EPA
Volledig scherm
© EPA

Democraten geven eigen FBI-memo vrij waarin Rusland-onderzoek wordt verdedigd

De Democraten in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden hebben hun eigen memo over het FBI-onderzoek naar Russische inmenging in de presidentscampagne van 2016 vrijgegeven. President Trump had daar eerder zijn veto tegen gesteld en had enkel een Republikeinse memo vrijgegeven. Dat document was bijzonder kritisch voor de FBI en volgens Trump werd hij daarin volledig vrijgepleit.

8 reacties

  • Gerard Dochy

    6 jaar geleden
    De Dems die de president aanvallen, zijn maar half zo grof als wat de GOP deed bij de vorige potus, alleen hebben ze véél meer ammo. En de FBI dient, net zoals de politie hier, spelregels te volgen met betrekking tot het onderzoeken van klachten. Of ze in Fla fouten hebben gemaakt heeft niets te maken met de werking van de FBI aan de andere kant van de USA.
  • Fons Casteels

    6 jaar geleden
    De Democrats noch de FBI hadden ooit gedacht dat Trump de verkiezingen zou winnen. Ze hebben dus niet de moeite gedaan om de bewijzen van hun illegale smeerlapperij te doen verdwijnen. Maar helaas voor hen: de kiezer heeft er anders over beslist. Gevolg: Trump heeft het ultrageheim vonnis van de Fisa-rechtbank in handen gekregen. Heel Amerika weet nu welke leugens de FBI én de regering-Obama gebruikt hebben om het verkiezingsteam van Trump te mogen afluisteren.
  • Pete Schoonhuys

    6 jaar geleden
    Deze memo ontkracht de memo van Nunes compleet. Dezelfde memo die Obama en Clinton binnen de kortste keren achter de tralies zou brengen. Niet dus. De zoveelste miskleun van de Republikeinen...
  • Marc Camp

    6 jaar geleden
    Piet Reus, laten we intellectueel eerlijk zijn. Als het democratisch document vol vertrouwelijke info stond dan was dit voor het republikeins document evenzo. Dus eerlijkheidshalve werd het democratisch document vrij gegeven. In een democratie is het normaal dat men de klokken hoort luiden vanuit beide richtingen. Eenzijdig bericht is enkel bij dictators een must. Wat eigelijk meer zegt over Trump dan over de democraten.
  • dominique castelein

    6 jaar geleden
    wanneer zullen die democraten nu eens stoppen met de President aan te vallen,de FBI had haar beter bezig gehouden met Cruz ipv de President aan te vallen,linkse zijn slechte verliezers,wij ondervinden dat ook in Europa,de tijd van uit te delen is voorbij,dat willen die linkse graaiers niet inzien