Opnieuw links geweld tegen Powned-journalisten, in Rotterdam (nieuws.tpo.nl)


Extreem linkse zwarte piet hater probeert Powned-verslaggever voor langsrijdende auto te duwen ...

door Kuifje in Binnenland  ·  40 Reacties

  • 0
  • 908x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

En dat is 6

1 verwijderd111

AFA schorem. Oppakken dat tuig.

0
2 Tsaar

* Verwijderd door de redactie *

3 Undertaker

Het enige dat deze groep bereikt door op deze manier te reageren, is dat ze alle mensen die misschien nog enig begrip hadden, nu voor altijd tegen zich hebben gekregen.
Zo dom, en zo onverstandig.

1
4 Lara

Dit gehele anti-zwarte Pieten gedoe werkt totaal averechts!! Er zijn steeds meer Nederlanders die een enorme hekel krijgen aan bepaalde bevolkingsgroepen. Een pesthekel die zij tot voor kort nooit hadden! Hebben jullie nu je zin?
Domme domme lui...... Jullie wakkeren zelf racisme en haat aan.... Euh wakkeren?... Jullie gooien benzine op een dovend vuurtje.....

1
5 LoydMorris

Ik begrijp uit de gebruikte woorden dat we 'links' moeten gaan haten, verafschuwen en gaan denken dat 'links' a priori 'slecht' is?

Wat een stemmingmakerij... Hoe triest en dom dit soort acties ook zijn, meteen maar 'links' zo benoemen is hokjesdenken en stemmingmakerij. Hier is niemand mee gediend; behalve mensen die graag zo denken en de schuld bij een groep willen leggen... Gevaarlijk!

21
6 weerman

@5 Het is laf rechts hier weer dat hun racisme wijt aan anderen. Nooit komt het extremistische gedachtegoed van de militante Pro-ZP door zichzelf. Huichelachtige hypocrieten dus met hun brein dat nog steeds niet doorheeft dat het niet fatsoenlijk is om anderen als een karikatuur weg te zetten op een kinderfeestje.

En het werkt niet totaal averechts hoor. Het gezond verstand wint het van de brullende onderbuikjes.
RTL, NPO en steeds meer middenstanders vervangen het racistische beeld van jouw zwarte Piet voor een fatsoenlijker versie. question

42
7 Klootviool

@7

"...het racistische beeld van jouw zwarte Piet voor een fatsoenlijker versie."

En daar jok je twee keer in één zin. Het is namelijk NIET "mijn Zwarte Piet" en ook is de huidige versie 'onfatsoenlijk'. Dat is slechts een mening van een klein groepje geradicaliseerde lieden uit A'dam -ZO die elkaar ophitsen en niets anders te doen hebben.
Verder is dat groepje racisten (want dat zijn het...!) allang aangehoord door burgemeesters en zijn er items verdwenen bij de oudere versie van ZP. Maar het is nooit goed bij deze groep raddraaiers; ze zijn pas tevreden als die hel ZP weg is. Dus gaan ze door met hun geklier en aandachttrekerrij en wetsovertredingen.

ZP is als zwarte man helemaal niet racistisch, en ook nooit zo bedoeld. wie dat zegt doet aan smerige stemmingmakerij en ken de verhalen omtrent de totstandkoming van ZP niet en wil die verhalen ook niet kennen. Men is bevooroordeeld en heeft als hobby: lekker rellen en elk jaar een beetje méér rellen en eisen stellen.

tot een kritische massa dit tuig meer dan zat is en de ME even de andere kant uitkijkt. Dan is het snel gedaan met deze idioten. Kunnen ze een andere hobby aannemen: eindelijk eens een baan zoeken en hun bijstandsuitkering stoppen.

7
8 weerman

@8 "Dat is slechts een mening van een klein groepje geradicaliseerde lieden uit A'dam -ZO die elkaar ophitsen en niets anders te doen hebben."
Nee hoor. In jouw verwrongen wereldje misschien.

Maar de extremistische pro-ZP'er heeft zich van zijn beste kant laten zien de afgelopen jaren.
Voor de bühne roepen dat iedereen die aangepast is, welkom is.
Zijn er een paar Pieten die niet zwart zijn (In dit geval de enige juiste kleur voor die Pro-Piet) moeten de Regenboogpieten opzouten omdat ze niet de juiste kleur hebben.

De Pro-ZP wil dus op alle fronten maar 1 kleur zien.... De droeftoeters.

36
9 Klootviool

@9

Nou, gezien je gescheld ("verwrongen wereldje") zie ik voor de zoveelste keer dat jij niet komt om volwassen te discussiëren, maar om je mening erdoor te rammen, desnoods via karaktermoord en gescheld. Je bent weer lekker bezig, zoals altijd. Wat sneu toch iedere keer weer... question

5
10 weerman

@10 Ik scheld niet. Heb het over je belevingswereld. Ooit zal je het verschil snappen als je je best doet. question
Nogmaals.... Wat is er mis met Regenboogpieten als ze geïntegreerd zijn en vrolijk met de Zwarte Pieten meedoen?

34
11 Klootviool

@11
Ja je schold wel. Zeggen dat ik een verwrongen wereldbeeld heb, is gewoon schelden, en dus een teken van onmacht. Jij weet niets van mijn belevingswereld, dus gooi het daar niet op.

Jouw 'regenboogpieten' zijn een zeer gekunstelde poging om de zwarte racisten maar tegemoet te komen. Onzinnige probeersels om een mooi, oeroud verhaal te verdraaien, te verkrachten om maar te voorkomen dat bepaalde platvloerse racisten bushokjes in elkaar gaan rammen, of kinderfeestjes gaan verknallen, met zwarte baretjes op. Wat een triest volk, en wat een radicalisatie. Mede mogelijk gemaakt door 'kopjes thee' en het beleeft luisteren naar hun leugens en geraas.

Zwarte Piet had en heeft helemaal niets te maken met slavernij, of met het opzettelijk beledigen van gekleurde mensen. wie dat gelooft, weet niets van de geschiedenis van het ontstaan van ZP.

9
12 weerman

@12 Nee hoor. Als ik zou schelden, zou ik je klootzak noemen. Dat doe ik bewust niet omdat ik je niet ken.
Je verwrongen wereldbeeld is een eigenschap die je zelf open en bloot op tafel hebt gegooid. Dat is dus niks anders dan een constatering. question

"Jouw 'regenboogpieten' zijn een zeer gekunstelde poging om de zwarte racisten maar tegemoet te komen. Onzinnige probeersels om een mooi, oeroud verhaal te verdraaien, te verkrachten om maar te voorkomen dat bepaalde platvloerse racisten bushokjes in elkaar gaan rammen, of kinderfeestjes gaan verknallen, met zwarte baretjes op. Wat een triest volk, en wat een radicalisatie."

En wederom draai je de feiten om. Als je de geschiedenis wil volge, is zwarte Piet gekleurd door het afdalen van een schoorsteen. De Roetveegpiet doet dus het meest recht aan dat verhaal.
Maar ja. Racistjes als jij laten Zwarte Piet meteen met een Afrikaans accent praten. Dat krijg je natuurlijk ook van die schoorsteen. Niet dan?

Dat Pro-ZP'tjes op het Malieveld een onschuldige getinte dame insloten en intimideerden vind jij misschien ook helemaal goed?

http://www.omroepwest.nl/nieuws/2358925/Opstootje-tijdens-Zwarte-Piet-demonstratie-op-Malieveld

30
13 Klootviool

@13

Kijk, ga je wéér schelden.... "Racistjes als jij"

Met lui als jij is niet normaal te praten, en daar stop ik dan ook mee. De Roetveegpiet is slechts één van de gedaantes van ZP, maar je hebt je nooit goed genoeg geïnformeerd, kan ik daarom dan ook terecht concluderen. Maar ik laat me niet langer uitschelden door dit soort lieden, die ad hominems rond gaan strooien, mensen gaan uitschelden en beledigen met onzin. Triest dat dit soort figuren op fora mogen ronddwalen om te proberen anderen monddood te maken en dan kunnen denken dat hun mening De Zalige Waarheid is. Zo werkt het niet..!

nog even twee linkjes voor die Klootviool, die zo overtuigd van z'n gelijk is. niet ik denk dat hij het ook maar zal bekijken. Nee, meer voor de mensen die -heel gezond- een bias hebben in hun mening en bereid zijn om te lezen. En niet te gaan belededigen en schelden.

http://www.volkskrant.nl/magazine/-zwarte-piet-is-nooit-een-slaaf-geweest~a3527041/

http://www.meertens.knaw.nl/cms/images/sinterklaas/artikelvb.pdf

I rest my case. Een prettige avond verder.

5
14 weerman

@14 "Kijk, ga je wéér schelden.... "Racistjes als jij""

Nogmaals... Ik scheld niet. Ik constateer. question

Je hebt gelijk. de roetveegpiet is 1 van de gedaantes van de hedendaagse Piet.
Maar racistjes willen de roetveegpiet niet omdat deze niet aan hun voorkeurskleur voldoet.
"Piet moet Zwart zijn! Als je een andere mening hebt.... Daar moet een piemel in!"

Lief Weermannetje. Jij eist nog steeds het recht op om een beledigende karikatuur te gebruiken voor een kinderfeest. Hoe hoog of laag je ook springt. De zwarte Piet die jij verdedigt is een karikatuur van een neger.

31
15 Klootviool

Zielig Links schorem, terecht opgepakt..next.

5
16 koeke

@klootviool nee je constateerd niet, je scheldt.. Constateren zou zijn: uit je opmerking maak ik op dat je zwarte piet een karikatuur van een neger vindt. Zwarte Piet is echter geen karikatuur, maar een nabootsing van een persoon uit het verleden!

Zullen we binnenkort eens een discussie beginnen over de groene elfjes bij Santa Claus in de US? Ik vind die groene kleur echt aanstootgevend!

0
17 ManbungoWarrior

@15

Nee, je constateert niets; je geeft via schelden je mening.

Ik zie dat je de links die ik gaf niet las (snap ik; veel te veel zinnetjes voor jou; je zou zo maar een kwartier zitten te lezen. Die je niet...)

Voor wat betreft je laatste alinea: nee, dat is jouw _mening_. Maar _niet_ de realiteit, die is gemaakt door deze zwarte racisten die zo hun zin proberen door te rammen, omdat ze eigenlijk alleen maar gelijk willen krijgen. Net als jij.
Verder "eis" IK niks, dat doet de groep schreeuwlelijkers die een kinderfeestje elk jaar proberen te verpesten. Er is geen sprake van een karikatuur, jij vindt dat slechts. Heb er nou maar eens vrede mee dat je niet altijd met geschreeuw, beledigingen en onzin kunt krijgen wat je hebben wilt. Je zult water bij de wijn moeten doen en gaan beseffen dat je een heel kleine minderheid aanhangt, en dat de mensen dat zwart-racistische geschreeuw spuugzat zijn.

Verder wil ik je respect voor een zin als "I rest my case". De bedoeling dat je dan respecteert dat iemand zich terugtrekt uit een discussie (in jouw geval om je gescheld en je beledigingen), dus hou je daar aan. Je dwingt me nou toch tot antwoorden, en dat is niet de bedoeling van die zin. Maar je wilt je gelijk, en dat krijg je toch niet van me, want ik heb gewoon een andere mening. Heb er maar vrede mee; met mij miljoenen andere Nederlanders.

Nogmaals, I rest my case.

3
18 weerman

^
Amen

0
19 ManbungoWarrior

Als zo'n bloedzuiger van Powned bij iedere reageerder in deze topic flink bezig is, dan zal iedere reageerder in deze topic "links" reageren!

8
20 garriet

@3

Hysterische reactie. Links noch rechts heeft patent op "geweld", het zijn gewoon extreme lui die geweld hanteren. Alsof onder skinheads met rechts extremistisch gedachtengoed nooit geweld zou voorkomen.

11
21 Dragje

@6

Je schreef: "Wat een stemmingmakerij... Hoe triest en dom dit soort acties ook zijn, meteen maar 'links' zo benoemen is hokjesdenken en stemmingmakerij. Hier is niemand mee gediend; behalve mensen die graag zo denken en de schuld bij een groep willen leggen... Gevaarlijk!"


Hear, hear!

12
22 Dragje

Nee toch!!!
Links gebruikt toch nooit geweld word alleen door die Polariserende discriminerend gewone rechtse burgers gedaan!

1
23 Zie Hier

Hebben dit soort zielepieten nou echt niet door waarmee ze bezig zijn?

0
24 Honingraatdompelaar

@6 : Ben het wel eens idd. Echter gebeurd dit nu al decennia mbt rechts, en dan hoorde je niemand.
Dus beetje hypocriet ..

0
25 solidsteel

* Verwijderd door de redactie *

26 Pxf7+

Is het nog wel geoorloofd dat er in sommige gevallen een kruis staat op de mijter van Sinterklaas ? Grieven we daar de niet christenen en seculiere medemensen niet te veel mee. Zo ongewild geconfronteerd worden met religieuze symbolen - dat kan toch niet. Sinterklaas houdt zijn religie maar achter de voordeur. Als hij in het openbaar verschijnt zet hij maar een pet op. En daarom ook ga ik vanmiddag een aktiegroep oprichten. De naam wordt 'Sint is Pet'. Morgen maak ik hierover mijn eerste vlog. En ik hoop natuurlijk bij Pauw mijn woordje te mogen doen.

En hier doe ik een oproep tot steun. Om Sinterklaas nog voor 5 december Pet te laten zijn. Steun me lieve mensen. Steun me.

6
27 De Vliegende Brabander

Powned? Zal wel weer gestaged zijn, net als Onno-gate en alle andere dingen die we heel erg "spontaan" gebeuren voor uitgerekend HUN camera's...

5
28 uahoera

@2 Powned ook tuig.

4
29 ben22

@3 Verder doet u nooit aan generaliseren?

4
30 ben22

Nou heb ik die vraag al vaker gesteld wat is er nou in godsnaam links aan die malloten AFA misschien zijn die gekken wel rechts.

Nou heb ik niks met links rechts hokje denken maar maar als ik dan een hokje zou vallen zal ik vast niet in het schijnheilig hokje van rechts vallen dus volgens het zwart wit gedachte links zijn. en dus anti zwarte piet volgens rechtse malloten. En dat is dus onzin want ik ben voor zwarte piet Volgens mij werkt het zo de schoen past niet dus het de schuld van links hoe zo demoniseren dus Wel veel zeggend over de simpele gedachten van rechts

2
31 magikeven

Die Powned verslaggevers mogen haast wel gevarengeld betaald krijgen met al dat tuig wat hen wat aan wil doen.

2
32 Wild Rover

@7 Klootviool

Stel dat Zwarte Piet wel een "neger" is die uitgebeeld wordt, wat dan ?
(oorspronkelijk was z.p. trouwens geen neger, want een donkere/zwarte figuur komt ook elders voor in Europa in combinatie met de Sint, en die hebben niks met een Afrikaan te maken)

Waarom zou je geen neger mogen uitbeelden, of jezelf verkleden als neger ?
Sinterklaas is een "witte" man, moet dat in ieder geval voorstellen. Waarom mag dat dan wel?

Mag je ook geen afbeeldingen maken van "negers" ? Net zo als met Mohammed ?
Waarom wel afbeeldingen van blanken of Indonesiers-Aziaten, waarom mag dat wel ? Wat is er zo bijzonder aan " negers" (donkere mensen) ?
Waarom maken jullie zo'n onderscheid hierin ??????

Mag ik nog wel s'zomers een paar weken aan het strand liggen ? Als ik te lang lig lijk ik straks nog op een neger, stel je voor.
Krijg ik zo'n gestoorde actiegroep achter me aan.

0
33 Big Tony

@31 magikeven
Dit zeggen ze zelf bij AFA...
" Om extreemrechts en verrechtsend overheidsbeleid te bestrijden ondernemen wij actie. "

Dus ik neem dan toch aan dat ze links zijn...ze zijn tegen rechts en extreem-rechts.
(in de werkelijkheid/praktijk zijn het zelf oproerkraaiers en fascisten)

0
34 Big Tony

@7 Dat racistische beeld zit in jouw hoofd, niet in de hoofden van alle voorstanders. De vraag is dan ook wie er hier racistische denkbeelden op nahoudt.

0
35 Kaffer

Hoe irritant zo'n Powned verslaggever ook is, wat hier gebeurde is poging tot doodslag: wachten tot er een auto langs komt en dan ervoor duwen... Opsluiten die AFA idioot!

0
36 Sniper_on_speeddail

@36

Eens.
Dit mag niet getolereerd worden hoe graag ze dat ook willen bij de PO.

0
37 MARCUSAURELIUS

Antipieten zijn helemaal niet links. Zwarte pieten zijn hier al generaties lang populair, meer nog bij linksen dan bij de rechtsen, die vaker katholiek zijn en sinterklaas als katholieke bisschop houden, wat hij voor de anderen allang niet meer is. Het zijn hele andere gasten die zich laten opstoken tegen zwarte piet door het kolonialisme te noemen. De antipieten zijn gewoon nihilistische stemmingmakers, net zoals huilend rechts dat maar zit af te geven op links. Mensen lijken wel niet meer te weten wat links is. Links gaat over de emancipatie van het volk en onafhankelijkheid van onderdrukkers en uitbuiters. Volwassen huilebalken die rondschoppen tijdens een kinderfeest lossen niks op, net zo min als huilend rechts dat alles waar ze overstuur van raken 'links' noemt.

0
38 zewa

@38

Klopt wat zich nu links noemt heeft niets meer met het echte gedachte goed van links.

0
39 MARCUSAURELIUS

Vanit de kijkrichting van de filmer vindt er inderdaad een asrdige duw naar links plaats. Was dat een reactie op het drammerige gezuig van rechts? Wel jammer, voor Powned, dat de persoon niet toch een beetje onder die auto kwam. Geen verwondingen natuurlijk maar het had wat meer de gewenste Pomned sensatie gebracht. Ik denk dat deze journalist hier nog wel op aangesproken zal worden. Mogelijk krijgt hij een extra interne training aangeboden.

3
40 Hendrianus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Van der Burg: snel 12.000 extra plekken nodig voor asielopvang

VVD wil al 16 jaar migratie terugdringen. Daarom hebben ze o.a. De heer v.d. Burg aangesteld op migratie. De man die in 2017 nog riep "Hoe meer ...

zojuist geplaatst door Bob Sleebaan

Wedergeboren
Israël slaat grote Iraanse aanval af: dit gebeurde er vannacht

@60      "Gaap." Ja, saai hè de waarheid. Is dat waarom jij er zo vaak een loopje mee neemt? ...

1 minuut geleden geplaatst door Wedergeboren

21st Century Guy
Van der Burg: snel 12.000 extra plekken nodig voor asielopvang

@48 Als bij die immigranten het kindertal gemiddeld 2 of meer is, zorgt het niet voor meer vergrijzing, maar ik ben voor tijdelijke migratie zon...

2 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Nicks R. Van
Van der Burg: snel 12.000 extra plekken nodig voor asielopvang

@46 Die lucht kennen ze natuurlijk niet en dus hebben ze er vermoedelijk geen enkel probleem mee. Totdat van der Burg vertelt dat het vroeger va...

5 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Strongoli
Van der Burg: snel 12.000 extra plekken nodig voor asielopvang

@43Nee, dat lukt niet omdat immigranten óók vergrijzen. Of dacht u dat deze nieuwkomers eeuwig jong bleven? 😄...

6 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Rooibos
Israël slaat grote Iraanse aanval af: dit gebeurde er vannacht

@59 Gaap....

7 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Wedergeboren
Sotheby’s veilt in beslag genomen kunstwerken van vastgoedbelegger Paarlberg

betaalmuur, dus ga evt naar http://archive.today...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

21st Century Guy
Van der Burg: snel 12.000 extra plekken nodig voor asielopvang

@24 Kapitalistisch rechts , is alleen geïnteresseerd in $$$$ , als het moet gaan ze net als Trump dansen met Arabische sjeiks en een joekel van...

9 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

wildersfan
Van der Burg: snel 12.000 extra plekken nodig voor asielopvang

@45 Geen idee hoe moslims de lucht van varkensstallen vinden? En om in die lucht / geur te leven? ...

13 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Indian New Sex Video ComXxx Indian Hindi AudioDirty Porn XxxYumtheeboss PornUllu Sexual Web SeriesDescargar Videos PornogratisFappening NudesChole VevierBlack BbcVery Very Hot BfWww Indian Pussy ComStep Sis CreampieBdsm PartySexmovies TeensSteph Murves PornFotos PornogroficasNude Photos Taylor SwiftFeeling Sex VideoDatbitchbarbieMistreated WifeBeautiful Model Porn VideoWife Sharing StoriesFat Leabian Porn3 D Porn ComicsBonny RottenShihai No KyoudanFree Porn Anal SexMulher Pelada AmadoraMariah LeonneTara Spencer NairnKakeysDokota Fanning NudeSoundarya SexXxx OneStefy QuinnAnonib HawaiiAsian Street MeatLesbian TribbingTamil New PornChaterbate SmokingAlice In Wonderland Porn VideoJapanese Sex Hd VideoVillage Porn ComCharles Dera VideosKissing ForeplayPornography ClipAe.thai PornPornpubRedhead DeepthroatBeth Behrs FeetArea51freakIndian First Sex VideoBrazzer Indian MomWebpussiSuper HqNude Gwenyth PaltrowBlack Man Xxx VideoMalayalam Hot Video ClipsBdsmsexGrupo Do Whatsapp De PutariaValerica Steele PovVideshi Sexy BfKimber James PornEmmamagnoliaxoXxx Hindi Bf VideoHot Naked Big BoobsHana HookWar PornographyPhatbuttTiney PornBhabhi Xxx Video ComManipuri New Sex VideoHttp Brazzers ComPorn 1st TimeFat Girl XxxSarah Banks CreampieTransvestite Nudes321 SexAnimações XxxJacqueline PetzakHindi Live VideoPee VoyeurPorns HdsMen Penis PhotoPhotoshoot Sex VideoEscorts MadisonBeautif PornKim Impossible PornGemma Arterton In The NudePorn EşSexsxxxXxx Movie 2019FamilysexhdMasturbating With ClothesNikkistonePorn RomsnticRonaldo NakedLesbians With Toys PornHot Xnxx MomXxnx ViodesTiny Asians PornFree Incest PornHandjob While DrivingAshemaletubrJada Stevens Blowjobs冲田杏梨New Hindi Sex XxxBlack Porn OldBelle Delphine MasturbateLilu - Pee Hole Urethra Torture HandjobEbony Maid PornGay Porn TeitterErotic Free StoriesYellowstone PornFilmes De PornAthena FarisMusalman Ka SexTara Sutaria SexyAna No Oku NoSesncodyBf Dekhte ChaiIndian Cartoon Xxx VideoTeenhd ComVicalouquaDestinyfomo NakedWww.sexlog.comQuadrinhos AdultoDana Brooke NudeHarmony Reigns PornSissy Porn HypnosisMikaila Dancer Leaked OnlyfansPorno Para BaixarSofia Rose NudeUp Skirt In PublickDeepika Padukone Hot XxxJoymi PornFetish WebsitePinflixsBest Latina Porn SitesHanime TvvVoyeue TvTwinks PornstarSquirt DatingHot Men NudeMalaysan PornBahut SexKorian XvideoRed Saree XxxKorean Nude VideoPlease Screw My Wife