door Havermout in Buitenland  ·  28 Reacties

  • 5
  • 526x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

"Misschien zorgt deze druk van Duterte ervoor dat er wel afspraken worden gemaakt en dat de vrouwen rechten krijgen in het land."

Je kan natuurlijk zeuren wat je wil over Duterte die duizenden junks en dealers over de kling jaagt.
Hij is alleen maar aan het puinruimen
Zoiets als de puinhopen van Paars maar dan anders door de problemen, hetzij wat rigoureus, echt aan te pakken.

19
1 in holland

!@1
Goh, ik heb en stalker die met mateloos bemint.

15
2 in holland

Vreselijke landen en vreselijke toestanden en daar doet de hele westerse wereld handel mee, het is dat er olie is anders hadden die mensen daar geen enkele vorm van bestaan.
Het ergste is nog, dat hoogwaardigheid bekleders die daar op bezoek gaan, zich daar als knipmessen gedragen en liefst nog met hoofddoek natuurlijk.

0
3 welofniet

Ik heb ook een Filipijnse vriendin die altijd klei-hard werkt....welliswaar (gelukkig) niet in Koeweit! Ik waarschuw haar regelmatig, schat, werk je niet te hard? Neem op tijd je rust, enz.

1
4 rEmco44

Moderne slavenij, maar ach we maken ons hier liever druk over zwarte piet, de coentunnel of cowboy en indianen feestjes. Dit terwijl in het MO, Afrika en Azië de slavenij hoogtijd viert, meisjes en vrouwen worden verkracht door bazen en ga zo maar door...maar nee de coentunnel die is wel heel fout.

@1 als je het niet snap of werkelijk weet hoe het in elkaars steekt doe dan geen uitspraken...zal maar niet vertellen hoe dat over komt. Vooral omdat het topic gaat over de uitbuiting van meisjes en vrouwen. Met een directe link naar hedendaagse slavenij.

3
5 Jojotje

Filipijnse vrachtwagenchauffeurs, hierheengehaald omdat ze redelijk tot goed Engels spreken worden hier door Nederlandse transportbedrijven net zo slecht behandelt als hun Oost-Europese collega's. Het kan ook beter: ik sprak in de Filippijnen met een man die 10 jaar op tankers tussen Noorwegen en Nederland had gevaren. Hij roemde de luxe van die schepen .

0
6 Myth63

Ook in de Filippijnen zelf hebben vrouwen het over het algemeen zwaar in dezelfde beroepen: kindermeisje en huishoudster. Inwonend bij de baas, 24/7 beschikbaar en maar 1 dag in de maand vrij is heel gewoon. Het niet willen betalen van een medische ingreep bij een huishoudster die al 10 jaar voor iemand werkt ook. Moderne slavernij.

En wat te denken van zogenaamde Japanse restaurants die meer weghebben van een bordeel. Veel Filipino's weigeren dat te zien: 'Zoiets gebeurt niet in het land waar ik zo trots op ben'. Hypocriet!

1
7 Myth63

@4 klei-hard is natuurlijk kei-hard...die verdomde auto aanvulling!

0
8 rEmco44
9 Nieuwsgierig

@7 Ik begrijp dat u veel weet van de Filipijnen daar u blijkt te weten hoe het daar gaat?

2
10 Jojotje

Het zijn niet alleen vrouwen uit de Filipijnen die zwaar uitgebuit worden in het MO. Ook mannen uit India, Pakistan, enz. worden als slaven behandeld. Na het tekenen van een contract wordt het paspoort vaak ingenomen en betaling van salaris is altijd afwachten voor deze mensen.

0
11 Eric

@9 Trieste voorbeelden. Wel handig voor dat volk als allah de dienst uitmaakt.

2
12 Hans Brinker

@11 dat misbruik komt in Nederland ook voor.

8
13 info

Koeweit: een introductie

Dit is Koeweit in zijn optima forma.
Koeweit is een een van de rijkste landen ter wereld, een klein emiraat in de Perzische Golf dat drijft op zand, olie en buitenlandse werknemers.
Bergen, meren en rivieren vind je er niet, het grootste deel van het droge en hete land bestaat uit woestijn.
Koeweit is het enige land zonder water in de grond, maar het bezit wel een vijfde van de olievoorraad in de wereld, waardoor de dollars al decennialang het land binnenstromen en de oliesjeiks hun luxe en aangename leven kunnen leiden.
Werken doen ze niet veel, liefst 90 procent van de beroepsbevolking bestaat uit buitenlanders.

Een kleine impressie.

0
14 welofniet

@13 toevoeging
of in Be. en een huwelijk kan ook helpend zijn bij het misbruik. een oude aflevering. vader en zoon die vrouwen scoren. walgelijk. 4 uitzendingen.
https://www.youtube.com/results?search_query=boer+joel+deel+1

7
15 info

@14
Wat zullen die mensen daar in de toekomst een armoedig bestaan moeten gaan leiden als de rest van de wereld de zon en windmolens als energiebron gaan gebruiken.
Wanneer olie niet meer nodig is zullen er minder oorlogen zijn dat is een feit.
Het zal nog wel even duren maar die tijd komt.

0
16 welofniet

@10 Ik weet een beetje. Wat ik heb verteld heb ik zelf meegemaakt of uit eerste hand vernomen. De Filippijnen hebben een ouderwetse standenmaatschappij met heel aardige mensen, die te aardig en te meegaand zijn om een echte verandering af te dwingen. De overbevolking als gevolg van een schrikbarende groei van 2 procent, maakt de situatie er niet beter op. Er is geen werk voor al die miljoenen.

0
17 Myth63

@15 toevoeging

disgusting die docu over die boeren. varkens hadden meer waarde. vrouwen die behandeld werden als slaaf en sex slavin.
maar wel gehuwd.
en dat gebeurde bij vele vrouwen die uit de Filipijnen kwamen en een huwelijk aangingen. daar is een markt voor.

las trouwens dat het met au pairs die naar Nederland komen ook niet altijd zo geweldig gaat.

6
18 info

een Nederlandse man zei mij eens. die vrouwen LUISTEREN tenminste nog.
ontmoette een Turkse vrouw, laat gehuwd, goede opleiding, toch getrouwd met een Nederlander. ze wilde geen Turkse man die haar baas zou zijn. wat ze nog niet in de gaten had was, taalprobleem,dat haar echtgenoot haar volledig in zijn macht had en haar baasje was. contact is verwaterd, de vrouw zwaar depressief in Nederland, dat wel.

10
19 info

@15 Niet te vergelijken als voorbeeld dit Belgische filmpje! Ja, deze Filipijnse dame trouwde vrijwillig met een lelijke oude dikke hork in Belgie en een andere Filipijnse met zijn zoon, maar de dames worden niet gedwongen en zitten niet in slavernij vast en kiezen hier voor om armoede in hun land te ontvluchten.

Als je kijkt naar het aantal schrijnende gevallen, komt dit in Koeweit maar ook in sommige andere golfstaten stelselmatig voor, moord, mishandeling of uitbuiting van werknemers zowel mannen als vrouwen dat kun je niet vergelijken met Nederland.

0
20 Nieuwsgierig

@20 ach vast de 4 afleveringen niet gezien. en zeker te vergelijken. slavin en sex slavin en beviel het niet dan zocht men een andere. disgusting die post order bruidjes. en dat om de armoede te ontvluchten.

ach, misschien minder in Europa, maar komt ook voor hoor. paspoort afpakken, prostitutie in, gedwonen en meer.

7
21 info

@21 Komt HEEL veel minder in Nederland voor!!!! En er zijn zoveel postorderbruidjes die wel gewoon gelukkig zijn geworden met hun Nederlandse man (uitzonderingen daargelaten) en ken er persoonlijk een paar van.
Doet me ineens denken aan de zomerbruiden uit Egypte. Mannen uit de rijke golfstaten gaan daar op zoek naar een tijdelijke bruid en gebruiken jonge meisjes als wegwerpartikel.
https://nos.nl/artikel/395272-zomerbruiden-in-egypte-honderden-meisjes-slachtoffer.html

0
22 Nieuwsgierig

wat ik soms niet begrijp is dat er geen voorlichting is in die arme landen, het zou toch algemeen bekend moeten zijn inmiddels hoe men behandeld wordt als men vertrekt naar rijke landen.
of wordt daar uit schaamte niet over gesproken? zo van alles gaat goed.

8
23 info

@23 toevoeging
ach was vroeger ook met de gastarbeiders, Itlianen, Grieken, Spanjaarden, Turken, Marokkanen, die zich krom werkten om nog geld naar huis te sturen.
men dacht altijd dat iedereen rijk was in Nederland, en ja, er zijn nog steeds mensen die dat denken.
pfffffttttt
vergeleken met andere landen dan weer wel.

7
24 info

VOORLICHTING, daar is een gebrek aan in die arme landen. niet iedereen wil van huis om ergens anders ook weer in de diepe ellende te geraken.

7
25 info

@17 Ik vraag het namelijk want het is een vrij eenzijdig beeld wat u schetst in @7 , Ik heb een Filipijnse vrouw en kom al jaren 2 maande per jaar in de Filipijnen in alle gebieden. U schetst eeen beeld wat past in rijke delen zoals Makati in Manila, voor de rest zijn de mensen arm maar ook heel vindingrijk. Inderdaad ook heel vriendelijk, ze zoeken juist een baan in het buitenland als OFW om de familie thuis te ondersteunen en worden voornamelijk ook in het buitenland misbruikt met name in het MO, dit geldt trouwens ook voor de mannen die vaak in het MO in de bouw werken.

0
26 Jojotje

@25 en gelijk op al u eerdere Posts. Ik denk dat u er maar weinig van snapt hoe het gaat in die landen, wat u doet (wat zo vaak het probleem is hier in het westen) is onze denkwijze, normen en waardes 1 op 1 projecteren op die van bv de Filipijnen.
1 voorbeeld dan: Wat wij zeggen een minimum loon(er bestaat daar geen min loon namelijk)is daar tussen de 150 en 200 euro, dus bijna alles betaalt beter voor de arme laag in de bevolking, de Filipijnen is gewoon een arm land met heel veel inwoners en uit wanhoop zoeken veel een betere verdienste met namen om hun familie te ondersteunen in onderhoud.
Voor hun is geen geld geen eten, geen scholing, geen medische zorg etc etc.

0
27 Jojotje

@27 Filipijnen ken ik alleen van documentaires en het nieuws.

er zijn meer arme landen waar uw omschrijving voor geldt. en ja, ken families met kinderen in dezelfde omstandigheden. en ongebrijpelijk hoe die het toch redden.

dat mensen een beter leven wensen, daar heb ik alle begrip voor. alleen niet voor de misbruik, die trouwens ook in Nederland plaats vindt.

dat arme mensen creatief en heel vindingrijk zijn, dat ben ik met u eens. heeft met overleven te maken denk ik. heb dat ook overal gezien.

2
28 info

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Ik neem aan dat de ME erop ramt net als destijds met de wappies....

22 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

Omdat ze alle aanvallen van Iran op Israël konden onderscheppen, denken ze nu ook alle kernwapens van Rusland te kunnen onderscheppen?Volge...

44 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

@6 Samengevat. Den Haag en Brussel hebben de belangen van de extreem grote bedrijven in beton gegoten. Maar dan kan men dus niet meer spreken ov...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@4 M'n megafoon ligt bij de reparateur 😑...

1 uur geleden geplaatst door Querido not

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 Nou, leg het hem uit zou ik zeggen....

2 uur geleden geplaatst door Mac Benac

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@2 Op 4 mei - dodenherdenking - ga je niet demonstreren. Dan ben je stil.Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen....

2 uur geleden geplaatst door Querido not

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@2 Als je wegens verraad achter een brommer wil eindigen is dat een goed idee. Verzet tegen Hamas zal er hier en daar best zijn maar niet met t...

2 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Mac Benac
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Je voelt aan je water dat deze formatie met de haven in zicht gaat stranden. De PVV is een veel te onbetrouwbare en onvoorspelbare partij....

2 uur geleden geplaatst door Mac Benac

ongelovenloos
Eritrese kinderverkrachter niet uitgezet wegens mentale zorgen - NieuwRechts.nl

Zo zal dat hier ook gaan. daar aan kan je zien dat er dubbele agenda's zijn. Alle landen binnen de EU stellen zich hetzelfde op voor de asiele...

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Redtube IndianBhutniDrtuber LiveHollywood Sexy Movie BfCute Desi PussyIndian MastiLatest Malayalam PornPorn Downloader For FreeCelbjihadMom Son Watching PornNina HarteyBest Jav 2023Pro ThitsOlder Women XxxDanivalentinaxoTamil Bhabi SexSex FukigPorn Rule 34Reddit SubredditWarframe PornBoob Milking Porn18 VideozMzpokePornoincesto RealHentai Game MobileRomance With StepmomAnalia AnalXhampsteeLargre PornSite De Sexo OnlineBengali Desi PanuDoctor Sexy Video ComMaa Beta Sex ComMandy Flores StepmomThe Farmers Daughters PornPiper Perri FacialCarton Porn VidoesCastingcouch-xSexyvideo SexyvideoMilf BreastsLyra AmorrThrusting DildoHarly Quin NudeGirls Boobs PressPalang TorAfrica Ki BfAnushka Sharma PronHidden Camera Nude GirlsMaturesex MomBlack Strapon Lesbian PornBig Titted MotherWife Spit RoastParis Hilton PornosFilmes Porn AnalVideos Amador SexoAssfucked MaturesDog Ke Sath SexX Video Com SisterOutdoor Porn MoviesEmmanuel Lustin PornPorntrezSpank Bank.comBig Booty On TumblrIndian Desi Sex VediosWho Is Sunny Leone HusbandBox PornBrazzrrs VideosMona BlueJame Dean Porn StarDolly PartonpornMona OnlyfansUncensored Asin PornHypnosis BimboficationCoomertDirtyrolettePorn Vintage PornKemono.Pornô JapãoPornográfica VídeosBf MastiScarlett Rose XnxxPerfect Tits GifKayla PiageTurkey Porn VideoBeard Gay PornToya Da BodyDeep Troat Blow JobSexy SocksCurvyqueen33Lesbieans SquirtingXhmster.TchatnrjHardcore Sex XnxxSfm Monster PornJeux Porno En LigneVideos Of Females MasturbatingNude Masturbating WomenFuking MoveHuge Natural TitsYesonee NudeDesiree Garcia LeakedHiral Radadiya Hot3d X VideosBigtitpicsMother Daughter PronAdultdvdforumSwingers VideoBreastfedding PornMary Carey NudeNithya Menon Hot BoobsIndian Nangi VideoBarbara Bouchet NudeDaddy's BulgeKannada SxxFucking Friends SisterSummertime Saga NudeLuciosaintsPprn MoviesTeenage Nudes PicsNaughty America MilfGirl Sexy Video Full HdSensi Pearl PornVideos Pornos Mexicanos CaserosCartun PornosAagmaal.cimPussian PornSavita Bhabhi Hindi StoryLeahgoesmildBegging For CreampiesBetty Carr PornPunishing Daughter PornPornogubTube.pervzijaMilking TableVery Big Boobs PornBruce Venture Sex VideosPorn PhatassSapna Bhabhi XnxxBrazzers Rough SexBrcc SkyeMaddy Oreilly PornhubBeach SwingersKristyspiritedawayExersize NakedHot Wife Sloppy SecondsFreechatnowFoot Fetish SitesR18.coomRedwpBalance Ton Nude