zaterdag 3 maart 2018

Alexander Pechtold bij Rick Nieman in WNL Op Zondag

Alexander Pechtold bij Rick Nieman in WNL Op Zondag
Rick Nieman komt deze maand met een late night-editie van WNL Op Zondag. Vanwege de Olympische Spelen is het populaire zondagochtend-programma verhuisd naar de zondagavond. Deze week wordt WNL Op Zondag uitgezonden rond 23 uur op NPO1, vanuit Studio 23 in Hilversum. Met nieuws, politiek, vrolijke kwesties en prominente gasten.
D66-leider Alexander Pechtold is te gast bij Rick Nieman. Dit weekend houdt D66 het verkiezingscongres. De fractievoorzitter van de democraten komt vertellen over de komende gemeenteraadsverkiezingen en de toekomst van Europa.
Boswachter Hanne Tersmette over haar boek #Gaan waarin ze de mooiste plekken van Nederland beschrijft. Van het Dwingelderveld tot het Naardermeer. Volgende week start de boekenweek met als thema ‘Natuur’.
Misdaadverslaggever John van den Heuvel is te gast in WNL Op Zondag. Wie is de baas in de onderwereld? Hoe proberen criminelen media en politiek te beïnvloeden?
Regisseur Martin Koolhoven, bekend van onder andere Oorlogswinter, en Brimstone, over de komende Oscars. Welk film-attribuut zou eigenlijk een Oscar verdienen?
WNL Op Zondag, zondagavond 4 maart om 23.15 uur op NPO 1.
Bron: WNL