door Denisova in Buitenland  ·  100 Reacties

  • 7
  • 1384x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@50

Middernachtelijk telefoontje dat ie sponsoring voor de volgende termijn kan schudden als ie doorzet?

Maar wat ie nu tweet klinkt echt niet als wat hij eerder zei te willen aanpakken. Integendeel zelfs.

1
51 Endandit

@51

Ja, we kennen dit gelul van Trump. DACA ook zoiets. Veel gezwatel, geen actie. Maar misschien heeft ie door dat het een issue is waarmee ie kan scoren buiten z'n base. Heb nooit begrepen waarom ie dat niet loslaat. De groep die ie kan overtuigen is veel groter dan de groep losers die nu achter hem aanloopt.

2
52 zeikenderechter

@52

Ik denk dat dit een perfect voorbeeld is van waarom al die "grote deals" die Trump zegt als zakenman te hebben gemaakt verkeerd afliepen.
De man weet het ene moment niet meer wat ie het vorige moment heeft gezegd. De Republikein die na het verwerpen van beide compromissen over DACA zei dat Trump een "onbetrouwbare onderhandelingspartner" was sloeg de spijker op de kop.

2
53 Endandit

En zijn volgende tweet is ook weer een schoolvoorbeeld van niet begrijpen hoe onderhandelingen werken:

"Our Steel and Aluminum industries (and many others) have been decimated by decades of unfair trade and bad policy with countries from around the world. We must not let our country, companies and workers be taken advantage of any longer. We want free, fair and SMART TRADE!"

In Trumps visie is "free, fair an smart trade" dus dat de US niks aan export hoeft te betalen en niks aan import, maar elk ander land wel.
Die gek denkt daadwerkelijk dat hij als president de hele wereld kan gaan zitten commanderen en dat de wereld braaf gaat opzitten en pootjes geven.

2
54 Endandit

Een van de reacties:

https://pbs.twimg.com/media/DXM7kQyWkAAAjgN.jpg

question

1
55 Endandit

@48

Dat multinationals belasting gaan betaling in de vs over geld waar ze voorheen belasting gingen betalen is natuurlijk precies wat Trump voorspelde met zijn plan.

En , gezinnen met een inkomen onder de 24.000 hoeven onder Trumps plan helemaal geen belasting meer te betalen. Onder Obama wel.
Ook krijgen die gezinnen nu meer kinderbijslag.

5
56 Vageali6888

@54

Geen onzin vertellen he question

Het is nu juist zo dat landen als china producten uit de vs zwaarder belasten , en andersom niet.
Dat wilt Trump rechttrekken. Fair trade

7
57 Vageali6888

@56

"Dat multinationals belasting gaan betaling in de vs over geld waar ze voorheen belasting gingen betalen is natuurlijk precies wat Trump voorspelde met zijn plan."

Maar het levert geen banen op.

"En , gezinnen met een inkomen onder de 24.000 hoeven onder Trumps plan helemaal geen belasting meer te betalen. Onder Obama wel."

Onder Obama mochten die o.a. de kosten voor een zorgverzekering (en die is hoog in de US) aftrekken. Per saldo kwamen de armsten er beter vanaf en hadden bovendien een goede zorgverzekering.
Geen appels met peren vergelijken graag.

1
58 Endandit

@57

Nonsens. De US heeft al eerder geprobeerd om haar veel te dure staal op de wereldmarkt te kunnen gooien en het veel goedkopere staal van elders extra te belasten in de US. Die werden beschuldigd van het "dumpen van goedkoop staal in de US".

De US kreeg ongelijk, werden sancties opgelegd en leidde tot wen staaloorlog die de US een kapitaal heeft gekost. Trump is bezig de volgende staaloorlog te ontketenen.
Het Amerikaanse staal is gewoon veel duurder dan dat uit andere delen van de wereld. Laat ie dat maar oplossen in eigen land.

1
59 Endandit

@59

En waarom denk je dat chinees staal goedkoper is ?

5
60 Vageali6888

@60

Maakt dat iets uit?
Iedereen koopt datgene dat bij gelijke kwaliteit het goedkoopste is.
Dat betekent niet dat het unfair is ten opzichte van datgene wat duurder is.

0
61 Endandit

@59

"Het Amerikaanse staal is gewoon veel duurder dan dat uit andere delen van de wereld. Laat ie dat maar oplossen in eigen land."

Dat is niet "gewoon" zo , dat komt door
-zeer lage lonen
-overheidssteun
-valuta manipulatie
-vrijwel geen milieu eisen
-slechte en dus goedkope arbeidsvoorwaarden
etc.etc.

Moet Trump het "oplossen" door dat over te nemen ?

5
62 Vageali6888

@61

"Dat betekent niet dat het unfair is ten opzichte van datgene wat duurder is."

Als de spelregels waaronder de producten gemaakt worden totaal verschillen , en degene die duurder produceert die niet mag/kan veranderen , dan is het zeker wel unfair ...


Vraagje , ben jij voor het duurder belasten van vervuilende auto's/fabrieken etc?
Want dan zou je ook voor het belasten van producten die de halve wereld over getransporteerd worden uit vervuilende productie moeten zijn...

4
63 Vageali6888

@62

Ja en? Extra heffingen opleggen uit staal uit het buitenland dat goedkoper is dan eigen staal is gewoon illegaal.

Zie hiier het oordeel van de WTO uit November 2003

De Europese Unie en Japan mogen handelssancties treffen tegen de Verenigde Staten voor 2,3 miljard dollar (2 miljard euro). Dit volgt uit een uitspraak, maandag in hoger beroep, van de Wereldhandelsorganisatie WTO, de scheidsrechter in handelsconflicten....

Amerika kan de sancties ontlopen door zijn heffingen op de import van staal onverwijld op te heffen.De maatregelen zijn een straf voor door president Bush opgelegde extra invoerheffingen tot 30 procent op een reeks staalproducten. Bush wilde de zieltogende Amerikaanse staalsector beschermen tegen buitenlandse concurrentie. Het was de omvangrijkste protectionistische maatregel in Amerika sinds Ronald Reagan in de jaren tachtig beschermingswallen optrok rond, ook toen al, staal.Na een golf van verontwaardiging bestempelde de WTO dit beleid eerder dit jaar als illegaal. "

Bron: https://www.volkskrant.nl/economie/europa-mag-vs-hard-treffen-in-staaloorlog~a748272/

Er is niets unfair aan de exort vanuit Europa of welk ander land dan ook. Acties om de eigen staalproducenten te beschermen zoals hierboven beschreven zijn niet alleen unfair, ze zijn gewoon illegaal.
Trump heeft echt geen flauw idee waar hij mee bezig is.

0
64 Endandit

@63

"Als de spelregels waaronder de producten gemaakt worden totaal verschillen ..."

Het gaat niet om de spelregels waaronder de produkten gemaakt worden, het gaat om de spelregels van internationale handel.
Het is aan bedrijven die staal gebruiken om te beslissen of ze het verantwoord vinden om staal uit landen als China te importeren. Dat recht hebben ze.
De Amerikaanse regering heeft echter niet het recht om haar eigen handel te bevoordelen middels illegale extra heffingen op geïmporteerd staal.

0
65 Endandit

@64

"Er is niets unfair aan de exort vanuit Europa of welk ander land dan ook"

Leg dat nou eens uit...
-Het ene bedrijf mag zijn werknemers uitbuiten met werkdagen van 16uur en een hongerloontje , de ander is gebonden aan cao strenge regels.

-Het ene bedrijf kan produceren in de meest vervuilende fabrieken ter wereld en zijn afvalstoffen ongefilterd lozen in de rivier , het andere bedrijf is gebonden aan strenge regels.

-het ene bedrijf krijgt land en steun van de overheid , het andere bedrijf betaalde zich blauw aan allerlei belastingen en heffingen

etc.etc.etc.

Hoe kun je dat in godsnaam "fair" noemen ???
Dat er een correctie aan de grens plaatsvind , DAT is fair

5
66 Vageali6888

@66

Nogmaals: het gaat om de regels voor internationale handel.
Een land mag intern elke maatregel nemen die het maar wil om een industrie sterker te maken, of om arbeidsomstandigheden te verbeteren.
Wat het niet mag is de eigen industrie beschermen door de kosten af te wentelen op de handelspartners.

En dan heb ik het nog niet eens over je oneigenlijk gebruik van China als voorbeeld. Staal uit Europese landen is ook goedkoper dan staal uit de US.
De US is illegaal bezig wanneer ze probeert om (zoals in 2003) tot 30% bovenop de prijs van buitenlands staal te leggen door importheffingen.

1
67 Endandit

@67

Zolang het speelveld niet gelijk is , is het "fair" om een correctie toe te passen.
Als het niet mag door een of ander verdrag , dan zal Trump die proberen aan te passen denk ik question

In mijn ogen is het ook illegaal om staatssteun te geven aan bedrijven , toch gebeurd dat in china veelvuldig. En die producten worden hier gedumpt , vaak om concurrenten kapot te maken.

Neem de zonnepanelen kwestie als voorbeeld

5
68 Vageali6888

@68

Wat China betreft: daar moet je ook voor bij Trump wezen.

"Plenty of blue-collar workers believe that, as president, Donald Trump would be ready to fight off U.S. trade adversaries and reinvigorate the country’s manufacturing industries through his commitment to the Rust Belt. What they likely don’t know is that Trump has been stiffing American steel workers on his own construction projects for years, choosing to deprive untold millions of dollars from four key electoral swing states and instead directing it to China—the country whose trade practices have helped decimate the once-powerful industrial center of the United States."

Bron: http://www.newsweek.com/how-donald-trump-ditched-us-steel-workers-china-505717

0
69 Endandit

@68

"Zolang het speelveld niet gelijk is , is het "fair" om een correctie toe te passen.
Als het niet mag door een of ander verdrag , dan zal Trump die proberen aan te passen denk ik."

Dat is dus de enige manier en die is illegaal en zal opnieuw leiden tot een staaloorlog en de US miljarden kosten. Dus precies wat ik in mijn eerste reactie al stelde.
Iedereen met een beetje verstand en zicht op de materie weet dat. Trump niet.

0
70 Endandit

@69

Zo zie maar , Trump snijd zichzelf in de vingers met die maatregel , ten gunste van van staalproducenten in de vs question

Zo ook al zijn maatjes projectontwikkelaars

4
71 Vageali6888

@3 : Het wordt dan wat al te simpel. Zie dat je een diagnose over iemand krijgt, en je kunt hem daarna moeiteloos afknallen.

7
72 Wendel

@3 : Daarnaast zou ik wel eens willen weten wie er eigenlijk NIET een diagnose heeft in US. Hier wordt het ook hoe langer hoe gekker. Alles is een afwijking = diagnose.

Ik vind toch echt, dat mensen die dreigend doen en zelfs licht geweld gebruiken, geen wapen meer moeten mogen tot ze een cursus assertiviteit hebben gevolgd. Bijvoorbeeld. Veel nuttiger. Mensen door een intimidatie-cursus dociel willen maken heeft geen zin, het wordt tijdelijk onderdrukt, er wordt nòg meer op diegene zijn hoofd gekakt, en dan barst de bom pas goed. Beter iemand woorden en lichaamstaal bijbrengen, discussietechniek, zodat diegene zich minder machteloos voelt.

5
73 Wendel

@71

Nou nee, de Amerikaanse staalproducenten zullen daar helemaal niet door op vooruit gaan.
De vorige staaloorlog heeft de industrie in de US alleen maar verder de grond in getrapt.

1
74 Endandit

Level speelveld??

Hebben de arbeiders in India en China misschien ook recht op een beetje welvaart? Of mag ons dat geen cent kosten?

Het speelveld wordt juist vlakker en dat doet pijn....

1
75 Realisme graag!

@3 "...Maar hoe dan ook, de anti Trump mensen zullen nu vast de NRA steunen.
..."

Ja, hun 'weg-met-ons' en 'weg met Trump' idiotie zit zo diep dat deze politiek correcten tegenwoordig achter de NATO, achter NSA (tegen klokkenluiders), achter oligarchen (Soros), achter afschaffen democratie (referendum) en achter geweld (Antifa, beeldenstorm, Hamburg enz.) zijn gaan staan...!

5
76 CoolMemories

@23 "...Ik zie het eerder als het zoveelste bewijs dat Trump geen flauw idee heeft hoe je wetten erdoor kan krijgen. Deals sluiten kan hij niet. ..."

Je praat als een nietsnut en zou zelf niets voor elkaar krijgen!

Iedereen was geschokt toen Trump opperde om de NATO af te schaffen wegens wanprestatie en véél te duur'...! Heel links viel over hem heen en verklaarde hem voor gek!

Nu heeft niemand er problemen mee dat de NATO gesaneerd en gerationaliseerd wordt en eindelijk eens iets gaat doen voor de wereldvrede.....dankzij de bluf, inzet en zakeninstinct van Trump....!

5
77 CoolMemories

@76

Doe eens niet zo populistisch op een onzinnige opmerking? Als iemand de NRA steunt zijn het de Trumpolina's met hun adoratie voor Trump.

Dat omdraaien mag alleen als het leuk is.

1
78 zeikenderechter

@77

Ik ben een fan van de NATO, anders zitten we straks met Poetin.

Oh wacht...

1
79 zeikenderechter

@75 : Wat denkt u, als wij hier bij bosjes kreperen van de armoe, gaan de door u genoemden dan ons steunen, of komen ze met "verrek maar" met een smoesje zoals "slavernijverleden"? Ik persoonlijk denk dat ze alleen maar hard gaan lachen en geen moeite doen, een excuus te verzinnen.

6
80 Wendel

Nu doet Trump het NRA-bolwerk schudden op zijn grondvesten zoals hij dat tijdens de campagne ook deed met het politieke bolwerk van de Democraten, Republikeinen en dat van de FBI...........uiteindelijk ging het genie Trump er met de winst vandoor.....!

5
81 CoolMemories

@81

En daarna hield ie op met winnen.

2
82 zeikenderechter

Na de 2000 leugens van een impotente Trump: eerst zien.

3
83 zeikenderechter

Als hij het erdoor kan krijgen zou het een beginnetje zijn, maar ik weet niet hoeveel Goodwill Trump inmiddels al heeft verspeeld, ook binnen zijn eigen partij, de man is totaal ongeschikt voor de functie.

1
84 DaStef

@81

Dat NRA-bolwerk heeft even aan Trump geschudt en die is al behoorlijk teruggekrabbeld inmiddels zoals je kunt opmaken uit zijn voorlaatste tweet bericht.

@84

No way dat hij dat erdoor krijgt. Niet in deze vorm.

1
85 Endandit

@79 "...Ik ben een fan van de NATO, anders zitten we straks met Poetin...."

Maakt niet uit! Trump gaat daadwerkelijk met Poetin praten en Rusland eindelijk lid maken van de gesaneerde en gerationaliseerde NATO.....dan is alle Ruslandhysterie en Koude Oorlog sentiment overbodig en hilarisch geworden...!

7
86 CoolMemories

@79 Dan zul jij op zoek moeten naar een andere zondenbok voor je onvrede en frustratie

6
87 CoolMemories

@86

Haha, ja, in uw nattige dromen over Vladimir misschien question

1
88 zeikenderechter

@86

Vladimir, die net weer dreigt met kernwapens die niet te stoppen zijn. Tel dat op bij Trump die 'meer bruikbare' kernkoppen wil, en uw twee vredesduifjes lijken meer op een stel aasgieren.

2
89 zeikenderechter

En dan hebben we het nog niet eens gehad over Xi, die Poetin gaat overvleugelen. Dat gereutel van de Trumpolina's over Rusland... het stelt straks niks meer voor.

3
90 zeikenderechter

[quote]Naast strengere controles en een verhoging van de minimumleeftijd, wil Trump een verbod op bump stocks. Dat zijn toestellen die een semi-automatisch wapen omvormen tot een machinegeweer; ze werden gebruikt bij de schietpartij vanuit een hotelkamer in Las Vegas, waarbij in oktober 58 doden vielen.[/quote]

Goede voorstellen die Trump heeft doorgegeven aan de beleidsmakers, zal vast niet moeilijk zijn daar iets van te bakken.

6
91 Proemevla

@91

Totdat Trump het toch niet wil, en dan vindt u dat weer fantastisch.

3
92 zeikenderechter

@80
Een typische egoïstische reactie, zoals ik hem van jou wel verwachten kon.
Voorlopig behoren wij nog tot de rijkste landen ter wereld, maar ja die andere landen eisen ook een stukje van de wereld welvaart op.

Ik begrijp dat jij ze liever in die andere landen ziet verrekken?
Ook zo kleurrijk voor de vakantiefoto's?

Wij in het westen hebben geen geboren recht op welvaart.
Daar zal elke generatie opnieuw haar best voor moeten doen!

2
93 Realisme graag!

@32 "...Een wetsvoorstel van een president dat het niet haalt ligt ALTIJD aan de betreffende president...."

Nee, want elke keer dat ik wijs op het niet sluiten van Guantánamo Bay (dé verkiezingsbelofte van Obama) wijst men naar de rol van het tegenwerkende Congress/Republikeinen en niet naar Obama als falende president...!

5
94 CoolMemories

@91

"Many ideas, some good & some not so good, emerged from our bipartisan meeting on school safety yesterday at the White House. Background Checks a big part of conversation. Gun free zones are proven targets of killers. After many years, a Bill should emerge. Respect 2nd Amendment!"

Trumps eerste tweet van vanmorgen.
Klinkt toch effe anders dan zijn gebral van gisteren.

1
95 Endandit

@84 "....de man is totaal ongeschikt voor de functie. ...."

Je snapt er niets van! Trump is een Amerikaan in het kwadraat, draagt de extroverte Amerikaanse waarden en normen uit en is bij uitstek geschikt voor de rol van president van de USA!

Niet te vergelijken met zo'n oelewapper als Obama of een intrigante visieloze ruziezoekster als Clinton....!!

4
96 CoolMemories

@85 "...aan Trump geschud en die is al behoorlijk teruggekrabbeld ...."

Onzin! Trump is geen krabbelaar zoals Obama die na 3 jaar verschrikkelijke oorlog in Syrië besluiteloos achter zijn 'rode lijn' bleef en niks deed waarna Rusland het initiatief over kon nemen en de VS het nakijken hebben....

4
97 CoolMemories

Aangezien 'ie zichzelf meteen daarna alweer tegenspreekt met z'n tweets, ben ik toch erg geneigd hem (alweer) niet serieus te nemen met deze op zich goed klinkende plannen.

1
98 mountainlion

@93 : Dat is duidelijk, volgens het principe "jong geleerd, oud gedaan" wordt ons bijgebracht, dat we dood mogen zodra we te weinig geld opbrengen. Dus wordt er op toegezien, dat wij geen bezit kunnen opbouwen en behouden tot onze dood, laat staan doorgeven aan de volgende generatie. En dat vindt u kennelijk terecht.

2
99 Wendel

Bovendien kan het me inderdaad niks schelen als mensen ver weg kreperen, die het geen ene moer zou uitmaken als ik krepeer. Dat klopt.

2
100 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

26 minuten geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

37 minuten geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

42 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Dat hoeft niet want ze zijn hier vrijwillig dus niets houd ze tegen om lekker terug te gaan ....

44 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Graaier1000
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

Dit gaat de verkeerde kant op. Dirk moet zorgen voor voldoende beveiligers in de winkel. Zij zijn opgeleid om op een goede manier in te grijpen....

44 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@12 Inderdaad. Nu je het zegt. 💡...

44 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
BBB gebruikt overheid als fruitmachine, geruzie alom en formatie gaat alweer in standje rust - Joop - BNNVARA

"BBB blijkt er een aparte omgang met de realiteit op na te houden."Zet Joop en Bnn/drama op de plaats van BBB en dan klopt het .Want daar ...

1 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

Koop allemaal een elektrische auto zeiden ze is goed voor het milieu zeiden ze.Plaats de oude meter terug die op muntjes ging ....

1 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Joodse Nederlander bekladde partijbureau ChristenUnie

Een joodse Nederlander bestaat niet .Een Nederlandse jood wel....

1 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Nederland raakt steeds dieper in opvangcrisis: ’De rek is eruit’

Ja , raar he hoe kan dat toch .Gaan ze natuurlijk onderzoeken hoe dat nou kan en daar gaat weer een paar jaar overheen en vervolgens kunnen ze...

1 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Xxx Sexy Video AuntyLalita Singh XxxSisloveme PornLousia Khovanski OnlyfansSites De Videos De SexoJaponesas AnalGirlfriend PornvideosBbc Big BlackWww Hd PornTamil Sex Video Full HdPublic Agent AsianWshh CandyHermaphroite PornPorn Star Michelle TuckerPornthreesomesMat6tuveFamosas Pelada OnlyfansXvideoosHentai IaSexual Videos In TeluguHd Harcore PornDani Fucks ComBadassdownloaderAngela White FacialMandysacs NudeBus Lo Sex VideosChristy Mack Double PenetrationHeavy-r.cmoAccelerando Keisha GreyMallika Sherawat SexyAnimated Fucking VideosSex With Hindi ConversationKinky Sexual ToysNew Porn SensationFree Naked Women VideosFree ChubbypornHuge Tits CumshotsYaoi Gay PornRajasthanxxxKaede.to SuzuPriyanka Chopra Full SexSex AvengersOopscreampieFyptt TiktokAcompnhantes ManausPulsamentoRomantic Massage PornPhat Rabbit KillerAdria Arjona NakedAva Adams ShowerPornocategoriesThailand Hot MovieJapan Porn Love StoryCzechpornstarsHd Evony PornMoba WalesXxnlRysian PornSavita Bhabhi Cartoon Xxx VideoHindi Women Sex VideoSammatha SaintKrazyboneListcraerHot Elizabeth OlsenVanna BarodtHermit Moth Rule 34Xnxx Aunty HindiStickam PornFlim XxxxKatalina Kyle AnalChessiw RaeDeep In Throat PornSunny Leone And Daniel Sex VideoPorno Para BaixarFree Porn XxnzGogo PornDildo JoiHot Naked ChciksXhamster Tamil AuntySunny Lenoe XxxSalma Hayek PornographyErin Ashford NudeLatina Porn PicPame PomboShannon Tweed Movies And Tv ShowsHeidigrey PornAndylynn PaynePorn Mature AmatureMerrin PornSophiacastelloTitsucking VideosLenatheplug XxxSwathi Naidu XnxxFull Movies BrazzersAfrican PornalTameuf .comXvideos EntaiPorn ActorsKyle Dean PornSexy Mia Khalifa KiIndian Nude Stage DanceAunty Fuck In SareeElite Pain PornWife Multiple CreampieGeoduck PornPornomexicano.comVideos HentaiThe Incredibes PornFreeporn Blow JobsBeautifu Nude WomenTelugu Sex Videos Full HdKriti Sanon Sex PhotoCute Sex PornAbdl VideodDishonored Porn3d DickgirlMomoka MishinaXbizUtahjaz NudePaige Wwe NakedPorn SoundBlacked Porn MoviesHypno Mommy PornWomen That SquirtErikalustFamily Thraphy PornJuhi Chawla XxxSex Audio KannadaNew Hot Romance VideoNakaab Ka PhotoSoc 4chanVillage Girl Bathing VideoPornhub Big AssBig Tits CosplayLatinmenNiftyorgPorno Black GratuitAmateur OrgasmImagenes PornoaWwxx VidoNude Yoga VideoTamil Sneha Sex VideoRomantic Fingering VideoBarebackshemalesSports Illustrated Models NudeSkipthegames FlintPornographie Pornographie PornographieSxyprnnPornografia Com VelhosOral Sexs