Deel 2: Gevolgen van (griep-vaccinaties): Over vitamine C (cooperatiedevrijemedia.nl)


Vitamine C (het liefste in de niet-zure vorm van natriumascorbaat) is HET eerstelijns verdedigingsmiddel tegen ziekteverwekkers en hun gifstoffen, tegen vrije radicale cascades vanuit de inhoudsstoffen van vaccins en vanuit infecties en andere oorzaken, zowel als een redder in de nood bij giftige beten. ...

door hetkanaltijdbeter in Gezondheid  ·  80 Reacties

  • 0
  • 1224x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@49

Daar waren de zeelui het vroeger niet mee eens, geregistreerd of niet.

1
51 garriet

@ 49 Geen onzin. Onderzoek en registratie kost zeker wat, maar er valt een overvloed aan voorbeelden te geven dat farmaceutische bedrijven absurde en onverantwoord hoge prijzen vragen voor hun producten, die voorbij schieten aan ontwikkeling- en productiekosten en gericht zijn op winstbejag. > ‘Wat medicijn maken kost, interesseert mij niks’ https://www.nrc.nl/nieuws/2016/02/20/wat-medicijn-maken-kost-interesseert-mij-niks-1590035-a671221

Dat vitmine C inzetbaar is tegen bacterien, virussen en oxiderende stoffen is in aanvang al ruimschoots wetenschappelijk aangetoond.

2
52 Keerzijde

@43
Je kletst onzin.
Kwik zit nooit in vaccins. Andere ingrediënten slechts in zeer kleine ongevaarlijke hoeveelheden.
Wat is het grote verschil tussen stoffen die via darmen in het bloed terecht komen en via inspuiting? Methylkwik zit bv in vis en komt gewoon via de darmen in het bloed terecht.

0
53 kwatta

@52
Vitamine C is voor het grootse deel vrij verkrijgbaar in drogisterijen en apotheken, er zijn veel producten geregistreerd, zelfs vitamine C injectie.

0
54 kwatta

@31

"ook zit er kwik en formaldehyde in, wie wil dat nu in z'n lijf?"

nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee,nee!!!

0
55 silversurfer

@31

Hoe dom moet je zijn om dat soort onzin nog te geloven!!!

0
56 silversurfer

@56 : TS is een allround complotter!

0
57 Archeont

Het enige effect wat vitaminepillen slikken heeft, tenzij er echt indicatie is van een complot, is dat je hele dure urine produceert.

2
58 Scholar101

@54 Ik haal m'n vitamine C altijd bij de groenteboer. question

0
59 El Matador

@59
Ik ook.

0
60 kwatta

Is autisme nog niet genoemd? Nog even wachten op deel 3 dan.

1
61 Vogelverschrikker

@58 Bedoelde tekort ipv complot. Vervelend, een woord lezen en dan meteen onbewust dat woord typen ipv hetgeen je bedoelt. question

0
62 Scholar101

@59 en @60

Welke vitamine C, die hopelijk in die groen geplukte sinaasappels zitten en verrotten in de koeling waardoor ze "rijp" worden i.p.v.1 sinaasappel mag je er wel 20 eten voor resultaat.

Hetzelfde gebeurt met de appels in de supermarkt, deze worden op afroep geplukt i.v.m. logistiek en gaan hoppa de koeling in, niet wanneer het tijd is om ze te plukken, dan zelfs kan men ze maanden bewaren in een koeling met goede kwaliteit.

De vitamines moeten door zonlicht worden gevormd, dit krijgt het fruit niet wanneer het onrijp geplukt in de koelcel ligt.

6
63 garriet

@63
Je vergeet groente, o.a. in paprika, aardappelen, broccoli etc. . Als je voldoende groente en fruit eet krijg je ook genoeg vitamine C binnen.

0
64 kwatta

@63

"Welke vitamine C, die hopelijk in die groen geplukte sinaasappels zitten en verrotten in de koeling waardoor ze "rijp" worden i.p.v.1 sinaasappel mag je er wel 20 eten voor resultaat."
In het meeste fruit zit meer vitamine C in de onrijpe variant dan in de rijpe variant.[1]


"De vitamines moeten door zonlicht worden gevormd,"
Dat geldt alleen voor Vitamine D en dan, voor zover ik weet, alleen voor zoogdieren...

[1] https://www.google.nl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjaxuGwnqbQAhWCyRoKHVekCrQQFggzMAI&url=http%3A%2F%2Fwww.openscienceonline.com%2Fauthor%2Fdownload%3FpaperId%3D596%26stateId%3D8000%26fileType%3D3&usg=AFQjCNGLWamEJekRIIL6MfV2xOzdgL7jcQ&sig2=s7z7hBuKdBVawTzvypWyVw

0
65 silversurfer

@65
Meten is weten. Zomaar iets roepen zoals @63 is zinloos, als je iets beweert moet je het onderbouwen.

0
66 kwatta

@65 @66 : zo te zien heeft @63 zich laten inpalmen door Big Supplement. Je weet wel, dat bijzonder winstgevende onderdeel van Big Pharma.

0
67 Archeont

@63 , ik denk dat je in de war bent met suiker, dat wordt onder invloed van zonlicht gevormd.

0
68 Giesje

@63
Fruit rijpt niet van zonlicht maar door ethyleen.

1
69 kwatta

@31 Bewijs dat die stoffen erin zitten, anders bakkes houden.

0
70 Scholar101

@63

Het is ook logisch dat in onrijp fruit meer vitamine C zit, het is een antioxidant en hierdoor heeft de plant meer tijd om de vrucht te laten rijpen. Rijp fruit daarentegen, behoeft niet zoveel vitamine C omdat het toch niet lang meer goed hoeft te blijven, suikerproductie is dan van belang om de vrucht zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Stoffen die de vrucht beschermen zijn dan van minder belang.

0
71 silversurfer

@3
"Een bijdrage van Désirée L. Röver ⓒ 2013, 2016 (Shaken Baby Syndrome, Scheurbuik, etc.) ... Viera Scheibner ..."
Sorry, maar dit zijn enkele van de grootste randdebielen uit het antivaccinatiegesticht. Deze idioten beweren dus letterlijk dat baby's met botbreuken, kneuzingen en hersentrauma niet zijn mishandeld, maar dat ze dat hebben gekregen door vaccinatie...
Hoe kun je dit soort bagger in hemelsnaam plaatsen? Je moet toch wel wat aan je hersens mankeren om hier geloof aan te hechten...

0
72 RichardR

@31
"ook zit er kwik..."
Bullshit. En al zat er kwik (thimerosal) in, dan nog kan dat geen enkel kwaad in de gebruikte hoeveelheden(*).

"... en formaldehyde in, wie wil dat nu in z'n lijf?"
Euh, jij wilt zeer beslist formaldehyde in je lijf hebben. Sterker nog: jij hebt op dit moment zo'n 100 milligram formaldehyde in je lijf. Het spul is namelijk essentieel voor DNA-synthese, en wanneer je het niet in je lijf hebt, ga je heel snel dood. Als er al formaldehyde in een vaccin zit, is dat maximaal 50 microgram, dus minder dan een duizendste van wat je van nature in je lijf hebt. En oh, al dat gezonde, 'weerstandsverhogende' fruit bevat naast vitamine C dus OOK formaldehyde - zo kan één peer wel 5 milligram bevatten. En dat stop je dus elke dag in een klein kind, omdat het zo gezond is.

"Wanneer je redelijk gezond eet en leeft heb je altijd voldoende weerstand tegen welke griep dan ook,"
Totale bullshit. Wanneer je 100 compleet gezonde mensen in contact brengt met het griepvirus, zullen er afhankelijk van de griepstam tussen de 30 en 80 ziek worden, en in veel gevallen ook flink ziek. De reden is simpel: het immuunsysteem heeft na contact met een ziekteverwekker tijd nodig om de productie van voldoende antistoffen op gang te brengen. Er is weliswaar een eerstelijns-afweer die ziekteverwekkers meteen aanpakt, maar dat systeem heeft slechts een beperkte capaciteit, ook bij gezonde mensen met een optimale afweer.

"voeding en weerstand is de sleutel tot erg veel ziektes."
Ja, ondervoeding en vitaminegebrek zijn inderdaad slecht voor de weerstand. Maar dat is zeer zeldzaam in Nederland.

*: Tot 2001 werd thimerosal in de VS nog in diverse kindervaccins gebruikt. Onder druk van de antivaccinatielobby is men daar acuut mee gestopt. De gevolgen waren overduidelijk: helemaal niets. Tegen de voorspelling van antivaccinatie-idioten in veranderde er HELEMAAL NIETS aan de gezondheidstoestand van kinderen. Er trad geen enkele daling op van welke kwaal ook, autisme incluis.

0
73 RichardR
74 de kikker

@74
(Grotendeels) bullshit uit de koker van de orthomoleculaire kwakzalverij. Synthetische vitamine C is absoluut identiek aan natuurlijke vitamine C en hebben ook exact dezelfde biologische werking. Hooguit zitten er in de 'natuurlijke' variant meer verontreinigingen. Het is echter absoluut een fabeltje dat vitamine C van natuurlijke herkomst 'complexer' zou zijn.

Er is echter wel verschil bij sommige andere vitaminen; zo zijn er van vitamine E meerdere (8 in totaal) varianten met dezelfde chemische formule, echter met verschillende ruimtelijke opbouw, en dat maakt dan wèl verschil voor de biologische werking. Synthetische vitamine E bestaat slechts voor 1/8 uit de biologisch actieve variant, zie https://en.wikipedia.org/wiki/Tocopherol#Synthetic_all-racemic

Moraal van dit verhaal: luister niet naar kwakzalvers (en ja, orthomoleculair = 99% kwakzalverij), maar zoek gewoon even de wetenschappelijke bronnen na.

0
75 RichardR

@74

"Natuurlijke vitaminen en mineralen zijn ontrokken uit planten, door de natuur gemaakt en vaak veel complexer dan de synthetische vorm."

Ach gut, wat schattig, dus synthetische (2R)-2-[(1S)-1,2-dihydroxyethyl]- 4,5-dihydroxyfuran-3-on is minder complex dan natuurlijke (2R)-2-[(1S)-1,2-dihydroxyethyl]- 4,5-dihydroxyfuran-3-on...

NEE, onzin dus

"Nu is ascorbinezuur een onderdeel van vitamine C en niet het geheel zoals deze in de natuur voorkomt. Deze bevat ook nog andere stoffen zoals flavonoïden en natuurlijke antioxidanten en de hulpstoffen rutine, ascorbigen en choline."

Nope, vitamine C is ascorbinezuur, alles wat er in de natuur bij zit is geen vitamine C.

"Het giftige magnesiumstearaat, "
Magnesiumstearaat is niet giftig: https://en.wikipedia.org/wiki/Magnesium_stearate

"zoals choline (een synthetische ammoniak) aan toegevoegd"
En weer fout, choine is een quaternair ammoniumzout...

tjonge, het is wel moeilijk h

0
76 silversurfer

@76 addendum

tjonge, het is wel moeilijk hè, scheikunde...

0
77 silversurfer

@69 , fout: etheen (ethyleen) wordt GEPRODUCEERD door rijpende vruchten o.a. onder invloed van hoge temperaturen, wanneer het fruit in de zon ligt bijvoorbeeld.

0
78 karin143

@78
Euh, volgens mij hebt jelui het beiden goed: etheen is een plantaardig hormoon dat rijping veroorzaakt of bevordert; het komt echter ook vrij gedurende de rijping. Zo kun je groene bananen sneller laten rijpen door ze samen met een rijpe appel of tomaat in een papieren zak te doen. Het etheen van de appel versnelt dan de rijping van de bananen.

0
79 RichardR

@78
Nee het is niet fout. Het is beide waar. Simpele truc om fruit sneller te laten rijpen is om het met een banaan samen in een plastic zakje te doen. Vroeger sloeg men een lading bananen op samen met fruit dat moest rijpen. Omdat bananen extra veel etheen uitstoten. Etheen is voor veel vruchten een soort rijpingshormoon. En dat is precies de reden waarom het ook wordt geproduceerd.

0
80 HenkG

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
21st Century Guy
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@37 Dat lijkt me vanzelfsprekend , maar dit artikel gaat over Joden....

zojuist geplaatst door 21st Century Guy

Snorrie
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@36 Maak daar "mensen die andere mensen" van....

1 minuut geleden geplaatst door Snorrie

Snorrie
Hoe Amazon rivalen en medewerkers tot wanhoop drijft

@5 Mooi zo. Dan is het vanaf nu jouw verantwoordelijkheid.Als je dit geregeld heb kan je naar de volgende die ook wat bereikt heeft in zijn/...

3 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@44 Ik denk dat het ook anders kan. ...

18 minuten geleden geplaatst door Bop

21st Century Guy
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

Mensen die Joden het leven zuur maken horen niet in de maatschappij thuis, islamitisch, christelijk, extreem rechts, extreem links of wat ze ook...

22 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Bop
Vandalen slaan erop los in kabouterbos: ‘De tranen stonden in mijn ogen’

@13 Ik gooi de handdoek in de ring. Het gaat helemaal nergens over. 🥱...

22 minuten geleden geplaatst door Bop

Querido not
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@42 Dat doe je inderdaad - en ik geef je een toelichting. Mijn vraag is nu: eens of niet eens?...

25 minuten geleden geplaatst door Querido not

Querido not
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 De demonstraties van XR zijn altijd al verboden geweest. Omdat ze de wet overtreden.XR is er meestal onderuit gekomen onder het mom van...

29 minuten geleden geplaatst door Querido not

Benzardi
Universiteit Leiden stelt opnieuw hoogleraar op non-actief wegens grensoverschrijdend gedrag

@2Zie rapport over TU Delfthttps://open.overheid.nl/documenten/dpc-280e65cad50a497005ce78192d40d995b0d79e24/pdf...

29 minuten geleden geplaatst door Benzardi

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@39 Ik weet ook wat je geschreven hebt. Dat het belangrijk is dat we elkaar blijven aanspreken. Dat doe ik dus nu....

34 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Lil BlackMisswetbrunetteFemdom WedgieGrupos Telegram PornografiaAnastasia RosePornstar XnxxUnder Table PornOnlyjayus PornSunny Leone Anal SexXxx BhuFake Doctor Porn VideosPure Taboo Free Full VideoNudist ContestNadine JensenPorn Petite AsianKkvsh Porn VideoHentai SquirtingNaked Pole DanceAnimated Hot PornRiderqueenEmelia Clarke NakedSabdra Bullock NakedLady Melamori NudeSybil StslloneIndian Public NudeDes MmsTeen Girl Fucked HardGay Porn EscortsNudegraphyسكس تعذيبDirtyshipEliza Ibarra HeightXxxx Video AllIndianporneDesi Bhabhi Naked SexMinecraft TitsWorld Star HoneysAdulfworkفیلم سکسی الکسیسMiso SouperstarThreesomegifsBlack Women Porn VideosSexy Bf Hindi MovieXvideo Pornô GrátisBarzzes ComAhh Dee BangbusXxx Hindi Porn MovieSex Video Movie DownloadRai Blue PornPornos HorrorWomen Sucking DickWetvaginaMy Dress Up Darling JavTeenage Naked PicsBengali Sex Bengali SexTeacher Blue FilmSpankbang TsTits BounceMercedes Blanche OnlyfansCota De Pablo NudeSouth Indian Girls Sex VideosHottest Big Tit BabesBreckie Hill Shower LeakedFacebook Sex VideoNyphoSpecial PornBleechbooruTeens GangbangedNude PregnateTurkısh Ifşa PornDesi Viral X VideosStep Mom Xnxx VideoXxx Sex Com Full HdSex Hd Hot VideoMidv-393Nude Scenes Of MoviesOirnSexyindianwifeSamus Metroid PornCosmic Sex Full MovieSudan Sex VideoXxx.porn3movsSkirt Up PicBig Tits MilfXxx Porn WifeAdult Blue Film Adult Blue FilmAva Adams SexWww Indian Bhabi Sex ComRonnies ParadiseDiva MizukiCojiendo Con HijaGree Porn For HerSex Video NowFree Hd Sex VedioForced XxxBangla Choti GolloBit Tits TumblrSunny Leone Anal PornIpx-758Nhentai.nnetReddit Swingers GwRadhika Apte Sex VideoPrnohubTs Morgan BaileyCelebrity Jihad LiveFree HdpormSponegbob PornIndonesia NudePov Porn BjPorn Indian BhabhiHd Xxx Hindi MovieSpy On Changing RoomX Vídeos Brasileiro4kanalBesharam ComKopatiStormy Daniels Feetسکس ايرانيJan BMauth Sex VideoPorn BabeePornmovesCartoon PoenMalayalam Group SexMiya Khalifa DownloadAlexa Pearl XxxHot Xxx Movie HindiCleo SartoriMasalaseenHotass HollywoodMasturbating In ClassNani Xxx3d Xxx GamesLadies Fucking VideosPorn AdultPornographie TelechargerJadelove OnlyfansTinyxxxFilms Pornographiques FrancaisReal_rencontre PornArts PornBf Sexy English FilmHit Moms PornFreeporn SexsAdult Movie OnlineTomsxxlAnimated Porn TwitterMexicanos FollandoAunty Boobs Pressing Videos