door Havermout in Binnenland  ·  138 Reacties

  • 10
  • 2587x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Links Nederland heeft er voor gekozen om niet meer de discussie aan te gaan maar direct te demoniseren, en dat blijkt te werken.
Met de uitspraken van Yernaz Ramautarsing is natuurlijk weinig mis, moet gewoon kunnen.

13
101 PeKa

Gelukkig gaat D’66 veel zetels verliezen in Amsterdam .

11
102 El Matador

De aandacht gaat weer naar zaken waar het niet om te doen is binnen het democratisch systeem.
Gek dat het \elke keer wel weer daar op uitdraait.

Leer er doorheen te prikken als je wilt meedoen in deze corrupte wijze van democratie.

Ik persoonlijk stem niet eens meer.
Ik geef mijn stem niet weg aan figuren die voor hun eigenbelang zaakjes zitten te bepalen.

En omdat ik niet stem zou ik mijn mond moeten houden....
In tegen deel; Juist omdat ik mijn stem nog heb, kan ik mij uitlaten t.o.v. hen die hun stem wel hebben weggegeven.
Zij moeten hun muil houden.

Zij hebben immers hun stem weggegeven aan anderen.
Die anderen praten in het vervolg voor hun.
Ik kan tenminste nog voor mijzelf praten.
Ik heb mijn stem nog.

Die groep wordt steeds groter.
Totdat je niet eens meer kunt spreken van een democratie.
Want de helft stemt niet eens meer.

De tactieken van de elite wordt hun eigen ondergrond.
Met democratie heeft het allang niks meer te doen.
Zelf hebben ze dat nog niet door omdat ze verblind zijn door hun ondemocratische gedachten.
Maar ooit wordt het hun weer een keer duidelijk gemaakt.
Immers, zo werkt het.
Welke tactieken je er ook maar tegenover zet.

LOL en nog eens LOL.
Uiteindelijk gaat het zoals het zou moeten gaan.
Welke tactiek je er ook maar tegenover zet.

Het vervelende is dat het vaak gepaard gaat met geweld en dood&verderf.
Maar dat kunnen we wederom toeschrijven aan hen die keer op keer hele volksstammen buitensluiten.
Blijkbaar willen zij dit.
Anders zouden ze wel oog hebben voor een andere mening.

10
103 Malinois
104 Naray

@101 ; Zeker. Lees link bij @104

5
105 Naray

@96 je gaat dus IQ vergelijken op basis van een test voor west Europeanen? VDat betekent dat deze op voorhand dat deze 100% scoren en dat je culturele bias hebt ingebouwd. Je creeert dus nonsens.
Dat zijn niet mijn woorden maar die van de universiteit Nijmegen.
En je rode auto vraag is niet relevant als ik je de harde data geef van een groot internationaal onderzoek over verschillen tussen rassen, nationaliteiten en fenotypen.
Je probeert onzin politiek betekenis te geven, maar snapt de ballen van waar je t over hebt genetica en psychologie. Het is kroegpraat.

4
106 Trompetsignaal

@106 We zitten hier in het westen en als ik dan ga vergelijken, dan ga ik vergelijken met de hier aanwezige standaard. Of de resultaten ge-biased zijn of niet is niet relevant.
De 'rode auto' vraag is net zo relevant als het 'rode auto' voorbeeld.

4
107 RobP

@107 Mag ik vragen waar jij jewojsheid pp baseert? Heb je het betreffende kaart bestudeert, het onderzoek erbij gelezen en de kritiek daarop? Heb je het artikel waar het draadje mee begint gelezen? Ik vraag t me oprecht af. Aangezien je t niet uitmaalt dat er een forse bias in de studie zit, zit ik voor Piet snot je wat uit te leggen wat interesseert je niet. Feitenvrij roeptoeteren omdat iemand ooit een kaartje gemaakt heeft is genoeg voor je. Het zij zo. Dat zal ik niet veranderen. Maar laat gezegd zijn dat t niet wetenschappelijk of op feiten gebaseerd is. Dat is aantoonbaar onzin.
De rode autovraag mag je zelf voorrekenen. Jij claimt, jij bewijst. Voor mij is het niet relevant omdat ik je werkelijke data heb voorgeschoteld. Lijkt me relevanter dan fictief voorbeeld.

1
108 Trompetsignaal
109 Trompetsignaal

@108 Zoals gezegd, we zitten hier in het westen en nemen dat als standaard. Je kunt voor mijn part ook een andere standaard nemen en het wereldwijde iq daaraan gaan refereren. Wie weet waar we hier dan op uitkomen. Zolang maar duidelijk is waaraan gerefereerd wordt.
Wat de rode auto betreft, ik claim niets, het zijn 'anderen' ermee komen. Voor mij is het dan gewoon interessant om te kijken onder de rode auto's verhoudingsgewijs meer snelle auto's zitten.

4
110 RobP

@46
"'Andere studies die wel onderzochten wat de oorzakelijke relatie was, vonden een duidelijk verband met de kwaliteit van het basisonderwijs"'

Dus volkeren met een hoger IQ weten dat kwaliteitsonderwijs noodzakelijk is?

"" Dus terug naar de beeldspraak met de auto. Het heeft (wetenschappelijk) weinig zin de topsnelheid toe te schrijven aan de uiterlijke kenmerken van de auto, hoe snel sommige auto's er ook qua vorm of kleur eruit zien.""

Dat deed hij ook niet. Hij haalde de IQ verschillen tussen volkeren aan (en niet rassen) en gaf daarbij een aantal voorbeelden. Hij benoemde zwarte auto's, Surinaamse auto's maar bv ook Syrische auto's en die zijn niet zwart. Er is een beetje selectief gewinkeld in zijn interview. Feit is dat er IQ verschillen zijn en een shitload aan onderzoeken dit ook bevestigen. Maar heb jij echt zo'n onderzoek nodig? Een kind ziet nog dat het IQ in bv Afghanistan veel lager is in bv Frankrijk.

""Dan kom ik op mijn laatste punt. Waarom zijn dit type verschillen tussen groepen zo'n belangrijk issue voor een politieke partij. Welk maatschappelijk probleem lossen ze ermee op?""

Het is helemaal geen issue, de haters hebben hier een issue van gemaakt. Het FvD bestond nog niet eens ten tijde van dat interview. Maar wat moet het FvD desgevraagd dan doen? Liegen en net doen alsof er geen IQ verschillen zijn? Dat is belachelijk. En Ramautarsing legde alleen maar uit dat het op de arbeidsmarkt om IQ gaat en dat er een verband is tussen IQ en inkomen. Daar ging het oorspronkelijk om. Links reageert meteen hysterisch want IQ verschillen passen niet in de politiek correcte doctrine en daar mag je niet over praten.

""Welk maatschappelijk probleem lossen ze ermee op""

Je kan er niks mee oplossen omdat het onbespreekbaar is dankzij de linkse kerk. Maar natuurlijk zou het handig zijn geweest als dit wel mee gewogen kon worden. Van de het toegankelijker maken van de arbeidsmarkt voor de lage IQ's tot het verbeteren van onderwijs en andere problemen in de 3de wereld enz.

4
111 Reconquista

Het lijkt mij aannemelijk dat het gemiddelde IQ van het blanke ras hoger ligt dan dat van het donkere ras als je kijkt naar prominente wetenschappers en onderzoekers, auteurs in gerenommeerde wetenschappelijke tijdschriften, docenten op universiteiten, Nobelprijs winnaars, etc. etc......
Voornamelijk blank volk!!

7
112 PeKa

@111 nee, domoor, dat betekent dat IQ verschil tussen landen verklaart wordt verschil in kwaliteit van onderwijs.
Je argument een kind kan zien dat geeft goed aan op welk niveau je zit. Het nivo van vooroordelen maar dan zonder de nieuwsgierigheid waardoor het verschil verklaard wordt.
Mij en denkend NL lid maken van de linkse kerk geeft je geen vrijbrief onzin uit te kramen of als je dat wel doet tegenspraak te krijgen. Dus applaus voor jezelf, blijf ademen en niet zeuren dat je als groep weggezet wordt als dom en aanschietend tegen racisme.

4
113 Trompetsignaal

@112 applaus jij komt er gewoon vooruit dat je racist bent. Mooi, staat genoteerd.

5
114 Trompetsignaal

@114 En jij meet waarschijnlijk met 2 maten. Als er een onderzoek was waaruit bleek dat kleurlingen ergens superieur in waren dan zou je staan jubelen voor die erkenning. Het hypocriete bij racisme-schreeuwers is dat het eenrichtingsverkeer is. Waarom heeft niemand er problemen mee dat meestal een roetzwarte Afrikaan een marathon wint en dat er hardop gezegd wordt dat het ze in de genen hebben zitten? En dat kleurlingen beter kunnen dansen dan blanken?

Als we zeggen dat hondenras A slimmer is dan hondenras B (wat in boeken over honden gewoon gezegd wordt) dan vindt iedereen dat prima. Niemand die de moraalridder uithangt om ras B te verdedigen. Maar oh wee als iemand stelt dat Afrikanen naar onze standaarden veelal zwakbegaafd zijn en dat dat niet alleen met externe factoren te maken heeft.

6
115 Akiron

@115 hoe kom je daar nou bij? Mijn punt is dat er veel betere verklaringen voor de gevonden verschillen zijn. Dan is het stuitend hele groepen op uiterlijk verschil weg te zetten.
Lees eens boek met wat diepgang over het issue. Bijv Jared Diamond paarden, zwaarden ziektekiemen, of Floyd Landis over waarom welvaart in Westen zo hoog is. Ze komen met prima verklaringen zonder racistische te worden. Lees VS Naipaul Voorbij Geloof als je serieuze cultuurkritiek op de politieke islam wil. Dat zijn ook boeken die inzicht geven in oplossingen. Stuk beter dan anderen beledigen obv rassenwaan.
En ja hoor ik ben trots op het westen. Onze vrijheid van meningsuiting, vrij pers, uitvinding van wetenschap, scheiding der machten en ons culturele rijkdom. En ja ik ook vast mijn vooroordelen. En ook zeker gehad. Wel probeer ik die de matigen loop ik niet weg voor kritiek. En als jij een serieuze post kunt vinden waarin ik met twee maten meet, laat het zien. ik sta er voor open maar ik laat me niet wegzetten met een truc als deze.

0
116 Trompetsignaal

@114
Wat is er racistisch aan mijn post @112 ????

3
117 PeKa

@117
1. Je gelooft nog dat er mensenrassen bestaan. Een idee dat biologen al lang verworpen hebben.
2. Je acht sommige rassen superieur aan andere rassen

Dat mijn beste is nou racisme. Komt veel meer voor dan mensen durven toegeven. Zo’n 25-40% van de mensen is in meer of mindere mate racistisch. Dat maakt het electoraal ook zo lekker om er tegenaan te schuren.
Ik wil het benoemen als feit en ik zal je er verder niet op beoordelen zoals jij dat IQ verschil graag als feit benoemt ziet en daar niemand mee wil beoordelen (nee, niet cynisch bedoeld)

2
118 Trompetsignaal

@118
Leuk..... 1. en 2. spreken elkaar tegen.
En hoe kan ik racist zijn als er geen rassen bestaan??

3
119 PeKa

@119 Nee 1 en 2 spreken elkaar niet tegen. Wat jij gelooft wordt weersproken door feiten en dat is wat anders. En als niet in rassen gelooft kun je ook onmogelijk in superioriteit van de blanke geloven. Sorry, ook deze kronkel zit in jouw hoofd.

1
120 Trompetsignaal

@120 Wie voelt zich dan beledigd door de uitspraken van Yernaz Ramautarsing??

3
121 PeKa

@121 bijvoorbeeld Lisa in dit filmpje https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/kiezer-lisa-praat-thierry-muur-vast/ar-BBJQ5iF?li=AAazPsO&ocid=spartandhp (uit ander impulsief draadje op NK)

0
122 Trompetsignaal

@122 Jammer dat Lisa haar bij haar bezwaar geen bewijs leverde dat het IQ van donkere mensen helemaal niet lager is dan dat van blanke mensen. Daar had Thierry eigenlijk om moeten vragen..... een gemiste kans.

5
123 PeKa

Ja, dat was leuke TV geweest. Thierry was afgemaakt. Blijkbaar heeft hij meer politieke intelligentie dan jij.
Blijft de vraag waarom het voor jou een gemiste kans is. Is dat raaidee dan een kernpunt van FvD? Een punt dat goed over het voetlicht gebracht moet worden?

1
124 Trompetsignaal

@124 Lisa zet voor de camera Thierry Baudet op z'n plaats. Ik vind wel dat je dan met bewijzen moet komen, anders je mond houden!!

5
125 PeKa

Oh, volgens mij is het in Nederland de goede gewoonte dat degene die iets beweert iets te bewijzen heeft. (Ik neem even voor het gemak aan dat je niet wil suggereren dat iemand TB niet mag tegenspreken). De vrouw houdt het heel zakelijk. Ze benoemd wat YR gezegd heeft en dat ze dat beledigend vond. Wat YR gezegd heeft kan iedereen nagaan. Dat ze zich beledigd voelde, kun je je met een eentjes emoathie voorstellen.
Nee TB beweert iets wat hij niet kan bewijzen, namelijk dat YR het niet verkeerd bedoelde. Niet de intentie had te beledigen. Maar dat is slap. Bij beledigingen gaat het niet om de intentie maar om de uitwerking. (Met een beetje empathie: Bij het bekritiseren van Pim Fortuijn was er ook niet de intentie dat een idioot hem neerschoot maar het gebeurde wel, dus was daar het verwijt van “demoniseren”. Zo ook hier. )
Wel goed dat je toegeeft dat de vrouw TB op zijn nummer zet. Een heleboel anderen (@soare, @robp) ontkennen dat en noemen het een normaal gesprek.

0
126 Trompetsignaal

@126
Ah, rassen bestaan alleen om jezelf beledigd te voelen en om iemand voor racist uit te maken. Dan bestaan rassen wel.
Maar als het gaat om IQ mag je geen rassen-onderscheid maken??? Vreemd.

4
127 PeKa

@126 de vrouw is niet beledigd omdat ze in rassen gelooft maar omdat YR alle zwarten op een grote “domme”hoop gooit. Het begrip rassen hebben we bij honden en gewassen die gekweekt worden op specifieke uiterlijke kenmerken. Die raskenmerken die bij mensen gebruikt worden zijn echter helemaal niet zo kenmerkend. Zo zijn de verschillen tussen de zgn zwarten onderling groter dan die tussen zwarten en blanken. Dat is bij hondenrassen en gewassen dus niet zo. Daarom spreken we niet van rassen bij mensen. Het verwijst naar iets dat geen gezamenlijke kenmerken heeft. Snap je het nu?
Misschien tijd de link naar NEMO kennis site te volgen en daar te lezen wat de feiten zijn. https://www.biomaatschappij.nl/product/rassenwaan/

0
128 Trompetsignaal
129 Trompetsignaal

@33 : De grote doorbraak voor het feminisme was WOII, waardoor de alleen achtergebleven vrouwen wel moesten werken om alleen hun kinderen groot te brengen. Alleen daarom volgde het kiesrecht voor vrouwen en, minstens zo belangrijk, het recht voor vrouwen om eigendom te hebben en zelfstandig beslissingen over het gezin/de kinderen te nemen.

2
130 Wendel

@128 Trompetsignaal
"maar omdat YR alle zwarten op een grote “domme”hoop gooit."

Nee hoor dat heeft hij helemaal niet gedaan.
Wat hij precies letterlijk heeft gezegd hoor ik trouwens van niemand hier, wel enorm veel ophef over wat hij gezegd heeft
(maar wat heeft hij dan precies gezegd?????????)

Als het gemiddeld IQ bij het ene volk lager is dan bij een ander volk (of binnen een land) betekent niet dat iedereen uit die ene groep dom is. Of "dommer" dan een willekeurig persoon uit een andere groep. Je hebt altijd uitschieters naar boven of beneden. Vandaar nemen ze een "gemiddelde".

4
131 BKP

@121 Alleen extreem linkse moraalridders met lange tenen
Ach laat ze toch zaniken
Als hun IQ zo goed was dan waarom is het zo een bende in Afrika en hebben wij het hier vele malen beter

4
132 Ikke44

@132 u bent geen goed voorbeeld wat IQ betreft en het beter hebben.

4
133 info

@133 Dat is dan een mening van een wegkijker dus is niet belangrijk

4
134 Ikke44

@132 IQ alleen is niet bepalend,het komt ook aan op, discipline,toewijding,inzet,kunnen samenwerken en dergelijke.

0
135 21st Century Guy

@135 Wie niet sterk is moet slim dus IQ helpt wel ook met werken

4
136 Ikke44

Een beetje slim is wel handig, maar met te slim kom je er doorgaans niet.
Slimme vrouwen schrikken mannen af. Slimme werknemers zijn te eigenwijs, autistisch of nerds. En ga zo maar verder. Slim zijn is zo overgewaardeerd.

0
137 Trompetsignaal
138 Trompetsignaal

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Marrie1
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@51Ik hoop het, en dat dit zonder aanzien van de partij of persoon gebeurt. ...

1 minuut geleden geplaatst door Marrie1

Bop
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@4 Goh wat jammer nou. Bijzonder dat je buurtjes zelf de hulp met beide handen hebben aangegrepen maar dat een ander blijkbaar niet gunnen.En...

3 minuten geleden geplaatst door Bop

LoydMorris
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Kan die man niet met pensioen? ...

3 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Marrie1
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

En geen enkele imam of moslim familielid of politicus van Denk bv, doet zijn mond open. Ze laten dit soort laffe grafvolk gewoon hun gang gaa...

4 minuten geleden geplaatst door Marrie1

LoydMorris
Reisadvies voor Frankrijk van groen naar geel om dreigingsniveau

Altijd weer die verdomde Finnen die dreigen en de boel komen verzieken. . . . ...

8 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

21st Century Guy
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

Als je een Europese databank zou hebben , zouden deze figuren al getraceerd kunnen zijn, inderdaad opvallend dat familieleden en bekenden zwijge...

16 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Weetal
‘Laagvliegen door luchtmacht boven woonwijken in Eindhoven en Veldhoven wél gevaarlijk’

@1Ik denk niet, dat burgervliegtuigenzo laag over woonwijken vliegen.Vliegtuigen in een scherpe bocht enlagere snelheid (landing)kunne...

16 minuten geleden geplaatst door Weetal

GreyB
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Geschokt??LOL.. diegene die hem nog niet door hadden waarschijnlijk....

17 minuten geleden geplaatst door GreyB

21st Century Guy
‘Landverrader’, ‘Proleet!’ Over parlementaire vechtersbazen als NSB’er Rost van Tonningen

Zie je gewoon een vrouw met een hoofddoek "Iraanse stijl"dus afhangend....

21 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

NK. App
Desi Hd Porn DownloadMadhuri PatelPublic Piss PornCheating Husbamd PornStepbro I'm Stuck PornWiz Khalifa Mia KhalifaPorn AggregatorSnapchat NidesF95zone ToFree New Black PornAbsolugirlsRailway Sex VideoXxxl Sexy VideoMfm Porn4k Por4k Porn Movie FullJapanese Trans PornHentailvostfrTitty SlapperMuslimxxTitti PornBest Anime HentaiPornografia IntensoAnnabgo NudesNaked ZendayaFeet NsfwPorn Video CategoriesNorajoy_official NudeMassage Parlar PornBest Midget PornLatino Porn Analسكس ١٨Rule 34 VaporeonBrezzer Porn VideoPorn CuddleMilf Mummy PornAsian Stars PornJavhd.comBest 3d Sex GamesEscorte IndépendanteSexy Nude RedheadsWife Change SexAvengers NudeBrazaarDire DesireSnackychan LeakedPorn Actress Name ListItseunchae Onlyfans LeakDoctor And NursesexForumopjiliaClemence Poesy NudeRailey DisselSamantha Hot SexyHorny Lily XnxxBeautiful Girl FuckPone VideoCojiendome Una MexicanaNikki Sexx MassageBondage LatinaHanim E.tvPorn GuyanaNude MalecelebsXhamste4Xxx Sexy Video GirlGandi Baat Xxx VideoSky Bri And DreddKendra Lust SoloChinese Girl VideoCristina Fox NudePelis De AdultosSize QueensIndian Bhai BehanFree Threesome Sex VideosNami PornAnal CompolationBrothersexErotik PorYesporn PleaswTeen MasturbatingDp VideosJoi GothLeady PornKanao PornSpanking CentralEbony Big Titty PornX Video Big BossSakci VideoSex For Cash PornLesbians Sucking Big TitsJasmine Teaa LeaksBobos ShoesDanielle Bregoli LeakedGurren Lagann YokoMarathi MilfIndian Girl FackingFingering A GirEmma Starletto AnalAsiansexdiary GifSexy Video ExerciseNaruto SexAlexandra Daddario ToplessPornhub HandjobSex Movie Hollywood NewCucjold PornXvideos Cartoon GayLesbian Porn VideoCameron Adams PornXxx Of KoreanLrsbian AnalFootball Player Gay PornPorn Sites.Meaning Of BsdkAnkle Socks PornNifty Erotic ArchiveMelhores Sites PornsMybabybooshMia Khalifa Sexy Bf VideoMia Khalifa S3xHomoeroticism PornNew Porn MoivesLatest Sex StoriesSouth Africa Sex ComHd Indian Mom SexHollywood Nude GirlsTransex PovHelen Parr FutanariSnapchqt NudesTim XxxAkuma.moeLabour Sex VideoChamparan HumsafarReal GilfNice XvideoAsapcillaDouble Teamed TeensOld Man Porn VideoRaquelle_starDakota_blareAbbyberner PornTransvite PornSplatxoAnorexicpornDaddy Gsy PornLana Hroades XxxSpider Gwen AssKylie Jenner XnxxSex Of BhabhiTwd Clementine PornRachel Cook InstagramReddit Best Hentai Sites