'Er zijn no go zones in Duitsland' (youtube.com)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Proemevla in Buitenland  ·  139 Reacties

  • 47
  • 1877x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

101 E.Meel

@74 Dat de bron tendentieus is maakt het verhaal niet per se onwaar. Die Welt meldt het ook.

'Wendt: „Dieser Teil Duisburgs gerät außer Kontrolle des Rechtsstaates. Die Polizeikräfte bekommen das täglich zu spüren, durch Beschimpfungen, gewalttätige Attacken und die offene Demonstration von Staatsverachtung.“
(...) Schnell werde aus einem Unfall schon mal eine Schlägerei mit 40 Leuten. Offene Feindseligkeit begegne den Polizisten jeden Tag.
(...)
Es geht um libanesische Clans, die durch Drogenhandel, Schutzgelderpressung und Gewalt gegen Polizisten auffallen. Zuwanderer aus Bulgarien und Rumänien sollen für den vielen Müll im Viertel verantwortlich sein und auf Diebeszug gehen.'
https://www.welt.de/regionales/nrw/article145242430/Die-Kanzlerin-und-die-No-Go-Areas.html

3
102 Civ

@96 Haha ja, ik heb ook al de D66-labels op me geplakt gehad, moslim knuffelaar. Ik weet het allemaal niet meer hoor. question Het lijkt wel alsof je nergens meer in het midden mag staan maar altijd mee moet gaan met de extremistische mafkezen.

3
103 Bluth

@85

Onbegrijpelijk dat je het probleem goedpraat.

Mensen zoals jij zijn de aloude veroorzakers.
De Islam wordt jou ondergang nog eens hier in het vrije westen.

4
104 Dachtutniet

@98 Haha geen excuses voor je suggestieve en onjuiste idioterie uit @89 begrijp ik? Je zat er nogal naast hè.

En ja met een naam als die van mij, is het verder niet heel moeilijk om mijn achtergrond überhaupt te raden hè. En in tegenstelling tot jou loop ik niet anoniem onzin te verkondigen.
Maar goed, als jij mijn achtergrond relevant weet te maken in dit topic, be my guest. Succes zou ik zeggen.

8
105 Yisrael

@101 Koekoek. Ik begon nergens over. Jij vulde zelf maar wat onzin in en doet nu alsof ik dat gezegd heb. Neen je pillen even, of stop met trollen, of leer lezen.

5
106 Yisrael

@101 "Zegt u het maar." Ok, vooruit dan.

Je zat toen te beweren dat dat bommetje IN de moskee was gegooid. Maar dat was BUITEN de moskee. Als ik je er op aanspreek ga je zitten neuzelen dat het maar voorzetsels zijn. Je bent niet goed wijs.

4
107 Hans Brinker

@103 Jij D66? Lol.

5
108 Yisrael

@101 Kijk chappie, ik had het hierover: https://www.nieuwskoerier.nl/news/258745-tieners-ontvoeren-14-jarige-en-blazen-rook-in-kofferbak-we-zijn-in-auschwitz?page=1
Heeft weinig te maken met een terroristische aanslag in Enschede, hè? Lol.

7
109 Yisrael

* Verwijderd door de redactie *

110 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

111 E.Meel

@108 Qua euthanasie, abortus, decriminalisatie drugs, is het wel een partij voor mij dus op zich is het niet zo heel ver gezocht.

Alleen als je in één draadje en ultra-rechtse mafkees bent, en in het andere draadje een linkse D66 idioot... Heb ik nou een gespleten persoonlijkheid of zijn de mensen aan beide extreme kanten volledig doorgedraaid? question

2
112 Bluth

@111 hahaha, zoals ik al zei: je bent volstrekt ongeloofwaardig.

3
113 Hans Brinker

@110 Nee hoor bro, jij moet geen voorbarige conclusies trekken. Jouw onderbuik spreekt niet voor mij, toch. Fouten toegeven is niet je ding, merk ik. Lol.

En uhm je onderbuik vult ook al in dat die kinderen niet goed geïnformeerd waren. Op school worden gaskamers gewoon behandeld hoor, ook 'ultrarechtse kinderen' krijgen dat gewoon mee.
Je snapt niets van kinderen, dat is wel duidelijk.

5
114 Yisrael

Waarom bepaalde mensen, altijd feiten blijven ontkennen, is mij altijd een raadsel.
Blijkbaar hebben ze niets geleerd, van de vreselijke feiten, van de tweede wereldoorlog. Óók die feiten, worden door sommigen nog ontkend.
Nu, in de moderne tijd, komen feiten steeds sneller onder ons, zelfs via beeldmateriaal.
En dan nóg durven mensen te beweren, dat iets niet waar is.
Het heeft eigenlijk geen zin, om deze mensen te overtuigen, want ze willen niet overtuigd worden, bang dat ze zijn, om in hun "perfecte" leventje, beschadigt te worden.

2
115 Dieke

@112 Haha dat laatste lijkt me een retorische vraag... lol.

5
116 Yisrael

@116 Een VVD-er die retoriek snapt! Ik val steil achterover.

Grapje hoor. question

3
117 Bluth

@101
En je probeert weer de discussie weg te weken van het onderwerp. Het onderwerp is "no-go zones" niet allerlei gezever over wat 'rechts' allemaal gedaan heeft. Het gaat om de migranten en dan mn. de islamtische import. Zij die al decennia in het westen leven en hun nazaten die niets anders doen dan de boel op scherp zetten en bezig zijn een paralelle samenleving te creëren met maar 1 doel, meer invloed, meer macht, meer Islam.

2
118 Bleke Betty

@117 Whohow bro burn taken question

6
119 Yisrael

Ah YouTube filmpje..

8
120 Denisova

Wat goed van "mutti" dat ze er eindelijk achter is, dat er "no go zones" in de "Heimat" zijn en tja... niet alleen in Duitsland maar in alle omringende EU landen zijn er area's waar de criminelen, de Mo slimmen en de sharia regeren en dit ettert alleen maar verder en we stonden erbij en keken ernaar en wat doen we eraan...? Niks! question

2
121 Widaan

@119 Jij bent een perfect voorbeeld van iemand waarmee ik het op aardig wat punten oneens ben, maar het gewoon goed met je zou kunnen vinden. Helaas lijkt het tegenwoordig zo te zijn dat zodra je van mening verschild je direct een ander soort bent.

@120 Met bronnen, dat dan wel weer. En ach, je weet hoe Merkel eruitziet toch?

1
122 Bluth

@101 ; >In 2016 telde de politie 12.503 rechts-extreme delicten. Hieronder vallen naast gewelddaden ook bedreigingen, vernielingen en haatzaaien.<

En daar heb je het probleem mee te pakken. Alles wat een moslimimmigrant in West Europa overkomt (of zegt dat hem/haar is overkomen) gaat de boeken in als een extreem-rechts delict tot (vaak bij toeval) bewezen is dat het dat niet is.
Een moslima en een Europese vrouw hebben ruzie? Extreem-rechts delict. Dat het zoontje van de moslima het zoontje van de Europese vrouw vanaf de galerij voor de lol met een stoeptegel heeft bekogeld doet niet ter zake.
Politiegeweld bij een arrestatie van een moslim? Extreem-rechts geweld. Dat die moslim zich dusdanig agressief en heftig verzette tegen die arrestatie doet niet ter zake.
Een moslim weigeren in een sportschool? Extreem-rechts geweld (ja, dat noemen ze dan 'geweld'). Dat hij geweigerd is vanwege zijn houding en criminele activiteiten doet niet ter zake.
Brandstichtingen bij moskeeën en bij woningen van moslims gaan de boeken in als extreem-rechtse aanslagen tot opeens blijkt dat het een kortsluiting was, een keukenbrand of de moslim het zelf heeft aangestoken als verzekeringsfraude.
Een gemeente die de eigendommen van Turken in Turkije natrekt? Extreemrechts geweld. Dat Turkije dat soort eigendommen geheim houdt en Turken via die weg massaal bijstandsfraude plegen doet niet ter zake.

90% van wat jij hier neerplempt als zijnde extreem-rechts geweld heeft helemaal niets met extreem-rechts te maken of stelt werkelijk niets voor. Fuck it. Zelfs een popje neerleggen bij een moskee noemt men al een fucking aanslag.

Andersom echter is het precies het tegenover gestelde. Marokkaans tuig dat een wijk terroriseert met autobranden noemt men 'een protest' ipv aanslagen tegen de westerse bewoners. Islamitische kopschoppers, aanranders en verkrachters zijn 'ontspoorde jongeren' ipv islamitisch-geweld. Een moslim die een blanke neersteekt in de metro is 'een verwarde man' ipv een aanslagpleger. Een moslim die een Joods eethuis vernield is ook al zo'n 'verwarde man'.

Dus fuck even op met je gezeik over 'extreem-rechts geweld'.

3
123 Mariska3

@122 Ja wat dat betreft gaat de maatschappij er niet op vooruit. De polarisatie en segregatie van tegenwoordig, is niet echt positief te noemen, inderdaad.

En agh, het oneens zijn, biedt juist ruimte voor discussie. Zolang beide partijen er redelijk in staan, is dat alleen maar leuk.

9
124 Yisrael

Hahaha, ze lopen hier weer helemaal leeg hoor op een youtube filmpje georkestreerd via RT haha. Duitsland is een grote no go zone, het land staat op instorten haha net zoals Nederland vo lgens Wilders en zijn rechtse vriendje Baudet. Gelukkig maar dat een klein groepje simpele figuren dat gelooft en dat de gemiddelde Nederlander verstandiger is. Ik wist dat het gemiddelde niveau hier niet zo hoog is, maar ik schrik nu toch wel een beetje van de reacties vanuit de onderbuik hoor.

15
125 reality

@81 E.Meel

Zie de officiele link van het interview met Merkel in mijn @28 .

Zoals aangegeven had ik ook mijn twijfels of Merkel dit had verteld, kijk vanaf 7.08min. Snap ook niet zo goed waarom men alleen behoorlijke "rechtse" vage links plaatst wat logisch is dat het verwarring verzorgt. Had denk ik behoorlijk gescheeld als men direct de juiste link had geplaatst.

1
126 Marc Anthony

@126 Dank voor de link. Merkel geeft dat inderdaad zelf aan in dat interview.
Ik ben benieuwd hoe E.Meel zich hier probeert uit te lullen.

1
127 Hans Brinker

Het ergste van alles is dat er niets aan gedaan wordt...

0
128 Peka8

@77
"Ooh vandaar dat Rutte (voorman links NL) graag de asielstroom waar Merkel de aanleiding voor was binnenhaalde, dit waren hoogopgeleide mensen en een goede aanvulling voor de vergrijzing, of was dit toch een smoesje om de instroom valide te maken volgens asielrecht.'

Geen idee wat de beweegreden van Rutte is. Maar die asielzoekers zijn toch niet zo hoog opgeleid, het grootste deel heeft na 15 jaar nog geen werk en de vergrijzing lossen we er niet mee op.

"BTW, wanneer je door lobby van het bedrijfsleven door de knieen gaat en huisvesting van de Staat en gezinshereniging in verdragen gaat zetten van import arbeiderlanden (Marokko en Turkije) om verdringing van de arbeidsmarkt en lage lonen te willen hebben, moet je niet gek opkijken dat deze mensen hun vrouw en kinderen ophalen en dat deze zich gaan voortplanten in hun kringen omdat ze totaal in de steek worden gelaten door degene die ze binnenhalen."

Dat klopt. Maar je zou ook de grenzen dicht kunnen gooien voor nieuwe uitkeringsgerechtigden. Dat pakken ze in Australië en Canada beter aan.

"Vooral niet opleiden en de taal laten leren, dat was niet nodig want na gedane zaken keilen we ze de NL maatschappij in en die mag het lekker uitzoeken."

Een individu kan er zelf voor kiezen om de taal te leren en te integreren. Niemand houdt hem tegen.

"Of heb je het over personen die vanwege internationaal asielrecht binnenkomen, zoals onder andere de Viernamese bootvluchtelingen, Tamils, personen uit Ethiopie, Eritrea, Syrie, wat nog meer zal komen, etc. vanwege oorlogsgeweld."

Het internationaal asielrecht is opgezet om een paar intellectuele Russische politieke dissidenten toe te laten.

Het is nooit bedoeld voor een migratie van volkeren die het slecht hebben.

Daarom moeten we ophouden met uitdelen van verblijfsvergunningen aan mensen die hier niets te zoeken hebben. Internationale hulp en vredesmissies zijn prima, maar 80% van de Eritreeërs na 15 jaar Nederlanderschap (en de rest in laagopgeleide baantjes met loonsubsidie in de vorm van Toeslagen) is niet prima. Voor elke uitkeringsgerechtigde Eritreeër moeten gemiddeld 4 autochtonen werken. Zijn lossen de vergrijzing niet op; ze maken het probleem nog groter.

Iemand van het UWV zei ooit: als iemand twee jaar niet gewerkt heeft, krijg je 'm bijna niet meer aan het werk.

"Als je het daar niet eens mee bent, dan zul je een partij moeten steunen die het internationaal asielrecht wil wijzigen of zelfs ermee wil breken."

Neuh, gewoon de intentie van het verdrag uitvoeren. Zoals gezegd, de regeling is niet bedoeld om een permanente verblijfsvergunning uit te delen aan bijvoorbeeld honderdduizenden Syriërs (Duitsland, waar ze ook niet weten wat ze er mee moeten) die het thuis slecht hebben.

3
129 Sterke

@124 Een discussie tegenwoordig bestaat niet meer, het is een argument. De ander willen overtuigen van het eigen gelijk, maar niet de vraag waar zijn we het oneens en hoe werken we naar een oplossing toe?

Met dat oneens zijn komen ook nog eens al die labels om de hoek kijken. Het wapen debat in Amerika is hier een leuk voorbeeld van. Het is of pro-gun, of anti-gun. Ik ben anti-gun omdat ik van mening ben dat het allemaal véél strenger moet, ik ben pro-gun omdat ik zeg dat het hebben van een veilig opgeborgen wapen binnenhuis helemaal geen slecht idee is in vooral de buitengebieden in Amerika. Nee, ik ben geen van beiden, ik sta in het midden. Maar dat mag niet meer tegenwoordig...

Hier ook, het is direct "nee, dit is niet zo, niet waar, onzin, nep nieuws, extreem rechts, PVV, Wilders" en daarop volgt hetzelfde maar dan met andere bewoordingen van 'de andere kant'. Waarom niet erkennen dat er wel degelijk problemen zijn in steden in Duitsland omtrent niet-westerse allochtonen en de discussie voeren over wat hier de oorzaak van is, de gevolgen van zijn, en wat eventuele oplossingen zouden kunnen zijn?

En nee, ik ben zelf niet heiliger dan de paus, laat dat even duidelijk zijn. question

1
130 Bluth

@130 "Waarom niet erkennen dat er wel degelijk problemen zijn....."
Als 'notoire weg-kijker' kan dat niet, dat is hetzelfde als erkennen dat je al die tijd fout zat en degenen die je voor extreem rechts / nazi / fascist hebt uitgescholden, die hadden dan gelijk.
Dus nee, dat kan niet.

1
131 RobP

* Verwijderd door de redactie *

132 Pxf7+

De kern waar het om draait (imo) en de reden om dit te posten is de draai van 180 graden die Merkel gemaakt heeft door, voor het eerst, openlijk te erkennen dat er no go zones zijn, maar, vuile / lage streek, de 'politie' de schuld geeft.

Het is, met name, haar beleid, dat deze problemen veroorzaakt heeft, haar ontkenning van de problemen, die al vanaf het begin gemeld werden door politie / veiligheidsdiensten, waardoor er onhoudbare situaties zijn ontstaan.
De erkenning komt omdat de problemen niet meer te ontkennen zijn, gevolg hebben voor haar en haar partij, mea culpa komt niet van haar en dat houdt in dat ze nog steeds niet van wijken weet.

3
133 Proemevla

De “Hegeliaanse dialectiek”, creëer een probleem (zet de grenzen open) en geef als het probleem onhoudbaar wordt een oplossing, die voor je het probleem creëerde, nooit geslikt zou zijn door het volk.... We zien het om ons heen al gebeuren, veiligheidsdiensten vragen meer en meer bevoegdheden, vrijheden opgeven voor veiligheid. Een veiligheid die ze dan wel eerst corrumperen door het open van de grenzen!

0
134 rampage

@129

De materie is niet gemakkelijk, wat ik wel weet is dat economische redenen vaak doorslaggevend zijn, hoe krom ze ook gebracht worden door de politiek.

Blijkbaar snapt de bevolking van NL het niet, deze zijn sowieso dom als men de geluiden uit de politiek de laatste tijd moet aanhoren.

0
135 garriet

@46 RT heft het gezegd, ha ha, voor wie dat niet bevalt, nog beter RT dan de nietszeggende wegkijkende lamme goedzakken van MSM.
Er zijn nu zelfs al o.a. zo'n 2,5 miljoen samenhokkende Turken in soort no-go zones in Duitsland. Hoe heet dat weer: een staat in de staat he.
En heel die recente opgeblazen verkiezingsoverwinning van M. was maar voor de show hoor, de werkelijkheid is wel nogal wat anders en rauwer ook.
Ze heeft het toch allemaal al jaren zien aankomen en laten gebeuren, eigenzinnig en tegendraads als ze is.
En 'vriendje' Macron weet er ook wel wat van vo no-go en zus-zones:
https://sceptr.net/2017/11/koerierbedrijf-weigert-leveren-franse-no-go-zone/
https://eenvandaag.avrotros.nl/item/franse-politie-vlucht-weg-uit-no-go-zones/ (•zie Mobbing..)
https://sig.ville.gouv.fr/atlas/ZUS/ (•in Frankrijk waren er al een 750-tal in 2001)
Dat massaal straat mobbing verschijnsel heel typisch onder kudde Afrikanen en moslims ook, is wel nogal angstaanjagend...
https://en.wikipedia.org/wiki/Mobbing
http://www.112werkforum.nl/mobbing-allesbehalve-onschuldig/

2
136 wy71

* Verwijderd door de redactie *

137 E.Meel

@137 Tja Sarkozy, een van de slechtste Franse 'show' presidenten en met stip, kampioen globalist ook, heeft er alles aan gedaan om de rots tegen de illegalen branding, Kadhafi te slopen.
Geven de koloniale tijden hen rechten?, weet niet zeker, veel Europeanen kolonialen (Algerië, Congo,.., e.a.) zijn toch moeten vluchten voor hun leven. Hoe kunnen ze daar dan nog rechten uit puren?

0
138 wy71

Waar niet in Europa zou ik bijna zeggen, na de massale toeloop van islamieten.

0
139 corretje

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Tussenderegels
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@57 Dat ze je er maar snel van afgooien hier. Wat een smeerlap ben je....

6 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

5 uur geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

7 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

7 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

8 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

8 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

8 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

8 uur geleden geplaatst door Rinze

NK. App
Muh Me LandSasur And Bahu XxxBrother And Sister Xxx Sex VideoJapanese Hard Sex VideosMom Son Open SexGirls DeltaWet CamletoeCuteanddeseperateAnal BlastingLa Boutique VipSexy Video PornographySexo Amador VideoGay Rapr PornMaruo PornJackie Love NakedBangla Bf PictureSexy Suhagrat HindiAutumn Falls Double PenetrationMexican GilfPornparodySeleh Rain4k Full Hd Porn18 SxeDadcrush PornShemale PussyPlug Talk Sky BriFirst Timer PornDamplioPennybarberX Video MarriageDiora Baird BoobsSkye Sutton NudeNew Family StrokesNakedpizzadeliveryShow Me Your CockCreampiewifeHitomilsPorn Hd Full FreePooja Bhatt Hot PhotoBlack Teen FuckScathunteLatina Teen PornApril Olsen - My Favorite MistakeXvideodsScout69 ComHindi Xxxx ComDesi Muslim PornAyesha Takia FuckMelina Mason PornReal Mom Son PornHentai Eng SubJen Blanco PornKat Timpf NakedXxx Porn TvNatalie NiceGirlssexyMalayalam Actress Porn VideosSlut MomoPrivate Society Lesbian PornBlacked BlondesEmily Willis BjXnxx Hindi BhabiSimpsons Porn GameBrittanya2hornyScobarvipXxx Video Sunny Leone HotCojiendo VenezolanasGraphic PornFree Old PornChatubat ComArab Lesbian PornAnushka Sharma Ka Sex VideoBollywood Porn ScenePorn Movie RapeJusy Hops PornForced Fucked PornTracer Cosplay PornAsmr Male MoaningEscourtFotos Caseras XxxLily LarimarMilf StoriesGirlfriends Naked SelfiesViral Xnxx VideosXxxx Old ManJoi GothKamwali SexChyna XxxBeth Bennet PornCelebjihad.cokmPamela AndersonxxxAsian Street MeayJapanese Massge PornMasalaeenVideos Para AdultosxxxHookers At The PointBlacked Com XxxxOdia Heroine Sex PhotoCamillacutie NudeChick PornWomen Teacher SexNude Wwe DevasHanging PussylipsTagalog SexstoriesMother Son Free PornHornbunnSilviasaintHentau HavenFree Porn Tube GaloreBlack NakedTitfucking MilfStrapon Lesbian GifKate Dee AnalWonder Woman Xxx An Axel Braun ParodyXxx Masala VideosHd Anal PornMaria-ryabushkinaYoung Looking Porn StarSfm CimpileJaponesa Gostosa PeladaXsamsterOld Man Porn IndianNgewe IndoHypnkhubPinup PornstarsMagicproductionsincIndian College Teen SexLaniam60Ava Addams NudeGayxhamsterJax Slayher TvEvenlin StoneCallboyjobSquirt Porn GifPristine Edge AnalAubrey Plaza Masterbation SceneMotherlesdMuito HentPorn Madre HijoBdsm ComNaked Yoga VideosBlack Mail PornhubYamamura Sadako PornXnxx CartoonCock Suck Big TitsManga SexDanny D MomAlycia Starr OnlyfansInvisible Girl HentaiPami Nudes