achtergrond

Geenstijl

HAHAHA. SP, GroenLinks en PvdA trappen in leugens NIDA-voorman Nourdin el Ouali

Nourdin el Ouali van NIDA was 'uit interesse' bij een demonstratie voor de Turkse aanval in Afrin. Dat zegt Nourdin el Ouali zelf en dan gelooft Leo de Kleijn van de SP dat, lezen we in het AD.

Zouden GroenLinks, PvdA en SP nou ook het verhaal van Ouali over de steun van Erdogans AK-Partij en de AKP-kandidaat Yildirim op zijn lijst ook geloven?  "Over de rol van Yildirim heeft El Ouali evenwel verschillend verklaard. Aanvankelijk zei hij dat Yildirim min of meer toevallig de verklaring voorlas omdat hij goed Nederlands spreekt. Toen bekend werd dat Yildirim vicevoorzitter is van UETD, ontkende El Ouali dat. ,,Naar ik weet was hij dat al niet meer toen hij zich bij ons aanmeldde'', zei hij. Nu zegt El Ouali dat Yildirims optreden op het Afrikaanderplein zijn laatste plichtpleging voor UETD was. ,,Hij heeft daarna zijn taken neergelegd.'' Overigens staat Yildirim bij de Kamer van Koophandel nog steeds ingeschreven als UETD-bestuurslid. El Ouali wil zich niet uitlaten over UETD en hun rol in de Rotterdamse samenleving. ,,Eerlijk gezegd ken ik de UETD niet zo goed. Ik heb me er niet in verdiept.'' Yildirim weigert te reageren." Natuurlijk geloven ze dat niet! Maar ja Joost Eerdmans is een soort nazi dus lalalalala de GroenLinks, PvdA en SP stoppen hun vingers in hun oren en doen Rotterdam cadeau aan de liegende moslimpartij. Bukken naar het Oosten gaat nog eens heel groot worden daar.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Carel Brendel: Het verraad van links

Nu de PvdA opnieuw aan het flirten is met de islam en opnieuw het Paard van Troje binnensleept - alsof het politbureau de hele toestand rond Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk vergeten is - leek het mij goed om Carel Brendel te benaderen. Zijn bestseller Het Verraad van Links uit 2007  gaat over de socialistische beweging en de vrijheid van godsdienst.

@Arthur van Amerongen | 20-01-24 | 21:01 | 896 reacties

Nepnieuws bij Nieuwsuur over "slavenschip" VOC

John Leerdam (Partij van de Airfryer) genomineerd voor Rudy Bouma Bokaal

@Pritt Stift | 08-01-24 | 10:00 | 293 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.