verwend ongetraind misbaksel van maken waar andere mensen last van hebben. In dit geval is er een kindje gestorven. Ik ben zelf ooit gebeten door een Rottweiler... onbetrouwbaar omdat de eigenaar zich lager in de roedel had geplaatst en de hond de leiding nam. Mensen zouden verplicht een cursus omgaan met honden moeten doen alvorens een hond te mogen nemen.
  • skandar hussein

    6 jaar geleden
    Ik snap niet wat mensen zien in een beest, honderas, die je met harde strenge discipline moet opvoeden. Om daarna te kunnen pochen dat ie nu zo'n schatje is?
  • johan fransaert

    6 jaar geleden
    ten eerste aan alle hondenhaters een hond word nooit vals geboren hij word zo gemaakt door gebrek aan opvoeding of door traumatische ervaringen en dat is volledig de verantwoordelijkheid van de eigenaar en net daar knelt het schoentje er is gewoon geen controle of een hond al of niet een afwijkend gedrag heeft en dit heeft dan ook niets te maken met het ras.
  • Cyriel Van De Pol

    6 jaar geleden
    Wacht maar tot de brave wolven hun intrede doen in groep , dan zullen er nog meer Van die gruwelheden gebeuren , maar ze zijn zo braaf zegt men toch . En er word geen enkele hond als moordmachiene geboren , en hoe het dan zo ver komt , vul je zelf maar in ........