door Shit...Fan...WhatAMess in Binnenland  ·  96 Reacties

  • 7
  • 1195x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

de PVV heeft geen jeugd beweging. de PVV heeft eigenlijk NIX. ook geen leden. het enige lid is de Stichtingslijer-
vond de PVV jugend wel een treffende benaming.
achterlijk gespuis.

9
51 info

@51 toevoeging

deze jongeren horen in een heropvoedings kamp waar de PVV de voordelen van inziet. helaas, heropgevoed door PVVers schiet ook niet op.

10
52 info

@47 Belangrijke personen zal wel meevallen. Heb wel eens begrepen dat hij zich vooral inlaat met kolonisten. Verder weet ik daar niets van.

6
53 Yisrael

@5
PVV-Nazi-Jugend was nog toepasselijker geweest?

3
54 Schildpad

@48 Die van mij allebei, maar daar gaat het niet om. Humor moet in mijn ogen juist taboedoorbrekend zijn.

7
55 Yisrael

@52 Deze jongeren hebben inderdaad een douw nodig. Niet vanwege een fout auschwits "grapje" waar nu de nadruk op word gelegd maar eerder vanwege de mishandeling die heeft plaatsgevonden. Als de jongen met de steen niet was tegengehouden had dit veel slechter af kunnen lopen.

1
56 Shit...Fan...WhatAMess

@49 Haha lol die had ik kunnen zien aankomen.

7
57 Yisrael

@53
Ok. Ik vind het een vreemd verhaal rond Wilders en de eventuele "zionistische" connectie.

Iemand die daar iets zinnigs over kan delen?

2
58 Schildpad

@51 infro
PVV is een "vereniging".
D66 ook, VVD ook, PVDA ook, CDA ook, etcetera..

Dat Wilders ook een stichting heeft opgericht zegt niet zoveel. Tienduizenden andere mensen hebben ook een stichting. Is niet verboden of zo.

4
59 BKP

@55 Eens +++
Ik had 1 foute opa en 1 in het verzet.
Het verleden kun je niet veranderen maar humor is ook een manier om er mee om te gaan.

2
60 Shit...Fan...WhatAMess

@58 Hij heeft natuurlijk veel tijd doorgebracht daar, dus uit het niets komen die verhalen niet.
Enige wat ik ooit in Israël van Wilders heb gemerkt, is dat hij Fitna gekopieerd had van een film hier lol.

6
61 Yisrael

Wat een walgelijke jeugdigen, die zo iets uithalen. Wat voor achtergrond ze ook hebben. Het is gewoon crimineel.

2
62 sockknitter

Stel verknipte idioten, gaat helemaal nergens meer over dit.

0
63 greenpollo

als straf de tieners verplichten om op eigen kosten Auschwitz te bezoeken ....meneer de rechter !

1
64 gebruikniet

"Ze wilden de jongen te grazen nemen, omdat hij hun vervelende opmerkingen over een meisje aan dat meisje had doorverteld."

Zodat dat meisje niet in hun loverboy-gelul zou trappen. Prima gozer.

4
65 Wendel

Deze daders moeten de rest van hun leven betalen voor de schade aan carrière en kosten ggz die het resultaat zijn van hun handelingen. Gelukkig staat het de ouders vrij, naast de strafrechtelijke procedure door de staat een burgerlijke eis tot schadevergoeding neer te leggen. Zo doen ze het in US ook, we willen toch alles net zo als in US, althans onze overheid, of niet soms? Dan kunnen ze het zo krijgen.

O, wacht, de NL overheid heeft dat voorzien en een maximum gesteld, een lachertje van een maximum, aan wat je aan letselschade kunt eisen. Maar ze zijn echt bezorgd over ons welzijn, hoor.

3
66 Wendel

@39 Sinds de jaren 40/50 werden mannen 50-60 en vanaf 1950 gemiddeld ieder jaar een jaar ouder dus beging maar met rekenen!

1
67 Zie Hier

@2 toch raar dat de nazi's meer links georiënteerd zijn dan rechts. Economisch en sociaal waren de nazi's erg links, grote invloed van de overheid daarin. Hetgeen wat ze van rechts hebben, is dat ze extreem conservatief zijn, het enige rechtse trekje dat ze hebben. De rest is zo links als GL.
Ga maar eens wat onderzoek doen naar Hitler zijn beleid, het kan bijna niet linkser

9
68 Grasshopper

@68 klopt maar dat past niet in het straatje.
Het verbannen van mensen (ga Nederland uit vertrek gewoon) komt ook prima overeen.
Zichzelf superieur aan een ander stellen ook.
Propaganda verspreiden ook alleen iedereen met een andere mening nazi noemen past niet maar daar is een naam voor.
Iets met als eerste wijzen.

Parallellen genoeg.

Daarnaast een clown die over jugend begint is rijp voor een enkeltje gesticht dat staat buiten kijf.
Misschien eens tijd steken in welke jugend bovenmatig is geïnteresseerd in dat Duitse boek van toen.
En het schoolgeld terugvragen want dat was compleet zinloos.

Dit soort 'kinderen' moet je gewoon 2 jaar vastzetten.

5
69 Eastwood

@9 Zou het helpen?

0
70 rEmco44

Wat een lage eisen. Ontvoering, bedreiging. Waarom niet gewoon celstraffen, voor de volwassenen?

0
71 PipoDeC

@68 Er was niets links aan het nazi beleid. Orde = rechts. eenheid = rechts. En wordt van links niet altijd gezegd dat ze niet hard willen werken? Nou, hard werken was de *kern* van het nationaal socialisme. Er is uiteindelijk gewoon eigenlijk niets links te vinden in het nazi beleid. Maar blijkbaar kun jij ook niets concreets noemen want we moeten het zelf maar op gaan zoeken. Yeah right. Gevalletje framing, zoals zo vaak. Erg doorzichtig.

2
72 PipoDeC

@68 Links = opkomen voor zwakkeren. Waren de nazi's niet zo goed in, zeg maar. Links is opkomen voor de rechten van hen die anders zijn. Waren ze ook niet zo goed in. De meesten die wat anders waren (bijv homo, zigeuner, Jood of gehandicapt) kwamen in de kampen terecht.

2
73 PipoDeC

@68

De marketing die de nazi partij voerden door de term socialisme in de partijnaam op te geven (waar Hitler ruiterlijk voor uitkwam) om daardoor de bevolking te indruk te geven dat ze iets speciaals hadden, werkt bij sommigen hier nog steeds door.

Het toont ook dat sommige mensen hier nog steeds behoefte hebben aan goede scholing.

2
74 Aufklärung

@68 Als je het programma van de PVV bekijkt, kom je tot dezelfde conclusies. Toch noemt die partij zich rechts. Dat is niet voor niks hoor.

0
75 Balling

@68 Er was vrij weinig "links" aan de Nazi's. Net als dat de Duitse Democratische Republiek niet democratisch was. Hooguit wat "linkse" thema's voor de eigen bevolking, en alleen de "eigen" bevolking. Verder waren ze in de kern gewoon extreem-rechts.

Maar hoe dan ook is het een vreemde afwijking om per se de Nazi's links te willen noemen. Als je dan consequent bent als xenofobe extremist met nazi sympathieen, noem jezelf dan ook links, en loop niet steeds zo af te geven op links.

2
76 d6072b01

@72 dus er was complete wanorde in de USSR, China, Cuba, noord Korea en Vietnam? De USSR was niet een eenheid? Zoals ik al zei, de nazi's en communisten zijn relatief hetzelfde. Een grote staat, geleid door een dictator. Het enige verschil is dat nazi's extreem conservatief zijn en communisten extreem progressief.
Een grote overheid met een grote invloed op het dagelijks leven van de burgers is niet rechts te noemen. Zorgen dat fabrieken een betere plek werden voor de arbeiders is niet bepaald rechts. Regelgeving op het gebied van natuur en dieren is natuurlijk ook erg rechts?
Hard werken was ook de kern van communisme. Iedereen hard samenwerken voor de ideale toekomst.

Je gebrek aan kennis over dit is schrikbarend en je durft van mij te beweren dat ik aan framing doe. Een rechtse regering kan per definitie niet een grote overheid hebben, rechts is voor een kleine overheid. Op wat voor manier is dat vergelijkbaar met nazisme.
@73 Hitler zag de Duitser als de zwakkere. Degene zwak gemaakt door de 1e wereldoorlog. Degene die uitgebuit zijn door de joden. De arbeiders die geen werk meer hadden. Vanuit Hitler zijn perspectief kwam hij op voor de zwakkeren in de Duitse samenleving.
Hoe zat het eigenlijk met Oekraïne in de jaren 30 nadat de communisten het overnamen? Was het niet zo dat de arme boeren verhongerden en er propaganda gemaakt moest worden niet je eigen kinderen op te eten? Je bedoelt dat links? Tuurlijk, hou jezelf maar voor dat links opkomt voor de zwakkeren. Uiteindelijk elke linkse heilstaat eindigt als Venezuela. Een failed state waar burgers altijd het slachtoffer zijn en de regering een heerlijk leventje heeft

5
77 Grasshopper

@77 "Je gebrek aan kennis over dit is schrikbarend" En vervolgens pen je een hele rits aan dingen op, die je eigen gebrek aan kennis etaleren. Je moet het maar durven.

2
78 d6072b01

@77 Je verward rechts met liberaal. Dat in Nederland de grootste rechtse partij liberaal is (een zeldzaamheid in de wereld) maakt nog niet dat je de termen kan mag verwarren.

Je schrijft "dus er was complete wanorde in de USSR, China, Cuba, noord Korea en Vietnam?"
Nee, dat suggereer ik ook nergens. De meeste totalitaire regimes gaan voor onderdrukking, en dus krijg je die eenheidsdrang ook, maar van hogerhand. Dat is wat anders dan de nationalistische eenheidsdrang die we van rechts kennen.

Enige wanorde was er overigens wel in Vietnam en Cuba.

0
79 PipoDeC

@74 om daarna de Duitse economie op te bouwen door de arbeiders werk te geven in de wapen industrie of het leger. Het werd gesponsord vanuit de overheid. Een rechts beleid zou zelf niet gaan investeren, die zou bezuinigingen. Hetzelfde geldt voor het sociale beleid wat veel invloed had in het dagelijks leven. De nazi's zijn extreem rechts als het spectrum gaat over progressief vs conservatief. Heb je een totaal beeld ervan zou nazisme centrum links zijn vanwege het extreme conservative element dat ze hebben.

@75 klopt, in principe is PVV een nazi partij. Het is nationalistisch en socialistisch. Een liberale partij is het zeer zeker niet te noemen. Het is een links conservative partij.

@76 ik ben niet links, ik ben een liberaal. Iets wat ingaat tegen de ideeën van nazisme aangezien ik en andere liberale een hekel hebben aan een grote overheidsinvloed op het leven. Een grote invloed van de overheid is een teken van links. Dat is iets simpels wat je niet kunt ontkennen. Heb je enige voorbeelden van rechtse ideeën van nazi's?

8
80 Grasshopper

@80 Het is dus een rechts conservatieve partij. Kijk naar hoe ze stemmen, niet naar hoe ze campagne voeren. Economisch rechts, en conservatief. Inderdaad op geen enkele manier liberaal, maar liberaal is net zo min rechts (VVD) als links (GL).

0
81 PipoDeC

@78 gebruik eens een argument ipv op de man te spelen

@79 tegenwoordig wordt het zo aangeduid, links socialisme, rechts liberalisme. Hetgeen waar vooral naar werd gekeken met de indeling links en rechts was progressief (links) en conservatief (rechts). Dit kwam ten tijde van de Franse revolutie. Tegenwoordig is het maar net hoe je het spectrum bekijkt. Qua totaal beeld is nazisme meer centrum links dan rechts. Zoals ik eerder zei, het rechtse van de nazi's is het extreme conservative wat die partij had. Het nationalisme van de nazi's kwam ook van hoger hand. Duitsers waren na de 2e wereldoorlog niet trots op hun land. Hitler veranderde dit, door Hitler raakte de Duitsers weer trots op hun land. Ook was er een groot gedeelte dat walgde van wat er gebeurde.
Persoonlijk vind ik het een beetje moeilijk om te achterhalen wat er eerst was, het nationalisme onder de Duitsers of dat Hitler het wist te ontwaken.
(met dit onderwerp is het ook moeilijk dingen goed te verwoorden. Ik probeer niet dat beest op te hemelen of iets. Het was een walgelijk persoon waar weinig goede dingen over te zeggen zijn)

2
82 Grasshopper

@81 De grootste verkiezingsbedrog vind ik, al mijn hele leven lang, het feit dat de VVD zichzelf liberaal noemt.
Als er één partij is die de economie wil regisseren, is het de VVD wel. Dat blijkt al uit het steeds consolideren van structurele 'subsidies' (miljarden per jaar) aan de producenten van fossiele energie met als gevolg het vertragen en blokkeren van innovaties voor duurzame energie, of hun strijd voor behoud van hypotheekrenteaftrek, zelfs als het gaat om aflossingsvrije hypotheken, waar alleen banken profijt van hebben. Gelijke kansen voor iedereen? Niet bij de VVD.

Maargoed, dit wordt wel offtopic zo.

1
83 Steenloper

@81 welke partij heeft u het nu over, de pvv of de nazi's?

4
84 Grasshopper

Wat verschrikkelijk voor die jongen , kan me helemaal inleven met hem , wat een stel kinderachtige idioten zeg. )-; , triest dat de ouders gaan verhuizen dankzij die pestkoppen zo eigenlijk andersom moeten zijn.

0
85 MarcusCole

@77
Man, man, man wat kun jij dom zwetsen!

"Een rechtse regering kan per definitie niet een grote overheid hebben"

We hebben nu in Nederland een overwegend "rechtse" regering, en volgens mij zo ongeveer het grootste kabinet sinds de tweede wereldoorlog!


"Hitler zag de Duitser als de zwakkere."

Correctie: Hitler zag de Duisters als het trotse en superieure Arische ras! niks "de zwakkere" te vinden in die visie.
Hij zag de "linkse" bolsjewieken als "de zwakkere" die Duitsland had weggegeven aan de overwinnaars van WW I.
Die moesten het dan ook als eerste ontgelden in zijn concentratiekampen!


" Het werd gesponsord vanuit de overheid."

Correctie: het werd door de regering (!)opgelegd(!) aan de bedrijven, die daar overigens niet echt tegen protesteerden ook.


"Een rechts beleid zou zelf niet gaan investeren, die zou bezuinigingen."

Ja, dat zien we aan Trump, dat rechts per definitie bezuinigd; net echt!

Je bent gewoon bezig met een vies staaltje geschiedvervalsing, in een poging je eigen extreem-rechtse straatje schoon te vegen!

1
86 NKreaguurder

@80 Ik ben ook niet links, maar rechts-liberaal. Maar daar gaat het niet om.

De Italiaanse fascisten propageerden een innige band tussen corporaties en de overheid, rechts (niet liberaal), de Nazi's waren minder voor zo'n innige band, maar traden wel op tegen vakbonden en propageerden een hierarchische samenleving, niet egalitair wat je bij socialisten zou verwachten. Ook waren de socialisten en communisten zo'n beetje de eersten die naar de kampen werden gestuurd. Op zijn best kun je de economische politiek van de Nazi's in het midden zetten, met grote publieke werken. Qua conservatisme-progressief zaten ze vrij stevig aan de rechts-conservatieve en nationalistische kant.

Een grote overheid of een die zoveel mogelijk controle wil is ook helemaal niet een exclusief links thema. Rechtse dictaturen die tot ver in de prive-sfeer van burgers indringen, zijn er ook zat geweest.

1
87 d6072b01

@82 Alleen op de links-rechts as kijken is ook niet afdoende. Links-rechts horizontaal en progressief-conservatief verticaal is al ietsje beter.

1
88 d6072b01

@84 stemmen de Nazi's nog? Voeren ze nog campagne? Is het uberhaubt een partij?

Ik reageerde op je middelste blokje tekst. Nu duidelijk?

0
89 PipoDeC

@86 rechts in naam, qua beleid niet echt. Tegenwoordig hebben regeringen in Nederland de machtige gave om het meest waardeloze van links en rechts te combineren. Voor scholen kiezen ze rechts, terwijl een links beleid daar beter zou werken. Met belastingen en subsidies zijn ze dan weer links.

Op het moment van de verkiezingen zag hij de Duitsers als zwakkere. Zwak gemaakt door ww1 en verlies van grondgebied. Ze hadden regels over hun leger en terugbetalingen. Vanuit zijn rassen theorie waren de Slavische mensen de zwaksten van het arische ras, en de Scandinavische als de beste van de beste. Germanen zaten in het midden met deze theorie, dus niet de crème de la crème.

Het werd niet echt opgelegd. Veel bedrijven zagen winst en wouden wel samenwerking met nazi Duitsland. Er waren genoeg Amerikaanse bedrijven die handel dreven met ze. De Duitse regering investeerde in de oorlogsindustrie. Dat zijn toch echt investeringen.

Trump heeft een deal die Obama sloot met bowing voor air force one verlaagd met 1.1 billion. Toch best een besparing.

En afsluiten met een ad hominem. Ik ben zelf niet extreem rechts, maar oké whatever you say buddy

1
90 Grasshopper

@87 samenwerking tussen overheid en corporaties is iets wat niet wenselijk is bij het rechtse ideologie. Cooperatisme is iets raars op het politiek spectrum en is niet links of rechts. Het is wat het beste is voor de bedrijven.

Klopt, dat verwacht je niet van socialisten. Mensen die extreem conservatief zijn verwacht je dat wel weer bij, vandaar dat de nazi's zo'n raar iets zijn als het gaat om politiek. Ze zijn extreem conservatief maar toch ook erg goed voor de Duitse bevolking die niet hun politieke tegenstanders waren.

Conservatieve dictaturen zijn er zeker geweest. Recht liberale dictaturen daarintegen zijn er niet geweest

2
91 Grasshopper

@89 geen idee, volgens mij zijn de meeste nazi's tegenwoordig dood. Misschien dat nog een paar leven in zuid Amerika if Duitsland. Neonazi's daarintegen stemmen nog wel.

PVV is een links conservatieve partij. Toen ze begonnen hadden ze het sp programma overgenomen, behalve migratie en de eu

4
92 Grasshopper

@91 Zolang je rechts gelijk blijft stellen aan liberaal heb je een punt. Maar die regel is er niet. Rechts en corporatisme gaan prima samen.

1
93 d6072b01

@92 Dat weet ik, daarom schreef ik (en ik copy /paste hier): "Kijk naar hoe ze stemmen, niet naar hoe ze campagne voeren. "

Ze zijn gewoon rechts.

Dat zeggen ze zelf ook. Dat zeggen alle politicologen van Nederland.

0
94 PipoDeC

@92 de pvv is net zo links als de DDR democratisch was.

2
95 Mo[re]Slim.Al[er]t

@90
"rechts in naam, qua beleid niet echt."

Ja, daarom worden gezinnen (en zeker 1 ouder gezinnen) het hardst gepakt zeker!
De bezuinigingen op "linkse" hobby's als cultuur, gezin, rechtshulp, zieken-/ouderenzorg en onderwijs vliegen ons om de oren, maar het beleid is volgens jou "niet rechts".
Je zwetst een eind uit je nek; en dan ben ik nog positief!

"Op het moment van de verkiezingen zag hij de Duitsers als zwakkere."

Houdt toch op met dat domme geblaat!
Hij zag "de" Duitsers (a.k.a. "het volk") op geen enkel moment als "de zwakkere"!
Juist omdat hij ze als übermensch zag ging hij zo tekeer tegen "de linkse bolsjewieken" die het land volgens hem onnodig hadden weggegeven terwijl de Duitsers in zijn ogen juist veel sterker waren dan al die anderen landen.
Daarom ook bouwde hij in no-time het leger weer op, omdat "het Duitse volk" en haar leger volgens hem superieur waren aan alle anderen, en dat wilde hij weer laten zien ook.


"Trump heeft een deal die Obama sloot met bowing voor air force one verlaagd met 1.1 billion. "

Een druppel op de gloeiende plaat van de kosten die zijn belastinghervorming kosten!
Dus hoezo besparingen?!

1
96 NKreaguurder

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

18 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

22 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

1 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

1 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

1 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

1 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

2 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

3 uur geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

3 uur geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

3 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Xxx Hindi FilamTricky Old Teacher PornInterracial GangbanLeakedzone ComContoseroticos Em QuadrinhosHairy HentaiLilly V I GSexin FranceSex Karna Video60 Pluse MilfPrinces ReneCarinna Kopf NakedVideosnporno HdLesbian Naked SexyJpn Porn MovieWeird Sex VideosCelina Smith NudePriscilla Barnes NudeWatcherswebblue.comBabiigeeSweetlaurasaenzAustralia XxxBigo XxxDevar Bhabhi Sex HindiBridgette B Full VideosPorn ImpregnatedSlut GangbangTamil XxcStepmom Hd PornIluvshaunaJordi El PollaMallu Kumtaz HotKacy Cox PornDark Skin Ebony PornHorny XxxEmily Willis DeepthroatFull HdpornFilm Sexe FrancaisXnxx.vcomServant Sex VideosCholotubeStraponthreesomeKorean Boobs PornLatest Full Hd Porn VideosReverse Gang BangLesbian Porn Free VidBlack Naked GrandmaMassage Nude OilTony T XxxBrattty BaeNhentai AJacqui Et Michel TvXcadrXxxl PornographyLatest Malayalam SexAnal Sex XvideosRebecca More JordiBlonde Les PornMarie LuvBreena SparksHindi Porn TvPronn VideoPornfilmeBeeg Xxx MoviesGgw LesbianLexi AaanwAnal FantasyPaheal R34Grupo De Sexo TelegramNorafawn NudeCharlie ValentineBarzzar Xxx VideoXnxx Full LengthCute Teenies NudeContoa EroticosBoyfriend.tvSrxxXnx Movie ComEnglish Sex Video Sex포터남 PornHorsefucking WomanMormon Soaking PornSnapchat Nudes AccountsFatal Models LemCojiendome Una ViejitaNaked BakersWhat Is A BukakeSerina ValantinaRoyal XnxxPanam Sex SceneIndian Porn Star Sexسکس زوجهاIndian Bhabhi Sex MmsStepmom Xx VideosFeminizing PornDesi AexTaboo Family VideosSkipthegames DetroitThe Blue Lagoon NudeTsaygroundVictoria Secret Panties SaleNaked Women Over 60Mallu Kambi KadhakalMom TittyfuckPorn From The 80Pornographic Reality ShowsStormy Daniels FeetDoujhinHindi Sex Video FilmPorn GujStoney LynnSeduce Mom SonAew NudeFucking My Real MomRampanttvAbatar PornHampstersBig Boom SexJacqueline Fernandez Sex VideoGia CushAlaxis BreezeValeria VidalBrianna Coppage VideoIndian Desi Housewife SexReshma XxxxCloseup BjFamosas PornosPorno EstrupoSexual En VideoStep Mom AnalMarserati XxxConstance Wu NakedBlippoJav SubBf Sister And BrotherDani Daniels NursePorn SonMichelle Scott PornFwtina PornKaylabutternut LeaksSolotouxhOral Creampie CompilationPooja XxEnglish Xxx MoviMonster Girl PornNaked MasageMako OdaGrannycreampiesLasohubRough Bondage