EPA
Volledig scherm
© EPA

NRA heeft er alle vertrouwen in: Trump staat weer aan onze kant

Wat is Donald Trumps positie nu eigenlijk tegenover de NRA? Nadat hij de machtige wapenlobby woensdag in het openbaar uitdaagde, zegt de toplobbyist van de National Rifle Association nu dat de president helemaal "geen wapencontrole wil". Chris Cox suggereert daarmee dat de president zijn kar opnieuw gedraaid heeft. Zowel voor als achter de schermen lijkt een schimmig schaakspel gaande, waarbij verklaringen voor de tv-camera's niet noodzakelijk overeenkomen met wat er binnenskamers wordt gezegd, integendeel.

20 reacties

  • Sharon Debeul

    6 jaar geleden
    Als dit waar is wat de NRA zegt, dan zit Trump zowel de slachtoffers als de nabestaanden van de schietpartijen vlak in hun gezicht uit te lachen. Een schandaliger president bestaat er niet.
  • guido Bervoets

    6 jaar geleden
    Zelfs zijn eigen ministers, kabinet en zijn vaste medewerkers zeggen dat men geen aandacht mag schenken aan wat hun president allemaal zegt of trwittert. En zij zullen het toch wel weten zeker want zij moeten het 's anderendaags overal gaan uitleggen en rechtzetten.
  • Pete Schoonhuys

    6 jaar geleden
    En is dat dan een goed signaal, jean petermans? Voor mij is dat een teken van twijfel en onkunde. Een jaar VS onder Trump bewijst mijn gelijk.
  • van roy jozef

    6 jaar geleden
    verkiezingen worden gesponsord door multinationals. dus zwijgen Tump of de geldkraan toe.
  • chantal prez

    6 jaar geleden
    Hij heeft zijn kar niet gedraaid. Hij heeft een showtje opgevoerd afgesproken met de NRA om de gemoederen te sussen en te bedaren. Hij hoopt waarschijnlijk dat de grote betoging tegen de lakse wapenwetten die binnenkort plaats vindt,en waar duizenden betogers verwacht worden, te kunnen counteren.Geloof geen woord van wat hij acteert voor TV,is de valste vent op de planeet.