door Havermout in Politiek  ·  42 Reacties

  • 4
  • 606x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 Lone Wolf

* Verwijderd door de redactie *

2 E.Meel

Eng figuur inderdaad.

Kan het Baudet uberhaupt iets schelen gezien hij vaak met dit soort mensen omgaat?

13
3 Pegasus

"De krant heeft inzage gehad in de discussie in een WhatsApp-groep waar Ramautarsing deel van uitmaakt. Daarin zegt hij op een gegeven moment dat homo's relatief een hoger IQ hebben en dat de hele samenleving er "dommer van wordt" als zij zich niet voortplanten."

Wat heb ik eraan, dat een partijdige krant inzage zegt te hebben gehad en niet eens de context en originele bewoordingen publiceert?

15
4 Wendel

@1 Haha, ja, want zo dom en vreemd kunnen echte alt-righters niet zijn, toch?

/s

12
5 d6072b01

En hoe komt die krant aan die inzage, is dat niet tegen de wet, iets met privacy die iemand mag verwachten, hacken, bespioneren enzo?

14
6 Wendel

@1 Dat lijkt me een zotte complottheorie. Had u gelijk, dan zou het wel erg komisch zijn dat De Haze Winkelman uit de partij gezet is terwijl hij juist voor Ramautarsing waarschuwde.

4
7 Smiling

Het leuke van het COC is dat ze zo dominant zijn, het lijken wel boze heteromannen! question

12
8 Wild Rover

@1 leuk dat je dat zegt. Één van de geroyeerde leden een zogenaamde "infiltrant" aldus de kritiekloze FvD volgers had juist gewaarschuwd voor ramautarsing maar gelukkig heeft Thierry niet geluisterd naar deze "infiltrant"

5
9 Utrecht_83

@3 het gaat tjerrie om de belangstelling, wanneer hij niet in de spotlichten staat vindt hij zijn leven zinloos.

8
10 Denisova

De snel gekwetste medemens - dit keer van het COC - heeft het niet zo op feiten.

16
11 JackKropotkin

Ergens klopt het wel question

15
12 chouffleur

@4

- " en niet eens de context en originele bewoordingen publiceert? " -

In welke context zou zo'n uitspraak positief kunnen zijn?

5
13 Pegasus

Snap jij het dan snap ik het...
eerste statement:
Homo’s hebben een relatief hoger IQ, nou daar moeten ze juist blij mee zijn is toch een aardig compliment.
Tweede statement:
De hele samenleving wordt er "dommer van wordt" als homo’s zich niet voortplanten, is een feitelijke vaststelling die klopt....je zou juist denken dat de hetero’s zich geshockeerd zouden moeten voelen als “dummies” tov homo’s question question
Wat een walgelijke non discussie weer, dit omdat mensen er altijd van alles erbij moeten verzinnen en niet lezen wat er daadwerkelijk gesteld wordt...

Zoiets als:
Gras is groen...ja maar als het wat warmer wordt kan het iets licht groen zijn of zelf bruin, als je kunstgras neemt is kan het ook blauw of rood zijn, die rubber korrels zijn ook wel slecht op het voetbalveld, rekenen we helmgras ook onder de groene grassen dan..nee nee nee...gras is groen niet meer of minder.

14
14 Jojotje

* Verwijderd door de redactie *

15 Lone Wolf

@9 Ter verdediging van Baudet: Het waren wel VVD'ers, die zijn al gauw te capabel. question

8
16 Wild Rover

@15 Nu nog ff die chagrijnige weightwatcher, Nanninga, uitzwaaien. Hebben we dat ook weer gehad.

7
17 vanBinsbergen

@1
Daarom staan Baudet en Hiddema pal achter hem? Hij verkondigd gewoon het FvD geluid, anders had hij er al heel lang geleden uit gelegen.

2
18 joostmaghetweten

@14 Ben benieuwd of er ook nog reageerders zijn die zo een antipathie hebben tegen deze man daadwerkelijk inhoudelijk reageren op de twee stellingen die Ramautarsing in de wat app groep plaatste, dus niet vanuit de heup op hem schieten met veronderstellingen en zelf gefrabiseerde aannames.
Nogmaals:
Homo’s hebben een relatief hoger IQ,
Dat de hele samenleving wordt er “dommer van wordt” als homo’s zich niet voortplanten

PS Men weet hopelijk ook wat het beteken als iets tussen “ “ staat question question

11
19 Jojotje

Dat lijkt me niet teveel gevraagd nee.

6
20 Gewoon een student

Deze man heeft een persoonlijke en eigen campagne.
Als hij veel stemmen gaat krijgen, dan zal blikken dat er meer mensen denken net zoals hij. Het is verkiezingstijd immers. Denk dat hij veel Marokkaanse stemmen gaat krijgen.

10
21 Wil je niet weten

@19 U vergeet het deel waarin hij dus beweert dat homorechten schadelijk voor de samenleving zijn. Dat is dus ook nu juist het hele punt.

11
22 Gewoon een student

@14 ik denk dat de meeste homo's er niet op zitten te wachten dat"politici" de homo rechten ter discussie stellen.

3
23 Utrecht_83

@19 inhoudelijk wil Ramautarsing herhaaldelijk in discussie over de intelligentie van verschillende rassen en geaardheid en gebruikt hij semi-wetenschappelijke nonsens om discriminatie goed te praten.
Inhoudelijk genoeg?

6
24 Utrecht_83

@19 Ziet u echt geen problemen met de uitspraken van Ramautarsing?

Hij koppelt het 'dommer worden' van de samenleving aan homorechten. Oftewel: als homo's minder rechten hadden zouden ze 'keurig' met een vrouw een gezinnetje stichten. Waarmee hij dus homo's het recht ontzegt om te zijn wie ze zijn.

Overigens heb ik nog nooit een onderzoek gezien waarin IQ aan homoseksualiteit werd gekoppeld, wat natuurlijk prima aan mij kan liggen. Maar bij zulke uitspraken zie ik wel graag een wetenschappelijke verwijzing.

6
25 Smiling

Vrijheid van meningsuiting .

7
26 El Matador

@26 daar maakt het COC mooi gebruik van!

6
27 Utrecht_83

@26 . Hij mag ook zeggen en vinden wat hij wil, maar het COC mag er met die zelfde vrijheid er ook wat over zeggen.

0
28 Tralalala

@25 ...Oftewel, gevolgd door een riedel aan dingen die nergens in een tweet of post staan, oftewel een aanname.
Als hij dit werkelijk zo gesteld heeft ben ik het gewoon eens met u stelling, echter er is een totale hetze tegen iedere tweet of post van FvD leden overgoten met aannames en bijverzinsels.
Mede mogelijk gemaakt door de media natuurlijk want u weet net zo goed als ik dat een paar tweets uit een heel gesprek pak en deze zonder context of nuance plaatst, dit totaal uit zijn verbrandt gerukt wordt.
Maar verder wens ik een ieder veel plezier met het 100.000 ste anti FvD draadje, die een feel good gevoel schijnt te geven aan het eenzijdige deelnemersveld in deze draadjes.

11
29 Jojotje

Het is een beetje een idiote uitspraak, om te beweren dat homo's over het algemeen intelligenter zijn dan gemiddeld, en dat het daarom zonde is, dat ze zich niet voortplanten. Dat KUN je zien als een oproep om homofilie te verbieden, maar ook als een beetje dubbel compliment aan homo's.

Je mag van alles niet vinden van homo's en hoe het zo is gekomen, maar ik kan me voorstellen op grond waarvan je die uitspraak over iq doet. Onze grootste onsterfelijke artiesten zoals André van Duin en Wim Sonneveld waren homo's. Heel veel anderen ook van de oudere garde van wie het nooit bekend is geworden. En homo's zijn vaak gevoeliger, ik heb de indruk dat mensen gevoeliger zijn als gevolg van, onder andere, hoog-ontwikkeld zenuwstelsel dus ook hersenen. Dat zou ik wel eens onderzocht willen zien, dat verband tussen hooggevoeligheid en hoog iq, of dat klopt.

11
30 Wendel

De mensen die slechte dingen doen, trekken zich niets van God aan. Daarvoor zullen ze door God gestraft worden. Want ze zijn niet gehoorzaam aan Gods waarheid. Ze verbergen die waarheid zelfs voor andere mensen. 19 Ze hadden God wel kúnnen kennen. Want Hij heeft hun laten zien wat ze van Hem moeten weten. 20 Want Gods eeuwige kracht en goddelijkheid zijn te zien in de natuur. Dat is altijd al zo geweest, vanaf het moment dat de aarde werd gemaakt. Maar ze wíllen God niet kennen. Daarom hebben ze geen excuus dat ze God niet dienen.

21 Ze hadden God dus kunnen kennen door naar de natuur te kijken. Maar tóch hebben ze Hem niet de eer gegeven waar Hij recht op heeft. Ze zijn Hem niet dankbaar geweest. Ze hebben voor alles liever hun eigen verklaring gezocht. Zo is het donker geworden in hun onverstandige hart. 22 Ze vinden zichzelf wel heel wijs en verstandig, maar ze zijn juist dwaas. 23 Want ze hebben de macht en majesteit van de onsterfelijke God niet willen aanbidden. In plaats daarvan hebben ze beelden gemaakt van sterfelijke mensen of dieren en die als goden aanbeden. 24 Daarom gaf God hen in de macht van hun eigen slechte gedachten. Daardoor gingen ze ook heel verkeerde dingen met hun lichaam doen: ze kregen heel verkeerde ideeën over seks. 25 En dat kwam doordat ze Gods waarheid vervingen door leugens. In plaats van God te aanbidden, aanbaden ze dat wat door Hem gemaakt was. Maar juist God Zelf moeten we voor eeuwig prijzen! Amen! Zo is het!

26 En omdat ze God niet wilden aanbidden, heeft Hij hen hun gang laten gaan. Ook toen ze walgelijke dingen op het gebied van seks gingen doen. Hun vrouwen hebben niet meer op de normale manier seks, maar doen allerlei abnormale dingen. 27 En ook de mannen hebben niet meer normaal seks met hun vrouw, zoals het hoort. Nee, ze willen seks met elkaar. Zo hebben mannen seks met mannen. En dat komt doordat ze God niet als God hebben geëerd.

28 Ze hadden dus geen zin om God te eren. Daarom heeft God hen niet tegengehouden toen ze slechte dingen gingen bedenken en doen. 29 Ze zijn oneerlijk, ontrouw, hebzuchtig en gemeen geworden. Ze zitten vol jaloersheid, moord, ruzie, bedrog en wreedheid. 30 Ze roddelen, liegen, beledigen God en scheppen op over zichzelf. Ze weten steeds wel weer wat slechts te bedenken. Ze zijn ongehoorzaam aan hun ouders. 31 Ze zijn onverstandig, onbetrouwbaar, onvriendelijk, haatdragend en liefdeloos. 32 Ze weten heel goed dat God zegt dat zulke mensen de doodstraf verdienen. Maar toch doen ze die dingen. En ze vinden het ook prachtig als andere mensen die dingen doen.

15
31 DONKEY R

* Verwijderd door de redactie *

32 muxer

Wijnhuis vond weer iets

Next

9
33 Eastwood

"De partij laat weten niet op de nieuwe aantijgingen te willen reageren."

Nou, dat zegt dan weer ruimschoots voldoende.

0
34 mountainlion

@29 Wellicht is het een idee als u of een van de anderen die 'uit de context' zeggen, ons laten weten wat de context dan wel is. Op deze manier vind ik het een nogal lege verdediging.

Overigens zie ik de relevantie van dat hele IQ niet zo, eigenlijk.

2
35 Smiling

Hahaha als de coc bestuursleden werkelijk zo slim zijn dan hadden ze kunnen weten dat FvD niet ingaat op zulke eisen.

7
36 PFL

@31
"De mensen die slechte dingen doen, trekken zich niets van God aan."
God die slechte dingen doet, trekt zich niets van de mensheid aan.

"Daarvoor zullen ze door God gestraft worden."
God is liefde...

"Want ze zijn niet gehoorzaam aan Gods waarheid."
Hoe kun je een waarheid gehoorzamen?

"Ze verbergen die waarheid zelfs voor andere mensen."
Kijk eens (of 'is') in het keukenkastje.

"Ze hadden God wel kúnnen kennen."
Maar ze zaten toevallig niet bij 'm in de klas.

"Want Hij heeft hun laten zien wat ze van Hem moeten weten."
Want Hij heeft hen laten zien wat ze van Hum moeten weten?

"Want Gods eeuwige kracht en goddelijkheid zijn te zien in de natuur."
Wel bijvoeren, graag.

"Dat is altijd al zo geweest, vanaf het moment dat de aarde werd gemaakt."
6000 jaar of 4,5 miljard jaar geleden?

"Maar ze wíllen God niet kennen."
Inderdaad.

"Daarom hebben ze geen excuus dat ze God niet dienen."
Ja, hoor. 'Wie is de mol' was op tv.

1
37 LanCaster

@35 Het antwoord op u vragen heeft het betreffende raadslid inmiddels gegeven question

3
38 Jojotje

@38 Nee. Het voormalige kandidaatraadslid zegt iets laffigs over 'advocaat van de duivel' en dat hij niet, althans niet helemaal, achter de uitspraken staat. Niets over context, en evenmin achter welk deel hij dan wél staat. Hij heeft zelf gelukkig begrepen dat dit soort gesprekken niet bevordelijk zijn voor de politiek.

3
39 Smiling

@39 zolang niet het gehele gesprek openbaar wordt gemaakt zullen we die context niet weten, daar kunnen we dus geen uitspraak over doen. Ik ben wel benieuwd hoeveel “jonge “ politici ineens zichzelf inclusief hun tweets verwijderd hebben van deze discussie forums voor de jongere afdelingen van partijen.
De kwalificatie die u aan zijn statement hangt is wel heel kort door de bocht en is duidelijk een mening van u, wat ook mag.
Nou volgens u heeft hij het begrepen maar hopen dat andere dat dan ook begrijpen en de politieke verantwoordelijkheid nemen voor hun uitspraken, of is dit eenzijdig voor FvD leden( denk oa aan Y El Ksaihi en I Tekir)

4
40 Jojotje

Ramautarsung heeft niet veel verkeerds gezegd. Het enige dat niet uit onderzoeken te halen valt, is dat niet bekend is of homo's een hoger IQ hebben. Het schadelijkst voor onderzoek en open discussies is het stigmatiserende optreden van Pechtold en Ollongren dat ieder gesprek en onderzoek over dit onderwerp tot verboden gebied verklaart. En Pechtold heeft daar helemaal geen edele motieven voor, hij vecht als een bezetene voor zijn plek op het pluche, meer dan egoisme is het niet.

5
41 Soare

* Verwijderd door de redactie *

42 E.Meel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Aantal gevallen van mazelen in Europa loopt snel op

@7 Ik zat net te denken dat ik nog nooit op facebook ben geweest. Geen idee hoe het daar is. Voor die groep mensen ben ik dood, besta ik niet....

zojuist geplaatst door wildersfan

RobP
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@183 Klopt. Niet over veroordelen maar wel over blokkeren door Friezen. Deze Friezen zijn veroordeeld en XR niet terwijl beiden blokkeerden. U...

zojuist geplaatst door RobP

progressiefliberaal
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Genderidentiteit zit tussen de oren, dus daar kun je als buitenstaander (douanebeambte, agent, arts, noem maar op) niks mee.In het paspoort ...

zojuist geplaatst door progressiefliberaal

Wedergeboren
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@9 "je geslacht" Tja,duidelijk is het bij jou nog niet ingedaald dat 'geslacht' en genderindentiteit twee volledig andere zaken zijn....

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Vageali6888
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@64En puntje bij paaltje haten al die groepen blanken, stuk voor stuk....

5 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

De reden die XR aangeeft om te demonstreren op de A-10 is fake: ING zit daar al lang niet meer. De "gehate" bank wordt niet geraakt, alleen het ...

6 minuten geleden geplaatst door duurendaal

Wedergeboren
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@9 "dat de douane toch vreemd opkijkt" Tja, dat zegt dan veel over de douane. Zoals ik al zei, lekker belangrijk ja ... ...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Vageali6888
Blamage voor Rutte en Ollongren: "Het Oekraïense F-16-trainingsprogramma is mislukt", zeggen de Fransen - Dissident.one

@81Ja klopt, onder andere dat. Wat is daar mis mee ?De voor de Russen vijandelijke kerngrootmacht had sowieso uit hun buurt moeten blij...

7 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

wildersfan
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@63 Wij worden gekoloniseerd....

9 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Wedergeboren
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@8 Oh jee Bop, breng ze nou niet op ideeën alsjeblieft. DIe spruitjeslucht staat me nu al tegen. ...

10 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Indian Erotic Porn VideosCamsoda.cpomPornhd92Xxnxx Hindi VideoFamily SexxIsshiki MomokoRealjam VrKajalxxxxxXnxx YangLisa Ann Johnny SinsVictoria PureTamil Heroine Sex Video HdKayal SexNikki BenzpornGoo GirlSeeking Arrangement MovieMom Xxx SexHentai CodeLibertic Site LibertinRyheim ShabazSuccubbus PornHenti FootjobHindihdxxxHijab MylfNufe WifeFree Porn MviesNaked Women ButtsGay Sexual AsmrDesenhos Porn GayCartoon Mom PornWife Fucked In Front Of HusbandIndianpornxxxGgettotubeVillage Aunty Romance VideoRachel BarleyChicas NudeFilm Bokep JpngEscrots Near MeYespornpleAsiancuntsMasagGay Sex Stories In TeluguMallu Aunty Hot Romance VideoPorn Tamilمانجا هنتاMexicana DesnudaPink Drip PornBrandi-loveVippornsPolice Officer XxxSex Video Open EnglishFinger MyselfSophie LeoneHeroinssexJamie JamesonShakeelasexvideosSleping Mom XxxCartoon Blowjob'sEroneEllie Rule 34Xx Video H DIndian Romance Xxx VideosBrainwashed PornSunny Leyan XxxJavbigoJenni Lee NudeMallu KumtazIndian Hot Girl PornBest Bengali Porn VideoIamsaragoldFart Joi PornFree PornbtubeXnxx PakistaniLucklesshollyCruise Ship SexXxxbvideoBushypussyUmemaro3dPrivacy PornNude Crystal BernardAlison Angel PornDesi Prostitute Sex VideosPorn Kacey KoxGravoty Falls PornCojiendo Ala AbuelaGranny Big ClitMasked BlowjobsHotwife TxtsLesbian Porn Videos MassageXnxx AssamBangla Choti VideoP.ornF95-zoneXmoviesforuoyCnpornhub.comSpencer BarrickGlorilla NudesAdam Devine NakedMoney Heist Sex SceneHindi Chudai ComRedhead Double PenetrationBig Titted Older WomenDoggy Style PosotionWaka NinomayaBeth Bennet PornPublicdickChturbtMan Fuck PigSharon Lee PovLana Rhoades Onlyfans PornGentlemens Club PornJapanese NippleBest UncensoredhentaiPorn SuegrasPokemon BlowjobsDick PornAvatar 2 PornModels Playboy NakedComeltoe PornNudeloveAnna De Ville Takes Endless Cock In All Her HolesHow To Make Her CumLight Skinned Big TittiesXnxx Indian New VideoSpan BankIndian Bulu FilmSpanish Mom PornPorn Site ListHorny Mature PornWhitney PaigeLily James PornNew PussyAnmie PussyPornhubmommyKomik Hentai Sub IndoMia Khalofa Porn VideosDaisy Head NudeFrida Gustavsson NudeBf Aunty SexXnxx Indian AudioArianaxlu NudesIndian Wife HardcoreHentai CollectionTop Ts PornstarsChaturbqgeXxx West Indies VideoCelb NudeWoahkenzy NudeSuhagrat DikhaoValerie Porn