door Havermout in Overig  ·  40 Reacties

  • 3
  • 726x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Terecht en laat die Pieter Broertjes ook maar op flikkeren.
Beetje heulen met extreem rechtse media!

29
1 WijzeDwaas

@1
Je vindt verbieden prima?

3
2 Schildpad
3 Schildpad

Die "middelvinger" media moeten niet zeuren, hun enige 'bestaansrecht' wordt door deze zelfde "media" uitsluitend ontleend aan het constante shame and blame spel jegens de overige, professionele media.

16
4 Crannbuidhe

@1

Als ik een herdenking hou, dan bepaal ik toch zelf wie ik uitnodig? Genoemde extreemrechtse media zullen er morgen toch wel weer ronkend over schrijven. (En jij kan het dan weer plaatsen)

24
5 WijzeDwaas

Voor @2 natuurlijk.

12
6 WijzeDwaas

Chapeau voor deze burgemeester die het correct ziet. Het weren van de vrije pers staat volkomen haaks op alles waar de februari staking over ging.

7
7 PFL

@5
Is dit geen openbare herdenking dan?

3
8 Schildpad

@8

Niet voor extreemrechtse media natuurlijk. Voor de duidelijkheid: de Duitsers waren ten tijde van de Februari staking ook extreem rechts…..

20
9 WijzeDwaas

* Verwijderd door de redactie *

10 WijzeDwaas

@10 . Ik zou het niet weten wan tik ken de man niet. Maar in deze zaak heeft hij een perfect en juist standpunt ingenomen. Wie de vrije pers weert begrijpt niets van de februaristaking. En gelet op je domme opmerking begrijp jij daar kennelijk ook niets van.

4
11 PFL

* Verwijderd door de redactie *

12 WijzeDwaas

@7 Nee. De burgemeester draait het precies om. Als er toch bepaalde media niets op hebben met de vrije mening van anderen, die niet overeenkomt met die van henzelf, dan wel de hier uitgesloten media. Die anderen moeten volgens die media steevast, figuurlijk, aan de hoogste boom worden opgeknoopt.

Of erger, volgens hun voorlopers, die meeheulden met degenen waartegen die staking toen was.

3
13 mountainlion

@12 . Bent u van mening dat je pers die niet in jouw straatje past dan maar moet weren. Dus de rechtse denkers moeten alle linkse pers weren en de linkse denkers alle rechtse pers? Absurd zoiets.

Daarnaast gaat de februaristaking niet over rechts of links maar over de deportatie van Joden door de Duitsers. Leest u eens een boek of zo over WO2 zodat u er misschien iets van gaat begrijpen.

5
14 PFL

Geschiedenis van de herdenking in Hilversum; :
In Hilversum vond de eerste jaarlijkse herdenking sinds de Tweede Wereldoorlog, georganiseerd door de AFVN/Bond van Antifascisten, plaats in 2014 bij het oude raadhuis.

Gezien de organisatoren van deze herdenking kan ik de beweegredenen wel wat beter begrijpen.
Zou mooi zijn als deze media via een eigen stichting zelf een memorial zouden organiseren voor de februaristakingen, of past dat niet binnen hun gedachtengoed

1
15 La Cabana

Nieuwsuur is toch niet geweigerd zeker? Die maken minimaal twee keer per jaar een docu over de oorlog van 78 jaar geleden. De wereld leert daar niets van. Kijk maar hoeveel brandhaarden er op de wereld zijn waar mensen elkaar , letterlijk en figuurlijk de hersens in elkaar slaan. De VN kijkt toe, de hulp organisaties hebben losse handjes en zijn corrupt en de wapenindustrie bloeit als nooit tevoren.

5
16 Verwonderd

@14

Nee, ik ben van mening dat je extreemrechtse pers weg moet houden bij de herdenking van een staking tegen extreemrechts….

16
17 WijzeDwaas

Organisator was Arthur Graaff, onderdeel van de Grauwe Eeeuw, groepje doorgeslagen slachtofferrollen en leipos, dat groepj die Sinterklaas een kogel door zijn hoofd wilde schieten in Dokkum....
Die claimen nu de februari straking als HUN feestjes.......
En op 18 Maart gaat die clubje plus AFA en Amsterdam tegen racisme demontreren samen met politieke partij DENK, dat de lange arm van facist Erdogan is.....
Hoe ver kan je zinken als AFA.......

10
18 Goldrush

@17 . Als je het verschil niet eens kunt begrijpen tussen het Nazisme en een omroep als WNL of Powned dan ben je toch echt behoorlijk van het padje af.

6
19 PFL

Wat een foute hypocriete man is dat

Graaff zegt tegen NH Nieuws dat de vijf media geen pers genoemd mogen worden. "Dat soort journalistieke organisaties had je tijdens de bezetting in Nederland ook. Dat noemde je de gelijkgeschakelde pers. Pieter Broertjes kan blijkbaar dat onderscheid niet maken."

Nee mijnheer Graaff, in de oorlog had je ook het propaganda ministerie die bepaalde welke pers wél en welke pers níet was toegestaan, blijkbaar kan mijnheer Graaff dat onderscheid niet maken.

5
20 DaStef

Die vijf genoemde media schrijven alleen maar negatief over buitenlanders hier, omdat er ook met die buitenlanders hier veel aan de hand is. Als ze zich wat beter gedroegen hier, werd er niet zoveel aandacht aan geschonken.
Dàt ontgaat ze natuurlijk.......

13
21 Flipper

* Verwijderd door de redactie *

22 Lone Wolf

* Verwijderd door de redactie *

23 Lone Wolf

Ik las net op de Facebook pagina van Michael Jacobs, dat die herdenking vooral een hypocriet links, ontjoodst en anti-joods gebeuren is met racisten als Sylvana Simons, slafisten knuffelaar Jozias van Aartsen en antisemiet Anja Meulenbelt.

7
24 G33K

Als de "linkse " pers geweigerd werd zouden veel reageerders hier boos over zijn. Maar nu vinden diezelfde reageerders het wel best. Dat vind ik nou hypocriet.

7
25 benbenieuwd

@22 Geenstijl fulmineert er over..... dat is hun reactie op alles. Ze schrijven dat ze gedisctimineerd worden. Normaal zouden ze dat huilie huilie noemen.

Ik vraag me wel af of zo vpor het eerst in hun boze leven niet een keer gewoon gelijk hebben...

4
26 PipoDeC

@25 Dubbel. Je hebt gelijk. Maar aan de andere kant moeten we ook niet doen alsof er niks aan de hand is.

"Dat nooit meer" zeiden we vroeger. Deze organisaties zeggen "Nou, moet wel een beetje kunnen, toch?" Daar is iets mee aan de hand.

En ik kan ook organisaties noemen waarvan iedereen vind dat ze er niet thuis horen. Dan *kan* het blijkbaar wel gepast zijn. De grens is troebel. Een beetje begripis ook wel weer op z'n plaats.

Maar uitsluiten is in deze geen oplossing. Integendeel.

1
27 PipoDeC

Het moet kennelijk een extreemlinks feestje zijn, die Februaristaking. Wat het geheel wel cynisch maakt is dat dit extreemlinks volk in de praktijk zo antisemitisch is als de pest. Maar al te vaal fel anti-Israëlisch, pro-BDS gespuis dat even zo gemakkelijk op de Dam vrolijk met APPA "fuck de Talmoed" mee staat te blèren. Ik bedoel maar.

6
28 greenmango

>Graaff zegt tegen NH Nieuws dat de vijf media geen pers genoemd mogen worden. "Dat soort journalistieke organisaties had je tijdens de bezetting in Nederland ook. Dat noemde je de gelijkgeschakelde pers. Pieter Broertjes kan blijkbaar dat onderscheid niet maken."<

In de oorlog had je de propaganda machine van de (Duitse en heulende Nederlandse) overheid als MSM en de ondergrondse media (bv Radio Oranje en het dagblad De Waarheid).
Tijdens de oorlogsdagen had de Nederlandse regering het communistische Volksdagblad samen met een aantal andere periodieken verboden. De nog bestaande kranten werden zodanig gemuilkorfd dat hun berichtgeving niet meer was te vertrouwen. Hieronder vielen het Algemeen Handelsblad, de Volkskrant, De Tijd, de Nieuwe Rotterdamsche Courant en De Gelderlander. Dagelijks werden zij 'gebriefd' hun berichtgeving aan te passen aan wat de bezetter wenste te horen én weg te laten.

De huidige situatie gaat steeds meer die kant op. De MSM wordt met enige regelmaat betrapt op leugens, bewuste misleiding en eenzijdige berichtgeving; propaganda. Enkele nieuwssites op het internet worden geframed als 'nepnieuws' en de regering en Brussel zijn hard bezig manieren te vinden deze sites te verbieden.

Dat soort journalistieke organisaties had je tijdens de bezetting in Nederland ook. Dat noemde je het verzet. Graaff kan blijkbaar dat onderscheid niet maken.

10
29 Mariska3

@24 Er is *niets* anti Joods aan. Maar als je bedoelt dat sommigen gegen een onderdrukkend regime in Israel zijn: dat lijkt me uiterst gepast en op geen enkele wijze anti-Joods.

3
30 PipoDeC

Ik had zelf Geenstijl en PowNet wel interessant gevonden bij die herdenking. De aanwezigen eens ondervragen naar hun kennis over WWII, de holocaust en de Februaristaking. Grote kans dat ze er maar weinig van weten. En dan even doorschakelen naar de houding van het gros van de hier woonachtige moslims jegens Joden...

Dat past wel in hun stijl. Dat is gelijk waarschijnlijk ook de reden dat Graaff ze er niet bij wil hebben.

8
31 Mariska3

@18
Hoe kom je erbij dat Arthur Graaff, onderdeel zou zijn van de Grauwe Eeuw ?

Hij is voorman van Bond van Antifascisten wat helemaal niet hetzelfde is als AFA. De AFVN werd opgericht door oud-verzetstrijders lang voor er van AFA sprake was.

je kletst maar wat

2
32 morandi

Het is een grauwe bedoeling, die herdenking van de Februaristaking.

3
33 greenmango

@24
Tja die februaristaking was ook "links" want de oproep ging uit van de communistische partij, dus het linkse karakter is juist het karakter van de februaristaking.

1
34 morandi

* Verwijderd door de redactie *

35 bosco

@35

Ja, dat mag mits ze dat niet hardop zeggen dat dat de reden is. Dan is het discriminatie/racisme.
Verder hebben ze zich te houden aan wetten en regels binnen bedrijfstak of overheid etc. etc.

1
36 La Cabana

@34

De staking was in eerste instantie ook helemaal niet bedoeld als protest tegen de behandeling van joden, maar als protest tegen de tewerkstelling in Duitsland door Nederlandse arbeiders.

Pas door een razzia waarbij nogal wat Joden zijn opgepakt, draaide de focus, van de CPN.

Wat overigens bijzonder is, dat de Nederlandse CPN dit heeft opgezet, de Communisten, met name de Franse Communisten hielden zich namelijk verdacht stil tot 22 juni van dat jaar, toen operatie Barbarossa van start ging.

1
37 DaStef

@37 Stakingen zijn een links middel. Niet raar dat de communisten zich daar mee bezig hielden.

Ook kun je de communisten uit die tijd niet vergelijken met de verstokte ontkenners van latere jaren. In die tijd had men nog nauwelijks kunnen zien waar hun ideeen toe konden lijden. Er was een veel naievere idealistische bodem waardoor een breder publiek sympathie kon hebben voor dat soort idealen. Pas later zijn de meesten zich af gaan keren voor wat in de praktijk gewoon een gevaar bleek te betekenen. De kennis van nu....

1
38 PipoDeC

@38

Klopt, maar het is toch bijzonder om te zien dat de Nederlandse CPN destijds veel minder vast zat aan Moskou, dan de Franse Communistische partij, die zaten in een hopeloze 2-strijd.

0
39 DaStef

@39 Mee eens.

0
40 PipoDeC

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
sockknitter
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@24Het probleem ligt dus bij de landen, waar de vluchtelingen het eerst de EU binnenkomen. Maar die laten ze lekker doorreizen naar noord-we...

zojuist geplaatst door sockknitter

LoydMorris
Dubai koopt Nederlandse vliegende auto's: '80 miljoen dollar!'

Mooi zinloos speeltje voor mensen die niet meer weten wat ze met hun centen moeten doen. . . ...

1 minuut geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@25 Maar Bop. . . . Jij ziet toch ook wel dat het niet goed gaan op deze wijze. . . Wat zou jouw oplossing voor dit asielprobleem zijn? ...

3 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

MARCUSAURELIUS
Dit is de bloedmooie 18-jarige dochter van BN'er Wendy van Hout

Ze ziet er redelijk aardig uit.(hoe ze er werkelijk uitziet weet je pas als ze uit bed komt. :D }Maar bloedmooi is voor mij toch wel heel ...

5 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Weetal
Nederland investeert miljarden in chipsector rond Eindhoven

Waarom Eindhoven?Is het de schuld van andere stedendat er geen ASML is?...

9 minuten geleden geplaatst door Weetal

MARCUSAURELIUS
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@23Wel heel veel meer cellen voor dat tuig....

9 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Bop
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@24 Wat een hoop bullshit bijelkaar zeg....

11 minuten geleden geplaatst door Bop

Strongoli
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@23Dat zou hij doen, maar daar is nog niets van terechtgekomen. Alle staatssecretarissen op dezs post hebben het allemaal laten liggen. Wèl m...

15 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Benzardi
GeenStijl: ING Beethovenstraat 020 alweer gerenoveerd

Het word tijd dat dit soort shit snoerhard word aangepakt....

27 minuten geleden geplaatst door Benzardi

LoydMorris
Dit is de bloedmooie 18-jarige dochter van BN'er Wendy van Hout

@4 Nou, het is anders geen lingerie-hemdje wat onder haar nek zit. . . ...

27 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
Indian Boudi XxxXvideo Japanese SexPornhubcumshotJav No CencorVirgin AnalDesi SquirtBf Video KeralaDoggy AnalHidden Sex Indian VideosAnibutlerNew Sex StoryVidhya Balan HotSyren De Mer AnalSybel ASheman PornBig Tit Ebony MilfUnscensored Anime PornFotos De Mulheres Gostosas PeladasVideos ExsoticosBrazil Xx VideoSex With StoryXxx Sex BideoSexy Vidoes XnxxDiana Penty NudeRachel Bilson SexyNatalie Porkman Lil DCamvoyeurNia Jax NudeXxx Videos Hd IndiaFem Dom Pussy WorshipBoobies GropeTrue Amatuer ModelsLuisito TefornicaGiant Natural TitsSpank Bang AsmrUnoresidentOrgy Dome Burning ManSex Movie Sex Movie SexNorth Indian Girls Sex VideosPassionate ThreesomeIndian Gf Hot SexVideo Pornô TravestisJanine LindemulderSlim Thick NudesFreeporndvdsIndian Bath MmsKannada Rachita Ram Sex VideoAunty Porn VediosKate Winslet Sex SceneLotus Position PornSonny Wwe PornAagmaals.comVídeos De PorneBihari Bhabhi Xxx VideoAssam Sex StoryKatie SinzNaruto Tenten PornIm A Slut PmvSexiest Woman TwitterHentei LesbiansAccidental NudesRajasthani XvideoJapanese XvedioMoture PornTubegalofePornhkCosplay Vr PornActress Nude SceneDiy Sock FleshlightPhotos De Femmes Nue GratuitNudes PiGirlfriend DeepthroatStep Sibling PornBhabhi Porn NewFirst Night JapaneseSister Caught MasterbatingBest Leaked CelebsVideo Com Www XxxMegnutt LeakDragon Ball Super PornPorrno EspañolMygielfundSexo De PornosJujutsu Kaisen R34Radhika XxxBj ContestBokep+rebecca+klopper+11+menitSex Gujrati VideoHealthy PornEacortfishVídeos De Pornô Para BaixarSkip The Games DaytonFuck SongSex DeshiJapanhdv ComIndian Bhabhi Porn Web SeriesPerisocpe PornAv사이트Filmespornô GrátisCarmen ValentinaSydney Sweeney PornBhojpuri Bhabi XxxDesiree WestSex In First Night VideoOnlyfans Leaked RedditNubileflimsCop NueRough Doggy PornIndian Nude ScenesMia SplitXxxx Porn IndianJewelz NluNude Hairy Mature WomenSummertimesaga PornXhamster Live.comPerfectgirks ComPornô Doido GrátisMy Hot Ass NeighborRtube GayKhullam Khulla Blue PictureBf Video In KannadaXxx SxaySexy Midget PornNaked On TvTante ColmekKatnisseverdyBaitbusGrandma Porn VideosCelebrity XxxBlonde Biggest TitsIndian Blowjob Sex VideosMissbellaFemdom Face SlappingMilana Milka CreampieGermany PorneMila FoxIndian Kissing Sex VideosSneha Hot SexKerala Mallu PornAnissa Kate BlackedReal Vagina'sAllpornFotos PrnoPorno Gratis En EspañolPorn Gay BlogsCuckquean CaptionsXxx Videos Hot BhabhiNiu XxxMia Khalifa Sexy VideosFree Sex Talk