door Moskowfiets in Media  ·  85 Reacties

  • 20
  • 1355x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@50 helaas, die kunnen dat niet, het gaat nu al.slechter daar! laat staan als al die blanken wegzijn, een grote hongersramp word het! het zijn de allah akbarren van hier, ze kunnen en willen niks

1
51 Tune-in*

De natte droom van links Nederland dit; witte mensen onteigenen en het land uit jagen. Daar waar zij dit middels een langdurig open grenzen beleid nastreven lijkt Zuid-Afrika het binnen een jaartje of wat te bewerkstelligen. Wat zullen ze jaloers zijn die linkserds!

3
52 greenmango

@52

Ken weinig linkse mensen die daar een natte droom van krijgen. Dit is gewoon een groot drama en daar is 98% het wel mee eens, links of rechts.

1
53 Vaartuig

@53 neehoor! er zijn steeds meer linkse blanke mensen die blanke mensen haten en overal voor wegzetten, stel nou dat die boeren weeerstand gaan bieden, let op dan zijn er nog linkse relnichten die ze dan racisten vinden ook, omdat ze zich niet laten berovem, het word steeds gekker in NL , vooral met islamieten

6
54 Tune-in*

@54

Zuid afrika heeft niks te maken met jouwn racistische ideologie, ga naar stormfront aub.

10
55 Bullet108

* Verwijderd door de redactie *

56 Chat Baker

@56 jaaaaaa, daar gaat sylvana niet over, die gaat alleen over blanke racisten, walgelijk links hypocriet clubje

2
57 Tune-in*

Heeft de VN hier al op gereageerd?
Of Sylvana?

1
58 greenpollo

Deze leip, Herr Cyril Ramaphosauid is enthousiast bezig de ganse economie van Afrika te vernielen. En waarom? Om stemmen te winnen. En waarom vindt niemand dat eigenlijk verbazingwekkend? Omdat het normaal is. Peggol zou zijn moeder verkopen om aan de macht te blijven. Of jouw lijf. Dit gaat wel even verder dan zielige of domme negertjes in Afrika hoor. Help een gek aan de macht en je vernielt alles wat mensen eeuwenlang met veel pijn en moeite bij elkaar hebben gewerkt. Hitler was geen uitzondering. Hitler was REGEL. En Cyril is geen uitzondering.

2
59 Ness

En dan gaan al die onkundige aards-luie zwarte boeren voor de inwendige behoeftes van hun bevolking zorgen. DWZ. een nieuw 3e wereldland erbij !

0
60 jbruntink

ik begrijp het wel maar het is racisme

6
61 Jeb

* Verwijderd door de redactie *

62 Lone Wolf

De regering aldaar zorgt er zelfs voor dat water en geld verdwijnt, waardoor landerijen compleet uitdrogen en de dieren dood gaan. Hier een filmpje over een van die boeren.

0
63 Desphex

-
Ik heb jarenlang in Afrika gewoond.
Mijn conclusie is dat het een wild continent is en ook zo wil blijven.
Al eeuwenlang stammenoorlogen en dat zal weer doorgang vinden.
Dit is de manier waarop zij willen leven. Keihard, maar dicht bij de natuur.
De natuur vaart er wel bij.
-
Veel kinderen bij een hoge kindersterfte.
Wie zijn wij om ze onze manier van leven op te leggen?
Afblijven en weg wezen!
/-
-

3
64 MrCally1

De boerderijen die ondertussen al onteigend zijn en door niet-blanken worden gerund zijn allemaal naar de klote aan het gaan en lopen bijzonder slecht. Aangezien er dadelijk ook geen drinkwater meer is in Zuid Afrika is dit land al bijna op de bodem van de afgrond beland. En het is hun eigen schuld. Dus dadelijk niet lopen zeiken achteraf alsjeblieft als jullie niets meer te eten en te drinken hebben.

1
65 Ektoplasma

Best wel racistisch van die negers.

0
66 grovi

@64 En geen cent meer er naar toe. Heeft toch geen zin.

0
67 benbenieuwd

@67
-
Inderdaad, en vooral ook GEEN WAPENS.
Laat Afrika met rust.
Laat ze daar hun leven leiden op de manier die zij willen.
Geen cultiveren van land; geen exploitatie.
Leven in de natuur met respect voor de natuur.
/-
-

2
68 MrCally1

Je zou denken dat ze wel even kijken naar buurland Zimbabwe. Het wegjagen van de blanke boeren en een groot deel van de middenklasse heeft daar geleid tot een land dat aan de rand van de afgrond staat.
In Zimbabwe mogen enkele blanke boeren nu weer terug keren naar hun verwoeste boederij, de zwarte gemeenschap om de boerderijen is hier is in het algemeen dolgelukkig mee.

1
69 blieblab

Over 5 jaar grote hongersnood in Zuid-Afrika.
Kunnen we ze nu al melden dat het een eigen verantwoordelijkheid is.
En met een hongersnood we ze niet gaan helpen.
En de bewoners ik niet welkom zijn in Nederland.

2
70 meneer van het nieuws

@32 "De voorouders van Simone Sylvan hebben er niet zelf om gevraagd om een enkele reis per cruiseschip te gaan maken richting Suriname."
Maar als die voorouders die reis niet hadden gemaakt, dan had ze nu niet hier zitten zeuren...
Shit, we zijn het zelf schuld question , onze voorouders hebben die mogelijkheid gecreëerd...

1
71 RobP

@71 de Britten in samenwerking met Afrikaanse stammen. Niet schrijven als je de geschiedenis niet kent

5
72 Ivo

Binnenkort daar weer een hele generatie naar de knoppen door hongersnood dus, de graanschuur van afrika in zimbabwe is ook leeg door de onteigening van blanke boeren die ze nu weer terug willen.

2
73 Shannara

Tja, dat moest er een keer van komen. De boeren hebben het land zichzelf ook maar toegeëigend.
Boontje komt om zijn loontje.

5
74 samcash

@74 Prima, maar dan moeten ze het ook maar helemaal uitzoeken. Geen geld er meer heen voor ontwikkelingshulp of ondersteuning. Laat ze dan ook maar de grote jongen of meisje zijn die de eigen broek ophoud en hun inwoners daar houden waar ze horen. In dat land dan en niet binnen Europa.

1
75 Saviro

Wordt natuurlijk 1 grote puinhoop. Laat ze het uitzoeken

2
76 Hefan430

@41
Dat is allemaal wel waar wat je schrijft maar daar ging het me op dit moment niet om. Ik reageerde eigenlijk enkel maar aan de hand van de reactie op @30 Dus namelijk om het feit dat de voorouders van de blanke Zuid Afrikaners daar wel uit eigen vrije wil naartoe zijn gegaan. En dat ze geen enkele boodschap hadden aan de autochtonen bevolking die daar al zat, Net zo min als dat de blanken dat hadden met de indianen in Amerika

1
77 rebo

* Verwijderd door de redactie *

78 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

79 E.Meel

@71
"Maar als die voorouders die reis niet hadden gemaakt, dan had ze nu niet hier zitten zeuren...Shit, we zijn het zelf schuld question , onze voorouders hebben die mogelijkheid gecreëerd..."

Zo kan je het ook nog bekijken En voor die voorouders van Sylvana was het natuurlijk niet leuk, maar voor hun nakomelingen misschien juist weer wel. Want nu kan Simone Sylvan er hier in onze westerse welvaartsmaatschappij, en waar ze zelf ook deel van uitmaakt er ten minste flink over lopen zeiken. Namelijk over al het grote onrecht wat haar voorouders is aangedaan. Maar als dat in het verleden niet was gebeurd dan had ze nu misschien ook wel in zo een rubberbootje met een zwemvest om gezeten, om te proberen om hier te komen. Of om bij Ceuta of Melilla te proberen om over het hek te klimmen. Wie zal het zeggen?

0
80 rebo

@77
Als de huidige blanke boeren misdaden hebben.gepleegd, moeten ze daar voor berecht worden.

Maar momenteel lijkt het meer op een racistische heksenjacht: blank dus onteigenen.

1
81 Sterke

@81
"Als de huidige blanke boeren misdaden hebben.gepleegd, moeten ze daar voor berecht worden."

Het ging me er niet om of de huidige boeren misdaden hebben gepleegd. Maar om het feit dat die boeren nu in Zuid Afrika zitten door het feit dat hun voorouders hier vandaan daar naartoe trokken. Daar kunnen die huidige boeren op zich natuurlijk ook niks aan doen. Net zo min als dat wij er hier wat aan kunnen doen dat Sylvana nu hier zit in plaats van in Afrika. Persoonlijk zou ik dus zeggen "stop nu allemaal eens met dat gezeik over het verleden en wat zich ver van voor onze tijd heeft afgespeeld. En persoonlijk denk ik uit praktische overweging dat het ook heel onverstandig is wat Zuid Afrika nu wil gaan doen. Ik begrijp het wel vanuit hun oogpunt bekeken maar ik vind het toch heel erg dom. Waarschijnlijk gaat het dan dezelfde kant op zoals het in Zimbabwe is gegaan. Eens was het de graanschuur van Afrika en nu is het land helemaal naar de kloten toe. Gewoon omdat die inheemse bevolking dat nog zal moeten leren om ook zelfstandig te zijn in een op westerse leest geschoeide cultuur lijkt mij. Ik denk toch dat ze het daar samen moeten zien te rooien.

0
82 rebo

@82
Mee eens. We moeten kijken wat NU fout gaat.

In Zimbabwe komen ze overigens al weer terug op de eerdere onteigeningen.
Raar dat ze daar in Zuid-Afrika geen lering uit trekken.

https://www.google.nl/amp/s/www.volkskrant.nl/buitenland/ooit-leek-het-ondenkbaar-in-zimbabwe-blanke-boeren-keren-onder-applaus-van-lokale-bevolking-terug~a4549604/amp

1
83 Sterke

@83 Heeft met IQ te maken question

0
84 Desphex

@84
Ik sluit niets uit.

1
85 Sterke

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Marrie1
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@2Prima idee, aanpakken al die extremistische gelovigen. Zet ze maar bij elkaar in religie kampen ver van de bewoonde wereld.Kunnen ze daa...

3 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Marrie1
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

Ik denk dat dit niet veel helpt, kijk maar wat er allemaal in Amerika gebeurt wat betreft jodenhaat en joden vervolging op de Universiteiten . D...

7 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Bob Sleebaan
Ruim derde meer asielzoekers naar Nederland in eerste kwartaal dan jaar eerder

@1 Het lijkt wel of ze dat in Brussel en Den Haag willen....

8 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Wedergeboren
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@10 reactie 12. https://www.nieuwskoerier.nl/news/983480-protest-op-4-mei-tijdens-dodenherdenking-tegen-tweede-kamervoorzitter-ma...

13 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Rinze
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@1 Nou gister werd er een bontkraagje met 1 hand door en reus van een politieman uit de Jumbo gehaald en achter in een arrestatiewagen gepleur...

21 minuten geleden geplaatst door Rinze

LoydMorris
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@7 Jij, als stoere Friese kerel zult er weinig last van ondervinden. . . . maar ga tegenwoordig als jonge vrouw alleen of als Jood met een k...

22 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Weetal
Ruim derde meer asielzoekers naar Nederland in eerste kwartaal dan jaar eerder

Lekker toch.Laat maar komen.Des te eerder breekt de pl**res uit in Nederland....

22 minuten geleden geplaatst door Weetal

Biscanna
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@57 Dat was een 🖕 naar D66. De Prinsenvlag is een historische Nederlandse vlag die helemaal teruggaat tot aan de Tachtigjarige Oorlog (1568-...

26 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Reconquista
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@7Ik heb geen geloof en ik leef nu in het heden ten dage en niet in de geschiedenis. In de geschiedenis vind je vuile was van ieder volk en re...

27 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Rinze
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@7Welke vrijheden heb je precies ingeleverd ?...

29 minuten geleden geplaatst door Rinze

NK. App
Sex Hd Quality VideosPlaying With Big BoobiesE6 21Tiktok. XxxHuge Dick HentaiXxx Videos SexxxLesbians With Strapons VideosSkyeblueDesi Nude VoyeurBaddiesoblyRelatykingsAltyazılı Porn ONina RottiPornot UbeAnal WivesHandjob CompilatonRita FaltoyanaAnal Sex HdSex WebBollywood Porn SceneBhojpuri Sex Video ComCreampiedpussyMyfreeamPorno Francais.Pictures Of PenisisSex Video Tamil CollegeKangana Hot PicsPornôzoofiliaPublic CummingPorn BandVídeos De Pornô BrasilJessie James Decker NudeTlngt25Naked Women Big BoobiesDaddylive HdAsain Rape.pornMidwestern Emma PornXvideos SexoamadorGays Doggy StyleShopping Mall XxxTessa Violet PornClose Up ScissoringTiktok Teens LeakedPornô AmadorPornhuib.comFurry Comic PornXvideos MoneyXnxx Xxx Video ComOrelsexHd Gay Sexy VideoSexvidelHindi XxxmoviFootjob CummingDurmiendoxxxNaked Fitness WomenPorn TucsonVideos Porno BrasileiroLaura Lux NudeBlake Blossom NudeJul-959Megan BitchellJapanese Sex Full Movie321 Porn ChatAplicativo PornôsKink Porn VideosHazel Moore Full VideoXxx Hindi Talking VideoCurvyredboneXvideos NetflixVideo Sexual MassageLadyboys CumingNaked MeganfoxBunnyayumi PornKerolay ChavezXxnx Download VideoErotic Nude VideosJennie Rose OnlyfansMerb ReviewsEva Savagiou NakedWife Swap Cream PieSekxyStepmom SquirtPorn HendiFree Voyeur VideosHot Naked BlondsVoyeurmonkeyVina Sky VrEva AddamSuper Chat AdultIndian Kinky SexJapanese Sex Video StoryMobileporngamesPussy TattooKissa Sins XxxChuda Chudi DownloadBig Boobs GangbangXamstersPorn JamPornoesperanza GómezOriginal Sex VideoSxc VideoIndian Girls College Sex VideoSahara SkyeData18Hello Google BfSexy Movie Com HindiRomi Rain Cheating WifeRiley Reid BukkakeSkyy BlackNatasha CrownsMiya Khalifa HdBengali Pron VedioImagine PornTescort LyonFatal MadaPorn With Mom FriendMirzapur XxxKearalasexSextumblrPovhdPeta PornAfrican Lesbians ComAssfucking My SisterFree Hd P OrnPorno IzleTalia Taylor LeakedFake Taxi PornMan And Woman FuckingBelesa FlimsSite Porno FrançaisMissyann602 NudeDifferent XxxCream Pie DaughterMother Daughter Real PornPornhub +Nayanthara Sex ComicsYoung Libertines PornXhamstdrJavmosyBabygirlhazel XxxKatorsex.comHardcore Lesbean PornAnri_okitaGay Onlyfans LeakRyan Reid PornDaughter Mother Exchange ClubCeleberty BlowjobsOman Sex VideoMadam HentaiFitness Girl Porn Video